FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- kisni indijanac
#26376 Re: FC Barcelona
Fabregas je postigao 10 golova na asistenciju Messija, a takođe isti broj golova postigao je i on na asistenciju Cesca.
- skenderija04
#26377 Re: FC Barcelona
Tata je dobar trener. Zna sta je svlacionica, ne pravi se pametan i sve sto uradi ima svoj smisao. Bas danas gledam, ima isti ucinak kao Tito prosle sezone .ali utisak je potpuno drugi. Prosle godine su u januaru vec bili sprzeni jer nije bilo rotacija, Ove godine moj utisak je da Barcelona igra na 65-70 posto. Igraci odmaraju, povrede su smanjene na najmanju mogucu mjeru, a igraci prihvattaju ovaj sistem jer su vec u godinama i znaju da im koristi.LSD wrote:Ma Messi se veceras šetao po terenu, nezainteresovano djelovao za utakmicu, nije se ni oznojio garant....ali cim malo potrci i hoce da igra, odmah neka šansa, šut, asistencija.
Ovaj Martino je izgleda lud frajer, nece mu puno tolerisati šetnju i nezalaganje....ne bi me cudilo ako ga uskoro ne postavi na klupu![]()
e to bi tek bio šok za sve.
Samo Pep je mogao njih natjerati da trce kako treba i da preoru teren....imao je muda i autoritet.
-
fixer
#26378 Re: FC Barcelona
Ja samo kazem da njemu nema manjih tekmi u kojima popravi utisak, davno bi se vi zalili zbog njega. U velikim tekmama puno solira i gubi lopte. Jebe ritam ekipi. Pa ko moze pokrit 15 izgubljenih lopti?Vertig0 wrote:Ja uopste nisam rekao da je sjajan u posljednje vrijeme, u potpunosti se slazem sa tobom. Lose igra, protiv Reala je bio Uzasan. Ali ne moze ga se osporavati, bar ne jos.
-
LSD
#26379 Re: FC Barcelona
Ma to sam upratio i veceras i u ranijim utakmicama....kad izgube loptu npr. Alexis i Pedro se odmah vracaju, ganjaju igrace, idu da vrate loptu....Messi stoji, ništa, nikakve reakcijekisni indijanac wrote:sve ih nešto kritikujemo, a skupljaju bodove, ok primera možda nije mjerilo...čekamo nokaut fazu LPLSD wrote:Ma Messi se veceras šetao po terenu, nezainteresovano djelovao za utakmicu, nije se ni oznojio garant....ali cim malo potrci i hoce da igra, odmah neka šansa, šut, asistencija.
Ovaj Martino je izgleda lud frajer, nece mu puno tolerisati šetnju i nezalaganje....ne bi me cudilo ako ga uskoro ne postavi na klupu![]()
Samo Pep je mogao njih natjerati da trce kako treba i da preoru teren....imao je muda i autoritet.
Ali dobro, on je ipak megazvijezda i može mu se (dozvoljeno mu je tako)....zato cim dobije loptu, pravi belaj protivnicima...i veceras je mogao zabiti par golova i upisati 2-3 asistencije, ali su Pedro i kasnije Tello usrali akcije.
Imao je asistenciju za Fabregasa, cini mi se.
- HB_BHF
#26380 Re: FC Barcelona
Kad bi se Jordi Alba trebao vratiti?
- kisni indijanac
#26381 Re: FC Barcelona
skenderija04 wrote:Tata je dobar trener. Zna sta je svlacionica, ne pravi se pametan i sve sto uradi ima svoj smisao. Bas danas gledam, ima isti ucinak kao Tito prosle sezone .ali utisak je potpuno drugi. Prosle godine su u januaru vec bili sprzeni jer nije bilo rotacija, Ove godine moj utisak je da Barcelona igra na 65-70 posto. Igraci odmaraju, povrede su smanjene na najmanju mogucu mjeru, a igraci prihvattaju ovaj sistem jer su vec u godinama i znaju da im koristi.LSD wrote:Ma Messi se veceras šetao po terenu, nezainteresovano djelovao za utakmicu, nije se ni oznojio garant....ali cim malo potrci i hoce da igra, odmah neka šansa, šut, asistencija.
tebe, 505 s Crtom, HB, ascari, LSD , sunčica..koga sam zaboravio..sorry
Last edited by kisni indijanac on 30/10/2013 00:36, edited 1 time in total.
- skenderija04
#26382 Re: FC Barcelona
decembarHB_BHF wrote:Kad bi se Jordi Alba trebao vratiti?
-
5 0 5
#26383 Re: FC Barcelona
Whoscored man of the match tonight was Leo Messi with a rating of 9.4.
- DonVitoni
#26385 Re: FC Barcelona
Svjetska klasa ovaj Busket.
-
LSD
#26386 Re: FC Barcelona
on to i jest, bez obzira na tvoju ironijuDonVitoni wrote:Svjetska klasa ovaj Busket.
- TheHound
#26387 Re: FC Barcelona
Ja to gledam ovako, kad nije potpuno fizicki spreman (kao sto je slucaj nakon ove povrede) onda nece da se trosi na ganjanje igraca nego cuva snagu kad dobije loptu.LSD wrote:Ma to sam upratio i veceras i u ranijim utakmicama....kad izgube loptu npr. Alexis i Pedro se odmah vracaju, ganjaju igrace, idu da vrate loptu....Messi stoji, ništa, nikakve reakcijeko da je neki malonogometni turnir
![]()
Ali dobro, on je ipak megazvijezda i može mu se (dozvoljeno mu je tako)....zato cim dobije loptu, pravi belaj protivnicima...i veceras je mogao zabiti par golova i upisati 2-3 asistencije, ali su Pedro i kasnije Tello usrali akcije.
Imao je asistenciju za Fabregasa, cini mi se.
Kad je fizicki na maximumu onda i on ganja kao i svi ostali, a i protiv Reala u subotu je oduzeo lopti vise nego sto sam ocekivao da ce oduzeti, tako da mislim da ga jedino fizicka sprema koci a ne to sto je megazvijezda.
-
Adoxxx
#26388 Re: FC Barcelona
dobro odigrano, ne treba se previse trositi na ovakve utakmice, ono sinoc je bilo sa 40% snage, jedva cekam da dodje neki jaci protivnik da vidim gdje smo.
Koliko adriano pauzira?
Koliko adriano pauzira?
- HB_BHF
#26389 Re: FC Barcelona
Trebao bi biti spreman za utakmicu protiv Espanyola u petak.Adoxxx wrote:dobro odigrano, ne treba se previse trositi na ovakve utakmice, ono sinoc je bilo sa 40% snage, jedva cekam da dodje neki jaci protivnik da vidim gdje smo.
Koliko adriano pauzira?
-
Crvena Tifoza
#26390 Re: FC Barcelona
Adoxxx wrote:dobro odigrano, ne treba se previse trositi na ovakve utakmice, ono sinoc je bilo sa 40% snage, jedva cekam da dodje neki jaci protivnik da vidim gdje smo.
Koliko adriano pauzira?
Bio je RM prije nekoliko dana. Ili oni se ne racunaju kao jaci protivnik.
-
Adoxxx
#26392 Re: FC Barcelona
dobar trening su samo odradiliCrvena Tifoza wrote:Adoxxx wrote:dobro odigrano, ne treba se previse trositi na ovakve utakmice, ono sinoc je bilo sa 40% snage, jedva cekam da dodje neki jaci protivnik da vidim gdje smo.
Koliko adriano pauzira?
Bio je RM prije nekoliko dana. Ili oni se ne racunaju kao jaci protivnik.
- skenderija04
#26394 Re: FC Barcelona
Dva inspektora javnih prihoda su danas pred sudijom izjavili i potvrdili u pisanoj formi da Leo Messi nije ucestvovao u eksplotaciji marketinskih prava.
Kraj price Platice sto je duzan ako sud utvrdi da treba da plati. Ovim cinom je zavrsena sva diskusija oko eventualnog krivicnog djela utaje poreza.
Kraj price Platice sto je duzan ako sud utvrdi da treba da plati. Ovim cinom je zavrsena sva diskusija oko eventualnog krivicnog djela utaje poreza.
- ascari
#26396 Re: FC Barcelona
Link za ovosedmicno izdanje Reviste http://www.footballorgin.com/search?q=revista
- ascari
#26397 Re: FC Barcelona
Ima li ko raspolozen, sa sicom u steku, a da ga ne bole ledja od dugog putovanja?

http://barcabih.com/fan-club/novosti/11 ... -barcelona
http://barcabih.com/fan-club/novosti/11 ... -barcelona
- ascari
#26398 Re: FC Barcelona
Apsolvirali smo da je Messi najbolji. E sad...
Omjer prije sinocnjeg susreta:
Alexis - 6 golova iz 16 suteva
Ronaldo - 8 golova iz 86 suteva
Ja mislim da je sve jasno
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Omjer prije sinocnjeg susreta:
Alexis - 6 golova iz 16 suteva
Ronaldo - 8 golova iz 86 suteva
Ja mislim da je sve jasno
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- HB_BHF
#26399 Re: FC Barcelona
Sve se više priča o tome da će Barca možda u januaru dovesti klasičnog napadača. Priča se također da su zainteresovani za Lewandowskog. Cijena mu je samo 8 mil €
Jedini problem je hoće li on lično izabrati Bayern, Barcu ili neki drugi klub. U tom slučaju Neymar bi i dalje ostao na svojoj lijevoj strani, dok bi Messi igrao desno (nešto poput formacije Argentine, Messi - Higuain).
Iako je trenutno prioritet golman, ni ova ideja ne bi bila loša...
Iako je trenutno prioritet golman, ni ova ideja ne bi bila loša...