Koja je zadaća, da ne možemo da kontrolišemo svoju tribinu nego se trebamo odvajatpudlica wrote:ma pricaj ti sta hoces sad za ovaj sjever b-baller al zapad vam daje zadacu iz tekme u tekmu
Vi ste blijeda kopija delija sa sjevera ....
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Koja je zadaća, da ne možemo da kontrolišemo svoju tribinu nego se trebamo odvajatpudlica wrote:ma pricaj ti sta hoces sad za ovaj sjever b-baller al zapad vam daje zadacu iz tekme u tekmu
Noževima NEstrelčevina wrote:I najvećoj budali je jasno jedno, da se ovo desilo u Banja Luci , u Mostaru , Posušju i da su izbodeni navijači Želje ova tema bi barem 200 stranica dobila, od nazovi patriota i branitelja domovine, ali pošto su to uradili patriotski nastrojeni ljudi onda ovo treba gurnut pod tepih, ili ih opravdati svakako su to ustaše ili četnici zaslužili. KOJE LICEMERJE.
Covjek je slucajno moj kolega tako da stvarno sa tobom nemam sta polemizirat. i nakon tvoje 'analize' se vidi koliko sam bio u pravu da ni ti ni on pojma nemate o navijanjima, pjesmama, zadacama...B-Baller wrote: Cuj strumf u CKMpo to sve kaze o vama uvijek je neko drugi kriv, jadno.
Drugo cuj vase pjesme jesil ti dobar kakve ba vase pjesme?????????????????
Trece sto se tice pjesama drugih navijackih skupina da ti malo objasnim:
Od Rijeke samo pocetak uzet pjesma nasa tri put duza od Armade, nije njihova melodija. Dinamo svi znamo da je uzeta.
Naprijed Zeljo samo naprijed se vise i ne pjeva, a naprijed Zeljo ljubavi moja je prevedeno od Cigana sa Italijanskog tako da to nije njihova pjesma, toliko sto se tice Zvezde. A ove nove nase pjesme su sve samo tudje melodije sto je slucaj u 95% slucaja u Ex-Yu.
I ko je spominjao ko se vise cuo? A da si malo pri sebi ne pricao tako nesto jel svi znaju koliko odjekuje ispod natkrivene tribine, to svaka navijacka skupina koja bude tamo potvrdi.
Znaci lagano je napisati da su Zvezdine, Partizanove, Dinamove itd. kad mislis da osim tebe niko drugi nista ne zna.
Pa prema tome nemoj se provaljivati sad i Srbi vise ne znaju da su to njihove pjesme niti su to ustvari pravi Srbi nego strumfovi koji pisu na stetu
HZ-a![]()
![]()
![]()
Kakav jadni pokušaj relativizacije u nedostatku argumenataSkoro wrote:Covjek je slucajno moj kolega tako da stvarno sa tobom nemam sta polemizirat. i nakon tvoje 'analize' se vidi koliko sam bio u pravu da ni ti ni on pojma nemate o navijanjima, pjesmama, zadacama...B-Baller wrote: Cuj strumf u CKMpo to sve kaze o vama uvijek je neko drugi kriv, jadno.
Drugo cuj vase pjesme jesil ti dobar kakve ba vase pjesme?????????????????
Trece sto se tice pjesama drugih navijackih skupina da ti malo objasnim:
Od Rijeke samo pocetak uzet pjesma nasa tri put duza od Armade, nije njihova melodija. Dinamo svi znamo da je uzeta.
Naprijed Zeljo samo naprijed se vise i ne pjeva, a naprijed Zeljo ljubavi moja je prevedeno od Cigana sa Italijanskog tako da to nije njihova pjesma, toliko sto se tice Zvezde. A ove nove nase pjesme su sve samo tudje melodije sto je slucaj u 95% slucaja u Ex-Yu.
I ko je spominjao ko se vise cuo? A da si malo pri sebi ne pricao tako nesto jel svi znaju koliko odjekuje ispod natkrivene tribine, to svaka navijacka skupina koja bude tamo potvrdi.
Znaci lagano je napisati da su Zvezdine, Partizanove, Dinamove itd. kad mislis da osim tebe niko drugi nista ne zna.
Pa prema tome nemoj se provaljivati sad i Srbi vise ne znaju da su to njihove pjesme niti su to ustvari pravi Srbi nego strumfovi koji pisu na stetu
HZ-a![]()
![]()
![]()
P.S. Dobro neko rece, vi ste za nas uvjek bili i ostali - slike sa juga!
Htio si da ispadneš pametan al ispao si samo glup, zamolio bih te da familiju ostaviš po strani jedno je forumanje a drugo vrijeđanje.Skoro wrote:Od vas svakako niko ne moze biti jadniji sve i da se na glavu nasadi. A to za PTPC, nije problem ako ima tvoje zenske familije tamo, samo zovi
Pa drago mi je da je on tvoj kolega mora da znas onda ovog iz KLIK-a jel tako, jel i on navijac Zelje pa pise u korist manijacima.Skoro wrote:Covjek je slucajno moj kolega tako da stvarno sa tobom nemam sta polemizirat. i nakon tvoje 'analize' se vidi koliko sam bio u pravu da ni ti ni on pojma nemate o navijanjima, pjesmama, zadacama...
P.S. Dobro neko rece, vi ste za nas uvjek bili i ostali - slike sa juga!
Vidim da ti je smijesno sad cu ti poslat na pm e-mail pa da se dogovorimo degeneriku jedan. Ja ti fino kazem ostavi se familije a ti kobrice ovo ono.Skoro wrote:B-Baller wrote: jer ne dao ti bog da saznam ko si ne bi ti vise nikad na pamet palo da spominjes familiju!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kobrice uvjek opasne na netu, nema sta
a i pametne
Jeli to E... Sipuga licno?B-Baller wrote:Vidim da ti je smijesno sad cu ti poslat na pm e-mail pa da se dogovorimo degeneriku jedan. Ja ti fino kazem ostavi se familije a ti kobrice ovo ono.Skoro wrote:B-Baller wrote: jer ne dao ti bog da saznam ko si ne bi ti vise nikad na pamet palo da spominjes familiju!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a i pametne
Jesu li ti i kobrice familija, hehehe...B-Baller wrote:Vidim da ti je smijesno sad cu ti poslat na pm e-mail pa da se dogovorimo degeneriku jedan. Ja ti fino kazem ostavi se familije a ti kobrice ovo ono.Skoro wrote:B-Baller wrote: jer ne dao ti bog da saznam ko si ne bi ti vise nikad na pamet palo da spominjes familiju!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a i pametne
Složićeš je da je bio neumjesan!PITARKA_SA wrote:"..Sarajevo,Horde,Bog i carsija..."
vi pjevate u obradi,samo ubacite zeljo ili manijaci..nisam sigurna
".kako je dobro vidjeti te opet.." (n.fosili)
pjevali BBB kada im je ime bilo promjenjeno(svi znamo zbog cega,od koga i slicno)
PS:de malo spustite loptu,i zar sve mora zavrsiti na zenskom polu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Složićeš je da je bio neumjesan!PITARKA_SA wrote:"..Sarajevo,Horde,Bog i carsija..."
pjevali BBB kada im je ime bilo promjenjeno(svi znamo zbog cega,od koga i slicno)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako bi bilo da fino kažeš izvini pretjerano je bilo nisam imao namjeru da vrijeđam!Skoro wrote:Prvo tata ti je degenerik, drugo sine bice prilike i za to ne briniB-Baller wrote: Vidim da ti je smijesno sad cu ti poslat na pm e-mail pa da se dogovorimo degeneriku jedan. Ja ti fino kazem ostavi se familije a ti kobrice ovo ono.
Pa i njemu je uvreda na licnom nivou kada mu neko kaze da ode raditi na karadzicevu televiziju. Ne budi seka persa ili si ti ipak "tm87".hemac wrote:Složićeš je da je bio neumjesan!PITARKA_SA wrote:"..Sarajevo,Horde,Bog i carsija..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobio je adresu na pm da ne bude prijetnja preko neta!Celicna_saka wrote:Pa i njemu je uvreda na licnom nivou kada mu neko kaze da ode raditi na karadzicevu televiziju. Ne budi seka persa ili si ti ipak "tm87".hemac wrote:Složićeš je da je bio neumjesan!PITARKA_SA wrote:"..Sarajevo,Horde,Bog i carsija..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GandalfSivi wrote:Sve nakvi internet huligani. Samo se vi zajebajite dok vam ja ne razlupam taj internet...
Nemoj zezati ja ti nista nisam ruzno rekao, osim, da ti je jedina mana sto navijas za SarajevoPITARKA_SA wrote:hajde boga't sta su sve meni ovdje pisaliko to jos shvata ozbiljno
![]()
idi kuhaj,peglaj,vaka si naka si,bavi se kulinarstvom,mahaluso,gundzalo,tersu zenski i slicno![]()
![]()