Ta prica oko centarfora pocinje da dobijja na tezini. Tata je promijenio neke stvari i centarfor dobija na znacaju. Pitanje je ko ce otici: Pedro,Alexis,Tello.... Hoce li to uraditi u januaru ili na kraju sezone ne znam, ali da gledaju devetku to vise i ne kriju.HB_BHF wrote:Sve se više priča o tome da će Barca možda u januaru dovesti klasičnog napadača. Priča se također da su zainteresovani za Lewandowskog. Cijena mu je samo 8 mil €Jedini problem je hoće li on lično izabrati Bayern, Barcu ili neki drugi klub. U tom slučaju Neymar bi i dalje ostao na svojoj lijevoj strani, dok bi Messi igrao desno (nešto poput formacije Argentine, Messi - Higuain).
Iako je trenutno prioritet golman, ni ova ideja ne bi bila loša...
Ako ganjaju poljaka i ako kosta 8 miliona neka pokusaju. On ili neko drugi nije bitno. Kako je bolje sada kad Messi nije jedina opasnost za protivnika. Priznajem da mi je tesko asimilovati ovaj model jer sam navikao na drugu Barcelonu ali da je prakticnije jeste - Protiv Celte po prvi put nakon 6 godina vise se igralo na Barcinoj polovini nego na protivnickoj. Tesko zamislivo za nekoga ko je navikao na posjed. Ne znam, ako je rezultat glavni na konju smo, jer sam vidio podatak da je zadnji trener Barcelone koji nije izgubio prvih 16 zvanicnih utakmica bio Richard Kohn , Austrijanac, 1926 godine
Sa druge strane primjecujem da vise niko ne spominje odbranu. Logicno, kada se igra povucenije i kada stoperi nisu uvijek na 40 metara od gola, sve je lakse. Sa Bartrom u ekipi Barca nije primila gol