Dešavanja u Srbiji

CSKA

#26476 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Cekaj prvo da vidimo hoce li biti odobrena.Lako se poslije dogovoriti oko ulaznica i profita.
Johnzy

#26477 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Johnzy »

CSKA wrote:Cekaj prvo da vidimo hoce li biti odobrena.Lako se poslije dogovoriti oko ulaznica i profita.
Misliš, scenografije?
CSKA

#26478 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Johnzy wrote:
CSKA wrote:Cekaj prvo da vidimo hoce li biti odobrena.Lako se poslije dogovoriti oko ulaznica i profita.
Misliš, scenografije?

Scenografija se odavno zna,vjerovatno uvezane zastave "pravoslavne brace" Rusije,Grcke,Srbije i RS-a,pjevanje cetnickih pjesmica i pjesmi protiv BiH,podrska Rusiji oko Ukrajine...Samo profit treba gledati,Rene Artoa zakon.

A vidi ovog poslanika 85 godina ima,pa taj nece docekati rekonstrukciju vlade za dvije godine.
radostan dan

#26479 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

znaš li ti otvoriti link od ovih elektronskih umrlica iz večernjih novosti?
CSKA

#26480 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Nije valjda vec umro poslanik :D

E bas sam sad otisao na vecernje da vidim,mislim da i nemaju citulje na netu.
radostan dan

#26481 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

e jbg...ma ništa, htio malo ovog dole da obradujem...daj bar privredni kriminal postavi, ili dostignuća reprezentacije srbije u ragbiju, karlingu...

rtf dana 16/04/2014 21:51

Sta nas Bosance boli djoka za ovim? Nije ti ovo enciklopedija, nego politicka tema. Ima li sta interesantno u pasaluku ili nema? Niste odavno pustali trolejbuse bez vozaca niz Slaviju, ono mogli bi popovi zlocinacke crkve malo dici frke u Mordoru, nisu odavno bjesnili, nije im odavno pjena na usta isla. Doduse sad je proljece, sad ce sranja.
marson

#26482 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by marson »

dan vojske srbije, nakupine agresivnog ološa koji se 90ih, tj. od svog osnutka iskazao od slovenije preko hrvatske i bosne do kosova, ostavljajući iza sebe tisuće pobijenih civila, silovanih žena, uništenih obitelji, razorenih gradova i sela...
govor drži toma grobar, okajani četnik, iza njega ivica dačić kojem na tulumima redovtio bude neki diler droge naširoko poznat policiji i novinarima koji se bave narkomafijom, te rasim ljajić, posrbica koji se navodno, komentirajući tužbu hrvatske protiv srbije za genocid, hvalio kako "smo dobili i tužbu bosne pa ćemo i ovu". btw o ljudima koji se stide vlastitog porijekla trebali bi nešto reći psihoanalitičari. zamišljam kusturicu kako se, nakon nekog doktorova pitanja o odnosu s ocem i načina na koji je klanjao, ljutit ustaje s kauča i kaže "znaš šta dečko, nećeš na meni da zarađuješ jeftine poene".

jad i bijeda na balkanu kud god se okreneš. i materijalna i duhovna, a to često ide zajedno. viđeno u povijesti puno puta.
krivi su uvijek drugi, dakako.
Paranoid

#26483 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Paranoid »

marson wrote:dan vojske srbije, nakupine agresivnog ološa koji se 90ih, tj. od svog osnutka iskazao od slovenije preko hrvatske i bosne do kosova, ostavljajući iza sebe tisuće pobijenih civila, silovanih žena, uništenih obitelji, razorenih gradova i sela...
Nakvasi me nežno.
Image
Nabijanje glave u lonac s vodom: Krštenje, sportska disciplina bez disanja

Novokršteni potpukovnik Željko Petrović s pravom se prekrsti i reče da je "sam čin krštenja za njega i njegovu porodicu svečan i uzvišen događaj". Desetarica, pak, Ivana Simonović izgovori da je srećna što je učesnik prvog krštenja u vojničkoj crkvi Svetog Simona Monaha. Ta je građevina opevana oktobra prošle godine, kada su u Vojsci Srbije otvoreni i drugi bogomoljački objekti za kvašenje glave i brisanje peškirićima.

Image

PS: v(ij)est je sa Lukovicevih novina, a slike nisu fotomontaza..
spreca

#26484 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

Ovo pjevaju ...druze tito mi ti se kunemo :lol: :lol:

Image
marson

#26485 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by marson »

@Paranoid, ma odmah sam prepoznao lukovićev rukopis :) čitam često e-novine, po meni jedan od boljih portala na ex yu prostoru (možda i najbolji), a u srbiji svakako.

mislim stvarno, ajmo realno, s čime se to vojska srbije ima hvaliti ili ponositi?? što je to srpska vojska činila nego ubijala, palila i pljačkala? naravno i hrvatska i muslimanska vojska su činile zločine (a koja to vojska u ikojem ratu nije...), ali i dalje imaju taj jedan moralni credo koji srpska nema, a taj je da su ipak branile svoj narod na svom teritoriju od agresije. uzmimo da je kosovo bio srpski teritorij, što je tamo vojska srbije radila? vršila sumanuto etničko čišćenje koje ne bi "uspjelo" da su imali još 3 miloševića. e-novine su baš bile objavljivale nedavno svjedočanstva jednog čovjeka koji je sudjelovao u tim akcijama na kosovu (stojanović mislim da se preziva). potanko je opisao vojne akcije protiv kosovskih pastira i seljaka. neki opisi nisu za ljude slabog želuca, scene iz snuff horora b produkcije. vojska srbije regrutirala je ljude iz umobolnica i kupila šljam s ulice, slično kao za ratovanje u vukovaru.

šaka jada.
muha_sa

#26486 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

marson wrote:@Paranoid, ma odmah sam prepoznao lukovićev rukopis :) čitam često e-novine, po meni jedan od boljih portala na ex yu prostoru (možda i najbolji), a u srbiji svakako.

mislim stvarno, ajmo realno, s čime se to vojska srbije ima hvaliti ili ponositi?? što je to srpska vojska činila nego ubijala, palila i pljačkala? naravno i hrvatska i muslimanska vojska su činile zločine (a koja to vojska u ikojem ratu nije...), ali i dalje imaju taj jedan moralni credo koji srpska nema, a taj je da su ipak branile svoj narod na svom teritoriju od agresije. uzmimo da je kosovo bio srpski teritorij, što je tamo vojska srbije radila? vršila sumanuto etničko čišćenje koje ne bi "uspjelo" da su imali još 3 miloševića. e-novine su baš bile objavljivale nedavno svjedočanstva jednog čovjeka koji je sudjelovao u tim akcijama na kosovu (stojanović mislim da se preziva). potanko je opisao vojne akcije protiv kosovskih pastira i seljaka. neki opisi nisu za ljude slabog želuca, scene iz snuff horora b produkcije. vojska srbije regrutirala je ljude iz umobolnica i kupila šljam s ulice, slično kao za ratovanje u vukovaru.

šaka jada.
:?
area51

#26487 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by area51 »

Image
:lol:
sa njima uvijek komedija,da ih nema trebalo bi ih izmisliti
:lol:
ko onaj kviz brojke i slova :D
CSKA

#26488 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Groblje i koreografija :D

Upravo gledam Drecuna na BNTV,sva sreca da kod bosnjaka nema nijedan politicar drzavnik i da iskoristi sto su ovi na vlasti u Srbiji,rodjenu majku bi prodali.
Neki biseri koje sam cuo za kratko vrijeme;

-Sloba se borio da opstanak albanaca na Kosovu 1999. god.
-Zbog Briselskog sporazuma ce se oformiti sud za OVK.
-Briselski sporazum je ocuvao RS.
-Briselski sporazum sprecio ujedinjenje Kosova i Albanije.
-Pljuje po EU i NATO paktu,a kaze da cemo ici sa njima.
-Briselski sporazum sprecio nove martovske progone.

Na sljedecim izborima glasam ili za Istvana Pastora ili za Rizu Haljimija.
radostan dan

#26489 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

jedan je rasim...

Image
Havatar

#26490 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Havatar »

CSKA wrote:Groblje i koreografija :D

Upravo gledam Drecuna na BNTV,sva sreca da kod bosnjaka nema nijedan politicar drzavnik i da iskoristi sto su ovi na vlasti u Srbiji,rodjenu majku bi prodali.
Neki biseri koje sam cuo za kratko vrijeme;

-Sloba se borio da opstanak albanaca na Kosovu 1999. god.
-Zbog Briselskog sporazuma ce se oformiti sud za OVK.
-Briselski sporazum je ocuvao RS.
-Briselski sporazum sprecio ujedinjenje Kosova i Albanije.
-Pljuje po EU i NATO paktu,a kaze da cemo ici sa njima.
-Briselski sporazum sprecio nove martovske progone.

Na sljedecim izborima glasam ili za Istvana Pastora ili za Rizu Haljimija.
Drecun , cuveni srbomrzac :mrgreen:
radostan dan

#26491 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

sereš kO drecun, čuveni srpski izraz za nekog ko pretjeruje...
CSKA

#26492 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

radostan dan wrote:jedan je rasim...

Image

Za srbina ne glasam na slijedecim izborima :D
Havatar wrote:
Drecun , cuveni srbomrzac :mrgreen:
Da su hrvati i albanci imali Drecune,sada bi Srbija bila do Virovitice sve sa Kosovom,i to etnicki cista.

Prije sam smatrao da je fasista,lopov i budala...sada mislim da je samo lopov.
radostan dan

#26493 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

CSKA wrote:

onda za čedu...
CSKA

#26494 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

radostan dan wrote:
CSKA wrote:

onda za čedu...
:thumbup:

Image

Ako do tada ne postane poslanik Nepalske narodne skupstine,moj je prvi favorit.
area51

#26495 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by area51 »

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/45897 ... Guzenbauer
Ja raznijeh organa:Kurz,Guzenbauer,pichkousti... :lol:
radostan dan

#26496 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Image
Havatar

#26497 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Havatar »

A gdje je Vucic :?
radostan dan

#26498 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

pitaj one što ga brane i slave ovdje na temi...sve listom bosanci/bošnjaci...nađi stranu ove teme sa datumom 05.05.2012. pa čitaj do današnjeg datuma.
slatko i voda poželjni pri ruci...
Paranoid

#26499 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Paranoid »

Havatar wrote:A gdje je Vucic :?
Rešilo nebo da izgradi "Srbiju na vodi"..Vaistinu...

Pickousti je dobio izbore tako da nema potrebe da se sad skida u kupace i spasava nejac iz poplava..
Ras Al Ghul

#26500 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

Sa malim zakašnjenjem @radosni Hristos Voskrse!
Post Reply