Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
north

#2651 Re: Utakmice.

Post by north »

omega369 wrote:@bhfm
ma jasta je. i danas je imao bisera mi smo se kocili od smijeha. i onda na kraju lik zabi golcinu ko neymar :D :lol:

p.s. north buraz, dodaj 3 igraca i bice boljesve to stoji. ali hajde mi reci ko garantuje da ce iko od njih zaigrati pored brzog i njemu slicnih :wink: ne znam. objasnjenje zasto anid nije igrao ne da je traljavo nego :-? :-? :-? nadam se da ce ovim eksperimentisanjima doci kraj. sve je super dok i na ovaj nacin klepas bodove ali realno sa ovakvim pristupom smo ih lako mogli i izgubiti ;-)
Kralju, nije da branim žestoko Husrefa, moraće on još malo krvi propišati da se iskupi za neke izjave tipa pucanje penala, ali mislim da je danas scenario kod izvođenja Komazeca bio odlučujući....Mahir je igrao krilo, i očito je da mu to više leži nego klasični špic, tako da je bilo ili brzi ili Plakalo....Plakalu dati 60 minuta utakmice gdje je još toliko zelen je bilo rizično, njemu trba polako dozirati minutažu, tako da se Husref se odlučio za ovog drugog iako je ovaj blago rečeno kritičan...da Komazec nije morao izaći, ja mislim da ovaj sigurno ne bi igrao, možda zadnjih 5 minuta, a i to sumnjam....možda je Anidu trebao dati barem 15 minuta, ali igra se tako odvijala, da je morao izvršiti još jednu izmjenu (Kovačević) i bi šta bi...moguće je da je i planirao tako nešto, ali eto.....elem, dobro je ispalo....mislim da je i Husrefu jasno da se na Travančića mora računati i siguran sam da će biti za to prilike već narednu tekmu....oko ovih novih pojačanja, nema sumnje da će se na njih najozbiljnije računati, pa nije džaba tolika lova se izletila i danonočno se pregovaralo, da bi hladili muda na klupi...
omega369

#2652 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

ja sam ubjedjen da husref ima neki konflikt sa njim i sto ga prije rijesi prije cemo proigrati bolje. anid moze biti solidna zamjena za suljica, ubjedjen sam
Muhamed Đakmić

#2653 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Ma ne bih ja otpisivao Brzog još. Na stranu što se gubi k'o abdest sa loptom, ali nije mu ni lahko igrati, trči prema lopti, zvižduci već kreću. Mislim da on nije toliko loš igrač koliko ga jebe samopouzdanje, a i kod gola se vidjelo koliko mu sve ovo znači. Mada mislim da njegova minutaža i neće biti neka dolaskom Bilbije ili Jevtića, ali eto, sačekajmo pa ćemo vidjeti.
todd_smith

#2654 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Napokon vala da i mi uzmemo 3 boda protiv solidne ekipe sa losom igrom :mrgreen:

Ovako samo neka ostane sto se tice bodova, iz utakmice u utakmicu polahko i smireno.

Ovi manji izgubise i sa igracem vise, poklopilo se danas :mrgreen:

Sta je sa Nikolom? Ima li izjave kakva je povreda?
north

#2655 Re: Utakmice.

Post by north »

Negdje sam pročitao izjavu doktora kluba, ništa ozbiljno, malo nategnuo mišić, imao bol u nozi......biti će spreman poslije pauze :thumbup:
Maharadza

#2656 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

todd_smith wrote:Napokon vala da i mi uzmemo 3 boda protiv solidne ekipe sa losom igrom :mrgreen:

Ovako samo neka ostane sto se tice bodova, iz utakmice u utakmicu polahko i smireno.

Ovi manji izgubise i sa igracem vise, poklopilo se danas :mrgreen:

Sta je sa Nikolom? Ima li izjave kakva je povreda?
Vjeruj da je ovaj trenutni sastav olimpica i više nego solidan, a vjerujem da će to u idućim utakmicama i dokazati! Rijetki su koji će se s punim plijenom (kao mi 8-) ) vraćati sa otoke ove sezone! Uzimajući to u obzir kao i činjenicu da je ovaj naš današnji sastav daleko od najjačeg' kao i igra koja je daleko od najbolje, imamo itekako razloga za optimizam da će ova sezona biti Bordo, inšallah! 8-)
agent_001

#2657 Re: Utakmice.

Post by agent_001 »

Logovan wrote:
Sa_u_srcu wrote:Brzom treba vremena...decko je mlad i jos se nije uklopio...ali ona finta i sut...dokazuju da momak zna igrati lopte itekako...i kada ga krene, mnogi ce shvatiti da su pogrijesili...
JAko bitna utakmica za nas...ovog Olimpica ce mozda samo Zeljo jos pobijediti i niko drugi...nisu oni losi nimalo..
Pauza u najbolji momenat...KOmazec...odlican...SUljicu sretno...sve u svemu, odlican dan za nas...:D
Ma nisam ja siguran da nešto može biti od Huseinbašića. Jest on zabio dobar gol, ali on otkako je došao kod nas sav je nekakav traljav, smotan, blag u duelu kao da se uplaši protivničkog igrača. Kada uzme loptu i povede je, brzo je izgubi, kao što je danas izgubio par puta loptu. Upropastio je dvije ili tri strašne kontre. Eto jednom je loptu povukao kako treba i zabio je gol pa ako ima nešto u njemu onda bi trebao krv propišati da dokaže da zna igrati.
Raja zaboravlja, da je u ptvom pripremnom susretu brzog na pomočnom terenu, onaj seljak iz viteza slomio nogu. Normalno je da je momka strah, vidi se da nije onakva tarab, što je do sada pokazivao, zna igrati, ali mora se osloboditi tog straha, nije da će biti najbolji na svijetu, ali može biti dobar igrać...
klixo

#2658 Re: Utakmice.

Post by klixo »

agent_001 wrote:
Logovan wrote:
Sa_u_srcu wrote:Brzom treba vremena...decko je mlad i jos se nije uklopio...ali ona finta i sut...dokazuju da momak zna igrati lopte itekako...i kada ga krene, mnogi ce shvatiti da su pogrijesili...
JAko bitna utakmica za nas...ovog Olimpica ce mozda samo Zeljo jos pobijediti i niko drugi...nisu oni losi nimalo..
Pauza u najbolji momenat...KOmazec...odlican...SUljicu sretno...sve u svemu, odlican dan za nas...:D
Ma nisam ja siguran da nešto može biti od Huseinbašića. Jest on zabio dobar gol, ali on otkako je došao kod nas sav je nekakav traljav, smotan, blag u duelu kao da se uplaši protivničkog igrača. Kada uzme loptu i povede je, brzo je izgubi, kao što je danas izgubio par puta loptu. Upropastio je dvije ili tri strašne kontre. Eto jednom je loptu povukao kako treba i zabio je gol pa ako ima nešto u njemu onda bi trebao krv propišati da dokaže da zna igrati.
Raja zaboravlja, da je u ptvom pripremnom susretu brzog na pomočnom terenu, onaj seljak iz viteza slomio nogu. Normalno je da je momka strah, vidi se da nije onakva tarab, što je do sada pokazivao, zna igrati, ali mora se osloboditi tog straha, nije da će biti najbolji na svijetu, ali može biti dobar igrać...
Hvala Bogu pa se netko razumije u loptu :mrgreen: Momak je prebrz ,a kao sto netko rece onaj gol pa i one skarice ako se tko sjeca su dokaz da momak ima talenta ,ali Bogami fali mu muda plaho.

btw. Sinoc trojica nasih fuzbalera u Bacchusu po pivi udarili :-?
klixo

#2659 Re: Utakmice.

Post by klixo »

Jedan poznat po tome , drugi zabio gol jucer ,treci ... Njemu ne zamjerim svaku utakmicu naš najborbeniji igrac tako da necu ni otkrivati detalje treceg :) (ako ih vec nisam otkrio)...
Cienfuegos

#2660 Re: Utakmice.

Post by Cienfuegos »

klixo wrote:Jedan poznat po tome , drugi zabio gol jucer ,treci ... Njemu ne zamjerim svaku utakmicu naš najborbeniji igrac tako da necu ni otkrivati detalje treceg :) (ako ih vec nisam otkrio)...

Tatko, Nikola I Trava?
Pauza je, dopustio im je Husref da se malo opuste :D
klixo

#2661 Re: Utakmice.

Post by klixo »

Cienfuegos wrote:
klixo wrote:Jedan poznat po tome , drugi zabio gol jucer ,treci ... Njemu ne zamjerim svaku utakmicu naš najborbeniji igrac tako da necu ni otkrivati detalje treceg :) (ako ih vec nisam otkrio)...

Tatko, Nikola I Trava?
Pauza je, dopustio im je Husref da se malo opuste :D
Kakav Nikola...Brzi je u pitanju.Nego njemu treba prije svake tekme dati sta za samopouzdanje , sinoc gledam dok nije koju popio nije smio pogledati djevojku :mrgreen: ko i ja nekad
Logovan

#2662 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

agent_001 wrote: Raja zaboravlja, da je u ptvom pripremnom susretu brzog na pomočnom terenu, onaj seljak iz viteza slomio nogu. Normalno je da je momka strah, vidi se da nije onakva tarab, što je do sada pokazivao, zna igrati, ali mora se osloboditi tog straha, nije da će biti najbolji na svijetu, ali može biti dobar igrać...
Nisam ja zaboravio tu njegovu povredu i znam da ga je strah da ga opet neko ne skrši ali ako ga budemo držali u ekipi onda ćemo se nagledati još stotinu njegovih budalaština na terenu a ne njegove prave kvalitete. Ja bih njega na zimu (ili odmah ako može) poslao u kakvu malu ekipu, gdje će imati više prostora za igru. Sa ovim bi dobio on a i mi, jer dok je ovakvom stanju nemamo baš neke koristi.
todd_smith

#2663 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Odmah po usima zbog tog opijanja treba
Kemal Malovčić

#2664 Re: Utakmice.

Post by Kemal Malovčić »

votka i džin to je sada in
Maharadza

#2665 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

todd_smith wrote:Odmah po usima zbog tog opijanja treba
Gdje su ona vremena kada je Šef zvao svakoga igrača pojedinačno u gluho doba da provjeri da li je ovaj kod kuće?! 8-)
Cossack

#2666 Re: Utakmice.

Post by Cossack »

Zbog par piva treba ih odmah po ušima? Gdje si Kim Jong-un, nisam te prepoznao! :-)
pOZz

#2667 Re: Utakmice.

Post by pOZz »

Cossack wrote:
Zbog par piva treba ih odmah po ušima?
Naravno.

Mimo sezone, nek' se uništavaju.
Butmiran

#2668 Re: Utakmice.

Post by Butmiran »

Imaju 3 dana slobodna, nek' piju prvu noć i mjera.
omega369

#2669 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

alkohol i sport :shock: :shock: :run:
ne bi ga meni popili, ni kapi :twisted: :twisted: :twisted:
todd_smith

#2670 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Cossack wrote:
Zbog par piva treba ih odmah po ušima? Gdje si Kim Jong-un, nisam te prepoznao! :-)
Neka se na proslavi titule ubijaju sto se mene tice, ovako pravila, dosao si da igras za gradski klub ne na neko selo

Kada vidim Jamaka i Svraku, neka ih, ne sto nisu nasi nego jer imaju titule iza sebe, ova 3 nemaju nista
BegA_

#2671 Re: Utakmice.

Post by BegA_ »

wannabe_ultra wrote:
omega369 wrote:alkohol i sport :shock: :shock: :run:
ne bi ga meni popili, ni kapi :twisted: :twisted: :twisted:
Sport na ovom nivou kakva je nasa liga, mogu komotno cugati noc prije utakmice da ih iznesu iz kafane :D
jbt igrao sam termine jace od nekih utakmica premijer lige BIH :lol:
Pa da mi ovakvi na teren izlaze:
Image
:D
hodža

#2672 Re: Utakmice.

Post by hodža »

sjever pamti te, pjanduro melune :D :lol:
Logovan

#2673 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

http://sportsport.ba/bh_fudbal/live-zri ... bih/112898

U šesneastini finala Kupa će učestvovati:

FK „Borac“ Banja Luka
NK „Branitelj“ Mostar
NK „Bratstvo“ Gračanica
NK „Čelik“ Zenica
FK „Drina HE“ Višegrad
FK „Leotar“ Trebinje
FK „Kozara“ Gradiška
FK „Mladost“ Velika Obarska
FK „Modriča Maxima“ Modriča
FK „Olimpic“ Sarajevo
HNK „Orašje“ Orašje
FK „Podrinje“ Janja
FK „Radnik“ Bijeljina
FK „Rudar Prijedor“ Prijedor
FK „Sarajevo“ Sarajevo
FK „Slavija“ Istočno Sarajevo
FK „Sloboda“ Mrkonjić Grad
FK „Sloboda“ Tuzla
FK „Sloga“ Doboj
NK „Široki Brijeg“ Široki Brijeg
NK „Travnik“ Travnik
FK „Velež“ Mostar
NK „Vitez“ Vitez
HŠK „Zrinjski“ Mostar
NK „Zvijezda Gradačac“ Gradačac“
FK „Željezničar“ Sarajevo,

te pobjednici utakmica

FK „Igman“ Konjic-FK „Famos“ Hrasnica, NK „Busovača“ Busovača-NK „Podgrmeč“ Sanski Most, NK „Rijeka“ Vitez-NK „Kamešnica“ Podhum Livno, NK „Sloga“ B. Otoka-HNK „Grude“ Grude, FK „Rudar“ Zenica-NK „Mladost“ Župča, NK „Tramošnica“ Tramošnica-NK „Natron“ Maglaj.
Reglan

#2674 Re: Utakmice.

Post by Reglan »

Busovaca ili Podgrmec u gostima.
Logovan

#2675 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Ovo bi morao biti lakši trening... 0:3 :thumbup:
Post Reply