Demokratska fronta Željko Komšić

Mister Yes

#26351 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Mister Yes »

de balzac wrote:
Dr. Emir Suljagić ‏@suljagic2014 12m12 minutes ago
Ja bih za @DennisGratz, @PedjaKojovic, @DanisTanovic bio najbolji da sam skončao u nekoj masovnoj grobnici. Da nemaju obaveza prema meni.
Taman kad pomisliš da je ljudska bijeda sinoć doživjela svoj vrhunac, ovaj te razuvjeri. Može i jadnije.
:shock: Mislio sam da mi se više ništa u životu ne može gaditi. Nisam dobro mislio :sad:
dustaban

#26352 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

Emir definitivno nije dobar...
Corto Maltese

#26353 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Image
General War

#26354 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

Corto Maltese wrote:Image
hoooj ljebe :-)
nikad_vise

#26355 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nikad_vise »

Dr. Emir Suljagić ‏@suljagic2014 2h2 hours ago
Bivši Dennis Gratz očigledno misli da se poslaničke usluge iznajmljuju kao advokatske. Teška fula.

2h2 hours ago
Kakvo odsustvo kičme. Kakva prodaja. |Dennis Gratz: Novi Zakon o radu nije sjajan, ali da je bolji od prethodnog [

Danis i Denis u borbi protiv koruKcije. Novi crtani film u režiji @NasaStrankaBiH.

Dr. Emir Suljagić ‏@suljagic2014 3h3 hours ago
Ja bih za @DennisGratz, @PedjaKojovic, @DanisTanovic bio najbolji da sam skončao u nekoj masovnoj grobnici. Da nemaju obaveza prema meni.

Ovi iz @NasaStrankaBiH i dalje hladno lažu da su im prihvaćeni neki virtuelni amandmani.

Dr. Emir Suljagić ‏@suljagic2014 8h8 hours ago
Dakle, vrijeme je da sve zaboravim uz moju porodicu bar za vikend

Dr. Emir Suljagić ‏@suljagic2014 13h13 hours ago
Dakle, neko je jučer u parlamentu #FBiH bio prijemčiv za #SDA. Н

Je l' istina da će Šaban Burhan biti novi glasnogovornik @NasaStrankaBiH?

Dr. Emir Suljagić ‏@suljagic2014 14h14 hours ago
Neka raja iz @NasaStrankaBiH pravi sweet-pop bend koji će se zvati "Bakir's bitches"...

Ja mislim da ce se ljudi poslije njegovog nastupa poceti stiditi sto su bili ili sto su i dalje clanovi DF-a.
Stvarno zabrinjavajuce stanje jednog covjeka.
Najjace je kad napisa ode sa porodicom provesti vrijeme i sve zaboraviti a nakon toga 4-5 twitova o Denisu,Peđi,NS :mrgreen:
Bogami ce ih Suljaga ugasiti,ofirnije ce biti reci da glasas za ovakav DF sa ovakvim covjekom nego za korumpiranu SDA :mrgreen:
MMM1977

#26356 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MMM1977 »

L u c i f e r wrote:Ja sam zaista htio glasat na izborima za df, čak platio i članarinu :cry: , al mi zasmrdile neke stvari (interni "izbori" i fahro) pa srećom nisam... :D
Ja im davao donacije u par navrata u pocetku, cak sam htio da platim najamninu prostora stranke na par godina, srecom neko dade prostor besplatno. O glasanju i lobiranju da i ne pisem, i danas me SDAovci koji vedre i oblace u mom mjestu mrko gledaju. A sve zbog nade u bolju buducnost ove zemlje, sve prijedloge o nekakvoj fukciji u stranci sam odbio.

E sad zamislite koliko je mene stid.
MMM1977

#26357 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MMM1977 »

Ovaj Emir je stvarno bolestan lik. A zaborav uz porodicu vjerovatno ukljucuje i psihoterapiju samaranjem supruge, vjerovatno ga samo to moze smiriti.

Sreca pa za njega nisam glasao, vjerovatno bih sada razmisljao o promjeni identiteta.
General War

#26358 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

nikad_vise wrote:
Bivši Dennis Gratz očigledno misli da se poslaničke usluge iznajmljuju kao advokatske. Teška fula.

2h2 hours ago
Kakvo odsustvo kičme. Kakva prodaja. |Dennis Gratz: Novi Zakon o radu nije sjajan, ali da je bolji od prethodnog [

Danis i Denis u borbi protiv koruKcije. Novi crtani film u režiji @NasaStrankaBiH.

Ovi iz @NasaStrankaBiH i dalje hladno lažu da su im prihvaćeni neki virtuelni amandmani.

Dr. Emir Suljagić ‏@suljagic2014 8h8 hours ago
Dakle, vrijeme je da sve zaboravim uz moju porodicu bar za vikend

Dakle, neko je jučer u parlamentu #FBiH bio prijemčiv za #SDA. Н

Je l' istina da će Šaban Burhan biti novi glasnogovornik @NasaStrankaBiH?

Dr. Emir Suljagić ‏@suljagic2014 14h14 hours ago
Neka raja iz @NasaStrankaBiH pravi sweet-pop bend koji će se zvati "Bakir's bitches"...

Ja mislim da ce se ljudi poslije njegovog nastupa poceti stiditi sto su bili ili sto su i dalje clanovi DF-a.
Stvarno zabrinjavajuce stanje jednog covjeka.
Najjace je kad napisa ode sa porodicom provesti vrijeme i sve zaboraviti a nakon toga 4-5 twitova o Denisu,Peđi,NS :mrgreen:
Bogami ce ih Suljaga ugasiti,ofirnije ce biti reci da glasas za ovakav DF sa ovakvim covjekom nego za korumpiranu SDA :mrgreen:

Image

Jebi ga...koliko nas je Alan Ford kao drzavu dobro opisao...
Novak20

#26359 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Novak20 »

Saznanje za koje ljude ne smiješ glasati na slijedećim izborima nije mala stvar. Nadam se samo da je ljudsko pamćenje nešto duže nego ono u zlatne ribice. :D
nikad_vise

#26360 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nikad_vise »

Novak20 wrote:Saznanje za koje ljude ne smiješ glasati na slijedećim izborima nije mala stvar. Nadam se samo da je ljudsko pamćenje nešto duže nego ono u zlatne ribice. :D
Ja stvarno ne vidim nacin da se DF izvuce iz ovoga.Morali bi se pod hitno ograditi od Suljage ali i onako steta je vec nanesena.
Zbog njegovog jezika i Zeljkovih skija,ima da ih odere SDA propaganda.Do sada Komsica nisu imali za sto da prozivaju i mogli su samo biti u defanzivi,ali za naredne izbore bit ce vatreno.Mjesecima su gradili stranku i odbor po odbor i tako malo vremena im je bilo potrebno da se diskreditiraju do bola.
nemampojma0

#26361 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Anabella wrote:
nikad_vise wrote:
Novak20 wrote:Saznanje za koje ljude ne smiješ glasati na slijedećim izborima nije mala stvar. Nadam se samo da je ljudsko pamćenje nešto duže nego ono u zlatne ribice. :D
Ja stvarno ne vidim nacin da se DF izvuce iz ovoga.Morali bi se pod hitno ograditi od Suljage ali i onako steta je vec nanesena.
Zbog njegovog jezika i Zeljkovih skija,ima da ih odere SDA propaganda.Do sada Komsica nisu imali za sto da prozivaju i mogli su samo biti u defanzivi,ali za naredne izbore bit ce vatreno.Mjesecima su gradili stranku i odbor po odbor i tako malo vremena im je bilo potrebno da se diskreditiraju do bola.
Problem je mentalitet, mi pricao o otpadu iz SDP-a uglavnom i ne znam zasto se od takvim ocekivalo nesto vise od ovoga
Zato se od otpada iz SDA ( SBIH i A-SDA) očekuje mLogo više :D
nemampojma0

#26362 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Anabella wrote:Ti bas odlucio da danas dnevnicu zaradis :D
Odgovori su ti fakat strašni, ono baš na nivou SDA :D
nemampojma0

#26363 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Anabella wrote:
nemampojma0 wrote:
Anabella wrote:Ti bas odlucio da danas dnevnicu zaradis :D
Odgovori su ti fakat strašni, ono baš na nivou SDA :D
SDA :lol: :lol:
Kakva pitanja takvi i odgovori, sta da covjek odgovori kmececem komunisti na aparatima koji radi prvu smjenu na forumu, eto ti mi reci :D :D :D
Ja komunista..hahhaahaah
Odgovori i dalje isti..nivo SDA.
Jaka ti priča, seljačka posla...hajd vidim da žuriš :vozdra:
Maystor

#26364 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

Nedavno sam imao zanimljivu konverzaciju sa jednim istaknutim SDAovcem. On kaže "kad smo najbolje radili u kantonu (mislio je na Zvizdićevu vladu) izgubili smo izbore poslije toga, a kad smo najviše srali (čuvena vlada SDA+Radeljaš) ostvarili smo najbolji rezultat."
Slično su prošli i BPS i BOSS, nakon svega što su radili u SKS u prethodnom mandatu, uduplali su broj poslanika!
DF je možda izgubio glasače poput razočarane raje s ove teme, ali u našem društvu ubleha uvijek prolazi. Jedna izjava "po prstima" privuče više glasača od broja forumaša koji su ovu temu ikada posjetili.
nemampojma0

#26365 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Mislis forumski prostor? :D
Ma znam ja na šta misliš, al meni gadljivo da se spuštam na tvoj nivo i uplićem treće ljude, makar bili i tvoji roditelji, da bih ti uzvratio. Ovim si pokazao svoj nivo. Zabolila te istina.
Hajd zdravo.
I da, jaka ti priča, seljačka posla :wink:
nemampojma0

#26366 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Anabella wrote:
nemampojma0 wrote:Mislis forumski prostor? :D
Ma znam ja na šta misliš, al meni gadljivo da se spuštam na tvoj nivo i uplićem treće ljude, makar bili i tvoji roditelji, da bih ti uzvratio. Ovim si pokazao svoj nivo. Zabolila te istina.
Hajd zdravo.
I da, jaka ti priča, seljačka posla :wink:

Ja ti nisam spomenuo roditelje ali ti ocito bolje znas gdje je zapelo
Ti si obično naklapalo. Dosadan si i prilično glup..ništa lično, vejruj.
don vito

#26367 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by don vito »

Nego, sta mislite koja je naredna stranka doktora Suljagica? Rekao bih BPS ili BOS. Obje stranke imaju harizmaticne lidere cije biografije i politicke misli naprosto vape za oblikovanjem u posebnom izdanju.
L u c i f e r

#26368 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by L u c i f e r »

http://d e p o.ba/clanak/134617/emir-suljagic-ja-bih-za-gratza-kojovica-i-tanovica-bio-najbolji-da-sam-skoncao-u-nekoj-masovnoj-grobnici
Ja budale insana...

E moj Željko, jadna je stranka u kojoj je ovakav čovjek neki faktor, vala ste i vi prnuli u čabar dibidus, nažalost...
don vito

#26369 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by don vito »

U ovu twitter raspravu se ukljucio i Hamdo Lipovaca Jeremic porukom:
"Allah dragi najbolje zna sta je dobro za insana. Druze."
:D :D :D

a pacijent, pardon doktor, Suljagic, koalicioni partner SDA, zahvaljuje Hamdi na podrsci ovim rijecima:
Hamdo, ti i ja smo se uvijek tukli s ovima kojima su se Danis i Dennis prodali".

Jebes Monti Pajton
kox

#26370 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kox »

Molim vas neka neko Suljagiću otme mobitel. Ili bar promijeni šifru za wifi :D
dustaban

#26371 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

Maystor wrote:Nedavno sam imao zanimljivu konverzaciju sa jednim istaknutim SDAovcem. On kaže "kad smo najbolje radili u kantonu (mislio je na Zvizdićevu vladu) izgubili smo izbore poslije toga, a kad smo najviše srali (čuvena vlada SDA+Radeljaš) ostvarili smo najbolji rezultat."
Slično su prošli i BPS i BOSS, nakon svega što su radili u SKS u prethodnom mandatu, uduplali su broj poslanika!
DF je možda izgubio glasače poput razočarane raje s ove teme, ali u našem društvu ubleha uvijek prolazi. Jedna izjava "po prstima" privuče više glasača od broja forumaša koji su ovu temu ikada posjetili.
Smatram te jednim od ozbiljnijih forumasa, tvoji postovi zaista odskacu. Takav je i ovaj. Zaista se radi o apsurdu, sto si gori to si uspjesniji, narod zaista lici na balavice kojim su bitange privlacnije od finih momaka.
Medjutim i te balavice nekad odrastu.

meni je ovaj slucaj sa Zakonom o radu upravo jedan obecavajuci indikator u tom smislu. Ne znam da je ikad prije jeftini populizan ovako porazen, a podrska je data necemu sto nam nece uljepsati zivot, ali ce nas suociti sa realnoscu.

Mislim da se konacno i narod mijenja. Nakon svih ovih realitija, primitivnih derneka, jeftinog podilazenja... ljudi pocinju shvacati od cega se zivi i gdje je klopka.

I sad kad sam vec naceo temu da kazem jos nesto.

Meni je "Slucaj ZOR" indikativan jos po necemu - dakle populisticke stranke, koje ne podilaze samo narodu vec i sebi, su konacno dobile samar kakav zasluzuju. Ovaj Zakon je izgurala stranka "koja se urusava iznutra", u kojoj se clanstvo tuce izmedju sebe na konkresu, stranka prevrtljivaca koji se slizavaju sa onioma sa kojima to nismo ni u ludilu pomislili... a popusile su ga "fine stranke", stranke u kojim se zna ko je shef, stranke cije clanstvo sutke i skruseno sjedi u parlamentu dizuci ruke samo onome sto njihovi jurisnici rade. Neko je fino primjetio kako u ovim uzavrelim desavanjima nije cuo nijednog od devet DF-ovaca u federalnom parlamentu, a jedan NasStrankovac je poentirao i sve ih nachuturio!

Dakle moramo primjetiti da se konacno desavaju nekakve promjene u BH politickoj atmosferi...
L u c i f e r

#26372 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by L u c i f e r »

don vito wrote:U ovu twitter raspravu se ukljucio i Hamdo Lipovaca Jeremic porukom:

a pacijent, pardon doktor, Suljagic, koalicioni partner SDA, zahvaljuje Hamdi na podrsci ovim rijecima:
Hamdo, ti i ja smo se uvijek tukli s ovima kojima su se Danis i Dennis prodali".

Jebes Monti Pajton
I ja se tome slatko nasmijah, ne znaš ko je luđi od ove dvojice... :D
L u c i f e r

#26373 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by L u c i f e r »

dustaban wrote:
Maystor wrote:Nedavno sam imao zanimljivu konverzaciju sa jednim istaknutim SDAovcem. On kaže "kad smo najbolje radili u kantonu (mislio je na Zvizdićevu vladu) izgubili smo izbore poslije toga, a kad smo najviše srali (čuvena vlada SDA+Radeljaš) ostvarili smo najbolji rezultat."
Smatram te jednim od ozbiljnijih forumasa, tvoji postovi zaista odskacu. Takav je i ovaj. Zaista se radi o apsurdu, sto si gori to si uspjesniji, narod zaista lici na balavice kojim su bitange privlacnije od finih momaka.
Medjutim i te balavice nekad odrastu.

meni je ovaj slucaj sa Zakonom o radu upravo jedan obecavajuci indikator u tom smislu. Ne znam da je ikad prije jeftini populizan ovako porazen, a podrska je data necemu sto nam nece uljepsati zivot, ali ce nas suociti sa realnoscu.

Mislim da se konacno i narod mijenja. Nakon svih ovih realitija, primitivnih derneka, jeftinog podilazenja... ljudi pocinju shvacati od cega se zivi i gdje je klopka.

I sad kad sam vec naceo temu da kazem jos nesto.

Meni je "Slucaj ZOR" indikativan jos po necemu - dakle populisticke stranke, koje ne podilaze samo narodu vec i sebi, su konacno dobile samar kakav zasluzuju. Ovaj Zakon je izgurala stranka "koja se urusava iznutra", u kojoj se clanstvo tuce izmedju sebe na konkresu, stranka prevrtljivaca koji se slizavaju sa onioma sa kojima to nismo ni u ludilu pomislili... a popusile su ga "fine stranke", stranke u kojim se zna ko je shef, stranke cije clanstvo sutke i skruseno sjedi u parlamentu dizuci ruke samo onome sto njihovi jurisnici rade. Neko je fino primjetio kako u ovim uzavrelim desavanjima nije cuo nijednog od devet DF-ovaca u federalnom parlamentu, a jedan NasStrankovac je poentirao i sve ih nachuturio!

Dakle moramo primjetiti da se konacno desavaju nekakve promjene u BH politickoj atmosferi...
:thumbup:
MuaDib

#26374 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MuaDib »

Anabella wrote:Mozemo to provjeriti kad hoces, mozda nabavim i spisak sa podjelom tih pozicija, cisto da se i to vidi...
Sanko Klinicki centar DF
Direktor zavoda DF
Kantonalni ministar DF
Dom zdravlja DF ( uskoro)

Hvala mrska nam SDA :izet: :izet:
Kad ono Semihina seka:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-ks ... /150731113
dustaban

#26375 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

L u c i f e r wrote:
don vito wrote:U ovu twitter raspravu se ukljucio i Hamdo Lipovaca Jeremic porukom:
Jebes Monti Pajton
I ja se tome slatko nasmijah, ne znaš ko je luđi od ove dvojice... :D
Ne pratim twitter, je li ovo stvarno ovako?

Krwtiyebem, koje je ovo pomracenje uma. Nije ovo smijesno, ovo je za :fazlija:
Post Reply