Champions League 2012-13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
oridjidji
#2651 Re: Champions League 2012-13
Cakir odsudio utakmicu dobro. Da je isti karton odvirao Arbeloi, za isti start nad Nanijem, Ferguson bi na klupi govorio, kako je to bio Arbeloin pokusaj ubistva Nanija...
Samo mi je drago zbog one stare ohrndane fukare Fergusona, koji nema nikakvog respekta prema sudijama, sto je Naniju dao crveni karton. Inace Manchester je nocas bio bolji od Reala do crvenog kartona. Poslje preokreta dzaba im je sto su odigrali dobro, Real im je i onako prepustio igru, svjesni cinjenice da Manchester im ne moze dati dva gola sa igracem manje.
Samo mi je drago zbog one stare ohrndane fukare Fergusona, koji nema nikakvog respekta prema sudijama, sto je Naniju dao crveni karton. Inace Manchester je nocas bio bolji od Reala do crvenog kartona. Poslje preokreta dzaba im je sto su odigrali dobro, Real im je i onako prepustio igru, svjesni cinjenice da Manchester im ne moze dati dva gola sa igracem manje.
- Edin H.
#2652 Re: Champions League 2012-13
Bravo Mourinho - the best team lost
Koji kralj covjece, okrene Man. Utd. na Old Trafordu i popljuje svoj tim
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2653 Re: Champions League 2012-13
pao si mi u očima samo takooridjidji wrote:stare ohrndane fukare Fergusona
- p206
#2654 Re: Champions League 2012-13
Valja prodat guzicu kasnije.Edin H. wrote:Bravo Mourinho - the best team lost![]()
-
oridjidji
#2655 Re: Champions League 2012-13
Covjek je djon kada su u pitanju sudije i zato sam mu dao taj epitet. Samo kad se sjetim Webba i sudjenja u korist Uniteda, a on ga nikada ne popljuje radi toga, ali sve druge popljuje kada izgube...leet wrote:pao si mi u očima samo takooridjidji wrote:stare ohrndane fukare Fergusona
Last edited by oridjidji on 06/03/2013 01:20, edited 1 time in total.
-
Unitedforever
#2656 Re: Champions League 2012-13
Čuj start u pluća pa nisu mu pluća na kukovima. Ko god kaže da je ovo čist crveni onda je on dobro napaćen u djetinjstvu. Ovo je teška krađa, ali me ne iznenađuje od frankovih faraona i ovog sudije kepeca koji ne liči ni na šta
- dakine
#2657 Re: Champions League 2012-13
jel ovo ti objektivno il navijacki?Unitedforever wrote:Čuj start u pluća pa nisu mu pluća na kukovima. Ko god kaže da je ovo čist crveni onda je on dobro napaćen u djetinjstvu. Ovo je teška krađa, ali me ne iznenađuje od frankovih faraona i ovog sudije kepeca koji ne liči ni na šta
- ZV Keli
#2658 Re: Champions League 2012-13
Samo da kazem da je ovo samo dokaz mojih tvrdnji a to je da su sudije postale suvisne u ovom sportu,trebaju senzore napraviti i cao a ne ovako kako mu se cefne.
Da se ne lazemo go MUFC-a je krivica Ramosa,nema igraca koji me vise iritira od njega ali je opet nesto i korisno uradio zabivsi Realu go
Ps ovo oko sudija ponajmanje govorim oko Nanija,i ja bih mu dao crveni za ovo ali i bih isto i u prvom poluvremenu Arbeoli,vise govorim za ne sviranje X faulova.No posto se mene ne pita ni sekunde mogu ja ovako do sutra i nervirati se kada nema fajde.
Da se ne lazemo go MUFC-a je krivica Ramosa,nema igraca koji me vise iritira od njega ali je opet nesto i korisno uradio zabivsi Realu go
Ps ovo oko sudija ponajmanje govorim oko Nanija,i ja bih mu dao crveni za ovo ali i bih isto i u prvom poluvremenu Arbeoli,vise govorim za ne sviranje X faulova.No posto se mene ne pita ni sekunde mogu ja ovako do sutra i nervirati se kada nema fajde.
- Mikady
#2659 Re: Champions League 2012-13
Objektivno u prvoj utakmici vratimo film MU je dao gol nakon kornera kojeg nije bilo, ma nista kako ce sudija da vidi ili onaj kraj gola
Di Maria srusen u 16m ma nista kakav penal vidio bi i sudija kraj gola.. 
Jucer u drugoj utakmici domacin postize gol tj. autogol Ramosa a prije toga samo 4 sekunde bio je offs. RVP a igra nije prekinuta jer linijski sudija nije bio u toku, ma nista. Rafael vadi loptu iz gola ma nista, cist crveni i penal ma nije sudija vidio a nije ni onaj kraj gola
Samo se i dalje pitam zasta sluze ovi kraj gola... ?
Da nastavim dalje pa mogao je MU i Fergy da prodju dalje, trljali bi ruke.
A siguran sam da bi sam skakao i pljuvao zvake po sudijama da je obratno ovako sve bilo, znaci u prvoj utakmici Real dao gol iz kornera kojeg nije bilo, srusen neki igrac MU nije sviran penal. U drugoj utakmici Real daje gol tj. MU autogol a prije toga 4sek. Ronaldo bio u offs. igra nije prekinuta ili recimo Coentrao vadi loptu iz gola - crveni i penal.
A zamisli tek scene kako bi Ferguson skakao da je Arbeloa skocio na Nanija ( Nani karate stil) ma crveni sudija
pljuckao bi zvake letilo bi na sve strane uletio bi u teren.. Ehhh Fergy, Fergy ko te ne zna..
Ako je neko nekoga drzao u igri to su sudije MU..
Jucer u drugoj utakmici domacin postize gol tj. autogol Ramosa a prije toga samo 4 sekunde bio je offs. RVP a igra nije prekinuta jer linijski sudija nije bio u toku, ma nista. Rafael vadi loptu iz gola ma nista, cist crveni i penal ma nije sudija vidio a nije ni onaj kraj gola
Samo se i dalje pitam zasta sluze ovi kraj gola... ?
Da nastavim dalje pa mogao je MU i Fergy da prodju dalje, trljali bi ruke.
A siguran sam da bi sam skakao i pljuvao zvake po sudijama da je obratno ovako sve bilo, znaci u prvoj utakmici Real dao gol iz kornera kojeg nije bilo, srusen neki igrac MU nije sviran penal. U drugoj utakmici Real daje gol tj. MU autogol a prije toga 4sek. Ronaldo bio u offs. igra nije prekinuta ili recimo Coentrao vadi loptu iz gola - crveni i penal.
A zamisli tek scene kako bi Ferguson skakao da je Arbeloa skocio na Nanija ( Nani karate stil) ma crveni sudija
Ako je neko nekoga drzao u igri to su sudije MU..
- omega369
#2660 Re: Champions League 2012-13
sa jos 17 stakora modrica na terenu ne bi zabio niti jedan gol a ne dva da nije bilo crvenog. to je valjda jasno svima, osim naravno vjecitim kontrasimaSarajevo1946 wrote:Hvala Bogu pa ti znaš.omega369 wrote:i ovo je ta maestralna murinjova taktika. fakat frajer zna![]()
- ultima_palabra
#2661 Re: Champions League 2012-13
A normalan frajer bio
A jbg nekima Mourinho neće valjati štagod da uradi... sad ispade da je ono upucavanje Unitedu, a čovjeku posao treba ovog ljeta... Fergie će ostati još par godina.
Realno je da je United taktički odlično odigrao obje utakmice i neutralizirao igru Madrida... nesmotrenost jednog igrača i slaba završnica ih je koštala ispadanja. Mou zna da je izbjegao metak.
A jbg nekima Mourinho neće valjati štagod da uradi... sad ispade da je ono upucavanje Unitedu, a čovjeku posao treba ovog ljeta... Fergie će ostati još par godina.
Realno je da je United taktički odlično odigrao obje utakmice i neutralizirao igru Madrida... nesmotrenost jednog igrača i slaba završnica ih je koštala ispadanja. Mou zna da je izbjegao metak.
-
sumirprimus
#2662 Re: Champions League 2012-13
saf je uradio sve sto je mogao...
jedino mi onaj rafael nikako nije jasan...zar nema ništa drugo na desnom beku???
jedino mi onaj rafael nikako nije jasan...zar nema ništa drugo na desnom beku???
- Arteta
#2663 Re: Champions League 2012-13
Unitedforever wrote:Čuj start u pluća pa nisu mu pluća na kukovima. Ko god kaže da je ovo čist crveni onda je on dobro napaćen u djetinjstvu. Ovo je teška krađa, ali me ne iznenađuje od frankovih faraona i ovog sudije kepeca koji ne liči ni na šta
- didžej
#2664 Re: Champions League 2012-13
kakav crveni, sudija je direktno uticao na rezultat. htio da se proslavi, a zna se da je lak na kartonima. eto sad cijeli svijet zna za tamo nekog sudiju cakira.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2665 Re: Champions League 2012-13

jedino se ovo pika na kraju, jeb'ga
- Arteta
#2666 Re: Champions League 2012-13
Sto se tice sudije.
Imao je jednu ociglednu situaciju za koju je trebalo imati samo smjelosti i imao je nekoliko jako teskih situacija gdje je trebao donijeti samo neku prevagu.
Juce nije bio strog i otprilike je u tim situacijama bio isti i prema Realu i prema Unitedu.
Odlicno je odradio posao.
Imao je jednu ociglednu situaciju za koju je trebalo imati samo smjelosti i imao je nekoliko jako teskih situacija gdje je trebao donijeti samo neku prevagu.
Juce nije bio strog i otprilike je u tim situacijama bio isti i prema Realu i prema Unitedu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2667 Re: Champions League 2012-13
Drži se ti Olimpicove temeArteta wrote:Sto se tice sudije.
- Dugi nožni nokti
#2668 Re: Champions League 2012-13
Ovog Balotellija svi cJEtiraju, a frajer uopće nema profil na twitteru. Mistery. 
- tendzera
#2669 Re: Champions League 2012-13
Dugi nožni nokti wrote:Ovog Balotellija svi cJEtiraju, a frajer uopće nema profil na twitteru. Mistery.
-
zdici1
#2670 Re: Champions League 2012-13
Premiership najjači...
Bez predstavnika u četvrtfinalu..
Bez predstavnika u četvrtfinalu..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2671 Re: Champions League 2012-13
nije bitno je l' Balotelli, bitno je da je kul slikaDugi nožni nokti wrote:Ovog Balotellija svi cJEtiraju, a frajer uopće nema profil na twitteru. Mistery.
- cyprus
#2672 Re: Champions League 2012-13
Joj, kad će više završit ova sezona...
- Arteta
#2673 Re: Champions League 2012-13
Why?cyprus wrote:Joj, kad će više završit ova sezona...
- veljaca
#2674 Re: Champions League 2012-13
Cristiano Ronaldo: "Do isključenja Nanija United je bio bolji rival"
Cristiano dirnut dočekom na Old Traffordu, kaže da iako nije igrao na svom nivou oba meča, uspio je da doprinese prolazu dalje svog kluba u četvrtfinale Lige prvaka.
"Ne znam šta bih rekao, osim da sam dirnut načinom na koji su me dočekali navijači. Nisam igrao dobro, ni u prvom meču, ni u revanšu. Ali sam dao dva gola, pomogao sam svom timu da se plasiramo u četvrtfinale", kazao je Ronaldo i dodao:
"To je moj bivši klub, zaslužili su četvrtfinale, do isključenja Nanija su bili bolji rival. Takve stvari se dešavaju, Nani nije imao namjeru, moraću da pogledam snimak. Sve što mogu da kažem je da je po meni to odlučilo utakmicu", dodao je Portugalac.
....................
Pique čestitao Realu prolaz u četvrtfinale Lige prvaka
Real Madrid i Barselona su na terenu veliki rivali, a često smo bili svjedoci nemilih scena i van terena.
Ipak neki od njih su prije svega veliki sportisti i smatraju sasvim normalnim da čestitaju svojim najvećim rivalima na sportskom uspjehu.
Gerard Pigue, defanzivac Barcelone, čestitao je prolaz u četvrtfinale Lige prvaka, ekipama Reala i Borussije iz Dortmunda.
"Čestitke Real Madridu i Borusiji Dortmund na plasmanu u Ligu prvaka", napisao je Pique na Twitteru.
..................

Cristiano dirnut dočekom na Old Traffordu, kaže da iako nije igrao na svom nivou oba meča, uspio je da doprinese prolazu dalje svog kluba u četvrtfinale Lige prvaka.
"Ne znam šta bih rekao, osim da sam dirnut načinom na koji su me dočekali navijači. Nisam igrao dobro, ni u prvom meču, ni u revanšu. Ali sam dao dva gola, pomogao sam svom timu da se plasiramo u četvrtfinale", kazao je Ronaldo i dodao:
"To je moj bivši klub, zaslužili su četvrtfinale, do isključenja Nanija su bili bolji rival. Takve stvari se dešavaju, Nani nije imao namjeru, moraću da pogledam snimak. Sve što mogu da kažem je da je po meni to odlučilo utakmicu", dodao je Portugalac.
....................
Pique čestitao Realu prolaz u četvrtfinale Lige prvaka
Real Madrid i Barselona su na terenu veliki rivali, a često smo bili svjedoci nemilih scena i van terena.
Ipak neki od njih su prije svega veliki sportisti i smatraju sasvim normalnim da čestitaju svojim najvećim rivalima na sportskom uspjehu.
Gerard Pigue, defanzivac Barcelone, čestitao je prolaz u četvrtfinale Lige prvaka, ekipama Reala i Borussije iz Dortmunda.
"Čestitke Real Madridu i Borusiji Dortmund na plasmanu u Ligu prvaka", napisao je Pique na Twitteru.
..................
-
Verocious
#2675 Re: Champions League 2012-13
leet wrote:
jedino se ovo pika na kraju, jeb'ga
Nebitno jel fake ili pravi profil uvijek neke dobr zajebancije ima
Veceras Celtic dolazi u Torino a Torino baza bez poraza(kako je to nekada pisalo u Avazovom Sportu
Forza Juve!!!