Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naslovnica wrote: ↑02/09/2022 19:01
Meščini ja nikada u životu nisam sebi kupio parfem, vazda drugoJ, da brže i lakše dobijem 3.14čke.
Parfemi koje sam ja imao su uglavnom bacani u smeće nakon što su 10 godina na polici sakupljali prašinu.
Ja više volim dobar afteršejv.
pa vidi
odeš u Zaru, možeš naći solidnih mirisa za pare reda 25-40KM
ima i solidnih parfema do 70-100KM u parfimerijama, evo ovaj jopp je oko 60tak, samo ovo ubija, mislim ako bi se 4x špricnuo, okadio bi do ilidže
sad ovi neki modni dizajnerski hu ha parfemi, ne bih komentaisao, kome se trošu pare, neka trošu, jel.
lijekove i ovakve stvari tesko da cu kupiti a da nisam sigurna u orginal.
U ovoj zemlji ne možeš biti sigurna u original ni kod ovlaštenog uvoznika i distributera.
ako pogledate u gradu gotovo pored svake kladionice je apoteka. dajem samo jedan primjer.prepisan mi je lijek koji moram da kupin.jednom sam platila 47 KM,drugi put(druga apoteka) 49 KM a treci put platim 32 KM. sve apoteke na grbavici. sad mi recite koja sve nas mafija ne gazi.ovo je moje iskustvo i stojim iza svake napisane rijeci.
U ovoj zemlji ne možeš biti sigurna u original ni kod ovlaštenog uvoznika i distributera.
ako pogledate u gradu gotovo pored svake kladionice je apoteka. dajem samo jedan primjer.prepisan mi je lijek koji moram da kupin.jednom sam platila 47 KM,drugi put(druga apoteka) 49 KM a treci put platim 32 KM. sve apoteke na grbavici. sad mi recite koja sve nas mafija ne gazi.ovo je moje iskustvo i stojim iza svake napisane rijeci.
A znaju gdje su pare, lijekovi,i osnovne životne namirnice, to se kupuje svaki dan, najbolja roba za deranje sirotiLje...prije dva mjeseca vadio umnjak i prepišu mi antibiotike, ja se nisam mogao čudom načuditi pred apotekarkom, kad mi reče da ne treba ni marke doplaćivati
Pisao sam i na temi farmerice...
Da li neko zna gdje bih mogao skratiti farmerice?
Da to neko dobro uradi. Sarajevo.
Malo sam promasio velicinu kod narucivanja
permanentan wrote: ↑05/09/2022 13:05
Pa svaki snajder sto vrsi prepravke ti to moze uraditi.
Pa svaki snajder sto vrsi prepravke ti to moze uraditi.
na grbavici imas dava-tri snajdera na pijeci.(ako ti lokacija odgovara)
sirano, ulaz od vjecne, odmah smotas lijevo. zadnji red prva radnja sa lijeve strane.
teta odlicna. meni suzila farmerke nista se ne primijeti.
btw i ja se nasukao kod narucivanja, pas dobar, duzina dobra al zajeban nakav model.
ja trazio ravne da nisu ko ove sad haman helanke... dosle dimije... jos zena kupila a bile finih novaca. belaj na belaj
Zena radi super ali je na Ilidzi.
Last edited by Euphoria on 21/05/2025 14:26, edited 1 time in total.
Imam broj šnajderice na Alipašinom, sve preporuke,odlično radi i povoljno, ako ti paše , pošalji u inbox, pa ti odgovorim
Kada ste već kod farmerki, gdje kupiti solidne farmerke a da nisu ovi novi debilni krojevi? Znači neki Regular ili Normal, da solidno izgledaju. Nemoj samo Levis jer mi malo cijena od 200+ KM za farmerke vrijeđa inteligenciju.
citroen xm wrote: ↑05/09/2022 18:08
Kada ste već kod farmerki, gdje kupiti solidne farmerke a da nisu ovi novi debilni krojevi? Znači neki Regular ili Normal, da solidno izgledaju. Nemoj samo Levis jer mi malo cijena od 200+ KM za farmerke vrijeđa inteligenciju.
dabogda, sve oko muda sto stiscu. pederski krojevi. Pogledaj u tom tailoru. Imaju normalne modele, ne stiscu, nisu pederske. Brzo se prodaju...
kabal1337 wrote: ↑05/09/2022 22:22
dabogda, sve oko muda sto stiscu. pederski krojevi. Pogledaj u tom tailoru. Imaju normalne modele, ne stiscu, nisu pederske. Brzo se prodaju...
Do sada sam po meni najbolje krojeve nalazio za najmanje para. U Pull and bear radnji. Ali nekako znaju varirati. Mada su bile baš džaba i što je bitno duboke dovoljno da ne stišću i da ne ispada sve čim se sagneš. Ali eto, neke malo kvalitetnije ne bi bile loše.