treba provjeirti profile zena sa MeToo pokretaseln wrote:Bez plagiranja, molim!wewa wrote:
nije feminizam sluga bijelih zena srednje klase.
@seln je ovo napisao, iha-haj....
tamo imas sve klase i rase
treba provjeirti profile zena sa MeToo pokretaseln wrote:Bez plagiranja, molim!wewa wrote:
nije feminizam sluga bijelih zena srednje klase.
@seln je ovo napisao, iha-haj....
I koliko imas potvrdjeno oborenih? Jesil as ili nisi?Connaisseur Karlin wrote:wew, ja sam nekoliko godina u ime svoje grupe sudjelovala sa okupljanima u iScience :wewa wrote:a mozebit ima nesto i u onom nature vs nurture...
nije bas da se slamamo uceci djevojcice kako da popravljaju svijet oko sebe vlastitim rukama
zato se satrasmo pokazujuci im kako da poprave sminku
radilai smo prezentacije iz svoh grupa avijacija, izneinjering, fizika, astornomija, kemija, najvise je bilo predstavnika sa univerziteta i naucnigh grupa
Cijeli dan, ( dva dane viken) su dolazili roditleji sa djecom , bez obzria na spol i uzrast, primjetila sma da su djeca bila jednako odusevljena![]()
wewa , mi smo svi volontirali, ali je bilo divno druzenjenajvise su mi se doapla pitanja djce svih uzrasta
![]()
moja zadatak je bio upravo promocija zena u aviajicji
triconja, ne razumijem tvoje pitanje! ?triconja wrote:I koliko imas potvrdjeno oborenih? Jesil as ili nisi?Connaisseur Karlin wrote:
wew, ja sam nekoliko godina u ime svoje grupe sudjelovala sa okupljanima u iScience :
radilai smo prezentacije iz svoh grupa avijacija, izneinjering, fizika, astornomija, kemija, najvise je bilo predstavnika sa univerziteta i naucnigh grupa
Cijeli dan, ( dva dane viken) su dolazili roditleji sa djecom , bez obzria na spol i uzrast, primjetila sma da su djeca bila jednako odusevljena![]()
wewa , mi smo svi volontirali, ali je bilo divno druzenjenajvise su mi se doapla pitanja djce svih uzrasta
![]()
Neko rece da letis avionima sad koja pozicija nisam siguran, vidim da si za ravnopravnost pa pomislih da nisi pilot vojnog aviona i priupitah jesil as kojim slucajem.Connaisseur Karlin wrote:triconja, ne razumijem tvoje pitanje! ?triconja wrote:I koliko imas potvrdjeno oborenih? Jesil as ili nisi?Connaisseur Karlin wrote:
wew, ja sam nekoliko godina u ime svoje grupe sudjelovala sa okupljanima u iScience :
![]()
A, u krasni!Connaisseur Karlin wrote:
Kad otvoris temu pravopis,ja ti se tamo necu javljati.seln wrote:A, u krasni!Connaisseur Karlin wrote:
I ni jedna grupa za pravopis?
Interesantno kako je ovo odjednom prepoznato body shaming , a isti muskraci ksontantno verbalno ( cak i na forumu) isto rade decenijama zenama: body shaming4 Reasons Why Penis Size Shaming Is Anti-Feminist
1. It Uses the Idea That Someone Isn’t ‘Manly Enough’ As an Insult
2. It Implies That Sexually Pleasing a Woman Is the Most Important Quality in Being a Man
3. It Taunts People For Something They Have No Control Over
zakljucak:
Body-shaming in any manner should be perceived as anti-feminist because it’s dehumanizing and reduces people to objects.
a yoni--a dingdongConnaisseur Karlin wrote:Interesantno kako je ovo odjednom prepoznato body shaming , a isti muskraci ksontantno verbalno ( cak i na forumu) isto rade decenijama zenama: body shaming4 Reasons Why Penis Size Shaming Is Anti-Feminist
2. It Implies That Sexually Pleasing a Woman Is the Most Important Quality in Being a Man
zakljucak:
Body-shaming in any manner should be perceived as anti-feminist because it’s dehumanizing and reduces people to objects.
to cvijece i zvonce, to je erotska poezija, to je ljepota postojanja, to je za muskaca gospodina poput tebe, a ovo gore iz teksta je poruka za kmecavce koji vole zenama reci da su vake-nake, nemaju savrsene proporcije i slicne dimeznijemuha_sa wrote:a yoni--a dingdongConnaisseur Karlin wrote:Interesantno kako je ovo odjednom prepoznato body shaming , a isti muskraci ksontantno verbalno ( cak i na forumu) isto rade decenijama zenama: body shaming4 Reasons Why Penis Size Shaming Is Anti-Feminist
zakljucak:
Body-shaming in any manner should be perceived as anti-feminist because it’s dehumanizing and reduces people to objects.![]()
Zamolio bih da mi kazes u cemu ja grijesim na osnovu postova koje sam postavio na ovoj temi?biscanka2 wrote:zoomba wrote:Koliko zena ima u gradjevinskim firmama?![]()
https://youtu.be/ixzY9zmf1tM?t=2
dalje - gradjevinske inzinjerke,tehnicari,arhitekti..., ma kolko hoces .
Kommentare su ti cud ( o "Triconji" da i negovorim)Nego ako cemo tako komentarisati
onda koliko muskaraca porodilja ima.![]()
Ohladi malo -zene ne zele muskarcima konkurencija biti nego se
bore za ravnopravnost i zakonsku zastitu kako u drustvenom tako
i poslovnom svijetu.
biscanka2, muskarci nikako da skuze da mi zene ne zelimo "ponasati" kao muskaraci, "izgledati" kao muskarci, "biti" muskraci , i da to nije nacin na koji mi zelimo postici jednaka pravabiscanka2 wrote:
dalje - gradjevinske inzinjerke,tehnicari,arhitekti..., ma kolko hoces .
Kommentare su ti cud ( o "Triconji" da i negovorim)Nego ako cemo tako komentarisati
onda koliko muskaraca porodilja ima.![]()
Ohladi malo -zene ne zele muskarcima konkurencija biti nego se
bore za ravnopravnost i zakonsku zastitu kako u drustvenom tako
i poslovnom svijetu.
Ti kako nisi kmečavica uopšte nemaš kriterije izgleda za muškarce koji bi ti bili potencijalni partneri, to hoćeš reći.Connaisseur Karlin wrote:...to cvijece i zvonce, to je erotska poezija, to je ljepota postojanja, to je za muskaca gospodina poput tebe, a ovo gore iz teksta je poruka za kmecavce koji vole zenama reci da su vake-nake, nemaju savrsene proporcije i slicne dimeznije![]()
Pa, smo kmečavce može uvrijediti ako im neko ismijava izgled. Samosvjesne i osobe sigurne u sebe to ne može vrijeđati.Connaisseur Karlin wrote:Mislim da ne znas sto je body shaming, a ja upravo pisem o body shaming
Body shaming je u danasnje vrijeme dodefinisan zabranom ikakvog komentara za osobe koje su ili previse mrsave (rijetko, cini mi se da pokret HAES uopste ne vodi racuna o njima) i previse debele.Hakiz wrote:Pa, smo kmečavce može uvrijediti ako im neko ismijava izgled. Samosvjesne i osobe sigurne u sebe to ne može vrijeđati.Connaisseur Karlin wrote:Mislim da ne znas sto je body shaming, a ja upravo pisem o body shaming
od iskompleksiranih muskaraca ne moze , a to nece nikad uraditi dzentlemanHakiz wrote:Pa, smo kmečavce može uvrijediti ako im neko ismijava izgled. Samosvjesne i osobe sigurne u sebe to ne može vrijeđati.Connaisseur Karlin wrote:Mislim da ne znas sto je body shaming, a ja upravo pisem o body shaming
Muskarci koji ne ulaze u granice drustveno prihvatljivog izgleda cak i kad neko vrijedja ne desi se neki bum po forumima, redditima, fejsbucima i medijima, nego jednostavno su tako nauceni da se celice i da ne placu. Imaju dvije varijante ili da poprave nedostatak (tezinu, frizuru, zube, usi, nos, smanje sise i drugo) ili da prihvate da ce ih i dalje vrijedjati.Connaisseur Karlin wrote:od iskompleksiranih muskaraca ne moze , a to nece nikad uraditi dzentlemanHakiz wrote:Pa, smo kmečavce može uvrijediti ako im neko ismijava izgled. Samosvjesne i osobe sigurne u sebe to ne može vrijeđati.Connaisseur Karlin wrote:Mislim da ne znas sto je body shaming, a ja upravo pisem o body shaming![]()
forum prsti "rijecnikom iskompleksiranih" msukaraca forumasha , a jos nisma primejtila gdje je vulgaran rijecnik forumashica koje rade body shaming msukaraca