Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#2651 Re: Juventus FC
Moje mišljenje (a gledao sam zadnju tekmu Juventusa sa tribina
) je da im treba neka usavršenija verzija Matrija... frajer se dobro uklapa u sistem, ali je pravo loš ili je u lošoj formi.
-
Baudelaire
#2652 Re: Juventus FC
To se piše Džekoultima_palabra wrote:Moje mišljenje (a gledao sam zadnju tekmu Juventusa sa tribina) je da im treba neka usavršenija verzija Matrija... frajer se dobro uklapa u sistem, ali je pravo loš ili je u lošoj formi.
- vejza00
#2653 Re: Juventus FC
ja ne vjerujem da bi bilo koji igrac iz reala preso u italiju a koji imal igra tamo, ipak je to kraljevski klub koji kraljevski te plaća, nek juve trazi neku novu mladu nadu il nek dovedu rossia koji bi im super odgovaro, jest da je skup al jbg mora se nekad i kesa odrijesiti
- 2407
#2654 Re: Juventus FC
Jebo ba Real, ovo je tema o Juventusu... a u Juventusovo novo pojacanje je nas bivsi igrac Martin Caceres
Suska se jos o Alexu iz Chelesa jer je valjda AVB rekao da on nije vise igrac Chelsea kao i Palombu iz Sampdorije.
Niko od navedenih nije vrhunski igrac ali bi s njima dobili sirinu u odbrani i sredini.
Suska se jos o Alexu iz Chelesa jer je valjda AVB rekao da on nije vise igrac Chelsea kao i Palombu iz Sampdorije.
Niko od navedenih nije vrhunski igrac ali bi s njima dobili sirinu u odbrani i sredini.
-
salle_eh1986
#2655 Re: Juventus FC
Džekosn naš novi Trezegeand wrote:kažu da puno traže za njega,30 miliona i da im želja ostaje dzekowickerman wrote:Ja mislim da bi nam Higuain sjeo ko stoc na oko!![]()
- motachjointa
#2656 Re: Juventus FC
Drugari, ima li zainteresovanih da se organizujemo za jedno putovanje na tekmu u Torino, Juve - Inter 25.03. mozda? Putovanje, karta za tekmu i jedno spavanje okvirno oko 200 KM
- motachjointa
#2658 Re: Juventus FC
varijanta, skupi nas se 5 za malo auto ili desetak za kombija, utalimo se za putne troskove, karte kupimo online i lagano na jedan jako lijep izlet na novi stadion i ispracaj velikog Aleksa
Po mojim racunicama mislim da bi moglo biti 200 - 250 KM po osobi
- capitano10
#2659 Re: Juventus FC
Borriello obavio medicinski danas..
Roma će dobiti 600 000€ za posudbu do juna, a otkup je negdje oko 8 miliona.
Radi se na dovođenju Davida Pizarra iz Rome, da bude back-up Pirlu.
Caceres također jako blizu.
-
Ponosan
#2660 Re: Juventus FC
Dzeko ce 99% na ljeto preci u Juventus,ali on ce biti jedini igrac van EU koji ce doci zbog pravila u Italiji..zato Juve u januaru ne razmislja da kupi napadaca nego samo posudba,jer je ljeto rezervisano za veliki transfer Dzeke u Juventus,to je gotovo pa sigurno! samo je pitanje koliko ce novca City traziti za njega,mislim da ce ga pustiti za nekih 20 miliona eura,mozda cak i manje...to ce biti dobro i za Dzeku i za Juve,jer boljeg napadaca oni ne mogu dovesti a Edinu ce italijanska liga mnogo bolje odgovarati nego engleska..aBd jedva cekam!Baudelaire wrote:To se piše Džekoultima_palabra wrote:Moje mišljenje (a gledao sam zadnju tekmu Juventusa sa tribina) je da im treba neka usavršenija verzija Matrija... frajer se dobro uklapa u sistem, ali je pravo loš ili je u lošoj formi.
-
ukruta
#2661 Re: Juventus FC
Nego javljajul se ovi juventusovci? Nije losa idejamotachjointa wrote:varijanta, skupi nas se 5 za malo auto ili desetak za kombija, utalimo se za putne troskove, karte kupimo online i lagano na jedan jako lijep izlet na novi stadion i ispracaj velikog AleksaPo mojim racunicama mislim da bi moglo biti 200 - 250 KM po osobi
- BHF_Manijak
#2662 Re: Juventus FC
Otkud ovo sad, mislim reci 99% dolazi znaci da je gotovo sigurna stvar a ja nigdje nista ne procitah o tome!Ponosan wrote:Dzeko ce 99% na ljeto preci u Juventus,ali on ce biti jedini igrac van EU koji ce doci zbog pravila u Italiji..zato Juve u januaru ne razmislja da kupi napadaca nego samo posudba,jer je ljeto rezervisano za veliki transfer Dzeke u Juventus,to je gotovo pa sigurno! samo je pitanje koliko ce novca City traziti za njega,mislim da ce ga pustiti za nekih 20 miliona eura,mozda cak i manje...to ce biti dobro i za Dzeku i za Juve,jer boljeg napadaca oni ne mogu dovesti a Edinu ce italijanska liga mnogo bolje odgovarati nego engleska..aBd jedva cekam!Baudelaire wrote:To se piše Džekoultima_palabra wrote:Moje mišljenje (a gledao sam zadnju tekmu Juventusa sa tribina) je da im treba neka usavršenija verzija Matrija... frajer se dobro uklapa u sistem, ali je pravo loš ili je u lošoj formi.
A za ovo boldirani, pa malo je njih koji su bolji od Dzeke!
- Jeff Bingham
#2663 Re: Juventus FC
ma izmislja,
mogu doci 2 non-eu igraca po sezoni, znaci ovaj transfer rok u januaru nema veze sa ljetnim, jer se tad taj broj "resetuje" na nulu
mogu doci 2 non-eu igraca po sezoni, znaci ovaj transfer rok u januaru nema veze sa ljetnim, jer se tad taj broj "resetuje" na nulu
-
Baudelaire
#2664 Re: Juventus FC
Ja mislim da je jedan po sezoni, a ne dva. Ne znam nijedan klub da je doveo dvojicu.
- glade
#2665 Re: Juventus FC
promijenjeno pred pocetak ove sezone... sada mogu dvojicaBaudelaire wrote:Ja mislim da je jedan po sezoni, a ne dva. Ne znam nijedan klub da je doveo dvojicu.
- glade
#2666 Re: Juventus FC
nemoj majke ti... ionako me nerviraju ovi veliki navijaci city-a... samo jos trebaju da za juventus navijajuPonosan wrote:Dzeko ce 99% na ljeto preci u Juventus,ali on ce biti jedini igrac van EU koji ce doci zbog pravila u Italiji..zato Juve u januaru ne razmislja da kupi napadaca nego samo posudba,jer je ljeto rezervisano za veliki transfer Dzeke u Juventus,to je gotovo pa sigurno! samo je pitanje koliko ce novca City traziti za njega,mislim da ce ga pustiti za nekih 20 miliona eura,mozda cak i manje...to ce biti dobro i za Dzeku i za Juve,jer boljeg napadaca oni ne mogu dovesti a Edinu ce italijanska liga mnogo bolje odgovarati nego engleska..aBd jedva cekam!Baudelaire wrote:To se piše Džekoultima_palabra wrote:Moje mišljenje (a gledao sam zadnju tekmu Juventusa sa tribina) je da im treba neka usavršenija verzija Matrija... frajer se dobro uklapa u sistem, ali je pravo loš ili je u lošoj formi.
- hypko_nurko
#2667 Re: Juventus FC
valjda ce biti pametni i nece ga otkupiticapitano10 wrote:Borriello obavio medicinski danas..
- alijagoro
#2668 Re: Juventus FC
Ne kontam koji ce im kurac Borielo
,vec imaju Matrija,Aleta,Vucinu i Fabia.
-
opty
- motachjointa
#2670 Re: Juventus FC
nista konkretno jos, ne bih rekao da ima puno zainteresovanih, za sad nas ima "nacelno" mozda 3-4 covjeka, treba nam bar 5 sigurnih pa da krenemo ozbiljnije razgovarati.ukruta wrote:Nego javljajul se ovi juventusovci? Nije losa idejamotachjointa wrote:varijanta, skupi nas se 5 za malo auto ili desetak za kombija, utalimo se za putne troskove, karte kupimo online i lagano na jedan jako lijep izlet na novi stadion i ispracaj velikog AleksaPo mojim racunicama mislim da bi moglo biti 200 - 250 KM po osobi
Evo ja sam nacelno zainteresovan.
- 2407
#2671 Re: Juventus FC
Karte vam je pravo zajebano nabaviti. Ne samo za derbi nego za bilo koju utakmicu. Na dan utakmice u Torinu je kartu nemoguce uzeti.
Najlakse je to odraditi preko organizacije navijaca koji unaprijed dobiju onoliko karata koliko ima rezervacija. Imate udruzenje navijaca u Rijeci potrazite po netu. Oni organizuju put i sve ostalo za skoro svaku utakmicu.
Najlakse je to odraditi preko organizacije navijaca koji unaprijed dobiju onoliko karata koliko ima rezervacija. Imate udruzenje navijaca u Rijeci potrazite po netu. Oni organizuju put i sve ostalo za skoro svaku utakmicu.
- motachjointa
#2672 Re: Juventus FC
pa ne bih ni isao u torino da kupujem kartu na licu mjesta, niko nije budala da tako rizikuje, ona se moze sad preko neta rezervisati, a imam i prijatelja koji tamo zivi koji moze da kupi na vrijeme, a ima opcija i preko udruzenja da se kupi samo je bitno sto prije da se to uradi, jer svakim danom je sve manje sanse da ce biti karti, tako da karte nisu problem, samo nek nas ima dovoljno, ako ne za juve - inter ima u aprilu juve - roma2407 wrote:Karte vam je pravo zajebano nabaviti. Ne samo za derbi nego za bilo koju utakmicu. Na dan utakmice u Torinu je kartu nemoguce uzeti.
- hypko_nurko
#2673 Re: Juventus FC
gleda li ko kako deremo ovaj al halil ko musa u kupusu
- capitano10
#2674 Re: Juventus FC
Elia dobro igra, mogao bi biti bitan u januaru. 
- hypko_nurko
#2675 Re: Juventus FC
sto bas u januaru. sto ne ostatak sezonecapitano10 wrote:Elia dobro igra, mogao bi biti bitan u januaru.