I DO 4.600 KM
Pogledajte kolike su plaće direktora javnih preduzeća u Kantonu Sarajevo
https://www.klix.ba/vijesti/bih/pogleda ... /190408073
masHalah... nije ni cudo sHo se busaju da su velike patriJote, ja bi za te pare mongol bio... selam
I DO 4.600 KM
Pogledajte kolike su plaće direktora javnih preduzeća u Kantonu Sarajevo
https://www.klix.ba/vijesti/bih/pogleda ... /190408073
Apsolutno. Kao sto su male doktorima, policiji i drugima za veliku kolicinu odgovornosti koju nose i za ovakvu platu nikad neces naci menadzera/profesionalca.Dr. Kuca wrote:Realno su premale place. Zato su i direktori diletantni.

Ptica selica se vratila svome jatu.malakh wrote:pecikoza i zvanično napustio nbl i otisao u samostalne. koliko saznajem priključio se sbbu.
zna li tko nešto više?
Sve ide polahko, ne moze preko noci.mirza_15 wrote:Dešava li se išta oko afere kiosk? Hoće li opet biti "sve po zakonu"?
Beli ga nisu htjeli na listu pa odglumio ovako da osigura mandat....a onda trk nazad gdje su bolje "ostale beneficije"doktor78 wrote:Ptica selica se vratila svome jatu.malakh wrote:pecikoza i zvanično napustio nbl i otisao u samostalne. koliko saznajem priključio se sbbu.
zna li tko nešto više?
Koliko se sjecam, on je u proslom mandatu i izabran ispred SBB-a?
Ako dodje do poremecaja u Skupstini KS, moze li se desiti da ako uz DF ode i SBB i da on bude taj presudni, 18-ti za SDA?Roccohljup wrote:Beli ga nisu htjeli na listu pa odglumio ovako da osigura mandat....a onda trk nazad gdje su bolje "ostale beneficije"doktor78 wrote:Ptica selica se vratila svome jatu.malakh wrote:pecikoza i zvanično napustio nbl i otisao u samostalne. koliko saznajem priključio se sbbu.
zna li tko nešto više?
Nisam ja mislio samo na skupštinu i vladu. Ovo je više pitanje za pravosudne organe. Samo eto tiče se Kantona pa me zanimaju informacije u vezi ovog slučaja. Mada, opet kažem, ne bi me iznenadilo, bez obzira što je pljačka vidljiva golim okom, sve bude po zakonu i da ne bude elemenata krivične odgovornosti. Ono, ispoštovane sve zakonske procedure i sl., a što je nešto plaćeno višestruko više nego što vrijedi nikom ništa.Styling wrote:Sve ide polahko, ne moze preko noci.mirza_15 wrote:Dešava li se išta oko afere kiosk? Hoće li opet biti "sve po zakonu"?
Ako mislimo da ova skupstina i vlada uspiju onda svi koji smo glasali za njih moramo pruziti bezrezervnu podrsku i stati uz njih. Ljudi se bore sa ogromnom izazovom. Stizu im ozbiljne prijetnje da prestanu sa nekim akcijama koji ma su nagazili SDA. Prijetnje zadiru i u domen porodice. Sa raznih anonimnih profila i telefonskih brojeva. SDA u svom ocaju sto su totalno potonuli ne bira nacin. Klosari.
progresa i ljudskih prava nam neće onda nedostajatiaddy_sa wrote:Ako se promijeni skupstinska vecina i SDA preuzme, Samra Cosovic Hajdarevic nova predsjedavajuca Skupstine
jos od 1990 " SDA - ljudska prava sva "Roccohljup wrote:progresa i ljudskih prava nam neće onda nedostajatiaddy_sa wrote:Ako se promijeni skupstinska vecina i SDA preuzme, Samra Cosovic Hajdarevic nova predsjedavajuca Skupstine![]()
![]()
![]()
![]()

Koliko znam DF drzi samo jendo ministarstvu u KS, pa neka ga uzme SBB ako ovi izadju.Prpa.ba wrote:Prije bih rekao da se SBB podebljava pred eventualni izlazak DF-a iz sestorke kako bi poklopili dodatni resor ili javno preduzece.
Iskreno, ne bih ni DF-u ni SBB-u preporucio da izlaze iz sestorke, ionako su za iduce kantonalne izbore jako male sanse da ce NiP-u, NS-u i "nezavisnim" iko i trebati za vecinu.
Govno je govno gdje god bilo.doktor78 wrote:Ptica selica se vratila svome jatu.malakh wrote:pecikoza i zvanično napustio nbl i otisao u samostalne. koliko saznajem priključio se sbbu.
zna li tko nešto više?
pici wrote:jel to sad presHla su dezertera i pedera na sisadzije... koja ubleHaca, nek ju je rumenko staviJo mjest sebe...
ja kolko vidzam na gornjoj sliKi nargila u jednoj a zagrljena su drugim i onda ubleHari po skupstini kako nemre cestitat kolegama tj rukovat se su njima ima maHramu... ovo su najveci licemjeri il licemjerke na dunjaluku... imao sam tri ubleHace pokrivene ko podstenarke, to pred tobom ko meHlem a u nocnim satima dovode se momci i cici se i dernja jebo disko klub i kaHvanu...MAAA MRRSSSSSSSSSSSSSSSSHHHHH I TI I ONI KOJI TI DADOSHE GLAS...
Da, kako stvari sad stoje. Ali daleko je 2022. Valjalo bi kad bi se kvalitetnim kandidatima rezultat podebljao na lokalnim 2020.Prpa.ba wrote:Prije bih rekao da se SBB podebljava pred eventualni izlazak DF-a iz sestorke kako bi poklopili dodatni resor ili javno preduzece.
Iskreno, ne bih ni DF-u ni SBB-u preporucio da izlaze iz sestorke, ionako su za iduce kantonalne izbore jako male sanse da ce NiP-u, NS-u i "nezavisnim" iko i trebati za vecinu.
Control panel wrote:
Jok one se ne jebu.