Nego jel ko racuno gdje je najisplativije raditi zadatke?
Na neobuxu su zadaci placeniji ali imas 12% bonusa za razliku od 16%ko CS. Na CS na 50$ od taskova imas 5$ bonusa, ima li tako nesto na neobuxu?
Kakvi su bonusi na eliteu?
Moderator: anex
Danas se prvi put registrovo na elite. Dosad nisam ni znao da postoji.Smijeh2015 wrote:Od kada ti tako stoji,ako je od sinoć znaš da je bilo problema svima što se levela tiče ?hladno wrote:Ja sam na elite lvl 0, a vamo sam lvl 3. Ne znam kako to.
Ako si se nedavno povezao onda treba sačekati malo dok se uvežu profili.
Provjeri da nisi slučajno novi profil napravio na Elite,to se ne smije.

Moram napraviti elite acc, mada kontam CS na 100$ od taskova daje 26$ što nije nikako malo, mozda je zato manje placen, dobri su bonusiSmijeh2015 wrote:
Uđi na Elite pa pogledaj.Najplaćeniji je,nema bonusa ali nema ni provizije pri isplati.
Clixsense 0 bodova.Evo ovaj Find errors je na elite 0.30 ,na Clixsense 0.20 .Ostalo takođe mnogo manje plaćeno.
Neobux je nešto manje plaćen ja mislim od Elite i uzimaju provizuju koliko mi se čini,ali je daleko bolji od Clixsense.
znaci jos nista,ja sam pomislio da se u onoj sinocnoj gunguli nece sjetiti i tebe..joooj wrote:Interesantno. Imaju bug i salju ljudima poruke da su dobili level, iako ga vec imaju. Pa sto se tako ne zeznu pa i meni ne posalju poruku cestitke
bili su jednom i 44c i to punooo lakši nije se trebalo gledati gramatičke greške samo imal duplih riječi i naslovu i jel relevantno ono u lijevoj koloni neki su ubili preko 100$ za noć tadSmijeh2015 wrote:Kontam da ne radim ove Errors,možda ih dignu na 0.40 $
Smijeh2015 wrote:Pa izgubli smo ih svi bez upozorenja pa su nam vraćeni sa notifikacijama.Ja sam i sa level 1 mogao raditi zadatke level 3.svjezi_ustipak wrote:Jel ima iko da je bez upozorenja izgubio sve levele od sinoc?
Ja pisao ticket i mail, nista ne odgovaraju. Nema uopce zadataka za lvl 0. Sta da radim, jel to neka trajna suspenzija?
Vidi da nisi flag pokupio možda.
Ja sam također sinoć izgubio sve levele, pa mi vratili u roku od 10 minuta.Smijeh2015 wrote:Pa izgubli smo ih svi bez upozorenja pa su nam vraćeni sa notifikacijama.Ja sam i sa level 1 mogao raditi zadatke level 3.svjezi_ustipak wrote:Jel ima iko da je bez upozorenja izgubio sve levele od sinoc?
Ja pisao ticket i mail, nista ne odgovaraju. Nema uopce zadataka za lvl 0. Sta da radim, jel to neka trajna suspenzija?
Vidi da nisi flag pokupio možda.
čestitam, sigurno će ti se isplatitialmir90 wrote:
Evo ja zaradio za premium, i kupio ga. I dalje sam na level 1, od sada radim samo ono što mi ide od ruke, neke lakše zadatke, da dobijem level 2 i 3. Ove teže samo padam i gubim tačnost.
Imaš golden. Ja sam tamo odlučio kupovati referrale, i za sada mi se ne isplaćuju, a previše me košta recikliranje, dao sam para na recikliranje već, moram nove da zaradim. Vjerujem da je dosta teško naletiti na one koji klikaju redovno, pa da ih možeš stalno obnavljati.Janjicar wrote:Ima li na neobux taj Premium i kakve su pogodnosti ?
Ja kako sam vidio ima i to vrijedi samo za referale :S
Dobio sam već novih zadataka, onako samo sam pregledao, sutra ću poslije posla nešto novo raditi, za danas dosta. Radio 9 sati, pa sam danas 4 sata sjedio za CS, evo ruka mi se ukočila od miša.babaroga1x wrote:
čestitam, sigurno će ti se isplatiti![]()
ja imam premium od travnja i vidi se razlika
To su automatski referali tako su programirani da nakon nekog vremena se smanji njihovo "kliktanje"almir90 wrote:Imaš golden. Ja sam tamo odlučio kupovati referrale, i za sada mi se ne isplaćuju, a previše me košta recikliranje, dao sam para na recikliranje već, moram nove da zaradim. Vjerujem da je dosta teško naletiti na one koji klikaju redovno, pa da ih možeš stalno obnavljati.Janjicar wrote:Ima li na neobux taj Premium i kakve su pogodnosti ?
ima premium na neobuxu, košta 90 $... omogućuje ti veču zaradu od referala, možeš ih više imati, ako i veći bonus od taskova...almir90 wrote:Ja sam tamo odlučio kupovati referrale, i za sada mi se ne isplaćuju, a previše me košta recikliranje, dao sam para na recikliranje već, moram nove da zaradim. Vjerujem da je dosta teško naletiti na one koji klikaju redovno, pa da ih možeš stalno obnavljati.Janjicar wrote:Ima li na neobux taj Premium i kakve su pogodnosti ?
Slično prošao s RR, čim sam ih produžio na 2 mjeseca prestali kliktati.Janjicar wrote: Imao sam i ja 15 referala oko mjesec dana i u pocetku su bili dobri medjutim kasnije opadaju i jedva izvuces i ono ulozeno, ako izvuces...
Smijeh2015 wrote: To vam je kad ne čitate i ne raspitate se.
RENTANI REFERALI SU BOTOVI = bacanje para
Smijeh2015 wrote: Dobri su Errors,do tebe je.
Nije problem što je u množini imenica,problem je ako je nepravilno napisana ta množina.
Uradio sam ih 40 danas i niti jedan nije imao bug.Poslije ću još sad gledam seriju