Dešavanja u Srbiji

CSKA

#26451 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Nedostaju mi oni crveno bijeli sa drvenim sjedistima.

P.S. Vucic ceka titulu.
area51

#26452 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by area51 »

CSKA wrote:Nedostaju mi oni crveno bijeli sa drvenim sjedistima.

P.S. Vucic ceka titulu.
večeras...
Image
Image
radostan dan

#26454 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Havatar wrote:
Navijači Novog Pazara BRUTALNO pretučeni od strane žandarmerije u Kruševcu! Uskoro snimci i fotografije iskaljene velike mržnje prema Bošnjacima, uz psovanje turske majke, Allaha i uz raznorazne psovke ne gledajući gdje udaraju.
dokle misliš da pališ narod?
Havatar

#26455 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Havatar »

radostan dan wrote:
Havatar wrote:
Navijači Novog Pazara BRUTALNO pretučeni od strane žandarmerije u Kruševcu! Uskoro snimci i fotografije iskaljene velike mržnje prema Bošnjacima, uz psovanje turske majke, Allaha i uz raznorazne psovke ne gledajući gdje udaraju.
dokle misliš da pališ narod?
Ko pali narod to je sa fb stranice Novog Pazara a pise i ovo:
Povici "Udri", "Majku im Tursku", "Allah vas neće spasit" i tako dalje, od strane četničke Žandarmerije dovoljno govori o tome kako su se ophodili prema navijačima Pazara.

U tri navrata su pravili paralelne redove od po više desetina njih, dok su navijači bili opkoljeni, a oni udarali sa svih strana na goloruke navijače, ne gledajući da li su deca ili odrasli, da li ih je neko napao i nije.

U drugom i trećem navratu je bilo najžustrije, u delu kada nisu imale kamere da snimaju, u tunelu i na izlasku iz istog, gde su navijači mogli da izlaze samo pojedinačno, a novi red svakom poželeo "dobrodošlicu" kao što se vidi na slici.
Image
radostan dan

#26456 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

piše i zvanično saopštenje -

Novi Pazar: Utvrdićemo pozadinu incidenta u Kruševcu 13 april 2014 | 18:41(11) Twitter

Fudbalski klub Novi Pazar izdao je saopštenje u kome se ograđuje od huligana koji su u subotu na utakmici u Kruševcu izazvali incidente na meču Napredak Novi Pazar.

Iz kluba su poručili da će nadokanditi štetu koju su pristalice Novog Pazara prouzrokovale lomeći stolice na stadionu "Mladost" i najavili da će utvrditi ko stoji iza incidenta.

Saopštenje FK Novi Pazar prenosimo u celosti. -

Nažalost, sinoć su na stadionu u Kruševcu viđene scene kojima nije mesto na sportskim borilištima i koje svakako osuđujemo.
Načinjena je materijalna šteta koju će FK Novi Pazar nadoknaditi domaćinu. FK Novi Pazar će u narednim danim pokušati da utvrdi ko su ljudi među navijačima koji sebe nazivaju navijačima Novog Pazara, a koji su verovatno insinuirani iz raznih razloga samo ne sportskih i da li su namerno izazvali incidente.

Očigledno nekim ljudima ne odgovara uspeh našeg kluba kada kod rezultata 0:1 za Novi Pazar prave incident kao i u završnici meča kada se lomio rezultat.
Predstavnici kluba imali su dogovor sa navijačima o fer i sportskom navijanju, ali to nije bilo dovoljno. Čak je i sam predsednik kluba pokušao lično na poluvremenu da ih zamoli i podseti na dogovor.Ishod svega je da je prilikom pražnjena dela tribine, gde su bili smešteni naši navijači, došlo do obračuna između naših navijača, policije i redara, prilikom kojih je povređeno više lica. Na organima koji su zaduženi za organizaciju i bezbednost meča je da utvrde da li je bilo prekoračenja ovlašcenja kao i da se pronađu i procesuiraju vinovnici ovih incidenata - navodi se u saopštenju Pazaraca, prenosi portal fknovipazar.net.
Havatar

#26457 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Havatar »

CSKA

#26458 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Uh,sto ih zandamerija namlati.Groblje tvrdi da je to sve izrezirano,da su namjerno pazarci pravili nerede da bi u cetvrtak igrali pred praznim tribinama sa Zvezdom.
A navijace Novog Pazara tek nerazumijem,furaju na neku desnicu...a od jedanaest prvotimaca,deset srba i trener.Da su kao Atletiko Bilbao koji samo baskijce ima pa ajde,da ovi imaju samo bosnjake,ovako izgleda tragikomicno.
radostan dan

#26459 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

ma pišam se ja na sve huligane po tribinama, koji vrijeđaju i lome...od mog severa, do ovih pazaraca...zbog takvih sutra neću smjeti pustiti klinca na utakmicu.

čuj molili ih igrači pazara u prvom poluvremenu da ne vrijeđaju i skandiraju parole ...
Po prvi put je duel u Kruševcu bio prekinut sedam minuta pre kraja prvog poluvremena, zbog uvredljivih povika sa južne tribine, na kojoj su bile smeštene pristalice gostujućeg tima.

Tada je uz obraćanje spikera, koji je pozvao huligane da se primire, a to su učinili i fudbaleri Novog Pazara, ipak došlo do nastavka susreta, da bi se problemi uvećali kako se meč bližio kraju.

...pa predsjednik kluba na poluvremenu -
Predstavnici kluba imali su dogovor sa navijačima o fer i sportskom navijanju, ali to nije bilo dovoljno. Čak je i sam predsednik kluba pokušao lično na poluvremenu da ih zamoli i podseti na dogovor.
...i onda pri kraju meča, uz lomljenje -
Prema tim informacijama, gostujući navijači su hteli i da predju na istočnu tribinu da bi se sukobili sa pristalicama domaćih, a uzvikivane su parole koje su kažnjive zakonom.
ako su ovo namjerno radili u dogovoru sa delijama, da bi bili kažnjeni i da ne mogu prisustvovati meču sa zvezdom, kao što čobani sa pašnjaka tvrde, hvala im, meni ne treba..
CSKA

#26460 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Odavno je u Srbiji zanimljivije na tribinama,nego na terenu.

Zanimljivo je da Novi Pazar uvijek pod nekom kaznom kada dolazi Zvezda,mozda su jedanput igrali sa publikom.Da li se to radi iz predostroznosti ili je splet slucajnosti ne znam.Prije par nedelja je bio zabranjen dolazak navijaca Slobode iz Uzica u Novi Pazar.
A onih satro mjere protiv huliganizma koje su najavili Vucic&Dacic jesenas naravno da nema ni na vidiku.
LBVIEW

#26461 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Tipicni "srpski folklor" na tribinama.
A drugi su uvijek krivi, svojim prisustvom provociraju nejac. :oops:
radostan dan

#26462 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

[b]radostan dan[/b] wrote:
jel to onaj isti tip što su ga neki dan uhvatili jer je go trčao po novom sadu?
Nepoznati mladić danas oko 17 časova skinuo se i trčao po Trgu Slobode u Novom Sadu. Tom prilikom on je radio vežbe i uzvikivao nerazumljive reči ili kraće rečenice.
hoće to kod vojvođanja...zajebana je dunavska voda...tiha, aL mutna... 8-)
kao što rekoh - hoće to kod vojvođanja...zajebana je dunavska voda...tiha, aL mutna...-
Muškarac silovao psa u Novom Sadu
IZVOR: 021
Novi Sad -- Sredovečni muškarac silovao je proteklog vikenda psa na divljoj plaži Bećarac, u Novom Sadu, piše portal 021.

Snimak ovog zlostavljanja životinje Radio 021 je dobio od Novosađana koji su zgroženi ovim činom sodomije koji se odigravao u prepodnevnim časovima samo nekoliko metara od šetališta na Sunčanom keju koje je uvek puno šetača.

Prema saznanjima Radija 021, snimak je napravio jedan od radnika JKP "Vodovod i kanalizacija" dok je bio u bunaru na izvorištu vode "Štrand" oko 10 časova.
još bi više zaglibili u blato zapadne k und k dekadencije, da ne bi jovandeke babića i njegovih potomaka, te arsenija nešto ranije, da malo modifikuju tu genetiku...

...nego, cska, šta reče ti, koliko ono imaš godina?
O ovom incidentu i snimku koji prikazuje sedokosog muškarca sa bradom kako napastvuje malog crnog psa, informisana je novosadska policija, jer su dužni da reaguju, pošto se u Srbiji silovanje životinja stavlja pod član 269. krivičnog zakonika - "Ubijanje i zlostavljanje životinja" kojim je propisana novčana kazna ili kazna zatvora do jedne godine.
CSKA

#26463 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Ja sam oduvijek govorio da su lale opicene,a meni svi oni su dobri,mirni ljudi :D
muha_sa

#26464 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

CSKA wrote:Ja sam oduvijek govorio da su lale opicene,a meni svi oni su dobri,mirni ljudi :D
kako znaš da je lala :? možda je neki došljo.
radostan dan

#26465 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

lala tera kera, a ne došljo...
muha_sa

#26466 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

hajd-nek bidne da je tako :D
radostan dan

#26467 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

ma zezam se, otkud znam... :mrgreen:
nego me čudi da se i ti nisi sjetio, skakO si po fruškoj gori...
CSKA

#26468 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Pa posto je zrtva bilo kuce,i jos to manje,nema sumnje da je u pitanju lala.Da je vijest glasila silovan medjed,lisica ili ovca,rekao bi onda dosljo,logicno :D

Salu na stranu,ovaj ko je snimao je jos ludji.Umjesto da uzme neki kamen ili drvo i da potjera ludaka,ovaj snima.
radostan dan

#26469 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

i ovaj što je snimO je lala...mjesto da dejstvuje, on samo - gledi...
valensija

#26470 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by valensija »

U Užicu je danas održana vojna parada i centralna svečanost povodom Dana Vojske Srbije

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
seln

#26471 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

A nigdje mine ni za lijeka....
valensija

#26472 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by valensija »

Poslanici položili zakletvu/FOTO

IZVOR: B92, BETA, TANJUG

Beograd -- Srpski poslanici su danas položili zakletvu. Atmosfera je bila svečana, predsedavao je najstariji poslanik Milan Korać (85) iz PUPS-a.

Image

Image

Image

Image

Image
radostan dan

#26473 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

valensija wrote:U Užicu je danas održana vojna parada i centralna svečanost povodom Dana Vojske Srbije
ovdje sam služio vojsku, kad sam bio mlaDŽan lovac ja...
CSKA

#26474 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Je li to dogovorena fudbalska utakmica Srbije i RS-a na jesen,posto su se jedno milion puta do sada dogovarali.
seln

#26475 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

CSKA wrote:Je li to dogovorena fudbalska utakmica Srbije i RS-a na jesen,posto su se jedno milion puta do sada dogovarali.
Nadam se da jeste. Kad pocinje prodaja ulaznica u Gornjoj Maoci?
Post Reply