de balzac wrote:Taman kad pomisliš da je ljudska bijeda sinoć doživjela svoj vrhunac, ovaj te razuvjeri. Može i jadnije.Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 12m12 minutes ago
Ja bih za @DennisGratz, @PedjaKojovic, @DanisTanovic bio najbolji da sam skončao u nekoj masovnoj grobnici. Da nemaju obaveza prema meni.
Demokratska fronta Željko Komšić
- Mister Yes
#26351 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- dustaban
#26352 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Emir definitivno nije dobar...
- Corto Maltese
- General War
#26354 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
hoooj ljebeCorto Maltese wrote:
- nikad_vise
#26355 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 2h2 hours ago
Bivši Dennis Gratz očigledno misli da se poslaničke usluge iznajmljuju kao advokatske. Teška fula.
2h2 hours ago
Kakvo odsustvo kičme. Kakva prodaja. |Dennis Gratz: Novi Zakon o radu nije sjajan, ali da je bolji od prethodnog [
Danis i Denis u borbi protiv koruKcije. Novi crtani film u režiji @NasaStrankaBiH.
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 3h3 hours ago
Ja bih za @DennisGratz, @PedjaKojovic, @DanisTanovic bio najbolji da sam skončao u nekoj masovnoj grobnici. Da nemaju obaveza prema meni.
Ovi iz @NasaStrankaBiH i dalje hladno lažu da su im prihvaćeni neki virtuelni amandmani.
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 8h8 hours ago
Dakle, vrijeme je da sve zaboravim uz moju porodicu bar za vikend
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 13h13 hours ago
Dakle, neko je jučer u parlamentu #FBiH bio prijemčiv za #SDA. Н
Je l' istina da će Šaban Burhan biti novi glasnogovornik @NasaStrankaBiH?
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 14h14 hours ago
Neka raja iz @NasaStrankaBiH pravi sweet-pop bend koji će se zvati "Bakir's bitches"...
Ja mislim da ce se ljudi poslije njegovog nastupa poceti stiditi sto su bili ili sto su i dalje clanovi DF-a.
Stvarno zabrinjavajuce stanje jednog covjeka.
Najjace je kad napisa ode sa porodicom provesti vrijeme i sve zaboraviti a nakon toga 4-5 twitova o Denisu,Peđi,NS
Bogami ce ih Suljaga ugasiti,ofirnije ce biti reci da glasas za ovakav DF sa ovakvim covjekom nego za korumpiranu SDA
- MMM1977
#26356 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja im davao donacije u par navrata u pocetku, cak sam htio da platim najamninu prostora stranke na par godina, srecom neko dade prostor besplatno. O glasanju i lobiranju da i ne pisem, i danas me SDAovci koji vedre i oblace u mom mjestu mrko gledaju. A sve zbog nade u bolju buducnost ove zemlje, sve prijedloge o nekakvoj fukciji u stranci sam odbio.L u c i f e r wrote:Ja sam zaista htio glasat na izborima za df, čak platio i članarinu, al mi zasmrdile neke stvari (interni "izbori" i fahro) pa srećom nisam...
E sad zamislite koliko je mene stid.
- MMM1977
#26357 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovaj Emir je stvarno bolestan lik. A zaborav uz porodicu vjerovatno ukljucuje i psihoterapiju samaranjem supruge, vjerovatno ga samo to moze smiriti.
Sreca pa za njega nisam glasao, vjerovatno bih sada razmisljao o promjeni identiteta.
Sreca pa za njega nisam glasao, vjerovatno bih sada razmisljao o promjeni identiteta.
- General War
#26358 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nikad_vise wrote:Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 2h2 hours ago
Bivši Dennis Gratz očigledno misli da se poslaničke usluge iznajmljuju kao advokatske. Teška fula.
2h2 hours ago
Kakvo odsustvo kičme. Kakva prodaja. |Dennis Gratz: Novi Zakon o radu nije sjajan, ali da je bolji od prethodnog [
Danis i Denis u borbi protiv koruKcije. Novi crtani film u režiji @NasaStrankaBiH.
Ovi iz @NasaStrankaBiH i dalje hladno lažu da su im prihvaćeni neki virtuelni amandmani.
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 8h8 hours ago
Dakle, vrijeme je da sve zaboravim uz moju porodicu bar za vikend
Dakle, neko je jučer u parlamentu #FBiH bio prijemčiv za #SDA. Н
Je l' istina da će Šaban Burhan biti novi glasnogovornik @NasaStrankaBiH?
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 14h14 hours ago
Neka raja iz @NasaStrankaBiH pravi sweet-pop bend koji će se zvati "Bakir's bitches"...
Ja mislim da ce se ljudi poslije njegovog nastupa poceti stiditi sto su bili ili sto su i dalje clanovi DF-a.
Stvarno zabrinjavajuce stanje jednog covjeka.
Najjace je kad napisa ode sa porodicom provesti vrijeme i sve zaboraviti a nakon toga 4-5 twitova o Denisu,Peđi,NS![]()
Bogami ce ih Suljaga ugasiti,ofirnije ce biti reci da glasas za ovakav DF sa ovakvim covjekom nego za korumpiranu SDA

Jebi ga...koliko nas je Alan Ford kao drzavu dobro opisao...
-
Novak20
#26359 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Saznanje za koje ljude ne smiješ glasati na slijedećim izborima nije mala stvar. Nadam se samo da je ljudsko pamćenje nešto duže nego ono u zlatne ribice. 
- nikad_vise
#26360 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja stvarno ne vidim nacin da se DF izvuce iz ovoga.Morali bi se pod hitno ograditi od Suljage ali i onako steta je vec nanesena.Novak20 wrote:Saznanje za koje ljude ne smiješ glasati na slijedećim izborima nije mala stvar. Nadam se samo da je ljudsko pamćenje nešto duže nego ono u zlatne ribice.
Zbog njegovog jezika i Zeljkovih skija,ima da ih odere SDA propaganda.Do sada Komsica nisu imali za sto da prozivaju i mogli su samo biti u defanzivi,ali za naredne izbore bit ce vatreno.Mjesecima su gradili stranku i odbor po odbor i tako malo vremena im je bilo potrebno da se diskreditiraju do bola.
- nemampojma0
#26361 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zato se od otpada iz SDA ( SBIH i A-SDA) očekuje mLogo višeAnabella wrote:Problem je mentalitet, mi pricao o otpadu iz SDP-a uglavnom i ne znam zasto se od takvim ocekivalo nesto vise od ovoganikad_vise wrote:Ja stvarno ne vidim nacin da se DF izvuce iz ovoga.Morali bi se pod hitno ograditi od Suljage ali i onako steta je vec nanesena.Novak20 wrote:Saznanje za koje ljude ne smiješ glasati na slijedećim izborima nije mala stvar. Nadam se samo da je ljudsko pamćenje nešto duže nego ono u zlatne ribice.
Zbog njegovog jezika i Zeljkovih skija,ima da ih odere SDA propaganda.Do sada Komsica nisu imali za sto da prozivaju i mogli su samo biti u defanzivi,ali za naredne izbore bit ce vatreno.Mjesecima su gradili stranku i odbor po odbor i tako malo vremena im je bilo potrebno da se diskreditiraju do bola.
- nemampojma0
#26362 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Odgovori su ti fakat strašni, ono baš na nivou SDAAnabella wrote:Ti bas odlucio da danas dnevnicu zaradis
- nemampojma0
#26363 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja komunista..hahhaahaahAnabella wrote:SDAnemampojma0 wrote:Odgovori su ti fakat strašni, ono baš na nivou SDAAnabella wrote:Ti bas odlucio da danas dnevnicu zaradis![]()
![]()
Kakva pitanja takvi i odgovori, sta da covjek odgovori kmececem komunisti na aparatima koji radi prvu smjenu na forumu, eto ti mi reci![]()
![]()
Odgovori i dalje isti..nivo SDA.
Jaka ti priča, seljačka posla...hajd vidim da žuriš
- Maystor
#26364 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nedavno sam imao zanimljivu konverzaciju sa jednim istaknutim SDAovcem. On kaže "kad smo najbolje radili u kantonu (mislio je na Zvizdićevu vladu) izgubili smo izbore poslije toga, a kad smo najviše srali (čuvena vlada SDA+Radeljaš) ostvarili smo najbolji rezultat."
Slično su prošli i BPS i BOSS, nakon svega što su radili u SKS u prethodnom mandatu, uduplali su broj poslanika!
DF je možda izgubio glasače poput razočarane raje s ove teme, ali u našem društvu ubleha uvijek prolazi. Jedna izjava "po prstima" privuče više glasača od broja forumaša koji su ovu temu ikada posjetili.
Slično su prošli i BPS i BOSS, nakon svega što su radili u SKS u prethodnom mandatu, uduplali su broj poslanika!
DF je možda izgubio glasače poput razočarane raje s ove teme, ali u našem društvu ubleha uvijek prolazi. Jedna izjava "po prstima" privuče više glasača od broja forumaša koji su ovu temu ikada posjetili.
- nemampojma0
#26365 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mislis forumski prostor?
Ma znam ja na šta misliš, al meni gadljivo da se spuštam na tvoj nivo i uplićem treće ljude, makar bili i tvoji roditelji, da bih ti uzvratio. Ovim si pokazao svoj nivo. Zabolila te istina.
Hajd zdravo.
I da, jaka ti priča, seljačka posla
Ma znam ja na šta misliš, al meni gadljivo da se spuštam na tvoj nivo i uplićem treće ljude, makar bili i tvoji roditelji, da bih ti uzvratio. Ovim si pokazao svoj nivo. Zabolila te istina.
Hajd zdravo.
- nemampojma0
#26366 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ti si obično naklapalo. Dosadan si i prilično glup..ništa lično, vejruj.Anabella wrote:nemampojma0 wrote:Mislis forumski prostor?![]()
Hajd zdravo.
Ja ti nisam spomenuo roditelje ali ti ocito bolje znas gdje je zapelo
- don vito
#26367 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nego, sta mislite koja je naredna stranka doktora Suljagica? Rekao bih BPS ili BOS. Obje stranke imaju harizmaticne lidere cije biografije i politicke misli naprosto vape za oblikovanjem u posebnom izdanju.
-
L u c i f e r
#26368 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja budale insana...http://d e p o.ba/clanak/134617/emir-suljagic-ja-bih-za-gratza-kojovica-i-tanovica-bio-najbolji-da-sam-skoncao-u-nekoj-masovnoj-grobnici
E moj Željko, jadna je stranka u kojoj je ovakav čovjek neki faktor, vala ste i vi prnuli u čabar dibidus, nažalost...
- don vito
#26369 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U ovu twitter raspravu se ukljucio i Hamdo Lipovaca Jeremic porukom:
"Allah dragi najbolje zna sta je dobro za insana. Druze."
a pacijent, pardon doktor, Suljagic, koalicioni partner SDA, zahvaljuje Hamdi na podrsci ovim rijecima:
Hamdo, ti i ja smo se uvijek tukli s ovima kojima su se Danis i Dennis prodali".
Jebes Monti Pajton
a pacijent, pardon doktor, Suljagic, koalicioni partner SDA, zahvaljuje Hamdi na podrsci ovim rijecima:
Hamdo, ti i ja smo se uvijek tukli s ovima kojima su se Danis i Dennis prodali".
Jebes Monti Pajton
-
kox
#26370 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Molim vas neka neko Suljagiću otme mobitel. Ili bar promijeni šifru za wifi 
- dustaban
#26371 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Smatram te jednim od ozbiljnijih forumasa, tvoji postovi zaista odskacu. Takav je i ovaj. Zaista se radi o apsurdu, sto si gori to si uspjesniji, narod zaista lici na balavice kojim su bitange privlacnije od finih momaka.Maystor wrote:Nedavno sam imao zanimljivu konverzaciju sa jednim istaknutim SDAovcem. On kaže "kad smo najbolje radili u kantonu (mislio je na Zvizdićevu vladu) izgubili smo izbore poslije toga, a kad smo najviše srali (čuvena vlada SDA+Radeljaš) ostvarili smo najbolji rezultat."
Medjutim i te balavice nekad odrastu.
meni je ovaj slucaj sa Zakonom o radu upravo jedan obecavajuci indikator u tom smislu. Ne znam da je ikad prije jeftini populizan ovako porazen, a podrska je data necemu sto nam nece uljepsati zivot, ali ce nas suociti sa realnoscu.
Mislim da se konacno i narod mijenja. Nakon svih ovih realitija, primitivnih derneka, jeftinog podilazenja... ljudi pocinju shvacati od cega se zivi i gdje je klopka.
I sad kad sam vec naceo temu da kazem jos nesto.
Meni je "Slucaj ZOR" indikativan jos po necemu - dakle populisticke stranke, koje ne podilaze samo narodu vec i sebi, su konacno dobile samar kakav zasluzuju. Ovaj Zakon je izgurala stranka "koja se urusava iznutra", u kojoj se clanstvo tuce izmedju sebe na konkresu, stranka prevrtljivaca koji se slizavaju sa onioma sa kojima to nismo ni u ludilu pomislili... a popusile su ga "fine stranke", stranke u kojim se zna ko je shef, stranke cije clanstvo sutke i skruseno sjedi u parlamentu dizuci ruke samo onome sto njihovi jurisnici rade. Neko je fino primjetio kako u ovim uzavrelim desavanjima nije cuo nijednog od devet DF-ovaca u federalnom parlamentu, a jedan NasStrankovac je poentirao i sve ih nachuturio!
Dakle moramo primjetiti da se konacno desavaju nekakve promjene u BH politickoj atmosferi...
-
L u c i f e r
#26372 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I ja se tome slatko nasmijah, ne znaš ko je luđi od ove dvojice...don vito wrote:U ovu twitter raspravu se ukljucio i Hamdo Lipovaca Jeremic porukom:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jebes Monti Pajton
-
L u c i f e r
#26373 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
dustaban wrote:Smatram te jednim od ozbiljnijih forumasa, tvoji postovi zaista odskacu. Takav je i ovaj. Zaista se radi o apsurdu, sto si gori to si uspjesniji, narod zaista lici na balavice kojim su bitange privlacnije od finih momaka.Maystor wrote:Nedavno sam imao zanimljivu konverzaciju sa jednim istaknutim SDAovcem. On kaže "kad smo najbolje radili u kantonu (mislio je na Zvizdićevu vladu) izgubili smo izbore poslije toga, a kad smo najviše srali (čuvena vlada SDA+Radeljaš) ostvarili smo najbolji rezultat."
Medjutim i te balavice nekad odrastu.
meni je ovaj slucaj sa Zakonom o radu upravo jedan obecavajuci indikator u tom smislu. Ne znam da je ikad prije jeftini populizan ovako porazen, a podrska je data necemu sto nam nece uljepsati zivot, ali ce nas suociti sa realnoscu.
Mislim da se konacno i narod mijenja. Nakon svih ovih realitija, primitivnih derneka, jeftinog podilazenja... ljudi pocinju shvacati od cega se zivi i gdje je klopka.
I sad kad sam vec naceo temu da kazem jos nesto.
Meni je "Slucaj ZOR" indikativan jos po necemu - dakle populisticke stranke, koje ne podilaze samo narodu vec i sebi, su konacno dobile samar kakav zasluzuju. Ovaj Zakon je izgurala stranka "koja se urusava iznutra", u kojoj se clanstvo tuce izmedju sebe na konkresu, stranka prevrtljivaca koji se slizavaju sa onioma sa kojima to nismo ni u ludilu pomislili... a popusile su ga "fine stranke", stranke u kojim se zna ko je shef, stranke cije clanstvo sutke i skruseno sjedi u parlamentu dizuci ruke samo onome sto njihovi jurisnici rade. Neko je fino primjetio kako u ovim uzavrelim desavanjima nije cuo nijednog od devet DF-ovaca u federalnom parlamentu, a jedan NasStrankovac je poentirao i sve ih nachuturio!
Dakle moramo primjetiti da se konacno desavaju nekakve promjene u BH politickoj atmosferi...
- MuaDib
#26374 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kad ono Semihina seka:Anabella wrote:Mozemo to provjeriti kad hoces, mozda nabavim i spisak sa podjelom tih pozicija, cisto da se i to vidi...
Sanko Klinicki centar DF
Direktor zavoda DF
Kantonalni ministar DF
Dom zdravlja DF ( uskoro)
Hvala mrska nam SDA![]()
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-ks ... /150731113
- dustaban
#26375 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne pratim twitter, je li ovo stvarno ovako?L u c i f e r wrote:I ja se tome slatko nasmijah, ne znaš ko je luđi od ove dvojice...don vito wrote:U ovu twitter raspravu se ukljucio i Hamdo Lipovaca Jeremic porukom:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jebes Monti Pajton
Krwtiyebem, koje je ovo pomracenje uma. Nije ovo smijesno, ovo je za