Pa nema veze..vjeshalica wrote:HahaBluemore wrote:JThomas wrote:a jel dobra ili nije, to ti nama reci![]()
![]()
Jesi kad vidio nosato zensko?
moze biti privlacnija od neke sa malim nosem..
Pa nema veze..vjeshalica wrote:HahaBluemore wrote:JThomas wrote:a jel dobra ili nije, to ti nama reci![]()
![]()
Jesi kad vidio nosato zensko?
One male muske torbice su i meni gadne. Ali ako njima ne smeta neka nose. Ja radije u dzepove.Raigor Stonehoof wrote:Nije svako gay da nosi torbicu jbgzizi505 wrote:Ne kontam muškarce koji natrpaju džepove sa raznim stvarima, pa izgledju kao da su nekakve gute po njima. Pored danas tako dobrog izbora tašni, ruksaka, torbica, cekera...
Hajde i nekako oni koji nose kargo hlače, pa i nije baš tako kritično, ali u svim ostalim kombinacijama baš ružno izgleda.
Ja bih torbu izgubio za pola sata... a imam i sluzbenu torbu sa sobom i stvarima od cca 15kg, pa mi bas i ne pase torbicazizi505 wrote:Ne kontam muškarce koji natrpaju džepove sa raznim stvarima, pa izgledju kao da su nekakve gute po njima. Pored danas tako dobrog izbora tašni, ruksaka, torbica, cekera...
Hajde i nekako oni koji nose kargo hlače, pa i nije baš tako kritično, ali u svim ostalim kombinacijama baš ružno izgleda.
Nista nisam skontaopustopoljina wrote:Poslije princ carlsa, smrti lejdi d i dolaska kamile...
Ni kjun, ni kjijo...nebitno sasma.
Pa kako ne kontas...animals wrote:Nista nisam skontaopustopoljina wrote:Poslije princ carlsa, smrti lejdi d i dolaska kamile...
Da nebitno posve..u pravu si..pustopoljina wrote:Pa kako ne kontas...animals wrote:Nista nisam skontaopustopoljina wrote:Poslije princ carlsa, smrti lejdi d i dolaska kamile...
Da se princ carls poslije smrti lejdi di (lijepe i mlade) vrati kamili (ako je ikad i otisao) i posve oficijelno, znaci da je nebitno kakav nosinger kamila ima.
Poenta je na fizickom izgledu a ne u mahalanju to su dvije razlicite stvariBluemore wrote:Ljude Koje tudji nosevi Smetaju, a svoj guraju gdje stignu
Ljudi dodaju neka poznanstva ali niko ne moze 100% znati kako se neko ponasa na FB i sta mota po glavi,kad vidis da emituje sadrzaj koji te umara onda ga obrises i kraj priceannoy wrote:Zasto netko ima na Fb osobe cije slike ne zeli gledati
Znala sam da sam fulala poantuvjeshalica wrote:Poenta je na fizickom izgledu a ne u mahalanju to su dvije razlicite stvariBluemore wrote:Ljude Koje tudji nosevi Smetaju, a svoj guraju gdje stignu
Na aparatimadječak sa šibicama wrote:ne znam jeste li primjetili da je ovo
tema
Da , postoje osobe koje u tom virtuelnom svjetu bas pretjeruju , i kad im to kazes ona se naljute.Cherry-Cherry wrote:Pa dobiješ poruku: što si me obrisala?

ovisnost, kao i alkohol, cigare i sve ostalo..moonca wrote:..hm.. ne razumijem zasto toliko negativnosti-- pa sta ako kaci,
....ok je dok sebe kaci...