Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ExNihilo wrote:
Apsolutno. Živac je Džimi. Neće on dugo trpiti taj pogani mentalitet.
Tačno razumijem u tančine što su Japanci nogirali Vahu. Sad bih mogao sjesti s nekim iz njihovog saveza i dobro se ispričati.
Dzimi je zivac na forumu, ne bih rekao da je i u real life.
A sto se tice mentaliteta, uz svu opasnost da sklizimo u predrasude i generalizacije, meni su Hercegovci manje vise okej. Najgora iskustva imam sa ljudima iz istocne Bosne i (srbijanskog) Sandzaka.
Gdje je najbolje neki iftar za max. 6-7 osoba organizovati, koliko vidim ponuda kod sviju u pet deka?
Prosle godine bio zadovoljan tapasom, ali eto da.promjenim malo...U tapasu ruzan ambijanet, iftaris se i gledas u radnju pogrebne opreme
clio_dci120 wrote:Gdje je najbolje neki iftar za max. 6-7 osoba organizovati, koliko vidim ponuda kod sviju u pet deka?
Prosle godine bio zadovoljan tapasom, ali eto da.promjenim malo...U tapasu ruzan ambijanet, iftaris se i gledas u radnju pogrebne opreme
sta ima veze razmisljaj o smrti ha ja - jesi l vjernik il nisi
clio_dci120 wrote:Gdje je najbolje neki iftar za max. 6-7 osoba organizovati, koliko vidim ponuda kod sviju u pet deka?
Iznenadjujuce lijepo i pristojno sa ok atmosferom dole na Almy-u
Throttle wrote:Zna li neko ko radi harmonika vrata u Zenici, pvc ili drvena
Imas gotovih harmonika vrata na Almyu, ali sad se ne sjecam dimenzija. Ali znam da je prosle godine majstor meni rezao ta vrata, jer su bila pvc, znaci mogu se skracivati bez problema. Pogledaj na Almiju ako ti sta odgovara.
Sjecam se da ima i u Fisu, gore na odjelu namjestaja.
Throttle wrote:Zna li neko ko radi harmonika vrata u Zenici, pvc ili drvena
Imas gotovih harmonika vrata na Almyu, ali sad se ne sjecam dimenzija. Ali znam da je prosle godine majstor meni rezao ta vrata, jer su bila pvc, znaci mogu se skracivati bez problema. Pogledaj na Almiju ako ti sta odgovara.
Sjecam se da ima i u Fisu, gore na odjelu namjestaja.
60-tak KM su ta, ima ih po piku i za 49, gledao sam u Fisu al bih ipak neku kvalitetniju opciju, eventualno s bravom
Našao sam u međuvremenu da ih pravi Style pa ću vidjet kod njih je li šta bolje od ovih po trznim centrima
Hvala ti ipak
Imas sad tapas gore kod bazena u Babinoj rijeci gdje je Paviljon bio.