BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- SpecialOffer
#2651 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Baha pleme ti jebem.
- karanana
#2652 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
jao fakat blago im se, mogu jebat koga hoce i koliko god hoce.
do kad ova djeca mogu mijenjati reprezentaciju? jel do seniorskog uzrasta?
do kad ova djeca mogu mijenjati reprezentaciju? jel do seniorskog uzrasta?
-
Tipicoti
#2653 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Pustite ba Bahu, covjek zivi za BiH sport.
Nego ja ne vidi ni jednog ministra veceras, npr. ministra sporta.
-
Juliuscezar
#2654 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Najbitnije je da su se djecaci proveli, oduševili atmosferom.
- hashishar_3rd
#2655 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
https://youtu.be/XX3QEt7p6JU?t=3m
Ovako je neko trebao Bahi uletiti večeras, pa ovaj čovjek nema mjere....
-
Korisničkoime
#2656 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Fakat ko sto neko rece nek neko zove Bahinog dilera cime ga je napucao jebo ga zivot odapet ce do ponoci
- medaaa
#2657 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Odvoj Bahu od mikrofona... 
- don vito
#2658 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
I po mnogobrojnim talovima u vrijeme dok je bio blizu tegle s medom, a najpoznatije je bilo guranje Mujkica iz Olimpika u reprezentaciju po cijenu opremanja stana u reziji Mujkicevog starog. Ali, prestigli ga pastuvi brzi...karanana wrote: a po cemu je ovaj poznat? zar nije najpoznatiji po onome "ulazi cambio"?
Sa vecerasnjim nastupom istakao je kandidaturu za moderatora Cevljanske koride
Last edited by don vito on 17/08/2015 22:08, edited 1 time in total.
- video
#2659 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Aaaaaaaaaaaanoiserr wrote:Marjan je znao pretjerati ali mi nikad nije isao na zivce.. Baho ima i vrlo iritantan glas, za jednog voditelja.. pa gdje je onaj Edin Avdić da ovo komentariše.. poslije onakvog komentatora mi moramo Bahu slušati
Edinu je Baho ZET
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#2660 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Naravno, radi njih je narod i izasao,bhnapoleon1 wrote:Najbitnije je da su se djecaci proveli, oduševili atmosferom.
Zato i nervira ovaj konj
-
vade_mecum
#2661 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
sa indexovog foruma je druze, nije zvanican clanak. inace nevjerovatno dobro pokrivaju ovu pricu.bull21 wrote:Usra mi ovaj index dan. Jebem ti gamad internetsku.vade_mecum wrote:allahu dragi,dzizus krajst,bull21 wrote: "I ja sam ovo zaslužio, 22 godine čekam ovu titulu. Evo je! Evo je!" ~ Baho prije 20 sekundi![]()
komentar sa indexa:Čestitke Bosancima. Vidi se koliko su gladni sportskih uspjeha, kada slave pobjedu kadetaInače ovo me je podsjetilo na Torcidino prošlogodišnje slavlje minimalnog poraza Hajduka u gostima.
- dustaban
#2662 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Kad ce konacno shvatiti da se ljiljanima ne mase reprezentaciji, to nije zastava BiH.
Samo bespotrebno daju izgovor minerima Bosne i svega bosanskog. A ova djeca su izuzetna i po tome sto su stvarno cisti ko suza, multi, best...
Misli li iko kako ce sad loziti malog Sikirasa kad se vrati na Pale - "bogme ti igro za muslimane..."
Daj boze da ne razjebu ovu divnu ekipu. A ovi ljiljani ce im sigurno biti glavni argument.
Samo bespotrebno daju izgovor minerima Bosne i svega bosanskog. A ova djeca su izuzetna i po tome sto su stvarno cisti ko suza, multi, best...
Misli li iko kako ce sad loziti malog Sikirasa kad se vrati na Pale - "bogme ti igro za muslimane..."
Daj boze da ne razjebu ovu divnu ekipu. A ovi ljiljani ce im sigurno biti glavni argument.
-
Tipicoti
#2663 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
dustaban wrote:Kad ce konacno shvatiti da se ljiljanima ne mase reprezentaciji, to nije zastava BiH.
- karanana
#2664 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
haha, a sjecam se i prije jedno 7-8 godina kad je gurao nekog tamnoputog fudbalera iz engleske 2.-3. lige koji je bio ozenjen bosankom.don vito wrote:I po mnogobrojnim talovima u vrijeme dok je bio blizu tegle s medom, a najpoznatije je bilo guranje Mujkica iz Olimpika u reprezentaciju po cijenu opremanja stana u reziji Mujkicevog starog. Ali, prestigli ga pastuvi brzi...karanana wrote: a po cemu je ovaj poznat? zar nije najpoznatiji po onome "ulazi cambio"?
- Sanjarko
#2665 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Tipicoti wrote:Pustite ba Bahu, covjek zivi za BiH sport.
- DaysleepeR
#2666 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
sad je pred kraj došao i lik sa zastavom Armije BiH i to se gura drito ispred. mislim sasvim bespotrebno.dustaban wrote:Kad ce konacno shvatiti da se ljiljanima ne mase reprezentaciji, to nije zastava BiH.
-
Mustang1
#2667 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
https://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Ellingtonkaranana wrote:haha, a sjecam se i prije jedno 7-8 godina kad je gurao nekog tamnoputog fudbalera iz engleske 2.-3. lige koji je bio ozenjen bosankom.don vito wrote:I po mnogobrojnim talovima u vrijeme dok je bio blizu tegle s medom, a najpoznatije je bilo guranje Mujkica iz Olimpika u reprezentaciju po cijenu opremanja stana u reziji Mujkicevog starog. Ali, prestigli ga pastuvi brzi...karanana wrote: a po cemu je ovaj poznat? zar nije najpoznatiji po onome "ulazi cambio"?
- don vito
#2668 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
hahahahahahashishar_3rd wrote:https://youtu.be/XX3QEt7p6JU?t=3m
Oplakah
- insaneinthebrain
#2669 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
oteo se baho ko ker kad se pusti sa lanca 
- karanana
#2670 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
impresivna karijera. samo mu je jos bh repka falila u nizu ovih nastupa i klubova.Mustang1 wrote: https://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Ellington
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2671 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Taj ocito nije skonto niti ce skontat ono sto je Pandza rekao!!!!DaysleepeR wrote:sad je pred kraj došao i lik sa zastavom Armije BiH i to se gura drito ispred. mislim sasvim bespotrebno.dustaban wrote:Kad ce konacno shvatiti da se ljiljanima ne mase reprezentaciji, to nije zastava BiH.
- dr socrates
#2672 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ovo je da normalan čovjek povrati,slavi se uspjeh šesnaestogodišnje djece kao istorijski događaj!
Je li moguće da se i to može tretirati kao veliki rezultat u sportskom smislu?
Može ako je u pitanju BiH,zemlja očajnih i frustriranih ljudi koji pokušavaju da nekome dokažu da i oni mogu postići veliki uspjeh u sportu,otuda i vještačko i organizovano pravljenje euforije oko ovog ,po svim aspektima, petorazrednog sportskog događaja.
Bitno je dokazati da nismo najgori u sportu kao što to neki tvrde i pokušati iskopirati dočeke koji su u Beogradu priređuju sportistima iz Srbije.
Vještačko pravljenje euforije je poseban specijalitet ovdašnje kuhinje,počev od sjedeće odbojke,historijskih uspjeha bh. tenisa,izbora za najbolje sportiste u kojima naši redovno pobjeđuju, pa evo sada i u ovom slučaju.
Možete da me napadate koliko god hoćete, ali jedino što dokazujete je koliko smo jadni u sportu kada se ovo slavi kao najveći sportski uspjeh.Da se razumijemo,nije zabranjeno slaviti uspjeh svoje reprezentacije ,ali u svemu treba imati neku mjeru u odnosu na veličinu sportskog događaja.
Obično se kaže da da se kašalj i siromaštvo ne daju sakriti, a to se može i u ovom slučaju reći za siromašne sportske rezultate bosanskohercegovačkih selekcija.Vještačkom euforijom ne može se prikriti činjenica da smo na samom evropskom dnu kada je sport u pitanju, u svakom pogledu.
Sačekajte sljedeću godinu pa ćemo opet moći prebrojati sve naše učesnike na Ljetnjim olimpijskim igrama na prste jedne ruke.To je realnost bh.sporta a ne ova djeca kojima čestitam na uspjehu i želim sve najbolje u njihovoj karijeri.
Oni su već doživjeli nešto što njihovi vršnjaci u svijetu sigurno neće, da budu slavljeni kao nacionalni heroji iako imaju samo šesnaest godina.To je vjerovatno moguće samo u zemlji gdje dobar dio stanovništva ima način razmišljanja na nivou petnaestogodišnjaka.
Toliko od mene,možete sada slobodno da me pljujete koliko god hoćete!
Je li moguće da se i to može tretirati kao veliki rezultat u sportskom smislu?
Može ako je u pitanju BiH,zemlja očajnih i frustriranih ljudi koji pokušavaju da nekome dokažu da i oni mogu postići veliki uspjeh u sportu,otuda i vještačko i organizovano pravljenje euforije oko ovog ,po svim aspektima, petorazrednog sportskog događaja.
Bitno je dokazati da nismo najgori u sportu kao što to neki tvrde i pokušati iskopirati dočeke koji su u Beogradu priređuju sportistima iz Srbije.
Vještačko pravljenje euforije je poseban specijalitet ovdašnje kuhinje,počev od sjedeće odbojke,historijskih uspjeha bh. tenisa,izbora za najbolje sportiste u kojima naši redovno pobjeđuju, pa evo sada i u ovom slučaju.
Možete da me napadate koliko god hoćete, ali jedino što dokazujete je koliko smo jadni u sportu kada se ovo slavi kao najveći sportski uspjeh.Da se razumijemo,nije zabranjeno slaviti uspjeh svoje reprezentacije ,ali u svemu treba imati neku mjeru u odnosu na veličinu sportskog događaja.
Obično se kaže da da se kašalj i siromaštvo ne daju sakriti, a to se može i u ovom slučaju reći za siromašne sportske rezultate bosanskohercegovačkih selekcija.Vještačkom euforijom ne može se prikriti činjenica da smo na samom evropskom dnu kada je sport u pitanju, u svakom pogledu.
Sačekajte sljedeću godinu pa ćemo opet moći prebrojati sve naše učesnike na Ljetnjim olimpijskim igrama na prste jedne ruke.To je realnost bh.sporta a ne ova djeca kojima čestitam na uspjehu i želim sve najbolje u njihovoj karijeri.
Oni su već doživjeli nešto što njihovi vršnjaci u svijetu sigurno neće, da budu slavljeni kao nacionalni heroji iako imaju samo šesnaest godina.To je vjerovatno moguće samo u zemlji gdje dobar dio stanovništva ima način razmišljanja na nivou petnaestogodišnjaka.
Toliko od mene,možete sada slobodno da me pljujete koliko god hoćete!
-
old_spice
#2673 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
i ovo je meni upalo u oko, potpuno bespotrebno, kao i na svim sportskim takmičenjima, hajde ljiljani ok, al zastavi armije nije tu mjestoDaysleepeR wrote:sad je pred kraj došao i lik sa zastavom Armije BiH i to se gura drito ispred. mislim sasvim bespotrebno.dustaban wrote:Kad ce konacno shvatiti da se ljiljanima ne mase reprezentaciji, to nije zastava BiH.
- noiserr
#2674 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Stvarno je ovaj Džanan Musa cudo od djecaka. Svaka cast roditeljima! Momak 16 mu godina, a najpametnija osoba koju sam cuo u ovom citavom prenosu. A da ne govorim o tome kakav je igrac.
Bravo dečko!
Bravo dečko!
- Romanista 101%
#2675 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
sve vama smeta pa i ljiljani, kako ne mozete shvatiti da ce ta zastava vjecno ostati u srcima ljudi a akobogda i opet biti sluzbena nase zemlje