"Imam deset samostalnih izložbi iza sebe i 150 grupnih. Odrastao sam u Titovoj ulici tako da sam cijeli život okružen umjetnošću, a i živim u zgradi koja je pod zaštitom Zavoda za zaštitu kulturno-historijskog i prirodnog naslijeđa KS", izjavio je Memo”.
Smiješna strana izbora - all about
- insomnia78
#2651 Re: Smiješna strana izbora - all about
Cuj kelja
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#2652 Re: Smiješna strana izbora - all about
A i ovi smanadu iz SB stavili sliku namjerno!
Mene stid Meme.....
Mene stid Meme.....
-
Heller
#2653 Re: Smiješna strana izbora - all about
A dobra mu je i slika, ala Esad Plavi u primeu
- Logovan
#2654 Re: Smiješna strana izbora - all about
Memo dobio ovakav aplauz, Memo dobio ovoliku podršku, Memo će rasturiti na izborima kako je krenulo, Memo......JThomas wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/927 ... video.html
i ovi iza se jadni jedva suzdržavaju da ne prasnu u smijeh...naprijed se neki kao i smijuckaju, ali očito da mu to nije želja, da je on mrtav ozbiljan...
Ja ne znam koji klinac radim u BiH, kako ja ovo sve trpim. Ne znam fakat. A još nisam ni počeo ozbiljno razmišljati o odlasku. Čudim se sam sebi.
-
dzakailibu
#2655 Re: Smiješna strana izbora - all about
Samo treba zapamtiti kako zana marjanovic pljesce memi.To je slika stanja fgr
- cyprus
#2656 Re: Smiješna strana izbora - all about
Jel ko upratio ovaj video?

Kažu, Srpska mu iz guzice viri

-
soha96
#2657 Re: Smiješna strana izbora - all about
Yebo me svako ako su ovi srbi normalni

Nisu ni preostala dva tora u ''vinklu'' ali ovi su stvarno nebeska vrsta.

Nisu ni preostala dva tora u ''vinklu'' ali ovi su stvarno nebeska vrsta.
-
hAZNADAR
#2658 Re: Smiješna strana izbora - all about
Jos jedan sto ga ja sam Alah poslao,...?Control panel wrote:Mislio sam da se poslije durakoviceve kcerke ne moze dublje zavuci u fahrIN shupak, prevario sam se. Memo je uspio nemoguce.
http://www.klix.ba/clanak/180921092
Nesto mi govori da ce Memo bolje proci nego Bakir kad je onomad Erdogana tako najavljivo,... barem nece biti kolumna sa osudama.
A za SBB plus na izborima barem u Sarajevu - jer ga sve vise promovise praava raja sa rodnim listom.
- Logovan
#2659 Re: Smiješna strana izbora - all about
cyprus wrote:Jel ko upratio ovaj video?![]()
Pa Bože dragi, šta je ovo.
-
Novak20
#2660 Re: Smiješna strana izbora - all about
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/92 ... _dati.htmlKANDIDAT ZA SKUPŠTINU ZDK ISKREN DO KOSKE: "Moj lični interes je na prvom mjestu, ja ću krasti, ali ću i vama dati"
Odlučio sam se kandidirati na ovim izborima zato što želim da zaradim novac, nezaposlen sam i to je u ovo vrijeme i na ovim prostorima najbolji način da se zaradi, dakle da se bavim politikom i da tom prilikom zaradim novac. Iskreno vam kažem moj lični interes je na prvom mjestu, pa onda od vas ljudi. Ja ću krasti, ali ću dati i vama, dakle mora biti neka lova za mene ali će biti i za ostalu raju. Ovi to sad ne rade tako, nego rade samo u svoju korist. Suština je ako uzimate za sebe vi morate dati i narodu da bi vas narod volio, a vidite kakva je sad kriza u državi, neko krade ali ne daje narodu i onda je narod bijesan - poručio je Bitić.
- cyprus
#2661 Re: Smiješna strana izbora - all about
Od svih ljudi koje poznajem u svom životu, samo jedan od njih javno kaže da će glasat za FahrA... I to lik nije iz Sarajeva, nego iz FojnicehAZNADAR wrote:A za SBB plus na izborima barem u Sarajevu - jer ga sve vise promovise praava raja sa rodnim listom.
Dakle, ko su ti ljudi? Ja sebi uopšte ne mogu dočarat kako izgleda profil ljudi koji će SBB-u dati glas... Razumijem one koji su na listama, članovi stranke ili uposlenici Avaza, ali ostale jok... U čemu je fazon?
Btw, jest ti i poređenje... Čuj pisati kolumnu osude o Memi... To je ko posvetiš kolumnu Dunge Langetu...
-
Heller
#2662 Re: Smiješna strana izbora - all about
Za Dunge Lange kažu da glume da su retardi. Za Memu sam siguran da je debil.cyprus wrote:Od svih ljudi koje poznajem u svom životu, samo jedan od njih javno kaže da će glasat za FahrA... I to lik nije iz Sarajeva, nego iz FojnicehAZNADAR wrote:A za SBB plus na izborima barem u Sarajevu - jer ga sve vise promovise praava raja sa rodnim listom.Čak i ovo Sandžaklija što znam, nisu mu fanovi...
Dakle, ko su ti ljudi? Ja sebi uopšte ne mogu dočarat kako izgleda profil ljudi koji će SBB-u dati glas... Razumijem one koji su na listama, članovi stranke ili uposlenici Avaza, ali ostale jok... U čemu je fazon?
Btw, jest ti i poređenje... Čuj pisati kolumnu osude o Memi... To je ko posvetiš kolumnu Dunge Langetu...
- Leverage
#2663 Re: Smiješna strana izbora - all about
Postavio sam ovaj klip ranije na temi, link sa fb.cyprus wrote:Jel ko upratio ovaj video?![]()
-
Ci-Nick
#2664 Re: Smiješna strana izbora - all about
To nešto u stilu ovog iz Hrvatske,Novak20 wrote:![]()
Pošteno rečeno pa ko voli nek izvoli.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/92 ... _dati.htmlKANDIDAT ZA SKUPŠTINU ZDK ISKREN DO KOSKE: "Moj lični interes je na prvom mjestu, ja ću krasti, ali ću i vama dati"
Odlučio sam se kandidirati na ovim izborima zato što želim da zaradim novac, nezaposlen sam i to je u ovo vrijeme i na ovim prostorima najbolji način da se zaradi, dakle da se bavim politikom i da tom prilikom zaradim novac. Iskreno vam kažem moj lični interes je na prvom mjestu, pa onda od vas ljudi. Ja ću krasti, ali ću dati i vama, dakle mora biti neka lova za mene ali će biti i za ostalu raju. Ovi to sad ne rade tako, nego rade samo u svoju korist. Suština je ako uzimate za sebe vi morate dati i narodu da bi vas narod volio, a vidite kakva je sad kriza u državi, neko krade ali ne daje narodu i onda je narod bijesan - poručio je Bitić.
"glasaj za me"Vama će biti isto, a meni bolje", moto je predizborne kampanje neovisnog kandidata za načelnika Općine Proložac Joška Kraljevića - Rise koji za svaki slučaj ima i rezervni moto: "Sve meni, vama ništa". Osim političkog slogana, Risa ima i osebujni politički program pa je tako svojim biračima obećao kako će riješiti problem nogometnog igrališta na vrlo jednostavan način. "Prodat ću svoju njivu samom sebi odnosno Općini i to za velike novce. Onda ćemo na teret poreznih obveznika izgraditi igralište. Igralište će se potom iznajmiti nogometnom klubu Mladost, a novac od najma stavit ću u svoj džep", poručio je Rise svojim biračima."
Čini mi se da je vrijeme da se mijenja koncept države, politike i demokratije jer je ovaj sistem definitivno propao i umjesto da garantuje "jednakost za sve" on garantuje "privilegije za pojedince".
- SmokingMan
#2665 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ovo samo može džon obraz,a nebesa znaju kakvo će mišljenje za 5-10 godina Memo imati o Fahrudinu.Ne sviđa mi se ovakav karakter/soj ljudi,sa svakim bi bio prijatelj radi interesa.Control panel wrote:Mislio sam da se poslije durakoviceve kcerke ne moze dublje zavuci u fahrIN shupak, prevario sam se. Memo je uspio nemoguce.
http://www.klix.ba/clanak/180921092
- drag_gost
#2666 Re: Smiješna strana izbora - all about
Jedini gori glasaci od njih su SDA i SDP glasaci. Iz koje supe takvi izadju...?cyprus wrote:Od svih ljudi koje poznajem u svom životu, samo jedan od njih javno kaže da će glasat za FahrA... I to lik nije iz Sarajeva, nego iz FojnicehAZNADAR wrote:A za SBB plus na izborima barem u Sarajevu - jer ga sve vise promovise praava raja sa rodnim listom.Čak i ovo Sandžaklija što znam, nisu mu fanovi...
- pirmin
#2667 Re: Smiješna strana izbora - all about
Sta je sa onim pobjednikom sto su ga uhvatili kao da ide sa svadbe Turkovica, crna, kozna/skaj jakna, retoricki genije...kako napreduje njegova karijera?
-
hAZNADAR
#2668 Re: Smiješna strana izbora - all about
Izgleda nisi upratio komentare na vijest gdje je Meeemo kralj, car,..cyprus wrote:Od svih ljudi koje poznajem u svom životu, samo jedan od njih javno kaže da će glasat za FahrA... I to lik nije iz Sarajeva, nego iz FojnicehAZNADAR wrote:A za SBB plus na izborima barem u Sarajevu - jer ga sve vise promovise praava raja sa rodnim listom.Čak i ovo Sandžaklija što znam, nisu mu fanovi...
Ne treba pisati kolumne o nikome na osnovu narodnih uzrecica poput "sam Alah ga poslao",.... ali ocigledno je da postoje znacajnije i manje znacajne licnosti.
- Banksy
#2669 Re: Smiješna strana izbora - all about
dobar
- Banksy
#2670 Re: Smiješna strana izbora - all about
A prije toga SDA. Dobro pitanje...sandzokan wrote:A zašto li je Sidran napustio Radončića?
- cyprus
#2671 Re: Smiješna strana izbora - all about
To da je Memo kralj i car mogu pisati isključivo SBB botovi, eventualno poneki zaluđeni fan Farme i Velikog brata, i apsolutno niko drugi... Pripisivanje takvih komentara tzv. FGR-u samo pokazuje koliko si ti operisan od BH stvarnosti...hAZNADAR wrote:Izgleda nisi upratio komentare na vijest gdje je Meeemo kralj, car,..cyprus wrote:Od svih ljudi koje poznajem u svom životu, samo jedan od njih javno kaže da će glasat za FahrA... I to lik nije iz Sarajeva, nego iz FojnicehAZNADAR wrote:A za SBB plus na izborima barem u Sarajevu - jer ga sve vise promovise praava raja sa rodnim listom.Čak i ovo Sandžaklija što znam, nisu mu fanovi...
Ne treba pisati kolumne o nikome na osnovu narodnih uzrecica poput "sam Alah ga poslao",.... ali ocigledno je da postoje znacajnije i manje znacajne licnosti.
A zadnja rečenica me baš zabezeknula sa tvoje strane... Koliko god da su neupućen ne možeš jebemu insinuirati da su neki tamo Memo i član predsjedništva jedne države i lider najveće stranke u toj državi ličnosti istog značaja
Last edited by cyprus on 23/09/2018 11:41, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2672 Re: Smiješna strana izbora - all about
Pa nije 100.000 puno glasova generalno. Skontaj koliko se ljudi vodi onom "ako mi jaran bude negdje izabran bit će i meni dobro", pa onda familije istih itd
A nije da Fahraon za svih ovih godina nije sebi napravio veliku mrežu podanika
A nije da Fahraon za svih ovih godina nije sebi napravio veliku mrežu podanika
- GandalfSivi
#2673 Re: Smiješna strana izbora - all about
Neka ba Meme, treba nama Memo. Lik je karikatura osobe koja se nada ogrebati od politiku i spreman je od sebe (svjesno ili nesvjesno) napraviti dvorsku ludu. Ono realno, 12ti je na listi za Kantonalnu skupstinu, sto znaci da nece uci ni pod razno, ali ovakav performans napravi, o tome se prica, donijet ce i nesta glasova u drzavi gdje su reality emisije popularnije od bilo cega drugog, izbori prodju, svako svojoj kuci, samo Memo dobije vise prostora gdje moze prodati svoja "velika platna".
Svi mi pametni, Memo budala, a Memo dobru pinku u dzep na kraju stavi...
Svi mi pametni, Memo budala, a Memo dobru pinku u dzep na kraju stavi...
-
Ci-Nick
#2674 Re: Smiješna strana izbora - all about
Sinoć gledam loto,.. jackpot u Sarajevu i prvo što mi pade na pamet,.. kud pred izbore kad se skuplja lova za preidzbornu kampanju.
a onda danas vidim promo članak koji nije moguće komentarisati pa mi slučajnost postade još sumnjivija.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-saraj ... /180922101
a onda danas vidim promo članak koji nije moguće komentarisati pa mi slučajnost postade još sumnjivija.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-saraj ... /180922101
- славянин
#2675 Re: Smiješna strana izbora - all about
Eto kakve idiote mi imamo po parlamentuLeverage wrote:Postavio sam ovaj klip ranije na temi, link sa fb.cyprus wrote:Jel ko upratio ovaj video?![]()