Ako,ako,Sumire,samo da znas,haram je veseliti se tudjoj muci.sumirprimus wrote: Vama kad su sudili ja sam moram priznat naspem 2 deca malo meze i laga No s apetitom razgled brejking njuza
Ukrajina
- Nadzornik
#26351 Re: Ukrajina
- salik79
#26352 Re: Ukrajina
Opet veze nemas...славянин wrote:Jes u jednoj ganjajuci da izbjegne da mu strpaju bombu u vilu a u drugoj nazdravljajuci pobjedama svojih armejaca. Iran opet kreno fino uplacivati vidim./salik79 wrote:Kakvu bolan zaledjinu?!jeza u ledja wrote:
Kakva laz jebote. Naravno da jesu! Eksi nisu mogli sprijecitiPa Srbija bi bila mali mrav da nije imala zaledjinu Rusa.
Btw, koliko je Milosevic proveo vakta u Americi, a koliko u Rusiji?
A Iran k'o Iran - novo auto od sedamdeset i kusur hiljada, placa, procenti, bonusi... Hvala im, kud culi kud ne culi.
Last edited by salik79 on 30/11/2018 21:13, edited 1 time in total.
- salik79
#26353 Re: Ukrajina
славянин wrote:Mula kaze Rusija dobra - dakle Rusija dobra - Jel se slazes ili da ti rezu platusalik79 wrote:
Rusofil nikada, "mulofil" uvijek i to ne krijem. Za razliku od tebe, koji si "iznad toga", "potpuno nepristrasan", "objektivan",.... bas kao i mediji tvoje "domovine".
Gdje mula to kaze?!
- славянин
#26354 Re: Ukrajina
Daj ba ne hvali se..salik79 wrote: Opet veze nemas...
A Iran k'o Iran - novo auto od srdamdeset i kusur hiljada, placa, procenti, bonusi... Hvala im, kud culi kud ne culi.
- salik79
#26355 Re: Ukrajina
славянин wrote:Daj ba ne hvali se..salik79 wrote: Opet veze nemas...
A Iran k'o Iran - novo auto od srdamdeset i kusur hiljada, placa, procenti, bonusi... Hvala im, kud culi kud ne culi.
Ne hvalim se, samo velim sta sve Iran daje...Kada se vec uvijek kacite na Iran i "platnu listu".
-
sumirprimus
#26356 Re: Ukrajina
Ma jes krac. Poslje svega sto se desilo ja sam uzivo.Nadzornik wrote:Ako,ako,Sumire,samo da znas,haram je veseliti se tudjoj muci.sumirprimus wrote: Vama kad su sudili ja sam moram priznat naspem 2 deca malo meze i laga No s apetitom razgled brejking njuza
Ostecena generacija.zalim za mnogo cim al za tim osjecajem uzitka ni najmanje.
E sad jest jebga licimurno s distance navijat za ukrajince a njihova jajca u skripu.al ko god ubaci prst u oko rusima
- славянин
#26357 Re: Ukrajina
Zakacio sam ti jednom.. mislim da ti je bilo dosta.salik79 wrote:
Ne hvalim se, samo velim sta sve Iran daje...Kada se vec uvijek kacite na Iran i "platnu listu".
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#26358 Re: Ukrajina
Je li pricas o rezolucijama u periodu 1992-1995?славянин wrote:Jel se namjerno pravis... ne znam kako nijezno da kazem.Sta bolan nisu mogli sprijeciti - pa oni i Kina su skakali na svaku rezoluciju a to da nisu mogli - sreca pa nisu jer nebi sprjecavali nego bi pomagali - Znas kada bi Nato bombardovao Srbe da je Rusija bila jaka ??? Nego bi nas ovde satirali .. Sta ti je zaludjenost.salik79 wrote:
Pa u tome jeste poenta svih mojih upisa. Dakle, rusi definitivno nisu mogli ni sprijeciti, a ni kazniti sva zlodjela koja su pocinjena od strane cetalja. A svi znamo ko jeste.
-
sumirprimus
#26359 Re: Ukrajina
Inace dok razglabate o platama u ukrajni na liniji puca se...

- salik79
#26360 Re: Ukrajina
Hocemo li kaciti?славянин wrote:Zakacio sam ti jednom.. mislim da ti je bilo dosta.salik79 wrote:
Ne hvalim se, samo velim sta sve Iran daje...Kada se vec uvijek kacite na Iran i "platnu listu".A to sto si placen dobro sada od Njemacke firme... gdje tu dolazi Iran
sufinansira pomalo
Kada to nisam bio placen od njemacke firme?!
Nemam potrebe za bilo kakvim sufinansiranjem. A ti?
- славянин
#26361 Re: Ukrajina
Lift and strike was the name of an American policy, which sought to improve the chances of a political settlement in the Bosnian War. The idea of the proposal was to lift a United Nations arms embargo in order to allow the poorly armed Bosniaks to arm with imported weapons, thus balancing the conflict, along with the threat of air strikes against the Bosnian Serbs. The policy was initially called for in the summer of 1992 by the then Bosnian President Alija Izetbegović,and later adopted by several US Senators including Joseph Biden. After initially opposing the policy, Bill Clinton adopted it as a part of his 1992 campaign platform, in an effort to distance himself from George H. W. Bush on foreign policy._BataZiv_0809 wrote:Je li pricas o rezolucijama u periodu 1992-1995?славянин wrote:Jel se namjerno pravis... ne znam kako nijezno da kazem.Sta bolan nisu mogli sprijeciti - pa oni i Kina su skakali na svaku rezoluciju a to da nisu mogli - sreca pa nisu jer nebi sprjecavali nego bi pomagali - Znas kada bi Nato bombardovao Srbe da je Rusija bila jaka ??? Nego bi nas ovde satirali .. Sta ti je zaludjenost.salik79 wrote:
Pa u tome jeste poenta svih mojih upisa. Dakle, rusi definitivno nisu mogli ni sprijeciti, a ni kazniti sva zlodjela koja su pocinjena od strane cetalja. A svi znamo ko jeste.
United States Secretary of State Warren Christopher visited European governments in May 1993 in order to persuade them to support the strategy, which would have required their involvement, but the United Kingdom, France, Germany and Russia rejected the proposal, fearing that it would endanger UNPROFOR troops and the UNHCR's humanitarian programme.
Upravo.
- славянин
#26362 Re: Ukrajina
Druze.... ja nisam zaposlensalik79 wrote:Hocemo li kaciti?славянин wrote:Zakacio sam ti jednom.. mislim da ti je bilo dosta.salik79 wrote:
Ne hvalim se, samo velim sta sve Iran daje...Kada se vec uvijek kacite na Iran i "platnu listu".A to sto si placen dobro sada od Njemacke firme... gdje tu dolazi Iran
sufinansira pomalo
![]()
![]()
Nemam potrebe za bilo kakvim sufinansiranjem. A ti?
-
sumirprimus
#26363 Re: Ukrajina
Kakav amater 
- salik79
#26364 Re: Ukrajina
Onda to sve samo za sebe govori.славянин wrote:Druze.... ja nisam zaposlensalik79 wrote:Hocemo li kaciti?славянин wrote: Zakacio sam ti jednom.. mislim da ti je bilo dosta.A to sto si placen dobro sada od Njemacke firme... gdje tu dolazi Iran
sufinansira pomalo
![]()
![]()
Nemam potrebe za bilo kakvim sufinansiranjem. A ti?skontaj sada.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#26365 Re: Ukrajina
Broj rezolucija koje su predlozile stalne clanice VS UN koje je Rusija blokirala?Žславянин wrote:
Upravo.
Datum kad je Rusija priznala BiH?
-
sumirprimus
#26366 Re: Ukrajina
Ma jb te priznanje vise.
Najveci srpski saveznik
Srbija agresor.
1 i 1 2
2 agresora.
Najveci srpski saveznik
Srbija agresor.
1 i 1 2
2 agresora.
- славянин
#26367 Re: Ukrajina
Upravo - ja potpisujem platne liste - doduse moze se okarakterisati da zaposljavam sam sebe. Ali opet daj da ne vezemo price na licne uspjehe - samo da ti objasnim da tvoj uspjeh nije mjerilo snage argumenata jer ako jeste - odmah da ti kazem da si izgubiosalik79 wrote:
Onda to sve samo za sebe govori.
Last edited by славянин on 30/11/2018 21:26, edited 1 time in total.
- salik79
#26368 Re: Ukrajina
славянин wrote:Lift and strike was the name of an American policy, which sought to improve the chances of a political settlement in the Bosnian War. The idea of the proposal was to lift a United Nations arms embargo in order to allow the poorly armed Bosniaks to arm with imported weapons, thus balancing the conflict, along with the threat of air strikes against the Bosnian Serbs. The policy was initially called for in the summer of 1992 by the then Bosnian President Alija Izetbegović,and later adopted by several US Senators including Joseph Biden. After initially opposing the policy, Bill Clinton adopted it as a part of his 1992 campaign platform, in an effort to distance himself from George H. W. Bush on foreign policy._BataZiv_0809 wrote:Je li pricas o rezolucijama u periodu 1992-1995?славянин wrote: Jel se namjerno pravis... ne znam kako nijezno da kazem.Sta bolan nisu mogli sprijeciti - pa oni i Kina su skakali na svaku rezoluciju a to da nisu mogli - sreca pa nisu jer nebi sprjecavali nego bi pomagali - Znas kada bi Nato bombardovao Srbe da je Rusija bila jaka ??? Nego bi nas ovde satirali .. Sta ti je zaludjenost.
United States Secretary of State Warren Christopher visited European governments in May 1993 in order to persuade them to support the strategy, which would have required their involvement, but the United Kingdom, France, Germany and Russia rejected the proposal, fearing that it would endanger UNPROFOR troops and the UNHCR's humanitarian programme.
Upravo.
Znas li ti sta su rezolucije?
Inace, ovo sto si citirao, ciji su saveznici UK, Fr i De?
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#26369 Re: Ukrajina
Tema, Ukrajina
Merkel protege suggests blockade of Russian ships over Ukraine crisis
Pomorska blokada u najavi?
Pomorska blokada u najavi?
- славянин
#26370 Re: Ukrajina
Ne znam sta su rezolucije de mi objasni. Naveo sam vam jednu - koja nikada nije dosla ni do vijeca sigurnosti jer je izmedju ostalih Ruski stav bio poznat.Tvrdnje da Rusija nije pomagala kako je mogla Srbiju (srecom tada nije mogla puno) necu vise da razglabam jer je to jednostavno van pameti - diskusija tipa one sa smrckom - nadalje ocito da svijet nije kao sto ga zamisljas da amerika drzi kao lutke Fr GB itd .. mislim tvoja i vasa Iranska zamisao je Rotschild Masoni Amerika ovo ono.. zemlje imaju svoje stvavove.. Americki saveznici nisu se slagali sa samom Amerikom ocito. pritiskali ameri jesu - izmedju ostalih to je jedan od najvaznijih razloga izostanka ranije i vece intervencije.salik79 wrote:
- salik79
#26371 Re: Ukrajina
Kako znas da sam izgubio?!! Kojom logikom?славянин wrote:Upravo - ja potpisujem platne liste - doduse moze se okarakterisati da zaposljavam sam sebe. Ali opet daj da ne vezemo price na licne uspjehe - samo da ti objasnim da tvoj uspjeh nije mjerilo snage argumenata jer ako jeste - odmah da ti kazem da si izgubiosalik79 wrote:
Onda to sve samo za sebe govori.
A nije bilo vezanja price za licne uspjehe, nego konstantno podjebavanje o mom "placenistvu" od strane Irana, evo vec godinama. A, s druge strane, ja tebe ne prozivam za placenistvo, iako sam, kako navodis, ne radis... Logika?!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#26372 Re: Ukrajina
Hoces hoces, pusti ti smrcka. Hajmo da vidimo konkretne primjere te pomoci, mani se suplje....rokaj bato i odgovaraj na pitanjaславянин wrote:Ne znam sta su rezolucije de mi objasni. Naveo sam vam jednu - koja nikada nije dosla ni do vijeca sigurnosti jer je izmedju ostalih Ruski stav bio poznat.Tvrdnje da Rusija nije pomagala kako je mogla Srbiju (srecom tada nije mogla puno) necu vise da razglabam jer je to jednostavno van pameti - diskusija tipa one sa smrckom - nadalje ocito da svijet nije kao sto ga zamisljas da amerika drzi kao lutke Fr GB itd .. mislim tvoja i vasa Iranska zamisao je Rotschild Masoni Amerika ovo ono.. zemlje imaju svoje stvavove.. Americki saveznici nisu se slagali sa samom Amerikom ocito. pritiskali ameri jesu - izmedju ostalih to je jedan od najvaznijih razloga izostanka ranije i vece intervencije.salik79 wrote:
- славянин
#26373 Re: Ukrajina
Logikom ... procitaj razmisli.salik79 wrote:
Kako znas da sam izgubio?!! Kojom logikom?
A nije bilo vezanja price za licne uspjehe, nego konstantno podjebavanje o mom "placenistvu" od strane Irana, evo vec godinama. A, s druge strane, ja tebe ne prozivam za placenistvo, iako sam, kako navodis, ne radis... Logika?!
Tip propagande koju siris naravno daje pravo da se sumnja da si placen.Da je propaganda to je ocito ali nije ona glupa naivna tako da se moze lako dati predpostavka da te placaju nekako.
- славянин
#26374 Re: Ukrajina
Da bi se skinuo embargo na oruzije BiH sta mora da se iznese pred vijece sigurnosti_BataZiv_0809 wrote:
Hoces hoces, pusti ti smrcka. Hajmo da vidimo konkretne primjere te pomoci, mani se suplje....rokaj bato i odgovaraj na pitanja