Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hajde mogu donekle i razumit nakaradna parkiranja po gradu i soping centrima,mjesta su ili ogranicena pa se nekad moras prilagodit drugom koji nakaradno ostavi auto ili tvoje ne moze stat ali ovo , jos hadzija spustio prozore do pola da se luftira auto
Last edited by el_bake007 on 14/05/2021 21:00, edited 1 time in total.
Pokusao se parkirat iz prve, rezultat se vidi
Zna on kako je nakaradno parkirao, takvi se nece popravit pa normalno parkirat unutar linija za njegovo mjesto kad se to ne kaznjava.
Kako bih mu ja sa merakom privukao auto do vozačevih vrata, izašao bih ja ako treba na suvozačeva i slikao oba auta, da se vidi da sam ja u parking mjestu a da je on pregazio debelo u moje mjesto, pa da debeli slon mora preko suvozačevog ući i plus ako me dohvati, da imam njegove tablice za potrebe zivkanja 122
na kraju krajeva, privukao bi mu se do vrata da ne može do šteke doći i sjedio u autu i palamudio igrica na telefonu
liaar wrote: ↑22/07/2020 17:24
Kako bih mu ja sa merakom privukao auto do vozačevih vrata, izašao bih ja ako treba na suvozačeva i slikao oba auta, da se vidi da sam ja u parking mjestu a da je on pregazio debelo u moje mjesto, pa da debeli slon mora preko suvozačevog ući i plus ako me dohvati, da imam njegove tablice za potrebe zivkanja 122
na kraju krajeva, privukao bi mu se do vrata da ne može do šteke doći i sjedio u autu i palamudio igrica na telefonu
liaar wrote: ↑22/07/2020 17:24
Upravo to sam i uradio neki dan... Dolazim ispred zgrade gdje je uvijek cirkus sa parkingom a tek nedavno su kao iscrtali mjesta, ugl. levat parkirao tako nakaradno da ocigledno niko nije htjeo da parkira pored njega i rizikuje ostecenje. Sreca sa sluzbenim sam bio pa sam namjerno prisao koliko god sam mogao, cak sam i retrovizor zaklopio, izađem fino slikam auta pa bujrum udaraj.
Luciano88 wrote: ↑22/07/2020 18:15
izađem fino slikam auta pa bujrum udaraj.
Na koji način misliš dokazati da je on?
Ne vidim sto bi bio problem dokazati ako imam slike (na kojima se moze vidjeti vrijeme slikanja). Slikao desnu stranu auta prije parkiranja, pa slikao kad sam parkirao.
Da je kojim slucajem bilo ostecenja slikao bih naravno i zvao policiju. Koliko sam upucen ako oni ne mogu dati svoj sud onda zovu vjestaka. S obzirom da imam slike nasli bi ko je u pitanju i provjerili ostecenje na njegovom autu i uporedili te na osnovu toga dali konacni sud.
Luciano88 wrote: ↑22/07/2020 18:15
izađem fino slikam auta pa bujrum udaraj.
Na koji način misliš dokazati da je on?
Ne vidim sto bi bio problem dokazati ako imam slike (na kojima se moze vidjeti vrijeme slikanja). Slikao desnu stranu auta prije parkiranja, pa slikao kad sam parkirao.
Da je kojim slucajem bilo ostecenja slikao bih naravno i zvao policiju. Koliko sam upucen ako oni ne mogu dati svoj sud onda zovu vjestaka. S obzirom da imam slike nasli bi ko je u pitanju i provjerili ostecenje na njegovom autu i uporedili te na osnovu toga dali konacni sud.
U teoriji yes. U praksi u ovoj nasoj drzavi to bi ti bio haski tribunal 20 godina dokazivanja i sudjenja