Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

bersK

#26476 Re: Sarajevski derbi

Post by bersK »

Kad čitaš kmečanja ovog bjelaveoeaea, moraš imat sanduk i lopatu pored sebe da se zakopaš kad vidiš s kim dijeliš zrak. Kakav teoretičar zavjere i dokoničar. Kako si ono znao reć 'ni kupljenu ligu ne možemo da osvojimo' :lol: :lol: :lol:
bjelave

#26477 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

Vi ste tek do punog izrazaja dosli u ovoj demokraciji. U onoj tamnici naroda SFRJ ste uglavnom tavorili po nizerazrednim takmicenjima.
Kako je zavladala demokracija tako vas je poslo. :D
Nadzorna_ploca

#26478 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Posralo ih sto se kaze, gospodar familije sve pokupovo. :thumbup:
bjelave

#26479 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

bersK wrote:Kad čitaš kmečanja ovog bjelaveoeaea, moraš imat sanduk i lopatu pored sebe da se zakopaš kad vidiš s kim dijeliš zrak. Kakav teoretičar zavjere i dokoničar. Kako si ono znao reć 'ni kupljenu ligu ne možemo da osvojimo' :lol: :lol: :lol:

Ovo da ni kupljenu titulu niste znali uzeti i to je ziva istina. Omakne se to i najboljima. :D

A javi kad se budes kopao svratit cu i ja da te malo poguram pod zemlju.
Last edited by bjelave on 21/08/2017 17:13, edited 1 time in total.
nema me tamo

#26480 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

Pa samo par titula da smo uzeli imali bi bar isto u vrijeme kad su godinama tavorili poslije 4 mjesta tamo poslije 2000te..
Ja bi nekog zamolio pravo da mi kaze koliko godina...

Koliko su godina bili tamo 4, 5, 6..
Ako se ko sjeca kako treba tog perioda..
ultima_palabra

#26481 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

Nadzorna_ploca wrote:Posralo ih sto se kaze, gospodar familije sve pokupovo. :thumbup:
Kod vas Celo i Ibrak samo po jednu :(

Legende kluba.
bjelave

#26482 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

ultima_palabra wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Posralo ih sto se kaze, gospodar familije sve pokupovo. :thumbup:

Legende kluba.
Ta dvojica su amateri, naivcine, za gospodara familije.To je tacno.
leškarenje

#26483 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

bjelave wrote:
ultima_palabra wrote:

Legende kluba.
Ta dvojica su amateri, naivcine, za gospodara familije.To je tacno.
Jos mu duzni para i para :izet: ne daju mu prici klubu,a dice se kupljenim titulama koje je lik placo svojim parama :run:
cvrčak_na_hedonizmu

#26484 Re: Sarajevski derbi

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Amar je osim kupljenih titula kupio i duple krune i prekucavanje svih mogućih rekorda tipa tri godine neporaženi u kupu, niz bez poraza u ligi i tako te sitnice :navijacica: kupiš titulu, doplatiš kup u pola cijena, a onda dobiješ gratiš nekoliko rekorda :D

Za razliku od Sarajeva koje je titulu uzelo jedva i to zbog golova iz metarskih ofsajda. Jedini postavljeni rekod bijaše broj PR saoštenja u jednoj sezoni :D
rumenige_brajtner

#26485 Re: Sarajevski derbi

Post by rumenige_brajtner »

Kakva kuknjava sunce ti jebem žarko, jel vam barem malo lakše kad se iskukate, smislite 64 teorije zavjere i podijelite svoju patnju s ostatkom svijeta?
leškarenje

#26486 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

rumenige_brajtner wrote:Kakva kuknjava sunce ti jebem žarko, jel vam barem malo lakše kad se iskukate, smislite 64 teorije zavjere i podijelite svoju patnju s ostatkom svijeta?
Hoces da ti izbacim postove nakon proslog derbija i plac ,ima i tvojih postova :lol: :lol: :lol: sad malo listao da vidim vasu pricu koja je bila,pisevi zivi :lol: od cekanja pred vjecnom,pa lendricevo osvajanje titule i slavljenje pred 100 000 ljudi,itd.....hoces ?
Ricken

#26487 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

bjelave wrote:Necemo tako haveru. Sta cemo sa tradicijom?
Dobrim dijelom, drugoligaskom :D
Nama se nisu proširivale lige da ostanemo, kao nekima. Samo časno i pošteno. Za kmečanje i plakanje obratite se HZ, tastatura hooligans.

Hajmo sad plakat, bioooo je peeenallll. Aaaaaa :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#26488 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

rumenige_brajtner wrote:Kakva kuknjava sunce ti jebem žarko, jel vam barem malo lakše kad se iskukate, smislite 64 teorije zavjere i podijelite svoju patnju s ostatkom svijeta?
Ja vidim ovdje teorije zavjere s obje strane. Istina, FKS malo izraženije zbog friško završenog derbija, ali sve je to u 5 deka.
Ricken

#26489 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

leškarenje wrote:
Hoces da ti izbacim postove nakon proslog derbija i plac ,ima i tvojih postova :lol: :lol: :lol: sad malo listao da vidim vasu pricu koja je bila,pisevi zivi :lol: od cekanja pred vjecnom,pa lendricevo osvajanje titule i slavljenje pred 100 000 ljudi,itd.....hoces ?
Hajd ne k. Svi smo nakon prošlog derbija rekli da ste nas pošteno ubili. Al zato kod vas uvijek isto. Gurali ste se, oštećeni, nije sudija svirao penale, ofsajde. Dao bezveze crveni.... Ništa gluplje nisam čuo, nego kako je mogao dati crveni u 3. minuti. A frajo hrvački povlači Zakaru 20 metara.

Balava dječurlija.
Last edited by Ricken on 21/08/2017 18:13, edited 1 time in total.
leškarenje

#26490 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Ricken wrote:
Nama se nisu proširivale lige da ostanemo, kao nekima. Samo časno i pošteno. Za kmečanje i plakanje obratite se HZ, tastatura hooligans.

Vidim da i ti places jos....nije bio penal u Bijeljini,aaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:
leškarenje

#26491 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Ricken wrote:
leškarenje wrote:
Hajd ne k. Svi smo nakon prošlog derbija rekli da ste nas pošteno ubili. Al zato kod vas uvijek isto. Gurali ste se, oštećeni, nije sudija svirao penale, ofsajde. Dao bezveze crveni.... Ništa gluplje nisam čuo, nego kako je mogao dati crveni u 3. minuti. A frajo hrvački povlači Zakaru 20 metara.

Balava dječurlija.
Ne lazi ba.....plakali ste ko godina,sad listo jebo te....plako od smijeha.
Tomahawk11
Globalni moderator

#26492 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

Pa kako ćemo reći da ste nas ubili, kad ste s igračem više bunker igrali?
Ricken

#26493 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

leškarenje wrote:
Ricken wrote:

Vidim da i ti places jos....nije bio penal u Bijeljini,aaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:
Naravno da je bio. Osnovno pravilo, sudija svirao. Za kmečanje i plakanje, tu su HZ. :lol:
rumenige_brajtner

#26494 Re: Sarajevski derbi

leškarenje wrote:
Pajdo, get a life. Koliko sam upratio, imas i djecu, ne znam samo kako nemas pametnijih nacina za provest vrijeme. Mislim, ako bas zelis, slobodno ti rovi po arhivi i mojim postovima, al znajuci sebe, ja nisam kmecao i smisljao teorije zavjere.
Ricken

#26495 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

Tomahawk11 wrote:Pa kako ćemo reći da ste nas ubili, kad ste s igračem više bunker igrali?
Nismo vas ubili, ali smo vas pobjedili, pa na isto dođe. :D

Nego je li bio offside? :D
Ricken

#26496 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

lendric wrote:Čemu nervoza, Sarajevo je glavni favorit za duplu krunu

:lol: :lol: :lol:
leškarenje

#26497 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

rumenige_brajtner wrote:
leškarenje wrote:
Pajdo, get a life. Koliko sam upratio, imas i djecu, ne znam samo kako nemas pametnijih nacina za provest vrijeme. Mislim, ako bas zelis, slobodno ti rovi po arhivi i mojim postovima, al znajuci sebe, ja nisam kmecao i smisljao teorije zavjere.
Sta ba tebe boli kita za mojim privatnim zivotom ?

Pitam te hoces li da ti postavljam ili ne,jer ti pricas o kmecanju ?
bjelave

#26498 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

Ricken wrote:

Pa nije se liga mogla prosirivati 15 godina koliko ste se vucali po drugim ligama, zonama i sl.
Kako je zavladala ova demokracija, tako je vas poslo.

I nije bio jedan penal nego 3.
leškarenje

#26499 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

:lol: :lol: :lol: najjace,LIGE se prosirivale :lol: :lol:
rumenige_brajtner

#26500 Re: Sarajevski derbi

Hocu, fokusiraj se na moje postove poslije zadnjeg derbija. Ako nadjes da sam kukao, optuzivao sudije i smisljao razne teorije, ja necu vise slova napisat na ovoj temi.
P.s. Bjelave je primjer zaludjenika koji ne zna podnijet poraz. Pravo cendravo dijete.
Post Reply