Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
Krokodajl

#2651 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Krokodajl »

Hoćel ovako blokirat Sarajevo ako oslobode Dudakovića ?
pirmin

#2652 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by pirmin »

Uvijek sam cijenio pariske migrante.
Bilo kakva nepravda i Pariz gori na sve strane. :thumbup:
славянин

#2653 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by славянин »

Svi ovi komentari samo pokazuju savrsenstvo sistema koji su vrli nam politicari,age,vozdovi itd uspostavili.Ako se podrze protesti za ubijanje nekoga uz umijesanost policije - a taj nekim slucajem nije iz istog entiteta.Ovi sto protestuju ovamo su izdajnici a oni sto tamo protestuju ocito dobijaju upute i podrsku iz drugog entiteta - ovce zableje meeeeeeee - i sve super :)

Sta kaze .. digo tri prsta - pa sta sad Srbin je neka dize i cetri ako mu je tako bolje, i ti nostaj fes ili neznam sta niko ti ne brani... :bih: Moram priznati da su politicari prilicno sposobni.. vuku narod za nos kako oce (doduse nisu neki narodi narocito poznati po promucurnosti :D )
славянин

#2654 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by славянин »

pirmin wrote:Uvijek sam cijenio pariske migrante.
Kakve migrante, Francuzi su takvi....
nemoj to

#2655 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by nemoj to »

Maharadza wrote:
nemoj to wrote:
strong69 wrote:Najpametniji su ovi sto su vec digli ruke od ove zemlje i sada palamude i zajebavaju se iz inostranstva.

Ljudi bez muda i časti.
Oni su barem nešto poduzeli da poprave svoju situaciju, tako da prije bih rekao da smo "bezmudi" upravo mi koji smo ostali i gledamo kako uništavaju ovo malo zemlje što je ostalo i samo blejimo...ali eto, nekima valjda i ti ljudi što su se izvukli i izborili za sebe (bez uhljebljenja naravno) trn u oku...

Sve ok, naredni potez deaktiviranje s kliksa prestati pisati bilo šta oko BiH i riješen problem.
Prpa.ba

#2656 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Prpa.ba »

Janjicar wrote:Suze mi liju zbog Čaršijske raje koja ne može stignut na nargile i kahvicu zbog protesta

https://www.klix.ba/vijesti/bih/saobrac ... /181225120
Ko si ti da ocjenjujes ko gdje smije i ne smije? Nije ovo okupirana Banja Luka, u Sarajevu se ima ponasati po zakonu. Prosvjedi solidarnosti mogu, unaprijed najavljeni, sa organizatorom imenom i prezimenom, na nekoj zelenoj povrsini. :thumbup:
muha_sa

#2657 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by muha_sa »

Prpa.ba wrote:
Janjicar wrote:Suze mi liju zbog Čaršijske raje koja ne može stignut na nargile i kahvicu zbog protesta

Ko si ti da ocjenjujes ko gdje smije i ne smije? Nije ovo okupirana Banja Luka, u Sarajevu se ima ponasati po zakonu. Prosvjedi solidarnosti mogu, unaprijed najavljeni, sa organizatorom imenom i prezimenom, na nekoj zelenoj povrsini. :thumbup:
baška čaršijska raja :lol:
Janjicar

#2658 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

Prpa.ba wrote:

Jes, eto ti tvoj zakon, sad sjedi u kolima i čekaj... :lol:
JThomas

#2659 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by JThomas »

onaj ko se poistovjećuje, poistovjećuje se velikim dijelom zato što i naše leševe ovdje metu pod tepih. iako nismo četnici i iako je rat završio prije 23 godine. a ne zato što imaju iluzije da će se ukinuti republika srpska. i sprdačina je zamjena teza, uzroka i posljedice kao i obično. da je dženan memić riješen i normalno urađen, ne bi imao ko da povede ovo večeras kod nas. a njegove ubice ne kriju četnici, niti mu se otac borio za republiku srpsku.
hAZNADAR

#2660 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

dzevad gazibara 1978 wrote:
hAZNADAR wrote:
dzevad gazibara 1978 wrote:Jao haznadara mati mila... :run:
Hej pasa, ok, u pravu si. Evo nele_tz je dostavio kako razmisljaju u RS i kako tumace sarajevske placenike.
Posalji im poruke mira i ljubavi, podsjeti da smi svi ljudi i da imamo zajednicku nevolju, politicari nas zavadili i sl.

Siguran sam da ces pomoci pomirenju, pomoci Davidu
Ovakvih imas ovdje koji pisu cijeli dan i ne mora da znaci da svi tako razmisljaju....kakav rezon jbt
Naravno, ima i u Banjaluci kolko hoces raje koja ovako ne pise.

Ali 99,9% ne vjeruju Bosnjacima nista i sve najnormalnije, najljudskije,.. tumace kao podlu prevaru,.. ono uzecemo ih na fazon i ugroziti RS. I oni sto mitinguju na trgu za Davida i daju podrsku Davoru - isto tako. Ne zele podrsku iz Sarajeva, ne zele da ih iko tumaci kao sarajevske placenike i sam Davor je u vise navrata prosipao RS patriotizam da nebi ispao sarajevski placenik, izdajnik,.... pa im ti salji podrsku i mir.

Koliko god tvoja inicijativa, ovog janjicara,... izgledala ljudski i normalna,... u principu je to samo pomoc Dodiku u RS a na stetu svih koji mu se protive. I samo zato sam protiv toga te mi nemoj imputirati svoje nacionalisticke, torovske, sda, hate,... fobije. Koliko minuta razmisljanja ti treba da skontas da je svaka podrska Davoru iz mrskog hegemonistickog Teherana - na njegovu stetu i u korist onih koji ga hapse?
Prpa.ba

#2661 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Prpa.ba »

Janjicar wrote:Jes, eto ti tvoj zakon, sad sjedi u kolima i čekaj... :lol:
Dokle si sa ucenjem stihova "boze pravde"? Jos malo pa vas ima za hor sarajevskih fgr-ovaca. :lol:
dzevad gazibara 1978

#2663 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dzevad gazibara 1978 »

kakve retardirane opaske tipa podrska dodiku u sarajevu :lol: dodje mi da kunem sviju da se nadju u situaciji ovih oceva,ali dje ces to nekome pozeljeti jbt :run:
JThomas wrote:onaj ko se poistovjećuje, poistovjećuje se velikim dijelom zato što i naše leševe ovdje metu pod tepih. iako nismo četnici i iako je rat završio prije 23 godine. a ne zato što imaju iluzije da će se ukinuti republika srpska. da je dženan memić riješen i normalno urađen, ne bi imao ko da povede ovo večeras kod nas. a njegove ubice ne kriju četnici, niti mu se otac borio za republiku srpsku.
ne mozes ti to dokazati FGR-u,valja u dagra,advent,kurac,palac sve dok ga ne snadje ovo sto ovi ljudi prozivljavaju :run: eh onda je plac i kuknjava,ovo govorim iz primjera koje znam.
nemoj to

#2664 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by nemoj to »

L u c i f e r wrote:Ovim blokiracima u sa

Mamu

Direkt u vaginu
Najdebilniji potez mozda i ikad.
rajv0sa

#2666 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by rajv0sa »

dzevad gazibara 1978 wrote:kakve retardirane opaske tipa podrska dodiku u sarajevu :lol: dodje mi da kunem sviju da se nadju u situaciji ovih oceva,ali dje ces to nekome pozeljeti jbt :run:
JThomas wrote:onaj ko se poistovjećuje, poistovjećuje se velikim dijelom zato što i naše leševe ovdje metu pod tepih. iako nismo četnici i iako je rat završio prije 23 godine. a ne zato što imaju iluzije da će se ukinuti republika srpska. da je dženan memić riješen i normalno urađen, ne bi imao ko da povede ovo večeras kod nas. a njegove ubice ne kriju četnici, niti mu se otac borio za republiku srpsku.
ne mozes ti to dokazati FGR-u,valja u dagra,advent,kurac,palac sve dok ga ne snadje ovo sto ovi ljudi prozivljavaju :run: eh onda je plac i kuknjava,ovo govorim iz primjera koje znam.
Ma budi mangup i reci da ti je zapravo drago sto je jedan srbin manje, ovdje se sakrivate iza neke lažne moralnosti.
pirmin

#2667 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by pirmin »

славянин wrote:
pirmin wrote:Uvijek sam cijenio pariske migrante.
Kakve migrante, Francuzi su takvi....
Kad je prije par godina od strane policije ubijen onaj mladji migrant pola Francuske je gorilo.

Mentaliteta ultras :thumbup:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#2668 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by bitanga_sa_otesa »

L u c i f e r wrote:Ovim blokiracima u sa

Mamu

Direkt u vaginu
pridruzujem se Ćestitkama :thumbup:
Janjicar

#2669 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

Prpa.ba wrote:
Janjicar wrote:Jes, eto ti tvoj zakon, sad sjedi u kolima i čekaj... :lol:
Dokle si sa ucenjem stihova "boze pravde"? Jos malo pa vas ima za hor sarajevskih fgr-ovaca. :lol:
Do pola doš'o, nisam još naučio :D

Eto pustili su saobraćajnicu, NE POLICAJCI, nego grupa građana koja je istu blokiralu na SVOJU RUKU, ne moraš više kmečat...
rajv0sa

#2670 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by rajv0sa »

A davor je takođe dolazio u sarajevu i bio na skupu za dzenana memica. Ne znam otkud sad te teze osvijestenih ntelektualaca da im smeta podrska iz Sarajeva.
julisiz es grant

#2671 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by julisiz es grant »

Moj Turčine, za nevolju kume...
pirmin

#2672 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by pirmin »

Je li Incko zabrinut?
Nedime, sta nam ovo rade i sl.
channel10

#2673 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by channel10 »

Sad treba izaci grupa gradjana koja podrzava policiju RS-a i Dodika i blokirati saobracaj. Naravno u Sarajevu pa da vidimo ko ce sta reci :D .
armin071

#2674 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by armin071 »

Znaci onaj danas kod Boske propucan kroz lice kaze dva puta odlikovan branio ovu „drzavu“ od „neprijatelja“ kudi policajce sto udaraju srpsku decu i veceras na drugoj strani BiH se okpuljaju ti isti „neprijatelji“ koji su vjerovatno djelom i protjerani od tog istog „heroja“ da daju podrsku njemu i ostalim u Bl. Znaci ne u Bijeljini ili npr. Doboju ili bilo gdje u entitetu PC nego bas u tom mrskom Teheranu. Kako smo glupi i naivni dobro smo ikako opstali :run:
nemoj to

#2675 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by nemoj to »

rajv0sa wrote:A davor je takođe dolazio u sarajevu i bio na skupu za dzenana memica. Ne znam otkud sad te teze osvijestenih ntelektualaca da im smeta podrska iz Sarajeva.

Nek bacaju bombe na predsjednistvo kakvo crno blokiranje ljudima ulicu da se vrate kuci..
Post Reply