Tacno sam znao da ce neko naci sliku koje zgodne ljevicarke ili ne tako zgodne desnicarke.512MB wrote:Imaju i lijevicarke u Njemackoj potencijal
Na koliko nacina moras da nam kazes da gotivis desnicare, bez da to stvarno priznas?hAZNADAR wrote:Tacno sam znao da ce neko naci sliku koje zgodne ljevicarke ili ne tako zgodne desnicarke.512MB wrote:Imaju i lijevicarke u Njemackoj potencijal![]()
Bilo bi bezveze dokazati sta katalogom svih kandidatkinja pa forumaskom clanstvu na glasanje gdje ima vise boljih treba. Ja cesto citam FB komentare na vijest vani gdje se vidi ko navija za desnu opciju. I mora priznati da ´nako generalno gledano i desnicarske kandidatkinje i zenski biraci desnih opcija - vala jesu zgodnije i viri im iz ociju .
Samo sam ukazao na to da ima i dobrih ljevicarki, nista visehAZNADAR wrote:Tacno sam znao da ce neko naci sliku koje zgodne ljevicarke ili ne tako zgodne desnicarke.512MB wrote:Imaju i lijevicarke u Njemackoj potencijal![]()
Bilo bi bezveze dokazati sta katalogom svih kandidatkinja pa forumaskom clanstvu na glasanje gdje ima vise boljih treba. Ja cesto citam FB komentare na vijest vani gdje se vidi ko navija za desnu opciju. I mora priznati da ´nako generalno gledano i desnicarske kandidatkinje i zenski biraci desnih opcija - vala jesu zgodnije i viri im iz ociju .
srećom kod nas nije tako....hAZNADAR wrote:Jedno se mora priznati.
Desnicarske trebe su zgodnije, hebozovnije,.... od ovijeh lijevih intelektualnih feminiskinja.
Gledaj zato kod nas desnicarkiBloo wrote:srećom kod nas nije tako....hAZNADAR wrote:Jedno se mora priznati.
Desnicarske trebe su zgodnije, hebozovnije,.... od ovijeh lijevih intelektualnih feminiskinja.![]()
*insert sliku majkicke*
Ali bitno je da su zgodne, jebo sta je program...![]()
Zato i trebe glasaju za Covica..jer je zgodan

Jok ljevicarka - vidis da je lijeva ruka bliza dodikuinsomnia78 wrote:Željka desničarka?
Zeljko je nezavisni socijaldemokrata...insomnia78 wrote:Željka desničarka?
I hitler je nacional socijal demokrata bioNadzornik wrote:Zeljko je nezavisni socijaldemokrata...insomnia78 wrote:Željka desničarka?
Treba stisnuti i biti nezavisan a ne ovisan socijaldemokrata...славянин wrote: I hitler je nacional socijal demokrata bio
Nisam mislio eksplicitno na kandidatkinje vec na tip. Opcenito tip ljudi, tj zena koje glasaju lijevo ili desno, koje na drustvenim mrezama daju podrsku desnim opcijama,... Koje obicno isticu moral, vjeru, naciju, nose krstic ili polumjesec na lancicu, koje na sve imaju kratak odgovor i bez diskusije, koje se drze svojih,.....Bloo wrote:srećom kod nas nije tako....hAZNADAR wrote:Jedno se mora priznati.
Desnicarske trebe su zgodnije, hebozovnije,.... od ovijeh lijevih intelektualnih feminiskinja.![]()
*insert sliku majkicke*
Ali bitno je da su zgodne, jebo sta je program...![]()
Zato i trebe glasaju za Covica..jer je zgodan
Nemas ti pojma jarane, da si kao omladinac isao po festivalima znao bi boljehAZNADAR wrote: Moj licni dojam - slike i primjeri nepotrebni.
Daj desnicarski tip zene je po mom licnom dojmu zgodniji i hebozovniji od ljevicarki. I laksi za smuvati. I know
Linkesinuhe wrote:Simpaticna ova u kineskoj bluzi. Linke ili Zeleni?
Tad smo bili jednoobrazni i tad se nije znalo ko ce izrasti u ljevicara ili desnicara,... Medjutim i tada je bilo naznaka kod onih koji su malo vise isticali nacionalno i vjersko od jugoslovenstva. Lakse je bilo uvijek smuvati trebu koja fura neki moral, drzi se svojih, vjernik,.... nego ljevicarku koja je imala uvijek malo vise feminizma i manje erotike.512MB wrote:Nemas ti pojma jarane, da si kao omladinac isao po festivalima znao bi boljehAZNADAR wrote: Moj licni dojam - slike i primjeri nepotrebni.
Daj desnicarski tip zene je po mom licnom dojmu zgodniji i hebozovniji od ljevicarki. I laksi za smuvati. I know
Moje iskustvo govori upravo suprotno.hAZNADAR wrote:
Tad smo bili jednoobrazni i tad se nije znalo ko ce izrasti u ljevicara ili desnicara,... Medjutim i tada je bilo naznaka kod onih koji su malo vise isticali nacionalno i vjersko od jugoslovenstva. Lakse je bilo uvijek smuvati trebu koja fura neki moral, drzi se svojih, vjernik,.... nego ljevicarku koja je imala uvijek malo vise feminizma i manje erotike.