FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#26351 Re: FC Barcelona
A ti ciko dosao da im objasnis kako funkcionise moderni fudbal.....
- DonVitoni
#26353 Re: FC Barcelona
Evo i golova.
Bolje da si gifove poljepio.. brze ide.
Bolje da si gifove poljepio.. brze ide.
Last edited by DonVitoni on 29/10/2013 23:58, edited 1 time in total.
-
Vertig0
#26354 Re: FC Barcelona
Cekaj malo, jel neki od vecih trofeja uvijet da se uzme titula najboljeg igraca? Ima li taj uvijet igdje u pravilima?
Zasto Ronaldo 2012? Real nakon 5-6 godina dominacije uzeo ligu, na drugim poljima nista nisu napravili.
Zasto je tu Ronaldo bio u prednosti nad Messijem?
Elem, iskljucujem se iz daljne rasprave, Messi je karina igrac, ja ga ni u Vrbanjusu ne bih.
Zasto Ronaldo 2012? Real nakon 5-6 godina dominacije uzeo ligu, na drugim poljima nista nisu napravili.
Elem, iskljucujem se iz daljne rasprave, Messi je karina igrac, ja ga ni u Vrbanjusu ne bih.
-
fixer
#26355 Re: FC Barcelona
Pa gdje ces ovu utakmicu. Jedino vrijedno paznje je slobodni. Ali slobodni udarac bi sad Mihajlovic zabio, sto ne znaci da bi druge stvari dobro odigrao. Svaku veliku tekmu je tih. Zadnju koju je odigrao na nivou renomea je protiv Arsenala. Sad kad smo nabrojali dobre, ukoliko nabrojimo velike tekme, iznenadio bi se koliko je to malo.Vertig0 wrote:http://www.worldfootball.net/report/pri ... al-madrid/
mozda ova utakmica, ili je i to bio laksi protivnik?
- skenderija04
#26356 Re: FC Barcelona
Ne znam drug, ali od 1989 godine Barcelona nije spojila 4 gostovanja bez primljenog gola. Danas su i to uspjeli. Meni cak i nisu toliko losi pozadi. Razlog: Barcelona sa Tatom igra povucenije.LSD wrote:Ne znam kako Celta nije zabila gol na ovoj utakmicinevjerovatno.....barem 5-6 extra šansi su imali, što opet govori kakvu zayebanciju od odbrane Barca ima
Bože sacuvaj....kako ce ih neki jaci tim unakaziti.
@505, hvala ti što svaki put postaviš linkove za tekmu![]()
...iako nisi to dužan uopšte....nikako da se sjetim da se zahvalim....svaka ti cast još jednom
- aux
#26357 Re: FC Barcelona
Ne da se Messiju nikako mada je maestralno odigrao veceras.Odlicna igra Barse mogla je veceras Celta i petardu primit ali dobro su prosli 
-
Vertig0
#26358 Re: FC Barcelona
Po meni je gol ili asistencija u jednoj jacoj utakmici sasvim dovoljno, obavio je svoj dio posla.
To sto ti ocekujes da on svaku utakmicu ismijava protivnicke odbrane, niza 5 igraca i predibla golmana da bi ti mogao reci da je najbolji je problem tvoje nerealnosti.
To sto ti ocekujes da on svaku utakmicu ismijava protivnicke odbrane, niza 5 igraca i predibla golmana da bi ti mogao reci da je najbolji je problem tvoje nerealnosti.
-
Crvena Tifoza
#26359 Re: FC Barcelona
Jel ono u 2012 Penaldo dao preko 90 golova?Vertig0 wrote:Cekaj malo, jel neki od vecih trofeja uvijet da se uzme titula najboljeg igraca? Ima li taj uvijet igdje u pravilima?
Razligu trollovi! MINUS DEVET sad nek vas sudija čupa protiv Elche.
Last edited by Crvena Tifoza on 30/10/2013 00:04, edited 1 time in total.
-
fixer
#26360 Re: FC Barcelona
5-6 godina dominacije.Vertig0 wrote:Cekaj malo, jel neki od vecih trofeja uvijet da se uzme titula najboljeg igraca? Ima li taj uvijet igdje u pravilima?
-
5 0 5
#26361 Re: FC Barcelona
nema na cemu kolega.LSD wrote:Ne znam kako Celta nije zabila gol na ovoj utakmicinevjerovatno.....barem 5-6 extra šansi su imali, što opet govori kakvu zayebanciju od odbrane Barca ima
...iako nisi to dužan uopšte....nikako da se sjetim da se zahvalim....svaka ti cast još jednom
dobra je celta bila, ali i valdes isto. cudna utakmica. pogotovo prvo poluvrijeme.
-
fixer
#26362 Re: FC Barcelona
Od najboljeg na svijetu se ocekuje da u velikim tekmama vodi svoj tim. 70% tih tekmi nek je na nivou i meni je najbolji te sezone. Ukoliko je njegov klub osvojio nesto veliko naravno. To moze biti golman, vezni, napadac.Vertig0 wrote:Po meni je gol ili asistencija u jednoj jacoj utakmici sasvim dovoljno, obavio je svoj dio posla.
-
Vertig0
#26363 Re: FC Barcelona
Pa jel nije? Pogledaj malo trofeje u posljednjih 5-6 godina sve ce ti biti jasno.fixer wrote:5-6 godina dominacije.Vertig0 wrote:Cekaj malo, jel neki od vecih trofeja uvijet da se uzme titula najboljeg igraca? Ima li taj uvijet igdje u pravilima?
-
LSD
#26364 Re: FC Barcelona
To Da i neka igra što se mene tice, šta ima veze....treba malo i promjeniti, izaci iz kolotecine....robovali su posjedu i zapali u neku kolotecinu....ali bilo je propuha u odbrani veceras, jer je Cetla napravila 5-6 šansi (treba reci da nisu uopšte loša ekipa).skenderija04 wrote:Ne znam drug, ali od 1989 godine Barcelona nije spojila 4 gostovanja bez primljenog gola. Danas su i to uspjeli. Meni cak i nisu toliko losi pozadi. Razlog: Barcelona sa Tatom igra povucenije.LSD wrote:Ne znam kako Celta nije zabila gol na ovoj utakmicinevjerovatno.....barem 5-6 extra šansi su imali, što opet govori kakvu zayebanciju od odbrane Barca ima
Nego da te pitam za Fontasa, jer nisam upratio oko njega situaciju.....je li on posuđen igrac ili su ga prodali Celti
Nolito, Rafinha (on je na posudbi), Fontas - sve do juce igraci Barce.
- kisni indijanac
#26365 Re: FC Barcelona
cesc fabregas <3 samo da ga spomenem
- skenderija04
#26366 Re: FC Barcelona
Prodan. Milion i ako odigra X utakmica jos jedan.LSD wrote:To Da i neka igra što se mene tice, šta ima veze....treba malo i promjeniti, izaci iz kolotecine....robovali su posjedu i zapali u neku kolotecinu....ali bilo je propuha u odbrani veceras, jer je Cetla napravila 5-6 šansi (treba reci da nisu uopšte loša ekipa).skenderija04 wrote:Ne znam drug, ali od 1989 godine Barcelona nije spojila 4 gostovanja bez primljenog gola. Danas su i to uspjeli. Meni cak i nisu toliko losi pozadi. Razlog: Barcelona sa Tatom igra povucenije.LSD wrote:Ne znam kako Celta nije zabila gol na ovoj utakmicinevjerovatno.....barem 5-6 extra šansi su imali, što opet govori kakvu zayebanciju od odbrane Barca ima
Nego da te pitam za Fontasa, jer nisam upratio oko njega situaciju.....je li on posuđen igrac ili su ga prodali Celtiveceras je bio vrlo dobar - Pedra nautralisao, a i Messiju oduzeo nekoliko lopti.
Nolito, Rafinha (on je na posudbi), Fontas - sve do juce igraci Barce.
-
fixer
#26367 Re: FC Barcelona
Pa pogledaj ko je ligu osvojio 2008. I 2012. Tu nema 5-6 godina.Vertig0 wrote: Pa jel nije? Pogledaj malo trofeje u posljednjih 5-6 godina sve ce ti biti jasno.
- kisni indijanac
#26368 Re: FC Barcelona
Vertig0 wrote:Po meni je gol ili asistencija u jednoj jacoj utakmici sasvim dovoljno, obavio je svoj dio posla.
-
Vertig0
#26369 Re: FC Barcelona
Upravo to je moja poenta. Ako je klubu kao sto je Real Mdrid za 6 godina dosta da osvoji 2 lige, a da mu najveci rival u medjuvremenu osvoji 4 lige, 3 kupa, 2 super kupa i 3 lige prvaka onda ne znam stvarno...fixer wrote:Pa pogledaj ko je ligu osvojio 2008. I 2012. Tu nema 5-6 godina.Vertig0 wrote: Pa jel nije? Pogledaj malo trofeje u posljednjih 5-6 godina sve ce ti biti jasno.
Da ne govorim o medjusobnim duelima.
-
LSD
#26370 Re: FC Barcelona
Ma Messi se veceras šetao po terenu, nezainteresovano djelovao za utakmicu, nije se ni oznojio garant....ali cim malo potrci i hoce da igra, odmah neka šansa, šut, asistencija.
Ovaj Martino je izgleda lud frajer, nece mu puno tolerisati šetnju i nezalaganje....ne bi me cudilo ako ga uskoro ne postavi na klupu
e to bi tek bio šok za sve.
Samo Pep je mogao njih natjerati da trce ko ludi i da preoru teren....imao je muda i autoritet.
Ovaj Martino je izgleda lud frajer, nece mu puno tolerisati šetnju i nezalaganje....ne bi me cudilo ako ga uskoro ne postavi na klupu
Samo Pep je mogao njih natjerati da trce ko ludi i da preoru teren....imao je muda i autoritet.
Last edited by LSD on 30/10/2013 00:24, edited 1 time in total.
-
5 0 5
#26371 Re: FC Barcelona
pa pokusavao je messi veceras. sa svih strana. nije ga islo.LSD wrote:Ma Messi se veceras šetao po terenu, nezainteresovano djelovao za utakmicu, nije se ni oznojio garant....ali cim malo potrci i hoce da igra, odmah neka šansa, šut, asistencija.
Ovaj Martino je izgleda lud frajer, nece mu puno tolerisati šetnju i nezalaganje....ne bi me cudilo ako ga uskoro ne postavi na klupu![]()
Samo Pep je mogao njih natjerati da trce kako treba i da preoru teren....imao je muda i autoritet.
Record Barcelona 2013/14: W - D - W - D - W - W - W - W - W - W - W - W - D - D - W - W • 12W, 4D, 0L. Goals: 40-9. Clean Sheets: 9.
-
Vertig0
#26372 Re: FC Barcelona
Ja uopste nisam rekao da je sjajan u posljednje vrijeme, u potpunosti se slazem sa tobom. Lose igra, protiv Reala je bio Uzasan. Ali ne moze ga se osporavati, bar ne jos.
-
fixer
#26373 Re: FC Barcelona
Ti si pitao cime je 2012. Ronaldo zasluzio nagradu nakon dominacije Barce nekih 5-6 godina? Ako racunas 6 godina to je od sezone 2007. U tom periodu imaju po tri la lige. Smijesno mi uopce navesti 5-6 godina. Da si rekao 3 ne bih rekao nista.Vertig0 wrote:Upravo to je moja poenta. Ako je klubu kao sto je Real Mdrid za 6 godina dosta da osvoji 2 lige, a da mu najveci rival u medjuvremenu osvoji 4 lige, 3 kupa, 2 super kupa i 3 lige prvaka onda ne znam stvarno...fixer wrote:Pa pogledaj ko je ligu osvojio 2008. I 2012. Tu nema 5-6 godina.Vertig0 wrote: Pa jel nije? Pogledaj malo trofeje u posljednjih 5-6 godina sve ce ti biti jasno.![]()
Da ne govorim o medjusobnim duelima.
- kisni indijanac
#26374 Re: FC Barcelona
sve ih nešto kritikujemo, a skupljaju bodove, ok primera možda nije mjerilo...čekamo nokaut fazu LPLSD wrote:Ma Messi se veceras šetao po terenu, nezainteresovano djelovao za utakmicu, nije se ni oznojio garant....ali cim malo potrci i hoce da igra, odmah neka šansa, šut, asistencija.
Ovaj Martino je izgleda lud frajer, nece mu puno tolerisati šetnju i nezalaganje....ne bi me cudilo ako ga uskoro ne postavi na klupu![]()
Samo Pep je mogao njih natjerati da trce kako treba i da preoru teren....imao je muda i autoritet.
-
5 0 5
#26375 Re: FC Barcelona
jednako je mjerilo kao i realu i atelticu.kisni indijanac wrote: sve ih nešto kritikujemo, a skupljaju bodove, ok primera možda nije mjerilo...čekamo nokaut fazu LP