Facebook za upoznavanje ...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ludzak

#2651 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ludzak »

Logovan wrote:
Xavier1 wrote: Lako je tebi reci kad si isprobao sve. Meni je momak jasan. U ozbiljnim godinama vec a bez ikakvog iskustva. Pita se sta mu to fali i zato je opterecen ovako. Moze i u tome biti problem jer zene znaju nanjusiti ocaj.
Pa neka se uhvati neke zanimacije, nekog hobija i biće mu lakše. Najbolje bi mu bilo da počne trenirati. Ako nije zaposlen i nema nekih većih obaveza u životu, onda bi možda mogao i po dva puta na dan trenirati. Neka se ubija od treninga, a djevojka će se pojaviti kad tad. :D
Zaposlen sam. Evo upravo produženo radio, i sad tek došao s posla.

Što se izlazaka tiče... izlazim, ne baš često, ali izlazim s obzirom kako mi situacije dozvoljavaju.
Last edited by Ludzak on 02/07/2019 17:58, edited 1 time in total.
pustopoljina

#2652 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

cendlerbing

#2653 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by cendlerbing »

Meni stvarno ne djeluje da ludzak ima problem zbog izgleda, vidjela sam mu par slika, također sam primijetila da se fino izražava, što hajd nije presudno al recimo meni je veliki plus kod osobe, i jedino što mi djeluje kao objašnjenje za njegovu situaciju je loša sreća kombinovana sa frustracijom nakupljanom godinama.

Ludzak, ako ti perspektiva neke cure može ikako pomoći, tu sam al iskreno mislim da je tvoj problem malo dublji i da leži u nečemu što mi ovdje ne znamo o tebi.
MarlboroGold

#2654 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by MarlboroGold »

exampLe. wrote:
Xavier1 wrote:
exampLe. wrote:Načina je milion...facebook, instagram, badoo, tinder, smokvica...

Ono što najviše primjetim jeste da se na skoro svakom forumu nađe grupa muškadije koji imaju stav "trebe samo hoće bogatune, nabildane kretene, tatine sinove, bembare, mečke".
Valjda tako tješe sami sebe, šta li.
Ma nije problem naci curu. Problem je naci neku koja ti odgovara. Barem meni je tako.
To je svima problem, tu i sreća igra ulogu.

Problem su ti izgovori da moraš izgledat' k'o maneken, vozit' BMW-a i imat milion u kešu da bi nešto zbario, a koliko tako reći normalnih momaka znam koji konobarišu, voze Golfa 3-4 pa nemaju nikakvih problema sa ženama.

Dosta raje se fokusira na pogrešan smijer. Ako ti nemaš samopouzdanja, ne paziš na svoj izgled, samo sjediš kod kuće i igraš PUBG-a ti prvo moraš srediti malo ostale segmente svog života pa tek onda razmišljati o djevojkama ali jok, sve žene su qrve, ja ne goozim jer ne vozim BMW-a. :D
:thumbup:

Ma raja se loži na ove instant uspješne tipa Jale i Bube itd. Pune im glave glupostima kad su žene u pitanju, pa onda na osnovu tih gluposti formiraju stavove. Neki dan sam odgovorio nekima ovdje da nema puno žena kojima je samo novac bitan, već većina žena, kao što rekoh, primijeti i cijeni sposobnost muškarca da se prvenstveno o sebi brine i da može riješiti egzistencijalno pitanje - po defaultu da se može brinuti i da obezbijedi porodicu (što ne znači da ona neće, već zajedno). Ovo je sve izraženije kako stare.

Ne hodaju one džaba i sa ljudima koji nemaju neka primanja, jer vide da su sposobni i da se bore. Uz to dodaš to samopouzdanje, humor, ljepotu i ostale faktore u kombinaciji ili samo jedan ili dva od navedenih i to je to...
medvjed23

#2655 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by medvjed23 »

ZyzzSar wrote: definitivno nije do para(kod vecine), sve dok nisi totalni kokuz, ali da li pomaze ako imas keša, naravno
nije ni do izgleda toliko, ali sigurno da pomaze ako izgledas fino, imas dobar stil oblacenja, ako si u formi, neka frizura
eh sad sto se šarma tice, to ima veze sa socijalnom inteligencijom, ali ne slazem se da si rodjen sa tim tj. ili ga imas ili nemas; ima hiljadu stvari na kojima se moze poraditi, da ne nabrajam sad eksplicitno(a mogao bih), iskustvo cini cuda
exampLe. je dosta utrefio sto je rekao
pa sad, može se poraditi na nekim stvarima, nije da ne može, al pitanje je: da li čovjek želi biti dosljedan sebi?

banalnog primjera radi, ja primjećujem da većina žena voli jak stisak ruke, čvrsto rukovanje.. :D ja, ipak, takvo rukovanje doživljavam - izraziću se grubo - kao krkanluk; ne volim kad mi neko jako stisne i počne tresti ruku.. eh sad, kad bih ja glumio da taj krkanluk volim i kad bih ga i sam primijenio, utisak koji ostavljam kod žena unaprijedio bih barem za trunku.. postoji tu, pored rukovanja, još sitnica glede kojih čovjek može glumiti, postajući tako trunku interesantniji u tuđim očima.. trunka po trunka - nabere se.. međutim, po meni se ne isplati radi nečije naklonosti glumiti da si nešto što nisi, ne vrijedi u potrazi za ljubavlju izgubiti sebe.. i s tim u vezi, moji stavovi su jasni i umirujući: ako me neko voli onakvog kakav jesam, super, ako ne, nema veze, ima života i mimo ljubavi.. ljudi koji misle drugačije i ne vide sreću van ljubavi mogu lako dospjeti u probleme.. ako ne dobiju ljubav, kliznuće prema depresiji.. ako dobiju ljubav, izgubiće, moguće, dobar dio sebe, svoje iskrenosti, svoje plemenitosti..

s obzirom na navedeno, ja pokušavam na ovakvim temama istaći ljepote samoće (nije, brate, smak svijeta ako ti ne ide u ljubavi) al, čini se, bez uspjeha :D
insomnia78

#2656 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by insomnia78 »

E cuj cvrst stisak ruke krkanluk? :lol:
MarlboroGold

#2657 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by MarlboroGold »

Možda je mislio na stisak ono kad hoće da ti odvali ruku :D
insomnia78

#2658 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by insomnia78 »

Medo ko da je medena
pustopoljina

#2660 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

Haj' ne moras tresti ko ludjak, al' bar daj citavu ruku..ima onih sto se vrscima prstiju rukuju. Uzas.
Ja se rukujem samo kad moram, glupo mi...ko da sam iz neke delegacije :-)
exampLe.

#2661 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by exampLe. »

Najbitnije je da covjek skonta gdje grijesi.

Ja se slazem da postoje muskarci koji, tako da kazem imaju taj urodjeni sarm i uvijek su znali sa zenama, ali opet ne mora znaciti da mi koji to nemamo “urodjeno” ne mozemo poraditi na samopouzdanju i uopsteno poraditi na sebi.

Ljudi su cak izmislili i PUA-u za takve muskarce kojima ne ide sa zenama i da se ne lazemo, PUA ima dobrih stvari i moze se dosta toga nauciti. Naravno, ima tu i preseravanja ali uglavnom moze se izvuci pokoji dobar savjet.

Ako dozivis tridesetu a nemas nikakvog iskustva odnosno uspjeha to znaci da negdje grijesis.

Ako imas kakvog jarana, rodjaka ili bilo koga bliskog koji ima kakav-takav uspjeh sa zenama fino mu kazes hajmo izaci, ja cu da prilazim, smekam a ti me posmatraj pa mi reci sta mislis gdje ja to grijesim.

Podsvijest je cudo, podsvijest upravlja nama i upravo zbog toga nam se desava da 1000% negdje grijesimo u nekim zivotnim situacijama ali toga nismo svjesni, pa kad nam neko drugi na to skrene paznju tek’ onda skontamo. Zato i u narodu postoji izreka “otvorio mi oci”. :D

Dakle, posvetit se sebi. Iz mnogih izbija ocaj i samo im je nalazak djevojke u glavi (sto zene ITEKAKO primjete), a zanemaruju cinjenicu da im je samopouzdanje 0, da ne paze na svoj izgled, da nemaju nikakvih ambicija u zivotu itd. itd.
Last edited by exampLe. on 02/07/2019 19:04, edited 2 times in total.
moonca

#2662 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

Svidja mi se kako medvjed- cuj medvjed haj -razmislja... :thumbup: :lol:
moonca

#2663 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

Rijetki su ti, koji to mogu uvidjeti.
...Ne, drugi grijeshe.. :-)
Ludzak

#2664 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ludzak »

Ja sam govorio da je do mene, što i jeste. Zbog raznih nekih situacija moje samopouzdanje je 0.
Last edited by Ludzak on 02/07/2019 19:10, edited 1 time in total.
ho oponopono

#2665 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by ho oponopono »

Image
exampLe.

#2666 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by exampLe. »

moonca wrote:
Da...

Ti kad skontas “ahaaa, pa zbog toga mi ne ide bas” to je odlicno, jer cim skontas gdje grijesis naci ces i nacina da to ispravis.

Problem je sto su ljudima generalno svi drugi krivi za njihove neuspjehe.

Sve zene su qrve jer on ne zna s njima, Bakir je kriv jer on radi za 500KM i sto voza Golfa 2...jebiga, tako je. :mrgreen:
exampLe.

#2667 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by exampLe. »

Ludzak wrote:Ja sam govorio da je do mene, što i jeste. Zbog raznih nekih situacija moje samopouzdanje je 0.
A sto je najgore samopouzdanje je tu najbitnije.

Mozes ti izlazit 7 dana u sedmici ali ako nemas samopouzdanja, lose se oblacis, hodas pognute glave i djelujes uplaseno (ne kazem da je kod tebe tako, dajem primjer) dzaba ti sve.

Ja imam jarana kojeg djevojke smekaju gdje god da je zato sto ima samopouzdanje. Ne progovori nijednu rijec, ali mu je govor tijela takav da ga djevojke smeke na ulici, u trznim centrima, bukvalno gdje god se pojavi.

Nacina za dobijanje samopouzdanja ima dosta. Treba tu rada, reda i discipline ali nije nemoguce.
MarlboroGold

#2668 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by MarlboroGold »

exampLe. wrote:
moonca wrote:
Da...

Ti kad skontas “ahaaa, pa zbog toga mi ne ide bas” to je odlicno, jer cim skontas gdje grijesis naci ces i nacina da to ispravis.

Problem je sto su ljudima generalno svi drugi krivi za njihove neuspjehe.

Sve zene su qrve jer on ne zna s njima, Bakir je kriv jer on radi za 500KM i sto voza Golfa 2...jebiga, tako je. :mrgreen:
Nije samo to. Mnogima ego ne dopusta da im drugi otvore oci. Tipicni odgovori koje tad dobijes su nesto tipa ma sta ti znas, nemas pojma itd. Takvi ljudi ne zasluzuju da im se otvore oci i njih je masa, jer ne mogu preci preko toga da priznaju gresku i to smatraju slaboscu... naravno, grijese itekako.
Xavier1

#2669 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

cendlerbing wrote:Meni stvarno ne djeluje da ludzak ima problem zbog izgleda, vidjela sam mu par slika, također sam primijetila da se fino izražava, što hajd nije presudno al recimo meni je veliki plus kod osobe, i jedino što mi djeluje kao objašnjenje za njegovu situaciju je loša sreća kombinovana sa frustracijom nakupljanom godinama.

Ludzak, ako ti perspektiva neke cure može ikako pomoći, tu sam al iskreno mislim da je tvoj problem malo dublji i da leži u nečemu što mi ovdje ne znamo o tebi.
Ja bih volio da vidim kako izgleda. Gdje se kacio?

Pa momak samo na osnovu price i inteligencije bi trebao da dobro kotira. Samo sto to danasnjiim djevojkama realno nije bitno. Interesantnije su im nargila brude sto ne znaju dvije recenice sastaviti.
pustopoljina

#2670 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

Eno opet.
choxnox

#2671 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by choxnox »

pustopoljina wrote:Haj' ne moras tresti ko ludjak, al' bar daj citavu ruku..ima onih sto se vrscima prstiju rukuju. Uzas.
Ja se rukujem samo kad moram, glupo mi...ko da sam iz neke delegacije :-)
Mislis ono kao da ti pruza uginulu ribu. Bio sa mnom lik na faxu tako se rukovao... pa bolan stisni k'o musko, nisu te pravili u Natronki Maglaj.
moonca

#2672 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

Xavier1 wrote:

Pa momak samo na osnovu price i inteligencije bi trebao da dobro kotira..
Nista ne pratish -- pretrazi --ATRIBUTE.
:-)
choxnox

#2673 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by choxnox »

Xavier1 wrote:
cendlerbing wrote:Meni stvarno ne djeluje da ludzak ima problem zbog izgleda, vidjela sam mu par slika, također sam primijetila da se fino izražava, što hajd nije presudno al recimo meni je veliki plus kod osobe, i jedino što mi djeluje kao objašnjenje za njegovu situaciju je loša sreća kombinovana sa frustracijom nakupljanom godinama.

Pa momak samo na osnovu price i inteligencije bi trebao da dobro kotira. Samo sto to danasnjiim djevojkama realno nije bitno. Interesantnije su im nargila brude sto ne znaju dvije recenice sastaviti.
Pa nemoj generalizovati bez veze. Imas kamaru djevojaka koje te brude ne bi ni stapom dirnule.
pustopoljina

#2674 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

moonca wrote:
Xavier1 wrote:

E de i njega u vrzino kolo, malo mu je njegove muke.
Nema gore teme.
Evo vam moje slike, al' molim vas samo fini i konkretni da mi se obracaju.
Xavier1

#2675 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

moonca wrote:
Xavier1 wrote:

Tu svi stave po deset sekundi sliku i izbrisu. Bas cu pratiti. :lol:
Post Reply