Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

jeza u ledja

#2651 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

_BataZiv_0809 wrote:Pa ne znas ni ti sa kim pricas pa opet potcjenjujes.
Znam sa kim pricam na osnovu onog sto su o sebi sami rekli. Ono sto nisu, mogu da me isprave, kao sto sam ja ispravio Dofua.
Challenger__

#2652 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

vivaldi wrote:jedina sreca je sto je hillary dokazano glupa...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vivaldi

#2653 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by vivaldi »

It_is_a_Leclerc wrote:
vivaldi wrote:
Edin H. wrote:milionera Truma.
jedina sreca je sto je hillary dokazano glupa, a za narandzastog za sada samo postoji sumnja da je glup.
Pa ne znam, baš. Žena koja ima takve reference i uspjehe u životu - teško da se može nazvati glupom. Sa druge strane, čovjek koji kaže da se pali na vlastito dijete i da žene treba hvatati za polni organ i protiv njihove volje, sa historijom uzastopnih bankrota, sa očevim bogatstvom kao jedinim ozbiljnim uspjehom - teško da može biti i pod sumnjom.
e pa upravo ta hillary, zena koja je 8 godina bila prva dama amerike, 4 godine drzavni sekretar amerike, 4 godine prva dama arkanzasa...zena koja je cijeli zivot u najvisoj svjetskoj politici je spala na to da je novinari cnn krijuci dostavljaju pitanja prije debate da se pripremi protiv lika koji je cijeli zivot stipo zene za guzice.

pa da je papagaj bio umjesto nje sve te godine naucio bi dovoljno da mu ne treba nikakva prevara da u debati dotuce do koljena takvog lika poput narandzastog. Em sto je to radila, em je jos i uhvacena. zato je glupa. Nista nije naucila za sve te ne godine vec decenije. Trampi je dosad samo guzio, on i nije imao prilike da nesto nauci o politici.

da li ce htjeti uciti, vidjecemo. mozda se nece promjeniti. mozda ce jedina promjena biti da ce sada umjesto s kondomom jebat s imunitetom
ljevoruki

#2654 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ljevoruki »

vivaldi wrote: ma svi na svijetu gledaju svoj interes, jal licni jal kolektivni, nema tu nista cudno ni nenormalno. Fudo vjerovatno smatra da ga ovaj cirkus materijalno-ekonomski nece previse dotaci pa ga moze posmatrati iz ugla drustvenog fenomena, pa samim tim nema potrebe za navijackim strastima.
Vidis, ja se nadjoh u ovoj prici, bicu slobodan da komentiram.
Zivim u gradu koji je tesko pogodjen krizom naftne industrije, najtezom u zadnjih 40 godina.
Moja zena je ostala bez posla zbog toga.
Ipak, glasali smo za Hillary iako je najavila da se nece nista promijeniti jer je focus na eco i green technology i da ce cijena sirove nafte i dalje biti niska sto je za nas katastrofa.
Trump je u svom predizbornom programu jasno rekao da ce oziviti naftnu industriju sto bi meni licno jako odgovaralo.
Jednostavno, smatrao sam da je Hillary manje zlo ali sad je gotovo, valja nam predeverati ovu budalu.
jeza u ledja

#2655 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

It_is_a_Leclerc wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Pa ne znam, baš. Žena koja ima takve reference i uspjehe u životu - teško da se može nazvati glupom. Sa druge strane, čovjek koji kaže da se pali na vlastito dijete i da žene treba hvatati za polni organ i protiv njihove volje, sa historijom uzastopnih bankrota, sa očevim bogatstvom kao jedinim ozbiljnim uspjehom - teško da može biti i pod sumnjom.
Koje su to njene reference i uspjesi?
Tužitelj, više puta Senator, Secretary of state....
Donald Trump je prvi predsjednik u bar 150 zadnjih godina koji nikad nije drzao public office (znaci ni potpredsjednik, ni senator, ni guverner, ni general, nista)

Do sad je ta pozicija isla nekome ko je dosao do tog stupnja karijere. Kao sef u nekoj firmi.
Ali eto, nije vise tako.
zenit dozic

#2656 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zenit dozic »

slavonskilola wrote:Čini se da su svijet a i Amerika samo zaslužili upravo ovakvog predsjednika .Sada imamo dvojicu debila na obje strane planete koji drže prst na obaraču totalnog kaosa.Mora konačno netko razobličiti duhovnu dvoličnost istoka i zapada a Putin i Trump su pravi ljudi zato.Taman za kirvaj na globalnoj razini.
Koji kurac je ovim ljudima. Amerika od kad postoji ratuje sa nekim i provodi demokratiju.
Sta je obama bio neki hipi mozda :?: worl peace, john lennon WTF.
I sad kao nastace kaos posto je ovaj doso a do sad je svijet bio svicarska :shock: :?
Gdje vi zivite sve ovo vrijeme :idea:
Fudo387

#2657 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

It_is_a_Leclerc wrote:
vivaldi wrote:
Edin H. wrote:milionera Truma.
jedina sreca je sto je hillary dokazano glupa, a za narandzastog za sada samo postoji sumnja da je glup.
Nisu glupi ni jedno ni drugo.Ne moze glup biti milijarder, moze biti luckast, supak, pokvaren, zloban...al' nije glup.
I realno, ako cemo posteno, mi smo najgluplji. Mi se ovdje raspravljamo o Amerima i Rusima, a jarane, Eso Radeljas nam milioner. :lol:
jeza u ledja

#2658 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

ljevoruki wrote:
vivaldi wrote: ma svi na svijetu gledaju svoj interes, jal licni jal kolektivni, nema tu nista cudno ni nenormalno. Fudo vjerovatno smatra da ga ovaj cirkus materijalno-ekonomski nece previse dotaci pa ga moze posmatrati iz ugla drustvenog fenomena, pa samim tim nema potrebe za navijackim strastima.
Zivim u gradu koji je tesko pogodjen krizom naftne industrije, najtezom u zadnjih 40 godina.
Ipak, glasali smo za Hillary iako je najavila da se nece nista promijeniti jer je focus na eco i green technology i da ce cijena sirove nafte i dalje biti niska sto je za nas katastrofa.
Trump je u svom predizbornom programu jasno rekao da ce oziviti naftnu industriju sto bi meni licno jako odgovaralo.
Jednostavno, smatrao sam da je Hillary manje zlo ali sad je gotovo, valja nam predeverati ovu budalu.
Houston, we have a problem. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2659 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by _BataZiv_0809 »

It_is_a_Leclerc wrote:
Tužitelj, više puta Senator, Secretary of state....
A nekako si propustio navesti da je u prvoj ligi zaigrala tek nakon sto je muz bio predsjednik. Ako vec Trampu zamjeras da je naslijedio pare i poziciju, onda nije to bas korektno.

Mada odrzati naslijedjene pare i ne umrijeti predoziran i bankrotiran treba biti cijenjeno kao posebna vjestina :D
Danguba

#2660 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Danguba »

Connaisseur Karlin

#2661 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Connaisseur Karlin »

vivaldi wrote: e pa upravo ta hillary, zena koja je 8 godina bila prva dama amerike, 4 godine drzavni sekretar amerike, 4 godine prva dama arkanzasa...zena koja je cijeli zivot u najvisoj svjetskoj politici je spala na to da je novinari cnn krijuci dostavljaju pitanja prije debate da se pripremi protiv lika koji je cijeli zivot stipo zene za guzice.
i JFK i Tito su stipali zene,pa se niko nije bunio :D
Fudo387

#2662 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

ljevoruki wrote:
Ma sto cete deverati, prebaci se u drugu bransu, preseli...bar to ovdje nije bauk.
Fudo387

#2663 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

almir90 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
Dobro, a sta je ovdje smijesno?
Kao, Trump ce deportovati tvoje zemljake i kad dodju kuci u Bosnu ti ces im se smijati?
Sve da se taj budalasti scenario nekim cudom i desi, sto bi ti to bilo smijesno?
slavonskilola

#2664 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by slavonskilola »

zenit dozic wrote:
slavonskilola wrote:Čini se da su svijet a i Amerika samo zaslužili upravo ovakvog predsjednika .Sada imamo dvojicu debila na obje strane planete koji drže prst na obaraču totalnog kaosa.Mora konačno netko razobličiti duhovnu dvoličnost istoka i zapada a Putin i Trump su pravi ljudi zato.Taman za kirvaj na globalnoj razini.
Koji kurac je ovim ljudima. Amerika od kad postoji ratuje sa nekim i provodi demokratiju.
Sta je obama bio neki hipi mozda :?: worl peace, john lennon WTF.
I sad kao nastace kaos posto je ovaj doso a do sad je svijet bio svicarska :shock: :?
Gdje vi zivite sve ovo vrijeme :idea:
Ne, jer do sada je ipak bio koliko toliko kontrolirani kaos.Možda sada svijet potpuno izbjegne kontroli?
almir90

#2665 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by almir90 »

Bujrum, bujrum! :D
almir90

#2666 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by almir90 »

Fudo387 wrote:
Kao, Trump ce deportovati tvoje zemljake i kad dodju kuci u Bosnu ti ces im se smijati?
Sve da se taj budalasti scenario nekim cudom i desi, sto bi ti to bilo smijesno?
Šta si se bolan zapalio, popij jednu za smirenje. :D
vivaldi

#2667 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by vivaldi »

Connaisseur Karlin wrote:
vivaldi wrote: e pa upravo ta hillary, zena koja je 8 godina bila prva dama amerike, 4 godine drzavni sekretar amerike, 4 godine prva dama arkanzasa...zena koja je cijeli zivot u najvisoj svjetskoj politici je spala na to da je novinari cnn krijuci dostavljaju pitanja prije debate da se pripremi protiv lika koji je cijeli zivot stipo zene za guzice.
pa to je radost, ko bozic. nisam ja nista lose mislio. tamburica je najvece cudo prirode
Fudo387

#2668 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

almir90 wrote:
Fudo387 wrote:
Šta si se bolan zapalio, popij jednu za smirenje. :D
Ma nisam se zapalio, vidim vrtite to vec nekoliko stranica...ne kontam u cemu je fora?
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2669 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by plain vanilla »

Svejedno mi bilo ko ce pobijediti i ne znam cemu tolika frka
pa kad mogu prezivljavati Bakira, Radoncica, Dodika i ostale, mogu vala i ovog Trumpa

Hillary, zena koja je svom suprugu oprostila preljub za koji zna cijeli svijet samo jer je zeljela politicku karijeru. Ostali su u braku da bi on podrzao njenu politicku karijeru. Da ne spominjem njen posjet Bosni poslije rata i izmisljenu pricu o snajperskoj vatri.

Ovaj drugi, idiot na svoj nacin...poznato sve

kako god okrenes, mi smo donji
Edin H.

#2670 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Edin H. »

Al se niko nije zalio da ga je Hilary uhvatila za chunu. :wink:
Connaisseur Karlin

#2671 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

vivaldi wrote:
pa to je radost, ko bozic. nisam ja nista lose mislio. tamburica je najvece cudo prirode
nisam ni ocekivala da je tebi stipanje zena nesto lose :D kad su mogli tito i JFK,moze i Trump :D
almir90

#2672 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by almir90 »

Fudo387 wrote: Ma nisam se zapalio, vidim vrtite to vec nekoliko stranica...ne kontam u cemu je fora?
Mah, vidio na fejsu, pa rek'o da podijelim s rajom.

Neće sigurno niko deportovan biti. Nije da bi se radovao da nekoga deportuju bezveze. ;) Koji će nas klinac više u ovom šupku Evrope, ovaj 'srcu' Evrope. :lol:
Challenger__

#2673 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

plain vanilla wrote:kako god okrenes, mi smo donji
Ma jok. Samo treba odrasti i početi razmišljati svojom glavom.
Connaisseur Karlin

#2674 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Edin H. wrote:
Al se niko nije zalio da ga je Hilary uhvatila za chunu. :wink:
ali ti i dalje opravdavas stipanje zena od strane Tita, JFK i mnogi poznatih politicara :D

od zena se ne ockeuje da to rade javno :oops:
dale cooper

#2675 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dale cooper »

Često se kosim u mišljenjima sa forumskom dijasporom, ali im nikada ne bih želio da ih ovakav
jedan majmun protjeruje i uništava život i sve ono što su gradili u Americi.
Post Reply