pustopoljina wrote: Ovo se bas neko danas potrudio. Skidam kapu nepostojecu.
rekla mi je zena da se sad mogu udat'
Moderator: anex
pustopoljina wrote: Ovo se bas neko danas potrudio. Skidam kapu nepostojecu.
super izgledaćiribiribela wrote:I kod mene oreo![]()
hadzinicasa wrote:Malo sam se pridigla
Kolacicici u saftu
kolac je pri krajuwewa wrote:
@samson, samo ti si vece zlo od zla! Ne volim oreo kekse ali onaj kolac bih usisala
insomnia78 wrote:Bajagi pileći paprikaš.
I ja volim flasu otvoriti u zadnjoj cetvrtini derneka, i onako je rahat slistiti, bez casa posrednikainsomnia78 wrote:Zato fafarone jedem iz tegle i pijem sampanjac direkt iz flase. Trebo sam slikati od male. Njoj sam krompir ugnjavio viljuskom
Eto...to je u fr nemoguce napraviti.insomnia78 wrote:Bgm. Ljetos bio u BiH samo jednom cevape pojeo i to slucajno. Zato tuci po sarmama, dolmama, bosanskom loncu, grahu
samsonsam wrote:
![]()
rekla mi je zena da se sad mogu udat'![]()

Nije ali nije fazon stalno sam pravitimoonca wrote:Eto...to je u fr nemoguce napraviti.insomnia78 wrote:Bgm. Ljetos bio u BiH samo jednom cevape pojeo i to slucajno. Zato tuci po sarmama, dolmama, bosanskom loncu, grahu
brato ovo je odlicno, pogotov iz te prve malo umocitsamsonsam wrote:evo za ljubitelje povrca i ostalih zelenisa malo pulled turkey![]()
a ovo mi je najveci cejf...kad ga raskupusam,ma radostan k'o malo dijete![]()
pire od slatkog kOmpira ide pravo uz ovo![]()
Razumijem.....ja biram da jedem, ako je moguce, sve Ono sto kuci NE pravim I'll mi nije dostupno....insomnia78 wrote:Nije ali nije fazon stalno sam pravitimoonca wrote:Eto...to je u fr nemoguce napraviti.insomnia78 wrote:Bgm. Ljetos bio u BiH samo jednom cevape pojeo i to slucajno. Zato tuci po sarmama, dolmama, bosanskom loncu, grahu
VenomousV wrote:moonca, Boga ti, jel ti nas zajebavas sa tim kapljicama ulja?
Mrtva ozbiljnamO k3 wrote:VenomousV wrote:moonca, Boga ti, jel ti nas zajebavas sa tim kapljicama ulja?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
beni-bu-man wrote:Mrtva ozbiljnamO k3 wrote:VenomousV wrote:moonca, Boga ti, jel ti nas zajebavas sa tim kapljicama ulja?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moze li molim molim recept za ove paprike ?GandalfSivi wrote:Odradim poslijepodnevni spavanac, i probudim se sa iznenadnom zeljom za paprikama
Par sati poslije:
I ja sam ukrao sa http://www.balkanlunchbox.comJolie wrote:Moze li molim molim recept za ove paprike ?GandalfSivi wrote:Odradim poslijepodnevni spavanac, i probudim se sa iznenadnom zeljom za paprikama
Par sati poslije:
![]()
![]()
![]()
Izgledaju kao nacrtane