Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hemac

Post by hemac »

pudlica wrote:ma pricaj ti sta hoces sad za ovaj sjever b-baller al zapad vam daje zadacu iz tekme u tekmu
Koja je zadaća, da ne možemo da kontrolišemo svoju tribinu nego se trebamo odvajat :P
Vi ste blijeda kopija delija sa sjevera ....
hemac

Post by hemac »

strelčevina wrote:I najvećoj budali je jasno jedno, da se ovo desilo u Banja Luci , u Mostaru , Posušju i da su izbodeni navijači Želje ova tema bi barem 200 stranica dobila, od nazovi patriota i branitelja domovine, ali pošto su to uradili patriotski nastrojeni ljudi onda ovo treba gurnut pod tepih, ili ih opravdati svakako su to ustaše ili četnici zaslužili. KOJE LICEMERJE.
Noževima NE
Skoro

Post by Skoro »

B-Baller wrote: Cuj strumf u CKM :x po to sve kaze o vama uvijek je neko drugi kriv, jadno.
Drugo cuj vase pjesme jesil ti dobar kakve ba vase pjesme?????????????????
Trece sto se tice pjesama drugih navijackih skupina da ti malo objasnim:
Od Rijeke samo pocetak uzet pjesma nasa tri put duza od Armade, nije njihova melodija. Dinamo svi znamo da je uzeta.
Naprijed Zeljo samo naprijed se vise i ne pjeva, a naprijed Zeljo ljubavi moja je prevedeno od Cigana sa Italijanskog tako da to nije njihova pjesma, toliko sto se tice Zvezde. A ove nove nase pjesme su sve samo tudje melodije sto je slucaj u 95% slucaja u Ex-Yu.
I ko je spominjao ko se vise cuo? A da si malo pri sebi ne pricao tako nesto jel svi znaju koliko odjekuje ispod natkrivene tribine, to svaka navijacka skupina koja bude tamo potvrdi.
Znaci lagano je napisati da su Zvezdine, Partizanove, Dinamove itd. kad mislis da osim tebe niko drugi nista ne zna.
Pa prema tome nemoj se provaljivati sad i Srbi vise ne znaju da su to njihove pjesme niti su to ustvari pravi Srbi nego strumfovi koji pisu na stetu
HZ-a :shock: :shock: :shock:
Covjek je slucajno moj kolega tako da stvarno sa tobom nemam sta polemizirat. i nakon tvoje 'analize' se vidi koliko sam bio u pravu da ni ti ni on pojma nemate o navijanjima, pjesmama, zadacama...
P.S. Dobro neko rece, vi ste za nas uvjek bili i ostali - slike sa juga!
hemac

Post by hemac »

Skoro wrote:
B-Baller wrote: Cuj strumf u CKM :x po to sve kaze o vama uvijek je neko drugi kriv, jadno.
Drugo cuj vase pjesme jesil ti dobar kakve ba vase pjesme?????????????????
Trece sto se tice pjesama drugih navijackih skupina da ti malo objasnim:
Od Rijeke samo pocetak uzet pjesma nasa tri put duza od Armade, nije njihova melodija. Dinamo svi znamo da je uzeta.
Naprijed Zeljo samo naprijed se vise i ne pjeva, a naprijed Zeljo ljubavi moja je prevedeno od Cigana sa Italijanskog tako da to nije njihova pjesma, toliko sto se tice Zvezde. A ove nove nase pjesme su sve samo tudje melodije sto je slucaj u 95% slucaja u Ex-Yu.
I ko je spominjao ko se vise cuo? A da si malo pri sebi ne pricao tako nesto jel svi znaju koliko odjekuje ispod natkrivene tribine, to svaka navijacka skupina koja bude tamo potvrdi.
Znaci lagano je napisati da su Zvezdine, Partizanove, Dinamove itd. kad mislis da osim tebe niko drugi nista ne zna.
Pa prema tome nemoj se provaljivati sad i Srbi vise ne znaju da su to njihove pjesme niti su to ustvari pravi Srbi nego strumfovi koji pisu na stetu
HZ-a :shock: :shock: :shock:
Covjek je slucajno moj kolega tako da stvarno sa tobom nemam sta polemizirat. i nakon tvoje 'analize' se vidi koliko sam bio u pravu da ni ti ni on pojma nemate o navijanjima, pjesmama, zadacama...
Kakav jadni pokušaj relativizacije u nedostatku argumenata :)
Mogao bi da radiš za RTRS :D
Skoro

Post by Skoro »

Od vas svakako niko ne moze biti jadniji sve i da se na glavu nasadi. A to za PTPC, nije problem ako ima tvoje zenske familije tamo, samo zovi :(
hemac

Post by hemac »

Skoro wrote:Od vas svakako niko ne moze biti jadniji sve i da se na glavu nasadi. A to za PTPC, nije problem ako ima tvoje zenske familije tamo, samo zovi :(
Htio si da ispadneš pametan al ispao si samo glup, zamolio bih te da familiju ostaviš po strani jedno je forumanje a drugo vrijeđanje.
Drugi put se može i saznati koji si i gdje si!

Nije lijepo!
B-Baller

Post by B-Baller »

Skoro wrote:Covjek je slucajno moj kolega tako da stvarno sa tobom nemam sta polemizirat. i nakon tvoje 'analize' se vidi koliko sam bio u pravu da ni ti ni on pojma nemate o navijanjima, pjesmama, zadacama...
Pa drago mi je da je on tvoj kolega mora da znas onda ovog iz KLIK-a jel tako, jel i on navijac Zelje pa pise u korist manijacima.
U mojoj 'analizi' je svaka tvrdnja 100% tacna i to se vrlo lako moze dokazati. Nego imas ti sa mnom polemizirat samo sto nemas argumenata! Ti kazes Partizanove pjesme, koja? navedi, kazes vase pjesme, koja? navedi. Ja cu ti svaku objasniti i nemoj mi tih prica vidi se da nemas pojma, navedi sta nije tacno ako ti nije nesto jasno. Mislis da se ne bi jos ko javio ovdje osim tebe da je toliko pogrijesno.
Jos nesto vi imate na vasim salovima ispisano 'Stadion Kosevo fudbalski to je raj.....', pjesma koja je o A do Z preuzeta od Grobara i ti meni pricas cije su pjesme orginalne! I to su oni ko fol malo bolji salovi.
Nemoj pametovati fakte daj, kao sto sam ja, i pusti se familije drugih jer ne dao ti bog da saznam ko si ne bi ti vise nikad na pamet palo da spominjes familiju!
Skoro

Post by Skoro »

B-Baller wrote: jer ne dao ti bog da saznam ko si ne bi ti vise nikad na pamet palo da spominjes familiju!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kobrice uvjek opasne na netu, nema sta
a i pametne :-)
hemac

Post by hemac »

Skoro wrote:
B-Baller wrote: jer ne dao ti bog da saznam ko si ne bi ti vise nikad na pamet palo da spominjes familiju!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pokazao si se, piši sad šta hoćeš
B-Baller

Post by B-Baller »

Skoro wrote:
Vidim da ti je smijesno sad cu ti poslat na pm e-mail pa da se dogovorimo degeneriku jedan. Ja ti fino kazem ostavi se familije a ti kobrice ovo ono.
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

B-Baller wrote:
Skoro wrote:
Vidim da ti je smijesno sad cu ti poslat na pm e-mail pa da se dogovorimo degeneriku jedan. Ja ti fino kazem ostavi se familije a ti kobrice ovo ono.
Jeli to E... Sipuga licno?
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

"..Sarajevo,Horde,Bog i carsija..."
vi pjevate u obradi,samo ubacite zeljo ili manijaci..nisam sigurna

".kako je dobro vidjeti te opet.." (n.fosili)
pjevali BBB kada im je ime bilo promjenjeno(svi znamo zbog cega,od koga i slicno)

PS:de malo spustite loptu,i zar sve mora zavrsiti na zenskom spolu
:D :-D :-? :( :( :)
Last edited by PITARKA_SA on 08/05/2007 15:20, edited 2 times in total.
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

B-Baller wrote:
Skoro wrote:
Jesu li ti i kobrice familija, hehehe...

Salim se ja...
hemac

Post by hemac »

PITARKA_SA wrote:"..Sarajevo,Horde,Bog i carsija..."

pjevali BBB kada im je ime bilo promjenjeno(svi znamo zbog cega,od koga i slicno)

PS:de malo spustite loptu,i zar sve mora zavrsiti na zenskom polu
Složićeš je da je bio neumjesan!
hemac

Post by hemac »

Skoro

Post by Skoro »

B-Baller wrote: Vidim da ti je smijesno sad cu ti poslat na pm e-mail pa da se dogovorimo degeneriku jedan. Ja ti fino kazem ostavi se familije a ti kobrice ovo ono.
Prvo tata ti je degenerik, drugo sine bice prilike i za to ne brini
hemac

Post by hemac »

Skoro wrote:
B-Baller wrote: Vidim da ti je smijesno sad cu ti poslat na pm e-mail pa da se dogovorimo degeneriku jedan. Ja ti fino kazem ostavi se familije a ti kobrice ovo ono.
Prvo tata ti je degenerik, drugo sine bice prilike i za to ne brini
Kako bi bilo da fino kažeš izvini pretjerano je bilo nisam imao namjeru da vrijeđam!
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

hemac wrote:

Pa i njemu je uvreda na licnom nivou kada mu neko kaze da ode raditi na karadzicevu televiziju. Ne budi seka persa ili si ti ipak "tm87".
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Sve nakvi internet huligani. Samo se vi zajebajite dok vam ja ne razlupam taj internet...
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

hajde boga't sta su sve meni ovdje pisali :D ko to jos shvata ozbiljno :D
idi kuhaj,peglaj,vaka si naka si,bavi se kulinarstvom,mahaluso,gundzalo,tersu zenski i slicno :D :D :D
B-Baller

Post by B-Baller »

Nit je Sipuga niti sam ja za bezpotrebne svadje, al kazes mu nemoj familiju on kobrice itd. sto nema veze za sta sam ga zamolio. Pogledaj moje postove ni jedan nije naslinicki al eto ja sam posalo na njemu je da odgovori.
hemac

Post by hemac »

Celicna_saka wrote:
hemac wrote:

Pa i njemu je uvreda na licnom nivou kada mu neko kaze da ode raditi na karadzicevu televiziju. Ne budi seka persa ili si ti ipak "tm87".
Dobio je adresu na pm da ne bude prijetnja preko neta!
Kad mi se spominje ženski dio familije ja se uvrijedim ako sam seka persa z bog toga neka sam!
A treće ispizdio je do te mjere da je morao potegnut takav komentar!
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

GandalfSivi wrote:Sve nakvi internet huligani. Samo se vi zajebajite dok vam ja ne razlupam taj internet...
:lol: :lol: :lol:
B-Baller

Post by B-Baller »

Ma hajde Manijaci,Horde,Srajevo Bog i carsija nek nam fakakt zivi Bosna nasa drzava. Joj sto se iznervirah al haj sad cu malo basketa da se istresem
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

PITARKA_SA wrote:hajde boga't sta su sve meni ovdje pisali :D ko to jos shvata ozbiljno :D
idi kuhaj,peglaj,vaka si naka si,bavi se kulinarstvom,mahaluso,gundzalo,tersu zenski i slicno :D :D :D
Nemoj zezati ja ti nista nisam ruzno rekao, osim, da ti je jedina mana sto navijas za Sarajevo :))))
Post Reply