Ma OK, sve to ima svoje....ali šta je sa Messijemskenderija04 wrote:Ma dobro, i bilo je za ocekivati. Subota clasico, utorak Vigo, petak Espanyol i u srijedu Milan. Danas je bila ona glupa tekma gdje su bodovi unaprijed upisani a to je najgore. Espanyol je kresnuo Valenciju i Atl. Madrida, klasicna ekipa koja protiv velikih pokaze zube. Danas su otaljavili posao i zdravo. Svi citavi i dva dana odmora.LSD wrote:Alves kriza sa ubacajima, Messi nocni setac
, Iniesta slabo i van forme
....Neymar glavni covjek Barce trenutno, uz Alexisa koji je glavni golgeter tima....tekma ispod prosjeka, gdje se vecina igraca vukla po terenu....odigrano sa 50% volje i snage.
Igru briši - bodove piši.
Mozemo danas kritikovati jer ima materijala ali bolje ovako nego kao prosle godine krenuti ludacki i doci u april sa isplazenim jezikom do poda.
Utakmica za zaborav u gradskom derbiju koji to odavno nije.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#26451 Re: FC Barcelona
- skenderija04
#26452 Re: FC Barcelona
I Messi kao i ti i ja: gledamo tekme a mislimo na Mundijal.
Sve sto je trebao da uradi u fudbalu uradio je. Ostalo je jos ono najvaznije. Znao je to Sandro i zato je i insistirao toliko na Neymaru.
Sve sto je trebao da uradi u fudbalu uradio je. Ostalo je jos ono najvaznije. Znao je to Sandro i zato je i insistirao toliko na Neymaru.
- aux
#26453 Re: FC Barcelona
Lagana pobjeda sa dosta mrtvom utakmicom,naravno Barsa nasa tu nista nije kriva nego oni cigani koji se brane i kad prime gol onda kao dobiju volju a ne moze tako...bitno je da su se 3 boda osvojila i sad lagano cekat Milan
-
LSD
#26454 Re: FC Barcelona
Pa dobro, tacno je sve to...no, ovo što trenutno pruža je baš daleko ispod njegovog nivoa.skenderija04 wrote:I Messi kao i ti i ja: gledamo tekme a mislimo na Mundijal.
http://www.jutarnji.hr/transfer-koji-ce ... -/1136954/
da nije ovo u pitanju
- skenderija04
#26455 Re: FC Barcelona
Gluposti. I da nadju 250 milion fali im jos "samo" 330 za poreze. 580 ko zeli da ga vodi. Ali nisu ni pare, jednostavno je covjek od krvi i mesa koji je u losoj formi. Sto se mene tice, samo prisustvo na terenu je vec velika stvar.A pobjedjuje se i sa ovakvim Messijem.
- ioannes
#26456 Re: FC Barcelona
imam nesto osjecaj,da mu smeta sto ga Tata gura na lijevu stranu,sto je u sustini u dosta slucajeva nuzna taktika...
time je daleko od gola,sto mu utjece na poredak
-
sumirprimus
#26457 Re: FC Barcelona
jednostavno nekad ne udje sve,stativa,gusta odbrana...jebga...tri boda i 2x kroz pišu u jednom pasu...
tacno osim nejmara fali igrac tipa reus...
tacno osim nejmara fali igrac tipa reus...
-
sumirprimus
#26458 Re: FC Barcelona
il onaj super brzi aubamajang kako vec... 
-
sumirprimus
#26459 Re: FC Barcelona
inace,ako izuzmes nejmara i mascerana pozadi,losa partija ne samo mesija,nista posebno ni od xavija i injeste,a o onim pokusajima od nabaca od strane alvesa ne vrijedi vise ni pricat...
faleksis dade go,al jedno dvaput tacno zasmeta,presjece loptu svojim i ode negdje nazad..
faleksis dade go,al jedno dvaput tacno zasmeta,presjece loptu svojim i ode negdje nazad..
-
Adoxxx
#26460 Re: FC Barcelona
Moze li neko postaviti gif, ono kad je nejmar sinoc bacio dvojicu jednim potezom, negdje 25 m od gola 
- tzipiripi
#26461 Re: FC Barcelona
Svaku utakmicu momak napreduje. Osim fizikalija, tehnike ... ima i u glavi. Ne možeš bolje ni nacrtat gdje je provuče.

-
5 0 5
#26462 Re: FC Barcelona
jos da ga xavi hoce pustiti da izvodi ovakve slobodnjake.

-
5 0 5
#26463 Re: FC Barcelona
na ovo si mislio?Adoxxx wrote:Moze li neko postaviti gif, ono kad je nejmar sinoc bacio dvojicu jednim potezom, negdje 25 m od gola
-
Adoxxx
#26464 Re: FC Barcelona
505sCrtom wrote:na ovo si mislio?Adoxxx wrote:Moze li neko postaviti gif, ono kad je nejmar sinoc bacio dvojicu jednim potezom, negdje 25 m od gola
da da
-
5 0 5
- suncica24
#26466 Re: FC Barcelona
Povreda, promjena pozicije, dovodjenje Neymara (utjecalo je to na psihu, vjerujem), porezna, mediji za vratom, beba u kuci, Svjetsko pred vratima... i eto ga, gdje je Leo, nigdje Lea.ioannes wrote:imam nesto osjecaj,da mu smeta sto ga Tata gura na lijevu stranu,sto je u sustini u dosta slucajeva nuzna taktika...
-
5 0 5
#26468 Re: FC Barcelona
Hasan Salihamidžić: “Ribéry is fantastic but Messi is the best player in the world — a player capable of anything.”

- hoćeli_ko_rasol
- HB_BHF
#26470 Re: FC Barcelona
Sport prenosi kako će kapiteni (Puyol, Xavi, Valdes, Iniesta) imati sastanak sa Messijem u vezi njegove forme. Ovo mi je nekako skroz djetinjasto. Ko familijarno okupljanje zato što mali ne izlazi iz sobe već treći dan
. Ili se je trenutno zasitio nogometa, ili Barcelone, nešto mu jeste..
Interesuje me samo mišljenje trenera na ovakva okupljanja.
- suncica24
#26471 Re: FC Barcelona
sportsport.ba?HB_BHF wrote:Sport prenosi kako će kapiteni (Puyol, Xavi, Valdes, Iniesta) imati sastanak sa Messijem u vezi njegove forme. Ovo mi je nekako skroz djetinjasto. Ko familijarno okupljanje zato što mali ne izlazi iz sobe već treći dan. Ili se je trenutno zasitio nogometa, ili Barcelone, nešto mu jeste..
Jah!
- HB_BHF
#26472 Re: FC Barcelona
Sport.essuncica24 wrote:sportsport.ba?HB_BHF wrote:Sport prenosi kako će kapiteni (Puyol, Xavi, Valdes, Iniesta) imati sastanak sa Messijem u vezi njegove forme. Ovo mi je nekako skroz djetinjasto. Ko familijarno okupljanje zato što mali ne izlazi iz sobe već treći dan. Ili se je trenutno zasitio nogometa, ili Barcelone, nešto mu jeste..
Jah!
- skenderija04
#26474 Re: FC Barcelona
Bice jos ovakvih vijesti. Isto kako tamburaju o stilu, sada ce i informacije ovog tipa sve vise izlaziti. Razlog je raskol u upravi. Sa jedne strane je Rosell i vecina uprave a sa druge Carles Vilarubi. Vilarubi nema specificnu tezinu unutar uprave ali je medijski veoma jak i ima mocnu poziciju u visokim sferama drustva. Rosellu je poceo da smeta jer svaki put izlazi da koriguje izjeve koju daje Sandro. Medijski je veoma prisutan i ponekad mu se zamjera da prica vise nego sto bi po funkciji koju obavlja trebao.HB_BHF wrote:Sport prenosi kako će kapiteni (Puyol, Xavi, Valdes, Iniesta) imati sastanak sa Messijem u vezi njegove forme. Ovo mi je nekako skroz djetinjasto. Ko familijarno okupljanje zato što mali ne izlazi iz sobe već treći dan. Ili se je trenutno zasitio nogometa, ili Barcelone, nešto mu jeste..
Vidjecemo da li ce uspjeti da regulisu konflikt.
To za okupljanje je glupost. A ko ce se onda sastati sa Xavijem i Iniestom jer se ni njih dvojica ne mogu pohvaliti velikom formom...Ili je grupna terapija. Valjda to treba nakon 50 kola na prvom mjestu lige.
- HB_BHF
#26475 Re: FC Barcelona
Ima logikeskenderija04 wrote: Bice jos ovakvih vijesti. Isto kako tamburaju o stilu, sada ce i informacije ovog tipa sve vise izlaziti. Razlog je raskol u upravi. Sa jedne strane je Rosell i vecina uprave a sa druge Carles Vilarubi. Vilarubi nema specificnu tezinu unutar uprave ali je medijski veoma jak i ima mocnu poziciju u visokim sferama drustva. Rosellu je poceo da smeta jer svaki put izlazi da koriguje izjeve koju daje Sandro. Medijski je veoma prisutan i ponekad mu se zamjera da prica vise nego sto bi po funkciji koju obavlja trebao.
Vidjecemo da li ce uspjeti da regulisu konflikt.
To za okupljanje je glupost. A ko ce se onda sastati sa Xavijem i Iniestom jer se ni njih dvojica ne mogu pohvaliti velikom formom...Ili je grupna terapija. Valjda to treba nakon 50 kola na prvom mjestu lige.
Ova vijest za okupljanje jeste glupost, ali ovo oko Messija nije mala stvar. Mora da se nešto dešava što je javnosti nepoznato. Nemoguće je da je onoliko pao u formi pa da ne može Pepea pretrčati, niti krenuti u duel sa bilo kojim igračem. Golovi su nebitni. Ja više volim onog Messija iz 2010. koji je trčao ko lud, nego onog iz 2011. kada je postigao 85 golova u godini...
A šta misliš za ovu situaciju sa Lewandowskim? Nekako mi je čudno da se on povezuje sa Barcom, s obzirom da nije Brazilac