Izgleda da je bio uhapšen ima mjesec dana...radostan dan wrote:hmmm...
dobro vučiću...
...haj ti samo nastavi da ispunavaš obećano, možda za par milimetara i promjenim mišljenje...
UHAPŠEN DARKO ŠARIĆ.
Dešavanja u Srbiji
- area51
#26351 Re: Dešavanja u Srbiji
-
radostan dan
#26352 Re: Dešavanja u Srbiji
taman htjedoh napisati...
očito da je vučić bio apsolutno siguran u njegovo hapšenje, vidi se po predizbornim najavama.
što će reći, Čamio je Čekajući da se izbori završe, pa da plasira info...
opet fantastičan tajming i poentiranje...završili se izbori, ja pobjedio, ja ispunjavam što obećam, ja uhapsio odmah sutra dan šarića, idemo dalje u ispunjenje ostalih obećanja.
nema šanse...znajući koliko je trapava srpska politika, koja često liči na slona u prodavnici pocelana, nema šanse da su mu planeri i pr-ovi srbi...cia snajka, cia...
- Havatar
#26353 Re: Dešavanja u Srbiji
Apatijaultima_palabra wrote:Može li neko izanalizirati gdje ode 40tak posto koji su donedavno išli DS-u i Tadiću? DS, NDS i LDP zajedno imaju oko 15%, šta je sa ostalima?
- area51
#26354 Re: Dešavanja u Srbiji
ja mu ništa ne vjerujem dok ne uhapsi toletaradostan dan wrote:![]()
taman htjedoh napisati...
očito da je vučić bio apsolutno siguran u njegovo hapšenje, vidi se po predizbornim najavama.
što će reći, Čamio je Čekajući da se izbori završe, pa da plasira info...
opet fantastičan tajming i poentiranje...završili se izbori, ja pobjedio, ja ispunjavam što obećam, ja uhapsio odmah sutra dan šarića, idemo dalje u ispunjenje ostalih obećanja.![]()
nema šanse...znajući koliko je trapava srpska politika, koja često liči na slona u prodavnici pocelana, nema šanse da su mu planeri i pr-ovi srbi...cia snajka, cia...
- area51
#26355 Re: Dešavanja u Srbiji
A prije će biti da je razočarenje u vlast DS od 2000 do 2012Havatar wrote:Apatijaultima_palabra wrote:Može li neko izanalizirati gdje ode 40tak posto koji su donedavno išli DS-u i Tadiću? DS, NDS i LDP zajedno imaju oko 15%, šta je sa ostalima?
- Paranoid
#26358 Re: Dešavanja u Srbiji
..eno ih na Krimu... srbuju..ultima_palabra wrote:Može li neko izanalizirati gdje ode 40tak posto koji su donedavno išli DS-u i Tadiću? DS, NDS i LDP zajedno imaju oko 15%, šta je sa ostalima?
-
Ras Al Ghul
#26360 Re: Dešavanja u Srbiji
Pičkousti i PR
od radikalnog četnika doduše uvijek obrijanog
do Sv. Pičkoustog od Srbije
Hoćel kakav crkva dobiti ime po njemu 
- Altair_SA
#26361 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma promjenio se to je cudo... govno genocidashko cetnicko bio i ostao. Ko ih shisha, i njega i drzavu koja je izvrsila agresiju na moju zemlju.
-
radostan dan
#26362 Re: Dešavanja u Srbiji
tole je jači od stejt dipartmenta i komisije iz visbadena. tole je osnivač malteških sokolova i kapiten templara.area51 wrote: ja mu ništa ne vjerujem dok ne uhapsi toleta
kad je anektirao krim, putin je toleta pitao dvije stvari:
smijem li i kako ću?
- Johnzy
#26363 Re: Dešavanja u Srbiji
A na koga da uplati tiket? Ma treba fudbal zabraniti bar pet godina, a uhapsiti svakog ko kupi loptu. Ionako ne bi bila šteta.radostan dan wrote:tole je jači od stejt dipartmenta i komisije iz visbadena. tole je osnivač malteških sokolova i kapiten templara.area51 wrote: ja mu ništa ne vjerujem dok ne uhapsi toleta
kad je anektirao krim, putin je toleta pitao dvije stvari:
smijem li i kako ću?
-
radostan dan
#26364 Re: Dešavanja u Srbiji
ja to odavno tvrdim...imati onakve klince a onakav savez, to je zločin.
-
Ras Al Ghul
#26365 Re: Dešavanja u Srbiji
Neka ga Pičkousti hapsi k'o Balkanskog Pabla Eskobararadostan dan wrote:ja to odavno tvrdim...imati onakve klince a onakav savez, to je zločin.
-
Hlapoje
#26366 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne bih se uopšte složio sa tobom.radostan dan wrote:ja to odavno tvrdim...imati onakve klince a onakav savez, to je zločin.
Tole je najbolji predsednik fudbalskog saveza od kada se lopta kotrlja u Srbiji.
To samo nerealni ne vide...i oni koji se ne razumeju u fudbal.
Ko je bio bolji od Toleta?
-
radostan dan
#26367 Re: Dešavanja u Srbiji
ras - tole će uhapsiti vučića, samo je pitanje vremena.
hlapoje - smotaj i meni jednu.
edit -
ko je bio bolji ot toleta?
ne znam...znam da je svijet počeo sa adamom, pa kain, pa noe, i onda došao tole. i od tad obnaša funkciju.
dal su se ova prva tri priFaćali kakve funkcije u nogometu, ne bih znao reći, pa ne mogu da pravim komparaciju...
edit -
ne znam...znam da je svijet počeo sa adamom, pa kain, pa noe, i onda došao tole. i od tad obnaša funkciju.
dal su se ova prva tri priFaćali kakve funkcije u nogometu, ne bih znao reći, pa ne mogu da pravim komparaciju...
- Johnzy
#26368 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma šta, na istim izborima na kojima Vučić osvoji 48% glasova, Tole može 64% bez da ulazi u koaliciju. I u vladi svi ministri mogu da budu Tole, kao i zamenici.radostan dan wrote:ras - tole će uhapsiti vučića, samo je pitanje vremena.
edit -
-
Ras Al Ghul
#26369 Re: Dešavanja u Srbiji
radostan dan wrote:ras - tole će uhapsiti vučića, samo je pitanje vremena.
edit -
Samo jedno ime znam Karadžić Tomislav, Tomislav le....
-
Hlapoje
#26370 Re: Dešavanja u Srbiji
radostan dan wrote:ras - tole će uhapsiti vučića, samo je pitanje vremena.
edit -
Da nisu Miljanić i Pikseta bili bolji?
Odgovorno tvrdim, srpski fudbal nije imao sposobniju ličnost na čelu saveza od Toleta Karadžića.
- Creasy
#26371 Re: Dešavanja u Srbiji
Šta je Tole uradio osim što je napravio onaj fudbalski kamp u Pazovi i srozao srpski fudbal na nivo reprezentacija iz petog šešira? Pod ostalima smo bar išli na SP gotovo redovno...
- ultima_palabra
#26372 Re: Dešavanja u Srbiji
Vi iz Vojkovića niste nigdje išliCreasy wrote:Šta je Tole uradio osim što je napravio onaj fudbalski kamp u Pazovi i srozao srpski fudbal na nivo reprezentacija iz petog šešira? Pod ostalima smo bar išli na SP gotovo redovno...
-
Bodkin
#26373 Re: Dešavanja u Srbiji
Samo sam cekao nekoga 
Sent from my Lumia
Sent from my Lumia
- area51
#26374 Re: Dešavanja u Srbiji
Nešto slušam i gledam ove političare,bezbjednjake,policajce... iz Srbije i Cg a u vezi Šarića i dođe mi da povratim.Pa koga ste vi pratili,locirali,uhapsili,deportovali majko moja
Amerikanci(DEA) to sve odradili,na avion i rekli evo vam ga i osudite ga,previše mu je guza zinula a i počeo je da remeti stvari na "visokom nivou"
Amerikanci(DEA) to sve odradili,na avion i rekli evo vam ga i osudite ga,previše mu je guza zinula a i počeo je da remeti stvari na "visokom nivou"
- area51
#26375 Re: Dešavanja u Srbiji
Po koji frustrirani od nedelje iz I.W. ,drži još...Bodkin wrote:Samo sam cekao nekoga
Sent from my Lumia