Da skratim"Trojka" i njeni mediji su koristili ovaj odlazak stanovnika u svoju kampanju kao oni ce zaustaviti odlazak pa evo vidim da nije stvar pozicije/opozicije nego Covica i Dodika,sigurnost u drzavi itd...Ainterkonecijat_id=19355963 wrote:23/04/2024 09:42A kao, sada ljudi ne idu?![]()
Jeste, mrski krstaši sa zapada hoće da nas unište, odvuku stanovništvo i uzmu resurse.
Kakve veze imaju Nepalci? Ako nećeš ti da kopaš, oni hoće. Jel problem što su crni?
Anti EU priča je toliko glupa, kratkovida i naopaka, da zaslužuje svoju temu.
Posebna priča je šljam koji se okupio oko ideje euroskepticima. Pro ruski ološ, četnici, hrvatski suverenisti, neobrazovani muslimani, teoretičari zavjera, anti vaxeri...
I drago mi je da si potvrdio da idu,iako se to vise i ne spominje u velikoj mjeri.
Upravo je cinjenica da EU vidi koristi za sebe,Bugarska je u EU izmedju ostalog i radi jeftine radne snage i naravno da oni vide i tu sansu u nama,naravno prirodni resursi su tu i krediti,i interes je da njihove firme ovdje rade.
Nema veze koja je boja koze,nego se radi o tome da ovdje nece niko raditi npr. za 500 KM a njima iz Nepala je to odlicna plata za njihov standard.
Zovi me kako hoces,ali nije to ista EU kao prije 20ak godina i pitanje je dana gdje ce zavrsiti i ona i NATO ako Putin nastavi svojim putem...
*Kad predamo ili izdamo drzavu i sve bitno u njoj,sasvim je svejedno da li smo u EU ili nismo jer svakako se necemo nista pitati.
Na redu je Vukoja,tj.Ustavni Sud,a onda ide Izborni zakon,juzna interkonecija i vjerujem odlazak stranih sudija jer mislim da je to dogovoreno bas kao sto Sda i Df nisu na ovo pristali.