Kako naci zenu vrijednu braka?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
cendlerbing

#2651 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by cendlerbing »

But still...

Dokle je došlo da Čombe mora ispravljati tekst :lol:
MarlboroGold

#2652 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by MarlboroGold »

Pa i Čombe je u Hollywoodu :D
Ramzess Veliki

#2653 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Ramzess Veliki »

Cookie85 wrote:
MarlboroGold wrote: Ja sam spominjao isključivo onu matematiku. A to ostalo... jbg ima nas svakakvih. I insomnia je u pravu. Puno zavisi od toga kako se postaviš. Što duže čekaš i ništa ne poduzimaš sve će ti biti gore.
I ti kao badobranac :)

Pa komentarisao sam kako ja ne zelim da slusam zenu, njeno prigovaranje, pokusaji da preuzme uzde kao sto insomnia kaze , pa sam stavio onu formulu , zajebancija i odgovor ono sta sam ranije govorio.

A pojedinci se upalili drama :lol: :lol:

Kao sto rekoh, mozda bude kasnije teze, mozda nikad ne bude nista pa zavrsim na kraju sam, a mozda se i ja nekad skrasim.

Ne krivim ja samo zene , nisu samo one krive, vecinu sam ja kriv i ja to znam! Jednistavno nemam strpljenja i tolerancije u nekim stvarima ... jbga mozda spustim nekad taj zid, nikad se ne zna ;)
I ja se sa ovim slazem, osim sa procentima u kojima su zastupljene zene koje te vuku dolje kad pokusavas da se probijas u karijeri.
Nisu sve takve, I procenat onih koje ce ti zvocati jer si predugo na poslu, ili si na putovanjima, ili si previse posvecen poslu je ipak manji. oko 30%

Drugih 30% otpada na one koje ce te podrzavati i uporedo raditi na svojoj karijeri, za vase zajednicke potrebe.

Ostaje jos taj procenat od nekih 40% koje ce biti zadovoljne dok im saljes lovu i ne vracas se kuci nikako.
triconja

#2654 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by triconja »

Ramzess Veliki wrote:
Cookie85 wrote:
MarlboroGold wrote: Ja sam spominjao isključivo onu matematiku. A to ostalo... jbg ima nas svakakvih. I insomnia je u pravu. Puno zavisi od toga kako se postaviš. Što duže čekaš i ništa ne poduzimaš sve će ti biti gore.
I ti kao badobranac :)

Pa komentarisao sam kako ja ne zelim da slusam zenu, njeno prigovaranje, pokusaji da preuzme uzde kao sto insomnia kaze , pa sam stavio onu formulu , zajebancija i odgovor ono sta sam ranije govorio.

A pojedinci se upalili drama :lol: :lol:

Kao sto rekoh, mozda bude kasnije teze, mozda nikad ne bude nista pa zavrsim na kraju sam, a mozda se i ja nekad skrasim.

Ne krivim ja samo zene , nisu samo one krive, vecinu sam ja kriv i ja to znam! Jednistavno nemam strpljenja i tolerancije u nekim stvarima ... jbga mozda spustim nekad taj zid, nikad se ne zna ;)
I ja se sa ovim slazem, osim sa procentima u kojima su zastupljene zene koje te vuku dolje kad pokusavas da se probijas u karijeri.
Nisu sve takve, I procenat onih koje ce ti zvocati jer si predugo na poslu, ili si na putovanjima, ili si previse posvecen poslu je ipak manji. oko 30%

Drugih 30% otpada na one koje ce te podrzavati i uporedo raditi na svojoj karijeri, za vase zajednicke potrebe.

Ostaje jos taj procenat od nekih 40% koje ce biti zadovoljne dok im saljes lovu i ne vracas se kuci nikako.
Štoš zeni slat lovu? Jel da je pricuva dok ti ne zatreba? :lol:
zipoo

#2655 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by zipoo »

lmo wrote:tačno ovaj forum navodi na zaključak da su muškarci veća zvocala i tetke od žena na kojima je stigma.
e svašta.
Stop generalisanju :caj:
cendlerbing

#2656 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by cendlerbing »

Osim zipija. On u troriječnoj rečenici kaže što prosječan muškarac mora zvocati oko 30 minuta, da bi doprlo do neke žene.
triconja

#2657 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by triconja »

cendlerbing wrote:Osim zipija. On u troriječnoj rečenici kaže što prosječan muškarac mora zvocati oko 30 minuta, da bi doprlo do neke žene.
On jednom namigne i tri dana ne mora nista pricat :lol:
cendlerbing

#2658 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by cendlerbing »

Šta ti je muškarčina :oops:
triconja

#2659 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by triconja »

cendlerbing wrote:Šta ti je muškarčina :oops:
Ostace nedorecen na kraju :mrgreen:
zipoo

#2661 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by zipoo »

Ovo sto procitah dodje kao da bi se jebali ali nekako da vam ne udje. Budala se ne mijenja. To sto zensko namece, pa jbg neko to treba i pokrenuti. Sami se necemo nikad promijeniti. A nije sada da je to i jednosmjerna ulica. Svako zensko zvoca, neko vise neko manje. Do nas je da je pogledom usutkamo. Zenis je, ne udaje se. Mora neko biti alfa, ako bude ona onda ces brak provesti pod njenom komandom. I poklopit se sa manjim kompromisima. Karijera je samo izgovor. Ako ta karijera ne donosi uzivanje u zivot bez kapi znoja ili slavu. To nije onda karijera, jednostavno borba za egzistenciju ili manju patnju kroz zivot. Isto tako ne vidim kako moze forum unaprijediti neciju karijeru, a djevojka/zena ne. Razumna ce naci razumijevanja, pomoci ce, motivisati...
Razumnu od nerazumne nije tesko razdvojiti. Na kraju krajeva trazimo sebi karakternu kompatibilnu osobu.
Last edited by zipoo on 08/08/2019 19:33, edited 1 time in total.
zipoo

#2662 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by zipoo »

cendlerbing wrote:Osim zipija. On u troriječnoj rečenici kaže što prosječan muškarac mora zvocati oko 30 minuta, da bi doprlo do neke žene.
E jbg sad :lol:
triconja

#2663 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by triconja »

Doreko se :shock: :lol:
zipoo

#2664 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by zipoo »

triconja wrote:Doreko se :shock: :lol:
Znam gdje ti kuca zivi ☝️
Ramzess Veliki

#2665 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Ramzess Veliki »

Mozda nekome pomogne i ovaj savjet - ako ujutru ne ustane prije tebe i ne skuha kafu i dorucak to nije za zeniti.
moonca

#2666 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by moonca »

Image
Guadalajara

#2667 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

moonca wrote:Image
A neki ih rjesava preko ledja onog drugog. :wink:
moonca

#2668 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by moonca »

Guadalajara wrote:
...Ledja ce nastradati- samo je pitanje -cija...

:lol:
Guadalajara

#2669 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

moonca wrote:

Stvarno...eh da moze bez da nastradaju bilo cija.... :D

Hajde...fino je mastat :lol:
Ramzess Veliki

#2670 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Ramzess Veliki »

moonca wrote:
Guadalajara wrote:

Znaci da se ne zenim ... :sad:
moonca

#2671 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by moonca »

:zoka:
..zar ti nisi sretno ozenjen.. :caj:
triconja

#2672 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by triconja »

zipoo wrote:
triconja wrote:Doreko se :shock: :lol:
Znam gdje ti kuca zivi ☝️
:shock:
Ramzess Veliki

#2673 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Ramzess Veliki »

moonca wrote::zoka:
..zar ti nisi sretno ozenjen.. :caj:
Jok otkle ti to ... :shock:
wewa

#2674 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by wewa »

zipoo wrote:Ovo sto procitah dodje kao da bi se jebali ali nekako da vam ne udje. Budala se ne mijenja. To sto zensko namece, pa jbg neko to treba i pokrenuti. Sami se necemo nikad promijeniti. A nije sada da je to i jednosmjerna ulica. Svako zensko zvoca, neko vise neko manje. Do nas je da je pogledom usutkamo. Zenis je, ne udaje se. Mora neko biti alfa, ako bude ona onda ces brak provesti pod njenom komandom. I poklopit se sa manjim kompromisima. Karijera je samo izgovor. Ako ta karijera ne donosi uzivanje u zivot bez kapi znoja ili slavu. To nije onda karijera, jednostavno borba za egzistenciju ili manju patnju kroz zivot. Isto tako ne vidim kako moze forum unaprijediti neciju karijeru, a djevojka/zena ne. Razumna ce naci razumijevanja, pomoci ce, motivisati...
Razumnu od nerazumne nije tesko razdvojiti. Na kraju krajeva trazimo sebi karakternu kompatibilnu osobu.
Image
zipoo

#2675 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by zipoo »

wewa wrote:
zipoo wrote:Ovo sto procitah dodje kao da bi se jebali ali nekako da vam ne udje. Budala se ne mijenja. To sto zensko namece, pa jbg neko to treba i pokrenuti. Sami se necemo nikad promijeniti. A nije sada da je to i jednosmjerna ulica. Svako zensko zvoca, neko vise neko manje. Do nas je da je pogledom usutkamo. Zenis je, ne udaje se. Mora neko biti alfa, ako bude ona onda ces brak provesti pod njenom komandom. I poklopit se sa manjim kompromisima. Karijera je samo izgovor. Ako ta karijera ne donosi uzivanje u zivot bez kapi znoja ili slavu. To nije onda karijera, jednostavno borba za egzistenciju ili manju patnju kroz zivot. Isto tako ne vidim kako moze forum unaprijediti neciju karijeru, a djevojka/zena ne. Razumna ce naci razumijevanja, pomoci ce, motivisati...
Image
Kobajagi nije tako :mrgreen:
Post Reply