Demokratska fronta Željko Komšić

-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#26376 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by -LIBERO- »

don vito wrote:U ovu twitter raspravu se ukljucio i Hamdo Lipovaca Jeremic porukom:
"Allah dragi najbolje zna sta je dobro za insana. Druze."
:D :D :D

a pacijent, pardon doktor, Suljagic, koalicioni partner SDA, zahvaljuje Hamdi na podrsci ovim rijecima:
Hamdo, ti i ja smo se uvijek tukli s ovima kojima su se Danis i Dennis prodali".
:D :D :D

Jebes Monti Pajton
Ovo vec prerasta u tragediju.
S kim su se 'oni tukli'? :lol: :shock: Auuuuu...pa ja ne vjerujem da se ovo desava :skoljka:
L u c i f e r

#26377 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by L u c i f e r »

dustaban wrote: Ne pratim twitter, je li ovo stvarno ovako?

Krwtiyebem, koje je ovo pomracenje uma. Nije ovo smijesno, ovo je za :fazlija:
Živa istina, eno slika na onom linku koji sam gore postavio, d e p o članak...
Innovation

#26378 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Innovation »

MuaDib wrote:
Anabella wrote:Mozemo to provjeriti kad hoces, mozda nabavim i spisak sa podjelom tih pozicija, cisto da se i to vidi...
Sanko Klinicki centar DF
Direktor zavoda DF
Kantonalni ministar DF
Dom zdravlja DF ( uskoro)

Hvala mrska nam SDA :izet: :izet:
Kad ono Semihina seka:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-ks ... /150731113

neko_iz_mase2
31.07.2015. u 20:02
Lazes jarane, nema veze sa njom jer je ova u SDP-u a imenovao je DF
:skoljka:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#26379 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

Image
lerdi

#26380 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

Puko Suljaga ko tromblon. Nadam se da će uskoro završiti sa epizodom u DF-u. Frajer je postao neuračunljiv.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#26381 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by -LIBERO- »

MuaDib wrote:
Anabella wrote:Mozemo to provjeriti kad hoces, mozda nabavim i spisak sa podjelom tih pozicija, cisto da se i to vidi...
Sanko Klinicki centar DF
Direktor zavoda DF
Kantonalni ministar DF
Dom zdravlja DF ( uskoro)

Hvala mrska nam SDA :izet: :izet:
Kad ono Semihina seka:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-ks ... /150731113
Semihina seka je dakako kadar SDA, ali ju je podrzao i DF. Kako drugacije bi dosla na tu poziciju. Koalicija, bez navodnika. Bas zbog toga je degutantno kada Suljagic, recimo, proziva i pljuje po nekome ko je, po njemu i ni po cemu drugome, u koaliciji sa SDA.

lerdi wrote:Puko Suljaga ko tromblon. Nadam se da će uskoro završiti sa epizodom u DF-u. Frajer je postao neuračunljiv.
Glasao sam za njega, za poziciju za clana predsjednistva....al mislim da bi se DF morao napokon dozvati, i nove ljude gurnuti u prvi esalon. Jer ovo sa Suljagicem ne vodi nigdje. Izrazito konfliktna licnost, bez osjecaja za normalan nacin komunikacije, bavljenja politikom, pa i odbranom na civilizovan nacin svojih stavova. Lose je ovo skroz, narocito za period koji je pred nama. A jako bitan je period pred nama.
JThomas

#26382 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

ovo je patologija, ne možeš se ovoliko praviti lud.
kamen spoticanja

#26383 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

JThomas wrote:ovo je patologija, ne možeš se ovoliko praviti lud.
Upravo...
JThomas

#26384 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

dugo nije bio nestranački čovjek, sad nek' opet povede nešto "nezavisno"... :D
dale cooper

#26385 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dale cooper »

Suljagic mi sa svojim tonom i načinom rasprave liči na prosječnog klix forumaša kao oni što su lomili koplja na temi o zakonu o radu. Ne bi me začudilo i da se nalazi ovdje pod nekim nikom.
JThomas

#26386 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

prosječni forumaš laje anonimno, a ne ujeda :D
nosara

#26387 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nosara »

Suljagic je, ocito, malo vise nadrndan... Fali mu finoce, nije za politicara... u Svicarskoj... :D

Ostaje cinjenica da su ova tri intelektualca bili na sigurnom dok je Bosna gorila, a on uzivao sve cari zasticene zone Srebrenica... Jedan od njih je zdusio u neka doba, dobio covjek prekomandu... :oops:
gospodja profiterka

#26388 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by gospodja profiterka »

lerdi wrote:Puko Suljaga ko tromblon. Nadam se da će uskoro završiti sa epizodom u DF-u. Frajer je postao neuračunljiv.
Hajde? A prije niste znali da je neuračunljiv? Znali ste, naravno, ali vam je pucala frulica. A to je mahom zato jer svi vi jedni o drugima mislite najgore i, dok se zajedno borite za kakvu moć i privilegije, nadate se da će drug po oružju ipak pasti s visoka, razbiti se, a poželjno bi bilo i da mu pri padu gaće spadnu. Malo je onih koji danas upiru prst u Emirov užareni tviter i vrište od šege koji nisu znali da on funkcionira tako: iznimno ljubazno, na granici snishodljivosti guta jal i huju koju osjeća prema svoj toj finoj gradskoj raji čiji mu glasovi i podrška trebaju, a kad stvari krenu nizbrdo gubi nadzor nad sobom, eksplodira nagomilani bijes...

Vodate jedni druge kao Paris Hilton svoga cuku, po kafanama, okruglim stolovima, dženazama, da vas svijet vidi u "dobrom društvu". A intimno mislite, koji lunatik, koji šupak, promijenio ime, prodana duša, komunističko kopile, ženomlat, glupak, korisna budala... šta već koga spada.

Nema ovdje sukoba sa SDA, jasno je i bez naočala da SDA vodi kolo. A vodi ga jer je od samog početka, od one konfuzne grupice Mladih muslimana, iskrena prema sebi, svome članstvu i glasačkom tijelu. Takvi smo kakvi smo - vaši smo i naši smo.

Ali zato ova kriza otkriva ko nam već dvije decenije monopolizira političku alternativu: djeca komunističkih političara i direktora propalih firmi u potrazi za novom ideologijom kao izvorom privilegija (kad ne može SKOJ, mogu pederi, može šta god), provincijske krvopije s tripicama do koljena koji iz, valjda, kućnog pritvora klikću "daće Allah" i proleterska djeca iz pasivnih krajeva koja su se pukim slučajem dočepala grada, od matične stranke dobili stipendije, početne poticaje, sitne sinekure, ali nikako, nikako da pređu taj posljednji stepenik i postanu ravna ovima sa početka spiska. Kakva ljevica, kakav đavo, to je sve s koca i konopca, od zla oca i gore matere. Sikću, pljuju, gađaju se kostima, viču jedni drugima da smrde, prozivaju se za veleizdaju i dezerterstvo, jadna dezorijentirana gomila.

Jadan je onaj ko je ovdje djecu rodio, nema se čemu nadati.
nosara

#26389 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nosara »

gospodja profiterka wrote: Jadan je onaj ko je ovdje djecu rodio, nema se čemu nadati.
Kako, pa ako je u sda valjda ima...? Ili nema bas niko..? :?
baxul

#26390 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by baxul »

meni je najstrašnije u svemu ovome što lik svakodnevno devalvira srebrenički genocid u dnevnopolitičke svrhe i samopromociju... to mi je najstrašnije.
gospodja profiterka

#26391 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by gospodja profiterka »

nosara wrote:
gospodja profiterka wrote: Jadan je onaj ko je ovdje djecu rodio, nema se čemu nadati.
Kako, pa ako je u sda valjda ima...? Ili nema bas niko..? :?
Nema baš niko.
fosna2014

#26392 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by fosna2014 »

dr. Suljagic je izgleda popucao. :( Sta mu je? Kao drekavac kakav, pa navalio na ljude. Kao u djetinstvu kada sam zajebao neku stvar pa me non-stop drug napadao pred ocem ON JE; ON JE!!! TI SI; TI SI!!!

Boze sacuvaj.
nosara

#26393 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nosara »

baxul wrote:meni je najstrašnije u svemu ovome što lik svakodnevno devalvira srebrenički genocid u dnevnopolitičke svrhe i samopromociju... to mi je najstrašnije.
Pa to je njegova zivotna prica... Sta se tu ima devalvirat...? Ne smije spomenut da je bio tamo da se dezerteri iz nase stranke i trezorski zapisi, sto su u narodnoj banci prespavali rat, ne bi uvrijedili...? Idi, bre...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#26394 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Uvijek je Suljagić pokazivao dozu neuračunljivosti i poneikad mu bukvalno pjena na usta krene.. radi toga, a i odnosa prema ženi ga nisam ni glasala.
Ipak, ovdje je u pravu, glede lokacije pojedinih ljudi i njega samog u ratnom periodu. Mada to nema veze sa izglasanim zakonom, tačno je. Da je sve morao ljepše upakovati kao političar i javna ličnost, ako ništa radi stranke i Komšića, morao je. :roll:
Mister Yes

#26395 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Mister Yes »

DF će imati šansu samo ako se radikalno i javno obračuna sa Suljagićem. Znači da neka kamera snimi kako Željko galami na njega i po mogućnosti da ga malo gurne rukom. Naravno uz izbacivanje iz stranke. Samo tako bi imali neke šanse da prežive. Ovo je užas šta im taj nečovjek učini :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#26396 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

mozda je puko, a mozda i nije, ali svejedno mi je i dalje jedan od drazih likova na politickoj sceni :D
nosara

#26397 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nosara »

Ono sto on od svoje huje nije artikulisao na pravi nacin je da nam danas oni kroje sudbinu... Oni, koji kad pukne, zduse u prekomandu...

To je smisao njegovih zapjenjenih upisa...
baxul

#26398 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by baxul »

nosara wrote:
baxul wrote:meni je najstrašnije u svemu ovome što lik svakodnevno devalvira srebrenički genocid u dnevnopolitičke svrhe i samopromociju... to mi je najstrašnije.
Pa to je njegova zivotna prica... Sta se tu ima devalvirat...? Ne smije spomenut da je bio tamo da se dezerteri iz nase stranke i trezorski zapisi, sto su u narodnoj banci prespavali rat, ne bi uvrijedili...? Idi, bre...
brate dragi znamo da je to njegova lična priča... ali gurati je u svaki politički sukob je devalvacija i zloupotreba te priče. to što sam sebi i svojoj tragediji radi je sramno. strašna zloupotreba te priče. srebrenica treba da bude naša kolektivna opomena i historijska lekcija prema kojoj se treba odnositi sa poštovanjem a ne gurati je u svaki politički sukob koji nema apsolutno nikakve veze sa tim.
nosara

#26399 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nosara »

baxul wrote:
nosara wrote:
brate dragi znamo da je to njegova lična priča... ali gurati je u svaki politički sukob je devalvacija i zloupotreba te priče. to što sam sebi i svojoj tragediji radi je sramno. strašna zloupotreba te priče. srebrenica treba da bude naša kolektivna opomena i historijska lekcija prema kojoj se treba odnositi sa poštovanjem a ne gurati je u svaki politički sukob koji nema apsolutno nikakve veze sa tim.
To ti hladne glave ili si bio tamo, izgubio rodbinu...?
lerdi

#26400 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

gospodja profiterka wrote:
Hajde? A prije niste znali da je neuračunljiv? Znali ste, naravno, ali vam je pucala frulica. A to je mahom zato jer svi vi jedni o drugima mislite najgore i, dok se zajedno borite za kakvu moć i privilegije, nadate se da će drug po oružju ipak pasti s visoka, razbiti se, a poželjno bi bilo i da mu pri padu gaće spadnu. Malo je onih koji danas upiru prst u Emirov užareni tviter i vrište od šege koji nisu znali da on funkcionira tako: iznimno ljubazno, na granici snishodljivosti guta jal i huju koju osjeća prema svoj toj finoj gradskoj raji čiji mu glasovi i podrška trebaju, a kad stvari krenu nizbrdo gubi nadzor nad sobom, eksplodira nagomilani bijes...

Vodate jedni druge kao Paris Hilton svoga cuku, po kafanama, okruglim stolovima, dženazama, da vas svijet vidi u "dobrom društvu". A intimno mislite, koji lunatik, koji šupak, promijenio ime, prodana duša, komunističko kopile, ženomlat, glupak, korisna budala... šta već koga spada.

Nema ovdje sukoba sa SDA, jasno je i bez naočala da SDA vodi kolo. A vodi ga jer je od samog početka, od one konfuzne grupice Mladih muslimana, iskrena prema sebi, svome članstvu i glasačkom tijelu. Takvi smo kakvi smo - vaši smo i naši smo.

Ali zato ova kriza otkriva ko nam već dvije decenije monopolizira političku alternativu: djeca komunističkih političara i direktora propalih firmi u potrazi za novom ideologijom kao izvorom privilegija (kad ne može SKOJ, mogu pederi, može šta god), provincijske krvopije s tripicama do koljena koji iz, valjda, kućnog pritvora klikću "daće Allah" i proleterska djeca iz pasivnih krajeva koja su se pukim slučajem dočepala grada, od matične stranke dobili stipendije, početne poticaje, sitne sinekure, ali nikako, nikako da pređu taj posljednji stepenik i postanu ravna ovima sa početka spiska. Kakva ljevica, kakav đavo, to je sve s koca i konopca, od zla oca i gore matere. Sikću, pljuju, gađaju se kostima, viču jedni drugima da smrde, prozivaju se za veleizdaju i dezerterstvo, jadna dezorijentirana gomila.

Jadan je onaj ko je ovdje djecu rodio, nema se čemu nadati.
Vratlomije koje ti napraviš od Suljagića, preko Mladih muslimana pa do pedera su neprevaziđene. Po tvojim postovima može se zaključiti da je nivo frustracije kod tebe i Emira u pet deka. Otići će ti na zdravlje pa eto belaja.
Post Reply