shalla wrote:mobsterc wrote:Saltate se previse, sada se porede babe i zabe.
Pametnije ti je zamijeniti za 3-4-5g tv nego kupiti sada bilo koji 4k. Otislo se iz kategorije 1100 na 1300-1400, sa 43 na 50...
Ako ces igrati igre ili gledati puno sport/akcione filmove, ja bih zaobisao tv sa 60hz panelom.
Da, definitivno i ja jedem govna sa premišljanjima al eto shvati me, kao što napisah, ja TV mijenjam jednom u 10 godina pa volim baš sve pretresti i uzeti u obzir
Iskreno, eto i dalje ne znam da li da idem na dijagonalu veću od 43 obzirom da je udaljenost gledanja max 2m a za 4K kontam, nema sad nekog sadržaja ali će za par godina sigurno biti...
Evo ako bih se odlučio za 43, i ovaj 43KU6072 mi se čini super opcija a 4K je za razliku od w755c...
I da, TV neće biti korišten za igranje već gledanje sporta, filmova i slično (sve što vole mladi haha) al ono, nisam sad sitničav da gledam aman dubinu crne boje ili šta ja znam... Koji je model sa 60hz, jedan od ovih Samsunga ili? Izvinjavam se još jednom što peglam

Ja sam prije dvije godine kupio Samsung H6400, 48", čini mi se da je bio hvaljen kao Best Buy TV srednje klase u 2014. godini.
Mogu ti reći da sam generalno zadovoljan televizorom, bez obzira koju od njegovih multifunkcijskih mogućnosti koristio, bilo da je riječ o 3D-u, reprodukciji video sadržaja preko USB-a (podržava sve moguće i nemoguće formate, čak i ovaj novi x265 HEVC), igranju s djecom video igara ili pak o korištenju njegovih smart opcija. Doduše, na kraju mi se sve svelo samo na youtube, nakon početnog testiranja raznoraznih aplikacija:)
Slika k'o slika - na TV KISS i TV Hayat Igman nikak'a, na Sportklub HD i BBC Earth Savršena
Btw, ono što mi se posebno svidjelo je njegov smart control daljinski, danas više ne bih mogao zamisliti gledanje TV-a bez upotrebe istog
Sve u svemu, odličan allarounder koji će, siguran sam, zadovoljiti potrebe svakog prosječnog korisnika