Prilično čista pobjeda, bilo bi nečuveno da elektori glasaju drugačije.jao_situacije wrote:ima još mjesec dana da elektori izaberu
ne bi bilo prvi put
Nema šanse.
Prilično čista pobjeda, bilo bi nečuveno da elektori glasaju drugačije.jao_situacije wrote:ima još mjesec dana da elektori izaberu
ne bi bilo prvi put
ubio je lik nogama na izborima, teorije nema da se desi zaokret, bila bi najveca kradja ikaddaddy-kool wrote:Prilično čista pobjeda, bilo bi nečuveno da elektori glasaju drugačije.jao_situacije wrote:ima još mjesec dana da elektori izaberu
ne bi bilo prvi put
Nema šanse.
Prije ce reci, a gdje nam je radna snaga? Nude 6,80$ satnicudaddy-kool wrote:Najvjerovatnije neće dobiti ni jednu od ovih stvari, biće bar zanimljivo gledati kako će republikanci i Trump opravdavati nemogućnost to ostvare.General War wrote:
E sve ce to odmah dobiti...nije bosna izmislila globalizaciju i kojekakve poretke, nit necrnci zele ribat cenife i brat mandarine po amerikama...jedno s drugim neide brajko moj, niti su u savezu sa arapima 'nako... al eto vidjet cemo. Makar Melanija sad moze parirat Putinovici.
Prvo će biti a gdje je zid?

Jebi ga, ljudi idu sa premisom normalnog razmisljanja, kao i za nase izbore...pa se zajebemo.raoul duke wrote:Dovoljno je materijala tu da kazemo da su pojedini forumasi izgubili bilo kakav legitimacy da pricaju o politici, izborima, itd.
Lincoln-Burrows wrote:
Idemo Hillary, mora da postoji još neka šansa, ne može biti gotovo
to bi bilo ravno katastrofi i tek bi onda otvorilo puta teoretičarima zavjera. treba požnjeti ono što se posijalo, i Trumpove pristalice njegovo predsjednikovanje, a i demokrate na koji su način vodili kampanju i koga će birati u budućnosti.daddy-kool wrote:Prilično čista pobjeda, bilo bi nečuveno da elektori glasaju drugačije.jao_situacije wrote:ima još mjesec dana da elektori izaberu
ne bi bilo prvi put
Nema šanse.
Ja očekujem nešto ovako: ilegalci da dobiju neke ausvajse ali da nemaju minimalnu satnicu, a da se minimalac poveća ovim bijelcima seljacima i radnicima. Ukratko, novi vid segregacije i eksploatacije. Win win za bazu.General War wrote:
Prije ce reci, a gdje nam je radna snaga? Nude 6,80$ satnicu

Odusevljenje kod evropskih desnicara...Marine Le Pen @MLP_officiel
Congratulations to the new President of the United States Donald Trump and the American people free! MLP
Nekad jednostavno moras da se spustis na seljacki nivo (populizam) htio ne htio...Chmoljo wrote:to bi bilo ravno katastrofi i tek bi onda otvorilo puta teoretičarima zavjera. treba požnjeti ono što se posijalo, i Trumpove pristalice njegovo predsjednikovanje, a i demokrate na koji su način vodili kampanju i koga će birati u budućnosti.daddy-kool wrote:Prilično čista pobjeda, bilo bi nečuveno da elektori glasaju drugačije.jao_situacije wrote:ima još mjesec dana da elektori izaberu
ne bi bilo prvi put
Nema šanse.
Neka jedu sada što su napravili.Chmoljo wrote:
to bi bilo ravno katastrofi i tek bi onda otvorilo puta teoretičarima zavjera. treba požnjeti ono što se posijalo, i Trumpove pristalice njegovo predsjednikovanje, a i demokrate na koji su način vodili kampanju i koga će birati u budućnosti.
ne bi bilo nečuveno, dosad se desilo 4 puta ja mislimdaddy-kool wrote:Prilično čista pobjeda, bilo bi nečuveno da elektori glasaju drugačije.jao_situacije wrote:ima još mjesec dana da elektori izaberu
ne bi bilo prvi put
Nema šanse.
Zašto su antidemokrate?Hamolj wrote:Trumpova pobjeda je dokaz da se čitav svijet radikalizovao i da su zapadnjaci najveće antidemokrate i prodavači magle.
Hamolj wrote:Trumpova pobjeda je dokaz da se čitav svijet radikalizovao i da su zapadnjaci najveće antidemokrate i prodavači magle.
Lijep sažetak......i mislim da je Trump bio prilično jasan u iznošenju sistema vrijednosti koji on zastupa.....daddy-kool wrote:
Ništa od tih protesta, to par studenata nešto izvodi po Kaliforniji i NY.
Narod je glasao veoma jasno, a što se to nekima ne sviđa je nešto sasvim drugo.
Narod želi povlačenje iz globaliziranog svijeta, trgovinske barijere i "zaštitu tržišta", želi zaustavljanje nebjelačke imigracije, želi dobro plaćena radna mjesta u proizvodnji, želi povratak vrijednosti konzerativne kršćanske porodice, žele da vide korist od vojnog angažmana.
Ukratko "make America great again".
Sad, što je to neostarivo i relativno glup potez, to njih i ne zanima.
I tamo su republikanci, tako da ne vidim neku razliku.jao_situacije wrote:
ne bi bilo nečuveno, dosad se desilo 4 puta ja mislim
imaju pravo da glasaju drugačije ili da odbiju dati glas bilo kome, ako se ne dobije predsjednik preko elektora, onda se odlučuje u house-u
ne bi me nimalo čudilo da do 19.12 budu žestoka sranja civil unrest, garda itd.
moguće je da elektori povuku glasove i predaju odgovornost na predstavnički dom