Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bersK
#26476 Re: Sarajevski derbi
Kad čitaš kmečanja ovog bjelaveoeaea, moraš imat sanduk i lopatu pored sebe da se zakopaš kad vidiš s kim dijeliš zrak. Kakav teoretičar zavjere i dokoničar. Kako si ono znao reć 'ni kupljenu ligu ne možemo da osvojimo'

-
bjelave
#26477 Re: Sarajevski derbi
Vi ste tek do punog izrazaja dosli u ovoj demokraciji. U onoj tamnici naroda SFRJ ste uglavnom tavorili po nizerazrednim takmicenjima.
Kako je zavladala demokracija tako vas je poslo.
Kako je zavladala demokracija tako vas je poslo.
-
Nadzorna_ploca
#26478 Re: Sarajevski derbi
Posralo ih sto se kaze, gospodar familije sve pokupovo. 
-
bjelave
#26479 Re: Sarajevski derbi
bersK wrote:Kad čitaš kmečanja ovog bjelaveoeaea, moraš imat sanduk i lopatu pored sebe da se zakopaš kad vidiš s kim dijeliš zrak. Kakav teoretičar zavjere i dokoničar. Kako si ono znao reć 'ni kupljenu ligu ne možemo da osvojimo'![]()
![]()
Ovo da ni kupljenu titulu niste znali uzeti i to je ziva istina. Omakne se to i najboljima.
A javi kad se budes kopao svratit cu i ja da te malo poguram pod zemlju.
Last edited by bjelave on 21/08/2017 17:13, edited 1 time in total.
-
nema me tamo
#26480 Re: Sarajevski derbi
Pa samo par titula da smo uzeli imali bi bar isto u vrijeme kad su godinama tavorili poslije 4 mjesta tamo poslije 2000te..
Ja bi nekog zamolio pravo da mi kaze koliko godina...
Koliko su godina bili tamo 4, 5, 6..
Ako se ko sjeca kako treba tog perioda..
Ja bi nekog zamolio pravo da mi kaze koliko godina...
Koliko su godina bili tamo 4, 5, 6..
Ako se ko sjeca kako treba tog perioda..
- ultima_palabra
#26481 Re: Sarajevski derbi
Kod vas Celo i Ibrak samo po jednuNadzorna_ploca wrote:Posralo ih sto se kaze, gospodar familije sve pokupovo.
Legende kluba.
-
bjelave
#26482 Re: Sarajevski derbi
Ta dvojica su amateri, naivcine, za gospodara familije.To je tacno.ultima_palabra wrote:Kod vas Celo i Ibrak samo po jednuNadzorna_ploca wrote:Posralo ih sto se kaze, gospodar familije sve pokupovo.
Legende kluba.
- leškarenje
#26483 Re: Sarajevski derbi
Jos mu duzni para i parabjelave wrote:Ta dvojica su amateri, naivcine, za gospodara familije.To je tacno.ultima_palabra wrote:Kod vas Celo i Ibrak samo po jednuNadzorna_ploca wrote:Posralo ih sto se kaze, gospodar familije sve pokupovo.
Legende kluba.
- cvrčak_na_hedonizmu
#26484 Re: Sarajevski derbi
Amar je osim kupljenih titula kupio i duple krune i prekucavanje svih mogućih rekorda tipa tri godine neporaženi u kupu, niz bez poraza u ligi i tako te sitnice
kupiš titulu, doplatiš kup u pola cijena, a onda dobiješ gratiš nekoliko rekorda
Za razliku od Sarajeva koje je titulu uzelo jedva i to zbog golova iz metarskih ofsajda. Jedini postavljeni rekod bijaše broj PR saoštenja u jednoj sezoni
Za razliku od Sarajeva koje je titulu uzelo jedva i to zbog golova iz metarskih ofsajda. Jedini postavljeni rekod bijaše broj PR saoštenja u jednoj sezoni
- rumenige_brajtner
#26485 Re: Sarajevski derbi
Kakva kuknjava sunce ti jebem žarko, jel vam barem malo lakše kad se iskukate, smislite 64 teorije zavjere i podijelite svoju patnju s ostatkom svijeta?
- leškarenje
#26486 Re: Sarajevski derbi
Hoces da ti izbacim postove nakon proslog derbija i plac ,ima i tvojih postovarumenige_brajtner wrote:Kakva kuknjava sunce ti jebem žarko, jel vam barem malo lakše kad se iskukate, smislite 64 teorije zavjere i podijelite svoju patnju s ostatkom svijeta?
- Ricken
#26487 Re: Sarajevski derbi
Nama se nisu proširivale lige da ostanemo, kao nekima. Samo časno i pošteno. Za kmečanje i plakanje obratite se HZ, tastatura hooligans.bjelave wrote:Necemo tako haveru. Sta cemo sa tradicijom?
Dobrim dijelom, drugoligaskom
Hajmo sad plakat, bioooo je peeenallll. Aaaaaa
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26488 Re: Sarajevski derbi
Ja vidim ovdje teorije zavjere s obje strane. Istina, FKS malo izraženije zbog friško završenog derbija, ali sve je to u 5 deka.rumenige_brajtner wrote:Kakva kuknjava sunce ti jebem žarko, jel vam barem malo lakše kad se iskukate, smislite 64 teorije zavjere i podijelite svoju patnju s ostatkom svijeta?
- Ricken
#26489 Re: Sarajevski derbi
Hajd ne k. Svi smo nakon prošlog derbija rekli da ste nas pošteno ubili. Al zato kod vas uvijek isto. Gurali ste se, oštećeni, nije sudija svirao penale, ofsajde. Dao bezveze crveni.... Ništa gluplje nisam čuo, nego kako je mogao dati crveni u 3. minuti. A frajo hrvački povlači Zakaru 20 metara.leškarenje wrote:Hoces da ti izbacim postove nakon proslog derbija i plac ,ima i tvojih postovarumenige_brajtner wrote:Kakva kuknjava sunce ti jebem žarko, jel vam barem malo lakše kad se iskukate, smislite 64 teorije zavjere i podijelite svoju patnju s ostatkom svijeta?![]()
![]()
sad malo listao da vidim vasu pricu koja je bila,pisevi zivi
od cekanja pred vjecnom,pa lendricevo osvajanje titule i slavljenje pred 100 000 ljudi,itd.....hoces ?
Balava dječurlija.
Last edited by Ricken on 21/08/2017 18:13, edited 1 time in total.
- leškarenje
#26490 Re: Sarajevski derbi
Vidim da i ti places jos....nije bio penal u Bijeljini,aaaaaaaaaRicken wrote:Nama se nisu proširivale lige da ostanemo, kao nekima. Samo časno i pošteno. Za kmečanje i plakanje obratite se HZ, tastatura hooligans.bjelave wrote:Necemo tako haveru. Sta cemo sa tradicijom?
- leškarenje
#26491 Re: Sarajevski derbi
Ne lazi ba.....plakali ste ko godina,sad listo jebo te....plako od smijeha.Ricken wrote:Hajd ne k. Svi smo nakon prošlog derbija rekli da ste nas pošteno ubili. Al zato kod vas uvijek isto. Gurali ste se, oštećeni, nije sudija svirao penale, ofsajde. Dao bezveze crveni.... Ništa gluplje nisam čuo, nego kako je mogao dati crveni u 3. minuti. A frajo hrvački povlači Zakaru 20 metara.leškarenje wrote:Hoces da ti izbacim postove nakon proslog derbija i plac ,ima i tvojih postovarumenige_brajtner wrote:Kakva kuknjava sunce ti jebem žarko, jel vam barem malo lakše kad se iskukate, smislite 64 teorije zavjere i podijelite svoju patnju s ostatkom svijeta?![]()
![]()
od cekanja pred vjecnom,pa lendricevo osvajanje titule i slavljenje pred 100 000 ljudi,itd.....hoces ?
Balava dječurlija.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26492 Re: Sarajevski derbi
Pa kako ćemo reći da ste nas ubili, kad ste s igračem više bunker igrali?
- Ricken
#26493 Re: Sarajevski derbi
Naravno da je bio. Osnovno pravilo, sudija svirao. Za kmečanje i plakanje, tu su HZ.leškarenje wrote:Vidim da i ti places jos....nije bio penal u Bijeljini,aaaaaaaaaRicken wrote:Nama se nisu proširivale lige da ostanemo, kao nekima. Samo časno i pošteno. Za kmečanje i plakanje obratite se HZ, tastatura hooligans.bjelave wrote:Necemo tako haveru. Sta cemo sa tradicijom?
Hajmo sad plakat, bioooo je peeenallll. Aaaaaa![]()
![]()
![]()
- rumenige_brajtner
#26494 Re: Sarajevski derbi
Pajdo, get a life. Koliko sam upratio, imas i djecu, ne znam samo kako nemas pametnijih nacina za provest vrijeme. Mislim, ako bas zelis, slobodno ti rovi po arhivi i mojim postovima, al znajuci sebe, ja nisam kmecao i smisljao teorije zavjere.leškarenje wrote:Hoces da ti izbacim postove nakon proslog derbija i plac ,ima i tvojih postovarumenige_brajtner wrote:Kakva kuknjava sunce ti jebem žarko, jel vam barem malo lakše kad se iskukate, smislite 64 teorije zavjere i podijelite svoju patnju s ostatkom svijeta?![]()
![]()
- Ricken
#26495 Re: Sarajevski derbi
Nismo vas ubili, ali smo vas pobjedili, pa na isto dođe.Tomahawk11 wrote:Pa kako ćemo reći da ste nas ubili, kad ste s igračem više bunker igrali?
Nego je li bio offside?
- Ricken
#26496 Re: Sarajevski derbi
lendric wrote:Čemu nervoza, Sarajevo je glavni favorit za duplu krunu
- leškarenje
#26497 Re: Sarajevski derbi
Sta ba tebe boli kita za mojim privatnim zivotom ?rumenige_brajtner wrote:Pajdo, get a life. Koliko sam upratio, imas i djecu, ne znam samo kako nemas pametnijih nacina za provest vrijeme. Mislim, ako bas zelis, slobodno ti rovi po arhivi i mojim postovima, al znajuci sebe, ja nisam kmecao i smisljao teorije zavjere.leškarenje wrote:Hoces da ti izbacim postove nakon proslog derbija i plac ,ima i tvojih postovarumenige_brajtner wrote:Kakva kuknjava sunce ti jebem žarko, jel vam barem malo lakše kad se iskukate, smislite 64 teorije zavjere i podijelite svoju patnju s ostatkom svijeta?![]()
![]()
Pitam te hoces li da ti postavljam ili ne,jer ti pricas o kmecanju ?
-
bjelave
#26498 Re: Sarajevski derbi
Pa nije se liga mogla prosirivati 15 godina koliko ste se vucali po drugim ligama, zonama i sl.Ricken wrote:Nama se nisu proširivale lige da ostanemo, kao nekima. Samo časno i pošteno. Za kmečanje i plakanje obratite se HZ, tastatura hooligans.bjelave wrote:Necemo tako haveru. Sta cemo sa tradicijom?
Kako je zavladala ova demokracija, tako je vas poslo.
I nije bio jedan penal nego 3.
- leškarenje
#26499 Re: Sarajevski derbi
- rumenige_brajtner
#26500 Re: Sarajevski derbi
Hocu, fokusiraj se na moje postove poslije zadnjeg derbija. Ako nadjes da sam kukao, optuzivao sudije i smisljao razne teorije, ja necu vise slova napisat na ovoj temi.
P.s. Bjelave je primjer zaludjenika koji ne zna podnijet poraz. Pravo cendravo dijete.
P.s. Bjelave je primjer zaludjenika koji ne zna podnijet poraz. Pravo cendravo dijete.