Treba meni i vise od teretane
Hvala @emmir1 koji je dao 16 slicica besplatno
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pitarrr82 wrote:@forel
Treba meni i vise od teretane, nije to pitanje nego sto ne mogu vise ove brojeve da gledam, ionako mi je posao vezan za kompjuter po cijeli dan, oci su mi ko fildzani.
Hvala @emmir1 koji je dao 16 slicica besplatno, javim se ako bude sta za tebe...
forel wrote:Pitarrr82 wrote:@forel
Treba meni i vise od teretane, nije to pitanje nego sto ne mogu vise ove brojeve da gledam, ionako mi je posao vezan za kompjuter po cijeli dan, oci su mi ko fildzani.
Hvala @emmir1 koji je dao 16 slicica besplatno, javim se ako bude sta za tebe...
hahahahhaha vise ti se i ovce pred spavanje zgadi brojat hahaha
Pitarrr82 wrote:forel wrote:Pitarrr82 wrote:@forel
hahahahhaha vise ti se i ovce pred spavanje zgadi brojat hahaha
![]()
Tako nekako, imam jos da pokupim od LieToMe par slicica danas i cekam posiljku postom
pa odmor dan, dva... nadam se

Emire da ti se ovako javno zahvalim još jednom.emmir1 wrote:Jahta wrote:Daj mi preporuči jednog takvog da i ja kupim. Ja sam do sad plačao 7 komada za marku.Azamo wrote:Ne mogu da vjerujem da raja prodaje sličice po 0.10 pf. Znači daš mu sve koje nema i opet u po cjene,hebem ti logiku, da sam znao da to tako ide ne bih ni kupovo nego odkupim svih 640 po 0.10 i gotovo
Ako ima jeftinije što da ne.
Unaprijed hvala
Pošalji mi šta ti treba , imam podosta duplih.
Ako budeš imao šta za mene dobro i jest , ako ne , nikom ništa.
Ja ti neću naplatit , poklonit ću ti.
Ne mogu da vjerujem da ima likova koji gledaju da dobiju marku za par sličica
Hajde hajde pohiti, nemoj da ja ispadnem los organizatorPitarrr82 wrote:Sutra imate razmjenu s ruzom?![]()
![]()
De neka vam da slicice koje mi je poslao mushikile ili kako bi pa cu ja to uz ono pokupiti u ponedjeljak?
![]()
Odoh kasnicu ti covjeku
Poljepio ih ja juce :/Muhamed Đakmić wrote:Ima li neko naša tri heroja Spahića, Avdiju i Ibričića? Još mi te tri fale da popunim.
brojevi kolega, brojeviMuhamed Đakmić wrote:Ima li neko naša tri heroja Spahića, Avdiju i Ibričića? Još mi te tri fale da popunim.
Možeš li mi dati link na tu facebook stranicu. Jest da ga ne volim i ne koristim, ali samo da bacim pogled da vidim ima li šta konkretno.Admir_1984 wrote:tacno se vidi da ove slicice skuplja i ko treba i ko ne treba, tj onaj ko želi da bude u trendu i onaj ko to sa ljubavlju radi. ovde pošalješ poruke za razmjenu, neko nece ni da odgovori, pa ako ne odgovara mjesto, vrijeme, dobili vec te slicice, pa zar je problem napisati hvala, ne treba više, ne odgovara mi tada i tada, tako i tako. a i ovaj topic se u posljednje vrijeme sve više pretvorio u chat obicnitamo na fejsbuku likovi kukaju treba im 5-10 slicica, ti im kažeš da imaš i onda ti pišu da se javim, kad njima odgovara i slicno. pa meni kada bude falilo 5-10 komada ako treba i pješke cu negdje otici i biti duboko zahvalan
pohvale za hamzinha i slatkorjeciva koji su ispostovali dogovor, a ove sto pišu šta im fali, a šta ne i kad im se javiš ništa ne odgovore bolje da ne spominjem
https://www.facebook.com/groups/675758839108463/Jahta wrote:Možeš li mi dati link na tu facebook stranicu. Jest da ga ne volim i ne koristim, ali samo da bacim pogled da vidim ima li šta konkretno.Admir_1984 wrote:tacno se vidi da ove slicice skuplja i ko treba i ko ne treba, tj onaj ko želi da bude u trendu i onaj ko to sa ljubavlju radi. ovde pošalješ poruke za razmjenu, neko nece ni da odgovori, pa ako ne odgovara mjesto, vrijeme, dobili vec te slicice, pa zar je problem napisati hvala, ne treba više, ne odgovara mi tada i tada, tako i tako. a i ovaj topic se u posljednje vrijeme sve više pretvorio u chat obicnitamo na fejsbuku likovi kukaju treba im 5-10 slicica, ti im kažeš da imaš i onda ti pišu da se javim, kad njima odgovara i slicno. pa meni kada bude falilo 5-10 komada ako treba i pješke cu negdje otici i biti duboko zahvalan
pohvale za hamzinha i slatkorjeciva koji su ispostovali dogovor, a ove sto pišu šta im fali, a šta ne i kad im se javiš ništa ne odgovore bolje da ne spominjem
I ja samo da pohvalim i zahvalim se Perfect_guy-u, Emajazedej, a posebna zahvala HamzinhuAdmir_1984 wrote: pohvale za hamzinha i slatkorjeciva koji su ispostovali dogovor, a ove sto pišu šta im fali, a šta ne i kad im se javiš ništa ne odgovore bolje da ne spominjem
Avdija te ceka Đakmićuu, samo da se dogovorimo da preuzmes. Nije bas da smo komsije viseMuhamed Đakmić wrote:Ima li neko naša tri heroja Spahića, Avdiju i Ibričića? Još mi te tri fale da popunim.
I ja imam Avdiju i Vedu duplebenjamin1992 wrote:Avdija te ceka Đakmićuu, samo da se dogovorimo da preuzmes. Nije bas da smo komsije viseMuhamed Đakmić wrote:Ima li neko naša tri heroja Spahića, Avdiju i Ibričića? Još mi te tri fale da popunim.![]()
Admir_1984 wrote:tacno se vidi da ove slicice skuplja i ko treba i ko ne treba, tj onaj ko želi da bude u trendu i onaj ko to sa ljubavlju radi. ovde pošalješ poruke za razmjenu, neko nece ni da odgovori, pa ako ne odgovara mjesto, vrijeme, dobili vec te slicice, pa zar je problem napisati hvala, ne treba više, ne odgovara mi tada i tada, tako i tako. a i ovaj topic se u posljednje vrijeme sve više pretvorio u chat obicnitamo na fejsbuku likovi kukaju treba im 5-10 slicica, ti im kažeš da imaš i onda ti pišu da se javim, kad njima odgovara i slicno. pa meni kada bude falilo 5-10 komada ako treba i pješke cu negdje otici i biti duboko zahvalan
Vjerovali ili ne ja sam 99% svojih razmjena (a dosta ih je bilo) obavila preko PIK stranice za razmjenu slicica. Bila sam u pocetku sumnjicava, ali stvarno su svi ljudi s kojima sam imala kontakta bili korektni. Eto, probaj i to, ako vec nisiAdmir_1984 wrote:tacno se vidi da ove slicice skuplja i ko treba i ko ne treba, tj onaj ko želi da bude u trendu i onaj ko to sa ljubavlju radi. ovde pošalješ poruke za razmjenu, neko nece ni da odgovori, pa ako ne odgovara mjesto, vrijeme, dobili vec te slicice, pa zar je problem napisati hvala, ne treba više, ne odgovara mi tada i tada, tako i tako. a i ovaj topic se u posljednje vrijeme sve više pretvorio u chat obicnitamo na fejsbuku likovi kukaju treba im 5-10 slicica, ti im kažeš da imaš i onda ti pišu da se javim, kad njima odgovara i slicno. pa meni kada bude falilo 5-10 komada ako treba i pješke cu negdje otici i biti duboko zahvalan
ma nije meni frka mjenjat slicice, nigdje mi se ne žuri, ali ako izdvojim svoje vrijeme i pregledam necije duple/one koje fale, izdvojim slicice, postavim upit jel moguca zamjena i ne dobijem nikakav odgovor, to mi je zasmetalo. preko fejsbuka se dogovorim, dam drugu slicice (ovaj treba da dodje na posao kod druga) i ne dodje nikako i ne javi se više. samo malo više profesionalnostiLaLuna wrote:Vjerovali ili ne ja sam 99% svojih razmjena (a dosta ih je bilo) obavila preko PIK stranice za razmjenu slicica. Bila sam u pocetku sumnjicava, ali stvarno su svi ljudi s kojima sam imala kontakta bili korektni. Eto, probaj i to, ako vec nisiAdmir_1984 wrote:tacno se vidi da ove slicice skuplja i ko treba i ko ne treba, tj onaj ko želi da bude u trendu i onaj ko to sa ljubavlju radi. ovde pošalješ poruke za razmjenu, neko nece ni da odgovori, pa ako ne odgovara mjesto, vrijeme, dobili vec te slicice, pa zar je problem napisati hvala, ne treba više, ne odgovara mi tada i tada, tako i tako. a i ovaj topic se u posljednje vrijeme sve više pretvorio u chat obicnitamo na fejsbuku likovi kukaju treba im 5-10 slicica, ti im kažeš da imaš i onda ti pišu da se javim, kad njima odgovara i slicno. pa meni kada bude falilo 5-10 komada ako treba i pješke cu negdje otici i biti duboko zahvalan
mozes to u exceluadiazrael wrote:Ima li kakav program ili excel da mogu ubaciti dvije liste brojeva i da mi izbaci koji su brojevi isti?
Mogu rezervisati avdiju rodjaku?forel wrote:I ja imam Avdiju i Vedu duplebenjamin1992 wrote:Avdija te ceka Đakmićuu, samo da se dogovorimo da preuzmes. Nije bas da smo komsije viseMuhamed Đakmić wrote:Ima li neko naša tri heroja Spahića, Avdiju i Ibričića? Još mi te tri fale da popunim.![]()