PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
StupskaBitanga
#2651 Re: PROTESTI!!!
Dokle je Vlada KS?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- starii
#2652 Re: PROTESTI!!!
najbolje receno svaka castdzema wrote:
- Toffee karamela
#2653 Re: PROTESTI!!!
Mršni bliže članove familije ...sanjin_1 wrote: Revolucije nikada nisu dalekovide. Zato su i vrlo opasne. A sad mrš u Telecom ili EDistribuciju iz koje si ispuzao.
Možeš li ti "revolucionaru" izbiflati ukratko kranji cilj "revolucije"? Da li takvo što upće postoji ? Ako postoji, de onako u 2-3 tačkice ..[/quote]
Spremi se da se večeras ili sutra odazoveš na Bakirov poziv da mu braniš kuću ili BBI....valjda na takve poput tebe računa. Ne zjakaj bezze ovdje s nama, tene na noge, razgibaj se, cugni Red Bull i u stanje pripravnosti
-
sanjin_1
#2654 Re: PROTESTI!!!
Dobro, ima li cilja ili ne?Ili je to možda preteško za skontat?kolegione wrote:Ti uhljebljeni nemoj ljudima spominjati porodicu ili ako si hrabar tako ostavi meni brojsanjin_1 wrote:Mršni bliže članove familije ...Toffee karamela wrote: Revolucije nikada nisu dalekovide. Zato su i vrlo opasne. A sad mrš u Telecom ili EDistribuciju iz koje si ispuzao.
Možeš li ti "revolucionaru" izbiflati ukratko kranji cilj "revolucije"? Da li takvo što upće postoji ? Ako postoji, de onako u 2-3 tačkice ..
-
Johnny_x
#2655 Re: PROTESTI!!!
Last edited by Johnny_x on 09/02/2014 16:52, edited 1 time in total.
-
HM 2011
#2656 Re: PROTESTI!!!
Ja bih da jedan cilj bude da date meni lično priliku u izvršnoj vlasti.
Da ja iznesem par zahtjeva po pravilima i da da Vi odlučite jesu li to nenormalni zahtjevi ili su poslanici u parlamentu koji se bune protiv takvih zahtjeva nenormalni ljudi.
PA da vidimo u čemu je problem.
Da ja iznesem par zahtjeva po pravilima i da da Vi odlučite jesu li to nenormalni zahtjevi ili su poslanici u parlamentu koji se bune protiv takvih zahtjeva nenormalni ljudi.
PA da vidimo u čemu je problem.
- Janjicar
#2657 Re: PROTESTI!!!
Dzaba gubi kredibilitet kod naroda iako ga je vec izgubio...guber90 wrote:Pa i kod nas je u TK ovaj odbijao dati ostavku, pa kada mu je dogorjelo do nokata (odnosno 8. sprata zgrade TK) skonta da treba dati.Janjicar wrote:Hoce da mu se Krajina na'ebe mame...It_is_a_Leclerc wrote:Hamdija Lipovača odbija podnijeti ostavku.
Koji je to bezobrazluk, bahatost? Pobjeci u Hrvatsku i iz Hrvatske govoriti nedam ostavku.
Da ima pravde u ovoj drzavi, a nema, odmah bi bila raspisana potjernica za njim.
Dzaba ovi sebi belaja navlace...
Vlada ce veceras sigurno mu izglasat nepovjerenje i zdravo
-
sanjin_1
#2658 Re: PROTESTI!!!
Hvala na savjetu ali ipak ..možeš li ukratko opisati cilj svoga djelovanja?Toffee karamela wrote:Spremi se da se večeras ili sutra odazoveš na Bakirov poziv da mu braniš kuću ili BBI....valjda na takve poput tebe računa. Ne zjakaj bezze ovdje s nama, tene na noge, razgibaj se, cugni Red Bull i u stanje pripravnostisanjin_1 wrote:
Možeš li ti "revolucionaru" izbiflati ukratko kranji cilj "revolucije"? Da li takvo što upće postoji ? Ako postoji, de onako u 2-3 tačkice ..
-
matematicar_teski
#2660 Re: PROTESTI!!!
znao je palitiJohnny_x wrote:http://www.youtube.com/watch?v=nXJEvl05 ... e=youtu.be
-
Ana Maria
#2661 Re: PROTESTI!!!
Dnevni avaz
NE ŽELE DA PUSTE DJECU I ODBIJAJU ULTIMATUM RODITELJA
- Cijeli dan su nas udarali. Tukla nas je trojica, četvorica policajaca u sudskoj policiji, a odatle su nas stavili u gepeke. Policajci koji su nas privodili vratima od gepeka su nas udarali po nogama. Smjestili su nas u ćeliju koja je bila potpuno zatvorena. Poslije su nas odveli u PU Centar, zatvorili u podrume, a nas dvojicu su tukla osmorica policajca. Uništili su nas - kazao je Harun Ćehajić, 17-godišnjak koji je u pritvoru proveso 24 sata.
Vise na linku>>>http://goo.gl/jdPgLm
NE ŽELE DA PUSTE DJECU I ODBIJAJU ULTIMATUM RODITELJA
- Cijeli dan su nas udarali. Tukla nas je trojica, četvorica policajaca u sudskoj policiji, a odatle su nas stavili u gepeke. Policajci koji su nas privodili vratima od gepeka su nas udarali po nogama. Smjestili su nas u ćeliju koja je bila potpuno zatvorena. Poslije su nas odveli u PU Centar, zatvorili u podrume, a nas dvojicu su tukla osmorica policajca. Uništili su nas - kazao je Harun Ćehajić, 17-godišnjak koji je u pritvoru proveso 24 sata.
Vise na linku>>>http://goo.gl/jdPgLm
- Alfons Kauders
#2662 Re: PROTESTI!!!
a ti bi dakle druze da "neformalne grupe" tuze, sude i izvrsavaju kaznu?Platformas wrote:
Nekako pametnije djeluje da se imovina zaplijeni nakon određenih krivičnih postupaka i presuda, ali vidio si da "huligani" nešto ne vjeruju u sudove, ne znam zašto.
Pa bitno je da se šire informacije kako je vladu TK srušilo 100 huligana, da niko ne spominje 10 hiljada ljudi ispred zgrade, da su u sarajevu drogeraši nasrnuli na vladu i pritom zapalili arhiv, ej pa čak je i svečani salon u predsjedništvu zapaljen.
Bitno je da na forum dođu uhljebljeni i seruckaju o zakonima i pravima.
Ne vidjeh te na protestima da braniš "naše" zajedničke institucije?
jah da ima budala...
igrate se s vatrom i huskate narod u nadi da ces pasti mrtva glava... nadajmo se da nece - i da ce se malo preispitati uloga pojedinih medija, politicara i aktivista s politickim vezama u ovom cirkusu... samo onda nece biti kmecanja i protesta da ih puste iz pritvora, u to mozes biti siguran
-
velikonja
#2663 Re: PROTESTI!!!
E jebi ga vala! Da su ga toliko tukli ne bi mogao pricati. A na stranu kad se skinu i nigdje nista. Mene kad je murija lesila, hem nisam mogo hodati hem sam najorije bio otecen i crven, pa plav pa tamno plav pa zut pa..Johnny_x wrote:http://www.youtube.com/watch?v=nXJEvl05 ... e=youtu.be
Ovaj bi malo treba u solariji ili sto vec
- Toffee karamela
#2664 Re: PROTESTI!!!
Pa ako ti iz svega ovoga što se danima dešava ne možeš sam iščitati cilj onda si i priglup osim što si uhljebljen. A to dvoje je ubitačna kombinacija.sanjin_1 wrote:Hvala na savjetu ali ipak ..možeš li ukratko opisati cilj svoga djelovanja?Toffee karamela wrote:Spremi se da se večeras ili sutra odazoveš na Bakirov poziv da mu braniš kuću ili BBI....valjda na takve poput tebe računa. Ne zjakaj bezze ovdje s nama, tene na noge, razgibaj se, cugni Red Bull i u stanje pripravnostisanjin_1 wrote:
-
sanjin_1
#2665 Re: PROTESTI!!!
Džaba pričaš...sve je ovo "spontano" događanje narodaAlfons Kauders wrote:a ti bi dakle druze da "neformalne grupe" tuze, sude i izvrsavaju kaznu?Platformas wrote:
Nekako pametnije djeluje da se imovina zaplijeni nakon određenih krivičnih postupaka i presuda, ali vidio si da "huligani" nešto ne vjeruju u sudove, ne znam zašto.
Pa bitno je da se šire informacije kako je vladu TK srušilo 100 huligana, da niko ne spominje 10 hiljada ljudi ispred zgrade, da su u sarajevu drogeraši nasrnuli na vladu i pritom zapalili arhiv, ej pa čak je i svečani salon u predsjedništvu zapaljen.
Bitno je da na forum dođu uhljebljeni i seruckaju o zakonima i pravima.
Ne vidjeh te na protestima da braniš "naše" zajedničke institucije?da otimaju i pale kako im kazu?
a bas znamo da nemaju oraha u dzepovima
![]()
jah da ima budala...
igrate se s vatrom i huskate narod u nadi da ces pasti mrtva glava... nadajmo se da nece - i da ce se malo preispitati uloga pojedinih medija, politicara i aktivista s politickim vezama u ovom cirkusu... samo onda nece biti kmecanja i protesta da ih puste iz pritvora, u to mozes biti siguran
-
Swedbank
#2666 Re: PROTESTI!!!
Edis Jasarevic TUZLA @EdisPG 9s
Neko je da automobilom prosao kroz prosvjednike. Nekoliko povrijedjenih. Prosvjednici nisu Dali proci on po gasu. Budala
Neko je da automobilom prosao kroz prosvjednike. Nekoliko povrijedjenih. Prosvjednici nisu Dali proci on po gasu. Budala
- seoBIH
#2667 Re: PROTESTI!!!
-
Johnny_x
#2668 Re: PROTESTI!!!
Sud ce da odluci o tome, a tebi ako se svidja ova metoda, idi u Sjevernu korejumatematicar_teski wrote:znao je palitiJohnny_x wrote:http://www.youtube.com/watch?v=nXJEvl05 ... e=youtu.be
- Janjicar
#2669 Re: PROTESTI!!!
Hej bi ja tebe namlatio... Molim Boga da takvi kao ti nalete kad sam ja na protestima, kako te bolan nije stid jos reci da podrzavas.Genije wrote:meni ko tako stane pred kola
ja ga gazim
čisto da se zna
a podržavam demonstracije i prezirem ovu kleptomansku oligarhiju
- guber90
#2670 Re: PROTESTI!!!
Edis Jasarevic TUZLA @EdisPG 1m
- Havatar
- biske
#2672 Re: PROTESTI!!!
reći glavonjama BU!sanjin_1 wrote:Hvala na savjetu ali ipak ..možeš li ukratko opisati cilj svoga djelovanja?Toffee karamela wrote:Spremi se da se večeras ili sutra odazoveš na Bakirov poziv da mu braniš kuću ili BBI....valjda na takve poput tebe računa. Ne zjakaj bezze ovdje s nama, tene na noge, razgibaj se, cugni Red Bull i u stanje pripravnostisanjin_1 wrote:
http://sarajevski.ba/svetlana-cenic-vla ... dini/24193
“Kao što rekoh više puta zadjih dana, osnovi strah vlasti u BiH je da se nacionaono ne izrodi u socijalno, odnosno da se narodi ne ujedini u zajedničkoj muci. Zato se mora izaći sa konkretnim zahtevima, jasnim i glasnim, a ovo je bila pokazna vežba da se jednom shvati da vlast nije večna i da bude nauk za one što tek pretenduju da zasednu. Najopasnije po bilo koji organizam, pa i društveni je kad se problem odlaže, bolest potiskuje. Životariš, a gledaš kako neki primitivci žive i uživaju, a pri tome se još bahato ponašaju. Bahatost , ipak, dođe glave, pre ili kasnije.”, rekla je u razgovoru za Dosije, Svetlana Cenić.
-
velikonja
#2673 Re: PROTESTI!!!
Johnny_x wrote:Sud ce da odluci o tome, a tebi ako se svidja ova metoda, idi u Sjevernu korejumatematicar_teski wrote:znao je palitiJohnny_x wrote:http://www.youtube.com/watch?v=nXJEvl05 ... e=youtu.be
Majke ti koja metoda? Na frajeru nema ogrebotine a ne sta drugo. Jesu li te ikad mlatila dva covjeka a ne dva milicionera? A osam, a citav dan? Ma daaaaaj!!!!
- Brkooo
#2674 Re: PROTESTI!!!
Janjicar wrote:Hej bi ja tebe namlatio... Molim Boga da takvi kao ti nalete kad sam ja na protestima, kako te bolan nije stid jos reci da podrzavas.Genije wrote:meni ko tako stane pred kola
ja ga gazim
čisto da se zna
a podržavam demonstracije i prezirem ovu kleptomansku oligarhiju
-
Swedbank
#2675 Re: PROTESTI!!!
Edis Jasarevic TUZLA @EdisPG 28s
Zele krenuti pred parlament. Bacen je jedan topovski udar. Haos pocinje #sarajevo
Zele krenuti pred parlament. Bacen je jedan topovski udar. Haos pocinje #sarajevo