Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

incognito071

#26451 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by incognito071 »

mO k3 wrote:
Qoom wrote:Prosvjetni radnik, humorista u pokušaju, dokazani diler droge, mrzitelj zemlje u kojoj je živio i enciklopedijski primjer prosječnog HaDeZe glasača danas živi u Norveškoj. Ušutio se pičić.

Image
Ovo je hafis ???? :shock:
Jok, Hafiz vise ovako izgleda :D :izet:

Image
mO k3

#26452 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Odakle znate da je ovaj u Norveškoj ?
Hafis

#26453 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote: :thumbup: dobar :mrgreen:

Image
Ošo Ferid namore u Neum i objavijo na fb pijesmu tebi majko misli lete
mO k3

#26454 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Šta je bilo sa Antom mostarcem ??? Jeli ikad prešao na drugu stranu starog mosta ??? :mrgreen:
Mirza007

#26455 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

Kaze strani placenik Ljubic:"Prijedlog bosnjackih stranaka za ukidanje doma naroda je besmislen".
To je tacno. Samo uz jedan uvjet .......... da takav prijedlog uopce postoji.
atmel

#26456 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by atmel »

vivaldi wrote:
Point. wrote:Pusti ti šta žohar Dragan priča, to su podmukle priče desperatnog političara.
vidi, od svih bitnijih politicara u bosni slika i ton su jedino sinhronizovani kod dodika.

on jedini ono sto misli i prica i radi. i prije izbora i poslije izbora njegova prica i djela su uvijek isti. mile sajkacu natakne i odvrne baju malog knindzu i kuci i na trgu krajine. sirovi pristup po principu djonom i cjevanicu ima i kuci i vani. on podjednako djonom ide i na sds i na americkog ambasadora.

dragan je vec ugladjeni europejac u odijelu skladnih boja. on na dnevnoj bazi spomene europu vise nego svi evropski parlamentarci zajedno x 2 i obozava klasicnu muziku u eurpske vrijednosti. ali kada dodje kuci, skine kravatu i odijelo, opusta se uz thompsona, a ponekad mu se na facebooku omakne selfie s kordicem.

i treci je dobrodusni bake takodje ljubitelj evropskih vrijednosti koji pati od disleksije. svaki put kad ode na aerodrom, a ide vrlo cesto, pogresno procita pa umjesto za brisel odleti za carigrad (jedna od rijetkih zemalja koja je gora od nas na briselskom putu). bio je tamo 50 puta zadnjih nekoliko godina. ni ti ni ja nema pojma sta on tamo dogovora ni sta obecava. znamo samo ono sto kaze kad se vrati, a uvijek kaze isto - turska podrzava put bosne u eu. hm...mogo mu je brko to vala i viberom javit

elem, tu niko nikome nista ne vjeruje, niti moze niti smije vjerovati. zapravo, bio bi lud da vjeruje. naravno, "ne vjerovanje" je sastavni dio politike, ali je uglavnom vezan za medjnarodne odnose. nazalost, kod nas je enormno nepovjerenje na unutrasnjem planu po bukavlno svakom iole vaznijem pitanju. jedino gore o toga je sto nema naznake da ce se to promjeniti u nekoj skorijoj pa ni daljoj buducnosti.
:thumbup:
dembele

#26457 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dembele »

mO k3 wrote:Šta je bilo sa Antom mostarcem ??? Jeli ikad prešao na drugu stranu starog mosta ??? :mrgreen:
Jašta nego...gazi Ante po kaldrmi ispod ljiljan bajraka :D
armin071

#26458 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by armin071 »

Ovo je tuga. Koje ispiranje mozga. Zato se HDZ i zalaze za dvije skole da bi mogli praviiti buduce generacije slicnih Anti. On samo zna da mrzi „one tamo“ a veze nema ni sto ni kako. Meni je ovog momka zao. Ko pokusni kunic..
Mirza007

#26459 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

dembele wrote:
mO k3 wrote:Šta je bilo sa Antom mostarcem ??? Jeli ikad prešao na drugu stranu starog mosta ??? :mrgreen:
Jašta nego...gazi Ante po kaldrmi ispod ljiljan bajraka :D
Ej kamo srece da je (G)uznika provest' preko mosta dva tri puta da mu se horizonti otvore. Bio bi on Ante II.
mO k3

#26460 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

armin071 wrote:Ovo je tuga. Koje ispiranje mozga. Zato se HDZ i zalaze za dvije skole da bi mogli praviiti buduce generacije slicnih Anti. On samo zna da mrzi „one tamo“ a veze nema ni sto ni kako. Meni je ovog momka zao. Ko pokusni kunic..
Zao ??? Radi čega ???? Pa u kojem mi to vijeku živimo , nemaju internet ???
horkesh

#26461 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by horkesh »

Qoom wrote:Prosvjetni radnik, humorista u pokušaju, dokazani diler droge, mrzitelj zemlje u kojoj je živio i enciklopedijski primjer prosječnog HaDeZe glasača danas živi u Norveškoj. Ušutio se pičić.

Image
Je li opet ispraćen aplauzima učenika ili su plakali jer odlazi diler :-D
armin071

#26462 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by armin071 »

mO k3 wrote:
armin071 wrote:Ovo je tuga. Koje ispiranje mozga. Zato se HDZ i zalaze za dvije skole da bi mogli praviiti buduce generacije slicnih Anti. On samo zna da mrzi „one tamo“ a veze nema ni sto ni kako. Meni je ovog momka zao. Ko pokusni kunic..
Zao ??? Radi čega ???? Pa u kojem mi to vijeku živimo , nemaju internet ???
Ma brate ima on internet ali je vjerovatno naucen da je jedino poskok legitimni hrvatski sajt a ostalo turska propaganda. Imaju i u Izraelu svi internet ali ih 99 % misli da su za holokaust odgovorni jadni palestinci. Mediji i propaganda su cudo. Sjecas li se (ne znam koliko si mlad) R. Djoge i njegovog soua na srni. Mislis da ih je pola znalo u ratu sta rade i kako orgijaju po Sarajevu. Oni su sve obrnuto pricali... E tako i ovi od malena ucis da su na mostu spaljivali hrvate da su ljiljani muslimanski simboli i slicne nebuloze....
vernes81

#26463 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by vernes81 »

incognito071 wrote:Nije tvoje da odredjujes jesu li necija pitanja glupa ili ne. To kao prvo.
Kao drugo, nisi mi odgovorio na pitanje. Nisam te pitao gdje zivis i gdje si sve mogao zivjeti.

Da li vise VOLIS Bosnu i Hercegovinu ili Hrvatsku? Kratko jasno.
Jel ovo fakat nema mu... napisati da vise voli Bosnu i Hercegovinu :lol: , sto ti je strah od nosioca svih vrijednosti u univerzumu :shock: .
zenit dozic

#26464 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zenit dozic »

bh.tornjak wrote:
Hafis wrote:Tako je.
vrijedniji sam vam ja na ovom forumu nego da vam se pola milijuna brkatih anadolaca registrira. Doduše ne mislim u financijskom smislu, prvenstveno mislim na kulturološku, sociološku i svaku drugu razinu.
moj ´afize.....znam more ´ercegovaca....svasta nesto imaju....ali te kulture ne vidjeh...

nego, jel tebi drazi strajkac Meho iz Tuzle ili tamo neki slavonac iliti zagorac.....???
Pokazo je avis u ratu koliko je volio mehe odvodeci ih na odmor u heliodrom i pustosio stanove a nakon rata on i onaki ko on ubili 30 povratnika bivsih komsija :zzzz:
spreca

#26465 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

horkesh wrote:

Image
Svi su oni kao ovaj ili ti gori
BHCluster

#26466 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

horkesh wrote:

Image
Pa prvo je osudjen za dilanje droge pa je odlezao.?
mO k3

#26467 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Privatnici ljudi .... dileri , kockari , političari sve HDZ maniri
horkesh

#26468 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by horkesh »

BHCluster wrote:
horkesh wrote:

Image
Pa prvo je osudjen za dilanje droge pa je odlezao.?
Dobio je dvije i po godine, ali to je bilo još nekad 2011.
moa

#26469 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by moa »

ma neka kada ode u minken ili frankfurt kad vidi kakvi ljudi hodaju po svjetskim metropolama mozda mu bude zao sto nije presao Neretvu sa one strane. da je zalosno, zalosno je.
daddy-kool

#26470 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by daddy-kool »

daddy-kool wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/hoce-li ... /180502065
Ćirilo wrote:"Nemoguće je napraviti legitimno predstavljanje u BiH po odluci Ustavnog suda, a zanemariti članove Predsjedništva BiH, gdje se najviše odražava ta legitimnost predstavljanja. Mislim da se po istom modelu izbornih jedinica može naći mnogo jednostavnije rješenje za Predsjedništvo nego za Dom naroda. To će biti moj stav u pregovorima. Nadam se da to svi razumiju, pa i oni koji vjeruju da bošnjačkim glasovima mogu biti birani za hrvatskog člana Predsjedništva i za hrvatske delegate u Dom naroda. Nadam se da će shvatiti da to nije dobar put", poručio je Čović.
Građaninu Čoviću uopšte nije u interesu donošenje zakona kojim bi se zadovoljila presuda ustavnog suda, jer ovo podizanje ljestvice u pregovorima je nedvosmislen znak namjere da se ne pronađe rješenje. Postavlja se pitanje šta HDZ dobija dovođenjem federacije i države u stanje u kojem nije moguće formirati zakonodavnu vlast, pa samim time ni dobiti novu vladu. Da li u pitanje dolaze i budžeti, jer domovi naroda ne imali legitimitet - tj de facto ne bi postojali? :izet:

U tom slučaju se HDZ-u može samo reći: "Svaka čast!", i obodriti ih da ustraju što duže. :D
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hadziab ... /180508052
Kako kaže, ako ne se ne dođe do rješenja, BiH je u ogromnom problemu. Ona je rekla da bi PSBiH trebala do izbora usvojiti izmjene izbornog zakonodavstva.

Hadžiabdić je kazala da nakon toga preostaje rješenje da se problem riješi podzakonskim aktom CIK-a iako je i to velika dilema, jer CIK nije zakonodavac.

"Ako se donosioci odluka uspiju dogovoriti o rješenju u smislu određivanja delagata i to daju CIK-u da se usvoji kao podzakonski akt, to je jedno rješenje”, kazala je ona.

Kako kaže, sve se mora riješiti prije marta 2019. godine, jer je FBiH od tada u totalnoj blokadi jer nema ko usvojiti budžet.

Drugo rješenje je da se članovi CIK-a preglasavaju u smislu da sam CIK donese podzakonski akt ili da dođe do kompletne blokade.
Ovaj CIK su pravi banditi, čuj oni da donose podzakonske akte?! Pa i ovo čekanje nakon izbora da se stranke dogovore o raspodjeli delegata, ovo je gore nego pijaca. To potkopava svaki privid fer i poštenih izbora, jer pravila se moraju znati prije izbora i ne smiju se mijenjati nakon toga. Ovo bi bio državni udar i rušenje demokratskog poretka u našoj zemlji. Ako se ovo desi to će biti najozbiljniji udar na ustav i demokratsko uređenje BiH od proglašenja samouprave, ovo je taj Rubikon.
horkesh

#26471 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by horkesh »

daddy-kool wrote:
...

"Ako se donosioci odluka uspiju dogovoriti o rješenju u smislu određivanja delagata i to daju CIK-u da se usvoji kao podzakonski akt, to je jedno rješenje”, kazala je ona.

...

Drugo rješenje je da se članovi CIK-a preglasavaju u smislu da sam CIK donese podzakonski akt ili da dođe do kompletne blokade.
Obzirom da CIK-om upravljaju SNSD i HDZ, sve je jasno :-D
BHCluster

#26472 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

ovo_malo_duse

#26473 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by ovo_malo_duse »

Tako blizu a tako daleko. Znas da je ukusno a znas da ce ga drugi pojest.. :lol: :lol: :lol:

Image
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#26474 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Chmoljo »

zenit dozic wrote:
bh.tornjak wrote:
Hafis wrote:Tako je.
vrijedniji sam vam ja na ovom forumu nego da vam se pola milijuna brkatih anadolaca registrira. Doduše ne mislim u financijskom smislu, prvenstveno mislim na kulturološku, sociološku i svaku drugu razinu.
moj ´afize.....znam more ´ercegovaca....svasta nesto imaju....ali te kulture ne vidjeh...

nego, jel tebi drazi strajkac Meho iz Tuzle ili tamo neki slavonac iliti zagorac.....???
Pokazo je avis u ratu koliko je volio mehe odvodeci ih na odmor u heliodrom i pustosio stanove a nakon rata on i onaki ko on ubili 30 povratnika bivsih komsija :zzzz:
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» zenit dozic

mjesec

idući sličan ovakav post bit će sankcionisan trajnim odstranjivanjem.

ako imate kakvih saznanja vezanih za ratne zločine ili ste svjedoci, činite krivično djelo ne prijavljivajući ih.

ukoliko izmišljate i pokušavate tako ostvariti prednost u diskusiji, prvo što klevećete, drugo što vam se to neće tolerisati na forumu.

u svakom slučaju, forum je zadnje mjesto na kojem se optužuje na neviđeno za tako ozbiljnu stvar kao što su ratni zločini.
Banksy

#26475 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Banksy »

DAN EVROPE
Bez predstavnika HNS-a na Partizanskom groblju, Ljubo Bešlić skup nazvao destabilizirajućim

https://www.klix.ba/vijesti/bih/bez-pre ... /180509092

U svom jutrošnjem broju, Večernji list piše o razlozima nedolaska hrvatskih zvaničnika, navodeći kako u pozadini svega stoji korištenje federalnih i državnih fondova za finansiranje odabranih stranačkih kompanija te kako su hrvatski ministri odlučili bojkotovati ovaj događaj "upravo zbog presedana i krajnje mutnih dodjela poslova kompanijama koje danima izvode radove na velebnom spomen-kompleksu".
A inače bi došli :D
Post Reply