Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KENJAC wrote:
I sta mislis, da je to jedini slucaj da pacenici iz ko zna kojih razloga nazivaju ljude cetnicima ??? I onda se cudimo sto sve vise "onomo njih" ide da igra za SER ili CRO. Mi bi danas bili cudo da nije tih prebjega ali za shvatit je bilo ko , ko nece da trpi razne retarde da ih zovu svakakvim imenima! Svakako , ima ih koji nisu u Bosanskoj reprezantaciji i iz drugih razloga.. al o njima na drugim temama !
"Ne bih nikada igrao za BiH, jer tu selekciju ne čini više moj narod.
Srbin sam, idem u crkvu i slavim Aranđelovdan i logično je da želim da igram za selekcije svog naroda”, kazao je Lazić u razgovoru za beogradske Novosti.
Ni prvi ni zadnji. Al' najjace je onda kad iz Banja Luke ili Z. Mostara prozivaju kako je reprezentacija BiH bosnjacka, pa jarane ko vas to tjera, ko vam ne da igrati za BiH? Sami idete, nije vam niko zabranio!
KENJAC wrote:
I sta mislis, da je to jedini slucaj da pacenici iz ko zna kojih razloga nazivaju ljude cetnicima ??? I onda se cudimo sto sve vise "onomo njih" ide da igra za SER ili CRO. Mi bi danas bili cudo da nije tih prebjega ali za shvatit je bilo ko , ko nece da trpi razne retarde da ih zovu svakakvim imenima! Svakako , ima ih koji nisu u Bosanskoj reprezantaciji i iz drugih razloga.. al o njima na drugim temama !
Srbin sam, idem u crkvu i slavim Aranđelovdan i logično je da želim da igram za selekcije svog naroda”, kazao je Lazić u razgovoru za beogradske Novosti.
Ni prvi ni zadnji. Al' najjace je onda kad iz Banja Luke ili Z. Mostara prozivaju kako je reprezentacija BiH bosnjacka, pa jarane ko vas to tjera, ko vam ne da igrati za BiH? Sami idete, nije vam niko zabranio!
Ma neka ide igrati gdje hoce, al' sta ima pametovati ovako i srati...
Doduse, ovo uvlacenje u ... i objasnjavanje koliki je srbin sada ga ceka cijelu karijeru.
KENJAC wrote:
Nikakve to veze nema s tzv nacionalnom pripadnosti...samo jednostavna matematika gdje se moze vise zaraditi
Ko da su emir preldjic ili mirza begic imali probleme s ovim sto kenjac kenja
Sabiraju da bolje karijere i vece bankovne račune mogu napraviti igrajući za jace i medijski eksponirane reprezentacije
I tako ce biti sve dok ne budemo mnogo jaki...izet hajrovic je najbolji primjer
It_is_a_Leclerc wrote:Ne odgovara nam ovaj rezultat između Litvanije i Crne Gore. Ako ih dobiju Crnogorci, Litbanci ulaze sutra s imperativom da nas dobiju.
Neka...vise se ruka trese kad si pod pritiskom...nama je sad ravno do mora
It_is_a_Leclerc wrote:Ne odgovara nam ovaj rezultat između Litvanije i Crne Gore. Ako ih dobiju Crnogorci, Litbanci ulaze sutra s imperativom da nas dobiju.
De se usaglasite, odgovara li nam, ili ne odgovara
Ma mi moramo pobjediti sutra i to je to .. Sa pobjedom ne vjerujem da cemo ispasti sta god da se desi .. Pogotovo ako Litvanija danas izgubi .. Druga je stvar kako ce oni pristupiti utakmici ako izgube nocas
Samo da pohvalim momke odlično danas izadnje jedino je Bo malo pravio problema.Jeli bilo nešto za Petrovića,neka veća kazna ili će sutra normalno voditi ekipu
treba navijati da bude bar dva produžetka..
nema tu kalkulacija, mi trebamo dobiti Litvaniju..
MOSALJOZE wrote:Samo da pohvalim momke odlično danas izadnje jedino je Bo malo pravio problema.Jeli bilo nešto za Petrovića,neka veća kazna ili će sutra normalno voditi ekipu
Ma mogu mu se samo sageti Ja da sam bio umjesto njega ja bih kao prvo opalio sudiju sakom (i njemu je sekunda falila ) i izveo bih ekipu sa terena pa nek se jebu .. To bi bacilo mrlju na sve kad bi se povukli i organizatori bi nas molili da se vratimo !