Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kory_galaktikos wrote:veceras je barem licilo na nesto
koliko marselo znaci ovoj ekipi, assensio takodjer osvjezenje kad je usao ako je ulazak u 80. protiv getafea neko mjerilo
I igrač manje.
Utakmica odrađena s pola snage.
Baš me zanima hoće li Kroos i Modrić biti spremni ili se ide sa Vazquez - Kovačić - Casemiro - Bale u vezi.
kory_galaktikos wrote:veceras je barem licilo na nesto
koliko marselo znaci ovoj ekipi, assensio takodjer osvjezenje kad je usao ako je ulazak u 80. protiv getafea neko mjerilo
I igrač manje.
Utakmica odrađena s pola snage.
Baš me zanima hoće li Kroos i Modrić biti spremni ili se ide sa Vazquez - Kovačić - Casemiro - Bale u vezi.
eno barsa vjerovatno osvoji i neka je zasluzeno vala
ali kad pricaju ronaldo padavicar vani naki pa onaj suarez je najveci sljam na svijetu po tom pitanju, prejebo je i costu i albu
Pa dobro, može se uslovno reći da će ovima iz Barse biti draže da uzme Real nego Atletico. Logično, ovi ih mogu ugroziti za titulu.
Ali o nekom navijanju je suvišno pričati.
Isto tako i sa strane Reala, nasmijati se na izgubljenu već osvojenu titulu
Svi Ce spomenuti neki ofsajd Ronalda a niko ni da se nasali o situaciji kad je costi sviran ofsajd (prvo poluvrijeme). Jebe mi se za Atletico nisu ni zaslužili ni pola boda ali te glupe provokatorske fore cc.
Imaju haman savršenu sezonu dosad a svaki drugi post oko Madrida, sta li je to.
kory_galaktikos wrote:eno i Raul i Carlos su u Parizu.. oni hladno za mikrofon dok se ovi iza igraju "lace"
da je njih dvojicu u ekipi sad ee
Legende vazda prate tim. Nije strano da vidis kaku, figa, bekampa i jos mnoge uzivo na stadionu
Taj dvojac ne propusta vaznu utakmicu uzivo.
Moze im se kad imaju VIP ulaznice besplatno. Jos idu i u svlačionu..
Pa kad kazu real loš prema svojim bivsim zvjezdama..