To te neko slag'oL00d wrote:zar ovaj Suarez nije obicno govno od covjeka ?
ono, realno
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#2651 Re: Liverpool FC
- skafiskafsnjak
#2652 Re: Liverpool FC
Evo Edina, sto kazu, svakom loncu poklopacEdin H. wrote:To te neko slag'oL00d wrote:zar ovaj Suarez nije obicno govno od covjeka ?
ono, realno
- Edin H.
#2653 Re: Liverpool FC
Zasto sebe zoves loncem?L00d wrote:Evo Edina, sto kazu, svakom loncu poklopacEdin H. wrote:To te neko slag'oL00d wrote:zar ovaj Suarez nije obicno govno od covjeka ?
ono, realno
-
mikelandjelo
#2654 Re: Liverpool FC
jedino govno od covjeka je evra, realnoL00d wrote:zar ovaj Suarez nije obicno govno od covjeka ?
ono, realno
- skafiskafsnjak
#2655 Re: Liverpool FC
Hahahahaha . Drugaciji odgovor nisam ni ocekivao ...mikelandjelo wrote:jedino govno od covjeka je evra, realnoL00d wrote:zar ovaj Suarez nije obicno govno od covjeka ?
ono, realno
- just principe
#2656 Re: Liverpool FC
Agger - fuj..kakav start nad Baleu i samo sa zutim prodje..Sto je najgore reziser prenosa nije zelio da ponovi ubitacan start, zna da je bilo za crveni pa da ne ponavlja
Carrol - fuj. Psuje kO kocijas sudiji a ni zuti da dobije
Suarez - nastavio po starom
Carrol - fuj. Psuje kO kocijas sudiji a ni zuti da dobije
Suarez - nastavio po starom
- BHF_Manijak
#2657 Re: Liverpool FC
Klocu, bem ti sve cupavo! PA dokad ce taj levat prosipati bodove, prodaji te ga makar za funtu preko e-baya!!!
I ono malo prilika sto naprave parmakr promasi, majkemi mile ovaj transfer ce uNewcastleu prepricavati unucima, job of the century 100%! Ja kako podvalise muda pod bubrege braco moja...
Ko levati, nemas nijedan poraz kuci al' si opet kar'na!
I ono malo prilika sto naprave parmakr promasi, majkemi mile ovaj transfer ce uNewcastleu prepricavati unucima, job of the century 100%! Ja kako podvalise muda pod bubrege braco moja...
- skafiskafsnjak
#2658 Re: Liverpool FC
Sto se Aggera tice, mislim da nije ni dirno Balea ...
Ali bez obzira, nije trebao reagovati onako...
Ali Suarez prvo onoga gurnu, pa ga jos udari bez lopte kasnije...
Kao sto rekoh, govno od covjeka .
- Tvrdokorna mrlja
#2659 Re: Liverpool FC
hendersone vrati se

-
mikelandjelo
#2660 Re: Liverpool FC
hahaha pa sta je rooney konjina radio pa nikom nista...L00d wrote:Sto se Aggera tice, mislim da nije ni dirno Balea ...
uglavnom sto se tice utakmice totenhem dosao po bod i po tome se vidi da nisu nikakva ekipa iz vrha tabele i nadam se da ce ispasti iz prve cetvorke jer to nisu zasluzili. Liverpool opet isto, jadan bezidejan...
- skafiskafsnjak
#2661 Re: Liverpool FC
isto si kakvo dijete... Mozes li ikakav argument dati da nisam upravu ? Kakve veze sad imaju Evra i Rooney ?mikelandjelo wrote:hahaha pa sta je rooney konjina radio pa nikom nista...L00d wrote:Sto se Aggera tice, mislim da nije ni dirno Balea ...
uglavnom sto se tice utakmice totenhem dosao po bod i po tome se vidi da nisu nikakva ekipa iz vrha tabele i nadam se da ce ispasti iz prve cetvorke jer to nisu zasluzili. Liverpool opet isto, jadan bezidejan...
- 2407
#2662 Re: Liverpool FC
Oj Carolla
pa mrtvi Heskey bi bio bolji i zvlji od ovog trulog panja 
-
mikelandjelo
#2663 Re: Liverpool FC
pa suarez nije uradio nista sto vecina ostalih prgavih fudbalera radi. ima ih u svakom timu.L00d wrote: isto si kakvo dijete... Mozes li ikakav argument dati da nisam upravu ? Kakve veze sad imaju Evra i Rooney ?
takav je al takvih je puno i u ostalim timovima pa nikom nista
- Edin H.
#2664 Re: Liverpool FC
Ne znam o cemu se raspravljate, Suares ocigledno nije namjerno Parkera zavalio, Cekao je loptu na volej, a ovaj se previja kao da ga je maljutkom spuc'o.mikelandjelo wrote:hahaha pa sta je rooney konjina radio pa nikom nista...L00d wrote:Sto se Aggera tice, mislim da nije ni dirno Balea ...
Dobio je zuti karton zbog previsoko podignute noge, a ne zbog namjere da povrijedi protivnickog igraca.
- Edin H.
#2665 Re: Liverpool FC
Mislim da je ovaj put do teba, najavio si da ce imati sansu, pa si ga istrz'o bez-vezeBHF_Manijak wrote:Klocu, bem ti sve cupavo! PA dokad ce taj levat prosipati bodove, prodaji te ga makar za funtu preko e-baya!!!![]()
![]()
![]()
I ono malo prilika sto naprave parmakr promasi, majkemi mile ovaj transfer ce uNewcastleu prepricavati unucima, job of the century 100%! Ja kako podvalise muda pod bubrege braco moja...![]()
-
mikelandjelo
#2666 Re: Liverpool FC
Ne znam sta je al sve ove utakmice liverpoola su izuzetno dosadne. najcesce 0-0, uglavnom u kladionici na liverpool do 1 gola je sigurica
- alijagoro
#2667 Re: Liverpool FC
Dobar je Liverpool bio,samo im je nedostajalo smirenosti u odredzenim situacijama.
-
Ali_G
#2668 Liverpool FC
Prava antipropaganda fudbala. Sto je najgore, duel dvije ekipe koje su u samom vrhu.
- Tvrdokorna mrlja
#2669 Re: Liverpool FC
da,dvije ekipe od kojih je ona koja se pretenciozno naziva ekipom koja igra najljepsi fudbal na otoku,ukupno provela 26 sekundi na protivnickoj polovini,a ona koja je citavo vrijeme kidisala na gol,opet po ko zna koji put nije uspjela da otvori protivnika koji se brani ko zepa i opet je prosula bodove koji su joj bili zlata vrijedniAli_G wrote:Prava antipropaganda fudbala. Sto je najgore, duel dvije ekipe koje su u samom vrhu.
- ultima_palabra
#2670 Re: Liverpool FC
LSD wrote:Ma mjenjaj Kenny, ne može soha pa to ti je ...kad se sjetim komentara kad je dolazio "ima nešto Rush-ovsko u sebi" ...ima da ne kažem šta...prije ce da ima nešto Raščićevsko u sebi....klocina hrastova.
- al_akhisari
#2671 Re: Liverpool FC
...liverpool je meni najdraza ekipa s otoka, pa se bojim da u svojoj procjeni ne budem pristrasan
ali, ono što prikazuju u zadnje vrijeme ( godina i više ), izuzev ponekog bljeska, jednostavno je premalo; da se ne pravim previše pametan, nemam pojma šta im fali, a sumnjam da i keny zna; ono što raduje, jeste "ulazak" u formu karola
za razliku od nekih prijašnjih utakmica, ovih zadnjih par nije bilo ni loše
( i nije razlog ovomu gol koji je zabio
)
- skafiskafsnjak
#2672 Re: Liverpool FC
http://--- NO LINKS ---/clanak/61152797921 ... ?ref=tiker
Ako ovo nije namjerno ja ne znam onda sta je ...
cekao loptu na volej ? hahahahaha
Ako ovo nije namjerno ja ne znam onda sta je ...
cekao loptu na volej ? hahahahaha
-
Baudelaire
#2673 Re: Liverpool FC
Nema Rooney šta govoriti Suarezu, isti je to tip. A ovaj Suarez jeste govno, ja ne mogu da vjerujem da neko može reći da je ono bio nenamjeran start. Jadan Parker protiv kakvih blentovina igra, prvo Balotelli, pa sad Suarez. Kad budu igrali protiv Uniteda, Rooney će ga dokusuriti. Treća sreća. A uvijek je tu i moćni Joey Barton, ako Wayne slučajno omane.
- vaučer
#2674 Re: Liverpool FC
Definitivno namjeran start.
Što se mene tiče mogao je dobiti crveni i nek jede govna jer nakon svega što su klub i navijači progutali radi njega bi trebao spustiti glavu i raditi za ekipu a ne ovo.
Što se mene tiče mogao je dobiti crveni i nek jede govna jer nakon svega što su klub i navijači progutali radi njega bi trebao spustiti glavu i raditi za ekipu a ne ovo.
-
Baudelaire
#2675 Re: Liverpool FC
I opet od tebe najrealniji osvrtvaučer wrote:Definitivno namjeran start.