malo tog istog zapada o nedavnim teroristickim napadima u izraelu...
jebte zamisli zivis u njemackoj a ona 100% stoji iza izraela...na neki nacin sve sto posalju i vi donirate drzavi izrael kroz porez hehe
A ne kontam majke mi, ti sad ubjedjujes nas kakav je on ili sta. Forumasi znaju vise o drugim forumasima nego o sami sebi.Osmi Socrates wrote: ↑10/10/2023 12:55Upao je on u gomilu koještarija koje niko ne treba znati o njemu. Sad će lupiti da ima prijatelja Kurda koji obožava Erdogana i čak sa njim ide na fudbalske termine redovno.
dobro si me prepoznao, doduse ne odmah i na prvu ..
odlicno zakljucivanje, vidi se da zivot na zapadu pomaze, iskreno.Bullet Tooth Tony wrote: ↑10/10/2023 12:43Zar.nisam.na foe ... znaci ipak pises sa dva profila gujavice beskicmena .. sto da idem tamo ? Ubijanje nevine djece je zlocin i na antartiku ali ne i u tvojoj fastickoj glavisumirprimus wrote: ↑10/10/2023 12:36 a radi vani ali bi nama ovde lelmudo o palestini i nepravdi.. ih ko vas ne zna, sto nisi u palestinu onda otiso frajeru prvim vozom nego se ispalio u nevjercnicki judeokrscanski zapad? kako ste sam licemjerni.
Nema nikakve zvanične presude za genocid.sumirprimus wrote: ↑10/10/2023 12:53asad je skoro unistio suni populaicju u siriji. pokazao je sve elemente genocidnog diktatora, osim sto je maosnov ubijao vlastiti narod cak ih i gasirao pozvao je i ruje i irance da mu u tome pomognu.
jednom kada asad sleti s vlati tek sce se vidjeti sav uzas kji je pocinio prema svojim sunarodnicima.
Šta je zanimljivo?Karikaturist wrote: ↑10/10/2023 13:02 A sta je ocekivao, da ce ga milovati po glavi?
Serete ovdje da ste neke sveznalice, svodite temu na licnu diskusiju i jos vi pametni znate ko je gdje i s kim se druzi i kad vam se usta zacepe onda se bunite. Jako zanimljivo.
'konoplja wrote: ↑10/10/2023 12:40Sumir, legenda, enigma.sumirprimus wrote: ↑10/10/2023 12:01
aha ti si u rangu husejn kapetana navijao i podrzavao tada i sada koljaca vlastitog naroda,koji je uspio i gasirati vlastiti narod, genocidnog diktatora asda sve sa svojim saveznicima rusima?
odlicna metnalna vratolomija kako to samo sebi u glavma racionalno razdijelite , enigma mi je...![]()
![]()
Samo par postova prije piše "termin genocid ne treba olako koristiti."
Ne treba nam traktat kako je opisati nekoga kao genocidnog i genocid ogromna razlika.
Nisi dosljedan. Što se vidi po stavovima na ovoj temi.
Vidim pogodilo te. Necu te vise. Zbogom.Osmi Socrates wrote: ↑10/10/2023 13:09Šta je zanimljivo?Karikaturist wrote: ↑10/10/2023 13:02 A sta je ocekivao, da ce ga milovati po glavi?
Serete ovdje da ste neke sveznalice, svodite temu na licnu diskusiju i jos vi pametni znate ko je gdje i s kim se druzi i kad vam se usta zacepe onda se bunite. Jako zanimljivo.
Je l' ti čitaš nekad sebe? Ono makar da se informiraš šta je tebi lično u glavi? Ko tvrdi da sve zna? Ko svodi temu na ličnu diskusiju?
Ko je kome začepio usta? Svjestan da si na internetu?
De bogati prvo razmisli kome ti sve doniras pare kroz porezsumirprimus wrote: ↑10/10/2023 12:56
jebte zamisli zivis u njemackoj a ona 100% stoji iza izraela...na neki nacin sve sto posalju i vi donirate drzavi izrael kroz porez hehe![]()
Slazem se, u pravu si, moja greska.
On se tu rodio. Nije birao.vernes81 wrote: ↑10/10/2023 13:12De bogati prvo razmisli kome ti sve doniras pare kroz porezsumirprimus wrote: ↑10/10/2023 12:56
jebte zamisli zivis u njemackoj a ona 100% stoji iza izraela...na neki nacin sve sto posalju i vi donirate drzavi izrael kroz porez hehe![]()
Hvala vladama zapadnih država na podršci protiv terorizma!sumirprimus wrote: ↑10/10/2023 12:56
strasno sam se prosuo, decenija i po krvavog rata,ubijeno preko 300k judi, pola popoulacije sirije raseljeno, citave regije sprzene i nikad obnovljene, strasno prosipanje.Ima Bosne_Bice Bosne wrote: ↑10/10/2023 13:11'
Bub-boy sa teme o Ukrajini se ovdje prosuo k'o riza.![]()
ISIS: A catastrophe for Sunnis
Tačno sam znao da ćeš poletjeti sa etiketiranjem jer si ovu temu krenuo pratiti u subotu. Srljaš Sumire, sve ti je jal bijelo jal crno. Da si pratio ne bi pisao ovu nebulozu iz prvog dijela posta. Ko bolan podržava jebeni hamas šta je sa tobom? Nađi post gdje likujem kako kažeš kad već glumiš pravednika. Čak naprotiv. Ko normalan može podržavati te ubice, de se malo fokusiraj.sumirprimus wrote: ↑10/10/2023 11:03imao je sumir pristup internetu ali niste mogli upratit od silnog likovanja.
nevermind, jasno je gdje vam je srce i to je ok , jer svaki cojvek jos uvijek srecom ima slobodu izbora...to je ono sto pod ovakvim islamistickim pokretima kao sto je hamas vjerujte da nemate i sami nikad ne bi tamo zivjeli.
sva nesreca tog prostora se moze posmatrati i kroz sudbinu dva lika, jedan zidov drugi arapin , obojca poginuli na svetoj zemlji, a obojica dosli u nju.
s razlikom jedan je branio kucni prag, drugi je napadao. da pricam o jozefu trumpeldoru i izedinu al kasamu sirijcu, po kom je vojno krilo i dobilo ime.
tumpeldor je btw iz porodice "korisnih jevreja" kak su ih tada zvali u ruskoj imperiji,zivjeli u tzv zoni naseljavana, tzv certi osedlosti.
''sumirprimus wrote: ↑10/10/2023 12:53asad je skoro unistio suni populaicju u siriji. pokazao je sve elemente genocidnog diktatora, osim sto je maosnov ubijao vlastiti narod cak ih i gasirao pozvao je i ruje i irance da mu u tome pomognu.
jednom kada asad sleti s vlati tek sce se vidjeti sav uzas kji je pocinio prema svojim sunarodnicima.
Bravo.sumirprimus wrote: ↑10/10/2023 13:13Slazem se, u pravu si, moja greska.
Krvolocni brutalni diktator kji je pocinio zlocin prema vlasittom narodu, masovnog ubijanja, skoro istrebljenja suni populacije i svih koji su mu se protivili, kao sto su kurdi, gasiranja vlastitog naroda, unistavanja citavih gradova i regija. uz pmoc rusa i iranaca. i hezbola teoristicke grupe.
pa vecina vas od teristickog napda hamasa na izrael, ne spominjete glavnog protagonistu zadnjih desavanja, nego startu jadni palestinci, sad racun uspotavite hamasuPoint. wrote: ↑10/10/2023 13:19Tačno sam znao da ćeš poletjeti sa etiketiranjem jer si ovu temu krenuo pratiti u subotu. Srljaš Sumire, sve ti je jal bijelo jal crno. Da si pratio ne bi pisao ovu nebulozu iz prvog dijela posta. Ko bolan podržava jebeni hamas šta je sa tobom? Nađi post gdje likujem kako kažeš kad glumiš pravednika. Čak naprotiv.sumirprimus wrote: ↑10/10/2023 11:03
imao je sumir pristup internetu ali niste mogli upratit od silnog likovanja.
nevermind, jasno je gdje vam je srce i to je ok , jer svaki cojvek jos uvijek srecom ima slobodu izbora...to je ono sto pod ovakvim islamistickim pokretima kao sto je hamas vjerujte da nemate i sami nikad ne bi tamo zivjeli.
sva nesreca tog prostora se moze posmatrati i kroz sudbinu dva lika, jedan zidov drugi arapin , obojca poginuli na svetoj zemlji, a obojica dosli u nju.
s razlikom jedan je branio kucni prag, drugi je napadao. da pricam o jozefu trumpeldoru i izedinu al kasamu sirijcu, po kom je vojno krilo i dobilo ime.
tumpeldor je btw iz porodice "korisnih jevreja" kak su ih tada zvali u ruskoj imperiji,zivjeli u tzv zoni naseljavana, tzv certi osedlosti.
Moj post bi stajao i da pišeš propalestinski, jer to nije poenta, nego da svaki drugi post je tvoj a pišeš jedno te isto, nepregledno, nepovezano, agresivno sa etiketiranjem forumaša. Sumasumarum, svi tvoji postovi mogu stati u jedan post.
pardon to su provcjene za ukupne gubitke vojnih formacija, na sve strane plus jos 300k civila...Ima Bosne_Bice Bosne wrote: ↑10/10/2023 13:21''sumirprimus wrote: ↑10/10/2023 12:53
asad je skoro unistio suni populaicju u siriji. pokazao je sve elemente genocidnog diktatora, osim sto je maosnov ubijao vlastiti narod cak ih i gasirao pozvao je i ruje i irance da mu u tome pomognu.
De ba, @sumire, ne prosipaj se k'o riza, 70% SA su suniti i cuvaju mu guzicu, a to ih Asad kao skoro unistio.
Haj nađi post gdje sam napisao jadni palestinci.sumirprimus wrote: ↑10/10/2023 13:23pa vecina vas od teristickog napda hamasa na izrael, ne spominjete glavnog protagonistu zadnjih desavanja, nego startu jadni palestinci, sad racun uspotavite hamasuPoint. wrote: ↑10/10/2023 13:19
Tačno sam znao da ćeš poletjeti sa etiketiranjem jer si ovu temu krenuo pratiti u subotu. Srljaš Sumire, sve ti je jal bijelo jal crno. Da si pratio ne bi pisao ovu nebulozu iz prvog dijela posta. Ko bolan podržava jebeni hamas šta je sa tobom? Nađi post gdje likujem kako kažeš kad glumiš pravednika. Čak naprotiv.
Moj post bi stajao i da pišeš propalestinski, jer to nije poenta, nego da svaki drugi post je tvoj a pišeš jedno te isto, nepregledno, nepovezano, agresivno sa etiketiranjem forumaša. Sumasumarum, svi tvoji postovi mogu stati u jedan post.
ta ce egipat zna se ko je dole sila ..Faytuks News Δ
@Faytuks
Israel tells Egypt: If you try to bring fuel trucks into Gaza we will bomb the trucks