BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Muhamed Đakmić
#26401 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Mah, u fudbalu treba biti pragmatičan kao i u svemu, raditi stvari koje omogućuju najbolji rezultat.
I tu je potpuno pogrešno uvjerenje da bi nama maksimalni profesionalizam u pristupu donio bolje rezultate. Naravno, ne treba mrtav pijan dolaziti na utakmice, ali to niko i ne radi, niti je, bar za mene, pristup igrača ikad bio problem.
I tu je potpuno pogrešno uvjerenje da bi nama maksimalni profesionalizam u pristupu donio bolje rezultate. Naravno, ne treba mrtav pijan dolaziti na utakmice, ali to niko i ne radi, niti je, bar za mene, pristup igrača ikad bio problem.
- luckylaka
#26402 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jednostavno rjesenje,nemoj navijate za te razmazene zvijezde ili hostaplere.Ja hocu pa makar iz kafane dolazili na utakmicuPoint. wrote:Eh kad ti kažeš mora da je takoluckylaka wrote: Slabo se Boga mi snalazis na ovoj temi
A upravo zbog ovakvog načina razmišljanja i jest nam ovako. Ko biva oni ginu za ovu reprezentaciju pa mogu da rade šta hoće. I još se pita šta ako idu na roštilje i kafane. I kako onda objasniti da okupljanje reprezentacije nije odmor, nisu kafane, pjevaljke, kurve, cuga, roštilji, pokloni, obilazak rodbine po BiH, buhtle i šampite nego ozbiljan fudbal i način da usrećiš narod y državi. Ako im je do odmora neka se oproste od reprezentacije i uživaju.luckylaka wrote:Kome se ne svidja ovakva reprezentacija,sa ovakvim igracima,njihovim ispadima(a to se dogadja u svim reprezentacijama sirom svijeta) neka brate trazi neku drugu bolju,kvalitetniju,profesionalniju.Meni od ove nema bolje.Cudno navijacima sto igraci idu na rostilj i muziku.Kad ih pljujete nadjite bar valjane razloge
-
Bazinga1234
#26403 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Đurić proradio, konačno.

- Point.
#26404 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne kontam baš tvoje pitanje, da budem iskren. Što se ne bi, kao navijač reprezentacije BiH uzbudio, kada igračima očigledno reprezentativna okupljanja i utakmice dođu kao odmor? Većina vidi to o čemu je Lulić konačno progovorio, neozbiljnost i to, i neka je neko načeo tu temu malo. Bio to Lulić, Džeko ili Zukanović, svejedno mi je.palermo wrote:Mada mi je nejasno što si se ti toliko uzbudio oko ove teme (nije zar samo zbog toga što je Lulić Laziale, pa se osjećaš ugroženim) ipak da te upitam, ko je najveći profesionalac u našoj ekipi, a ko najmanji ?Point. wrote:
A upravo zbog ovakvog načina razmišljanja i jest nam ovako. Ko biva oni ginu za ovu reprezentaciju pa mogu da rade šta hoće. I još se pita šta ako idu na roštilje i kafane. I kako onda objasniti da okupljanje reprezentacije nije odmor, nisu kafane, pjevaljke, kurve, cuga, roštilji, pokloni, obilazak rodbine po BiH, buhtle i šampite nego ozbiljan fudbal i način da usrećiš narod y državi. Ako im je do odmora neka se oproste od reprezentacije i uživaju.
Za ovo drugo pitanje ne bih ti znao reći, Asmir mi djeluje kao najveći profesionalac koji nije u tom filmu, a najmanji profesionalac, neam pojma. Ovdje treba spomenuti i selektore i čitavu tu organizaciju oko utakmica. Sjećam se u Tallinu, navijača mali milion u lobiju hotela gdje su igrači i stručni štab odsjeli, igrači srču kafe i sokove sa njima, Ćiro hoda okolo sa Enesom Begovićem i još jednim, to se gajbe pive unosi u hotel, raja ganja brojeve soba od igrača da traže autograme i slično. Gdje to ozbiljno.
- luckylaka
#26405 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ima li iko iz ovog jebenog saveza da kontaktira ovog malog Burnica trenutno u Dinamo Dresden
- Edin H.
#26406 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zasto bi ga kontaktirali?luckylaka wrote:Ima li iko iz ovog jebenog saveza da kontaktira ovog malog Burnica trenutno u Dinamo Dresden
- luckylaka
#26407 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Onako,momak na zalasku karijere pa red jeEdin H. wrote:Zasto bi ga kontaktirali?luckylaka wrote:Ima li iko iz ovog jebenog saveza da kontaktira ovog malog Burnica trenutno u Dinamo Dresden
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#26408 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Gusis na ovom forumu o burnicu od kako je sjedio na klupi borusije pa dok je sjedio na klupi stuttgarta.luckylaka wrote:Ima li iko iz ovog jebenog saveza da kontaktira ovog malog Burnica trenutno u Dinamo Dresden
Nisi ga spominjao samo od kako si se zabavljao sa begovicem i sehicem.
- Logovan
- Point.
#26410 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Sejo.
Onaj gol protiv Turske na Bilinom me za malo poslao na nebeske pašnjake. Al mu halalim
- Logovan
#26411 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Point. wrote:Sejo..
Onaj gol protiv Turske na Bilinom me za malo poslao na nebeske pašnjake. Al mu halalim
BOOOOMM
- Bosanski_kralj
#26412 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Savršeno izveden slobodnjak. Da je pucao bolje od toga, promašio bi.Logovan wrote:Point. wrote:Sejo..
Onaj gol protiv Turske na Bilinom me za malo poslao na nebeske pašnjake. Al mu halalim![]()
![]()
BOOOOMM![]()
- luckylaka
#26413 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ako moze prevod ovog posta ,ovo ja nesto ne kontamizvrsni direktor wrote:Gusis na ovom forumu o burnicu od kako je sjedio na klupi borusije pa dok je sjedio na klupi stuttgarta.luckylaka wrote:Ima li iko iz ovog jebenog saveza da kontaktira ovog malog Burnica trenutno u Dinamo Dresden
- Edin H.
#26414 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Lici frajer vise na Svabu nego na Bosanca, ja mu ne bi dao sharuluckylaka wrote:Ako moze prevod ovog posta ,ovo ja nesto ne kontamizvrsni direktor wrote:Gusis na ovom forumu o burnicu od kako je sjedio na klupi borusije pa dok je sjedio na klupi stuttgarta.luckylaka wrote:Ima li iko iz ovog jebenog saveza da kontaktira ovog malog Burnica trenutno u Dinamo Dresden
Nisi ga spominjao samo od kako si se zabavljao sa begovicem i sehicem.![]()
- luckylaka
#26415 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kome @Edinu dragi...meni,Dzenisu,@direktoru 
-
izvrsni direktor
#26416 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Tomislav Piplica danas slavi 50.rodjendan.
Sve najbolje legendo
Sve najbolje legendo
- Romanista 101%
#26417 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kad se sjetim kad je Energie Cottbus igrao u Bundesligiizvrsni direktor wrote:Tomislav Piplica danas slavi 50.rodjendan.
Sve najbolje legendo
- Point.
#26418 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Piplica, Topić, Akrapović i ko je bio četvrti?
- vicious
#26419 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Onaj neki HujdurovicPoint. wrote:Piplica, Topić, Akrapović i ko je bio četvrti?
- Romanista 101%
-
channel10
#26421 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bega zvani mister Three i danas je potvrdio nadimak. Tri od tri u okvir gola 
- ljevoruki
#26422 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jest da je bivsi reprezentativac ali ipak da postavim na ovoj temi
Begovic i gol glavom sa linije
Nije ni za Pofalickog.
Begovic i gol glavom sa linije
Nije ni za Pofalickog.
- BarbaDue
#26423 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
I ostali reprezentativci izgleda tempiraju formu pred ključne utakmice 
-
izvrsni direktor
#26424 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Taj period reprezentacije mi je u sjecanju ostao kao najslabija reprezentacija od kako je pratim (tj 1996vicious wrote:Onaj neki HujdurovicPoint. wrote:Piplica, Topić, Akrapović i ko je bio četvrti?
Cini mi se da je miso smajlovic tada bio..a mozda i nije. Ali znam da sam gledao a vec unaprijed znao da ce poraz biti. Ali tada su bila bas mala ocekivanja od nasih. Radovao sam se golu akrapovica sa centra kao lud.
-
Vitoo
#26425 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ko pokvarena ploca....Burnic megatalentizvrsni direktor wrote:Gusis na ovom forumu o burnicu od kako je sjedio na klupi borusije pa dok je sjedio na klupi stuttgarta.luckylaka wrote:Ima li iko iz ovog jebenog saveza da kontaktira ovog malog Burnica trenutno u Dinamo Dresden