Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
From September 3rd at 10 a.m. PT. to Tuesday, September 4th at 10 a.m. PT., get one time 22% off the entire line of Treatment and Serums with promo code 22SERUMS
(moj kod: https://www.iherb.com/c/Treatments-Seru ... e=22SERUMS)
Hocu da napravim racun na toj stranici i da kupim nekog caja, pa prije nego sto to uradim, zanima me ima li kakvih popusta za nove korisnike ili opcenito neki popust ili neka kao akcija da mogu odmah iskoristiti ?
Giancarlo wrote:Hocu da napravim racun na toj stranici i da kupim nekog caja, pa prije nego sto to uradim, zanima me ima li kakvih popusta za nove korisnike ili opcenito neki popust ili neka kao akcija da mogu odmah iskoristiti ?
Popust prilikom prve i svake slijedece narudjbe
Code DFT240
5% Automatski obracuna
Naručivala sam baš te preparate i mali milion drugih, nikad ništa nisu carinili. Često naplate pregled od 3.5 KM ali to je to. Ništa se ne sekiraj, sve do 200 KM je ok.
dorkcic wrote:Naručivala sam baš te preparate i mali milion drugih, nikad ništa nisu carinili. Često naplate pregled od 3.5 KM ali to je to. Ništa se ne sekiraj, sve do 200 KM je ok.
dorkcic wrote:Naručivala sam baš te preparate i mali milion drugih, nikad ništa nisu carinili. Često naplate pregled od 3.5 KM ali to je to. Ništa se ne sekiraj, sve do 200 KM je ok.