Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Point.

#26326 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

luckylaka wrote:
Point. wrote:
luckylaka wrote: Opet slabo pratis.Vrancic je poslije povrede vratio se na teren i odigrao zadnjih 10-ak minutau zadnjem kolu
Opet tih 10 minuta za zadnja 2-3 mjeseca nije ništa. Zašto se uvijek selektor proziva i vodi polemika oko igrača koji igraju minornu ulogu u reprezentaciji i možda odigraju 10 minuta?
Pa covjece pratis i ti fud bal uopste.Selektor se proziva zbog igraca koji ne igrajy nikako i kojima ce jos malo uspjeh biti da zaigraju za Podgrmec a pri tom ne poziva igrace koji igraju u svojim klubovima i imaju znacajne uloge.Pozivaju se igraci koji u zadnje 2-3 godine nisu ni korak napredovali cak nazadovali.Pa prati malo bar to danas nije tesko
Uvijek ista priča kod tebe. Eto niko ne prati fudbal jedino ti.

Ufatiš se nekih igrača i onda ne popuštaš. Da je te igrače zvao onda bi bila priča e što nije one igrače.

Vrančić ima svega 10 minuta ove sezone, s tim da nije ni bio standardan ni pri kraju prošle sezone.
Menalo je još zelen i ne vidim šta može ponuditi reprezentaciji u ovom trenutku. I on je tek odnedavno ufatio kontinuitet igara.
Hajrović je u lošoj formi već odavno. Eto, mogao je njega jer Duljeviću treba konkurencija.
Stevanović je do juče igrao drugu ligu Švicarske i pored Višće nema mjesta.

Dakle, ufatio si se 4 igrača koja bi možda imali mjesta na klupi i to su jako loši argumenti ako želiš pljuvati selektora. Ta 4 igrača ne čine prevagu i ne vidim razloga da zbog njih dramiš, jer pitanje je bi li iko od njih vidio i minute terena. Nije fazon zvati igrače samo zbog toga što igraju u svojim klubovima, tu je i kvalitet igrača a i selektorova taktika u koje se ti igrači ne uklapaju. Hajrović recimo osim onog gola u Želini nije ništa pokazao u reprezentaciji, Vrančić je također dobijao šansu i bio je kriminalno loš, Stevanović je malo ko zujio ali je propao poslije a Menalovo vrijeme tek dolazi.
luckylaka

#26327 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

@Point. imas svoje misljenje o selektoru koje ja ne osporavam ali i dalje tvrdim da je pola pozvanih nametnuto od strane raznih menadjera .Mislim i tvoja je logika realna,Sto bi pozivao 3-4 igraca koja igraju kad moze pozvati ome koji ne igraju.Gdje mu samo na um pade Buric :-) Jelde dobar za klupe a nije dobar neki iz Premijer lige da bar sjedi i uziva sa reprezentativcima.
studeni76

#26328 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by studeni76 »

A koji golman iz premijer lige moze u reprezentaciju? Ovog iz Sarajeva ne spominji jer igra za mlade.
Stvarno se uhvatis nebitnih stvari i pilis do besvjesti.
luckylaka

#26329 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

studeni76 wrote:A koji golman iz premijer lige moze u reprezentaciju? Ovog iz Sarajeva ne spominji jer igra za mlade.
Stvarno se uhvatis nebitnih stvari i pilis do besvjesti.
Pa ako je nebitna stvar zasto poziva treceg golmana .I pozivanje iz Premijer lige je valjda podstrek za ostale pa makar sjedio i na tribinama.
RtrnOfSalisbury

#26330 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by RtrnOfSalisbury »

... nego ako naletimo na minu protiv lihtenstajna, da mi zutislavu pocnemo odbrojavat ili da mu damo sansu za baraz pa onda mozda jos jedan ciklus ..
phillie

#26331 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by phillie »

RtrnOfSalisbury wrote:... nego ako naletimo na minu protiv lihtenstajna, da mi zutislavu pocnemo odbrojavat ili da mu damo sansu za baraz pa onda mozda jos jedan ciklus ..
Kakvu minu protiv Lihtenstajna, ljudi sta vam je? Ja ocekujem 6 bodova iz ovih utakmica u septembru.
cyprus

#26332 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by cyprus »

Ma Lihtenštajn ne bi zaista trebao biti problem ni za ekipu sastavljenu od igrača iz Premijer lige... Armenija je ipak nešto drugo... Tog duela me sad dosta strah, jer pobijedit moramo, ali neće biti lako i tri boda se tu baš i ne podrazumijevaju...
Logovan

#26333 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

Ma ide svih 6 bodova, Lihtenštajn lako rješavamo, Armeniju na jedvite jade. :skoljka:
Tomahawk11
Globalni moderator

#26334 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tomahawk11 »

Cijena za zapadnu tribinu iznosi 30 KM, sjevernu i južnu po 20, a za istočnu 30. Karte će biti puštene u prodaju 26. augusta.
Šta li motaju ovi u savezu da mi je znati :roll:
Nadzorna_ploca

#26335 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Nadzorna_ploca »

Sta, to oni daju te cifre ko im ode?
Tomahawk11
Globalni moderator

#26336 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tomahawk11 »

Biće svakako guzonja, ali bih volio da bude poluprazan stadion zbog ovog bezobrazluka.
ja71

#26337 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ja71 »

RtrnOfSalisbury wrote:... nego ako naletimo na minu protiv lihtenstajna, da mi zutislavu pocnemo odbrojavat ili da mu damo sansu za baraz pa onda mozda jos jedan ciklus ..
bolje ga se ranije rijesiti da bi eventuelni novi imao vremena da se koliko toliko uhoda do baraza
Crvena Tifoza

#26338 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

Tomahawk11 wrote:
Cijena za zapadnu tribinu iznosi 30 KM, sjevernu i južnu po 20, a za istočnu 30. Karte će biti puštene u prodaju 26. augusta.
Šta li motaju ovi u savezu da mi je znati :roll:

Skontali da bi još moglo bit naroda iz dijaspore pa da unovče. Nema drugačijeg objašnjenja. :-)
Point.

#26339 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

luckylaka wrote:@Point. imas svoje misljenje o selektoru koje ja ne osporavam ali i dalje tvrdim da je pola pozvanih nametnuto od strane raznih menadjera .Mislim i tvoja je logika realna,Sto bi pozivao 3-4 igraca koja igraju kad moze pozvati ome koji ne igraju.Gdje mu samo na um pade Buric :-) Jelde dobar za klupe a nije dobar neki iz Premijer lige da bar sjedi i uziva sa reprezentativcima.
Kojih pola, hajde nabroj ih.

Ko igra? 10 minuta zadnja 4 mjeseca nije igranje. Ostala tri nisu u planovima da igraju za repku tako da mogu igrati do Sudnjeg dana kad nemaju kvalitet za reprezentaciju. Izet i Stevanović su prije dobijali šansu i ništa nisu pokazali. I opet ponavljam, uhvatio si se za igrače koji ne bi dobili ni minute na terenu tako da bezveze dramiš.
Mustang1

#26340 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mustang1 »

Samo cekam komentare poslije utakmica ako dobijemo obje, bit cemo sampioni svjeta :D
drug_profi

#26341 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

Mi jedino mozemo da se nadamo prolasku na EP kroz Baraz.
Ovdje su Finska i Italija vec ostvarili kljucne pobjede.
luckylaka

#26342 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Point. wrote:
luckylaka wrote:@Point. imas svoje misljenje o selektoru koje ja ne osporavam ali i dalje tvrdim da je pola pozvanih nametnuto od strane raznih menadjera .Mislim i tvoja je logika realna,Sto bi pozivao 3-4 igraca koja igraju kad moze pozvati ome koji ne igraju.Gdje mu samo na um pade Buric :-) Jelde dobar za klupe a nije dobar neki iz Premijer lige da bar sjedi i uziva sa reprezentativcima.
Kojih pola, hajde nabroj ih.

Ko igra? 10 minuta zadnja 4 mjeseca nije igranje. Ostala tri nisu u planovima da igraju za repku tako da mogu igrati do Sudnjeg dana kad nemaju kvalitet za reprezentaciju. Izet i Stevanović su prije dobijali šansu i ništa nisu pokazali. I opet ponavljam, uhvatio si se za igrače koji ne bi dobili ni minute na terenu tako da bezveze dramiš.
Ma ja u pravu si .Sad nesto kontam i ja bi iste pozvao
detroit-mercy

#26343 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by detroit-mercy »

Mi imamo dva igraca koja vrijede nesto, sve ostalo je za belegije. Ne znam kad cemo vec jednom skontati da smo trecerazredna (ako i to) repka.
Osim Mireata u Juveu vise nemamo nikoga da igra u nekom znacajnijem klubu :skoljka: .
luckylaka

#26344 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

detroit-mercy wrote:Mi imamo dva igraca koja vrijede nesto, sve ostalo je za belegije. Ne znam kad cemo vec jednom skontati da smo trecerazredna (ako i to) repka.
Osim Mireata u Juveu vise nemamo nikoga da igra u nekom znacajnijem klubu :skoljka: .
Jbga zato imamo igrace iz Konyaspor,Erzurumspor,,Suwon,Erzgebirge Aue,Korona Kielce,Al-Ahli Saudi FC....Ja licno koji cijeli zivot pratim fudbal nikada u zivotu nisam cuo do skoro da ovi klubovi uopste postoje dobro nisam ni imao internet do skoro :D ).Onaj ko jeste cuo za ove bas je BiH fanatik
drug_profi

#26345 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

Cekajte samo sljedecu turu lige nacija. Neki ce rekordi padati....
luckylaka

#26346 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

drug_profi wrote:Cekajte samo sljedecu turu lige nacija. Neki ce rekordi padati....
Mislis da ce nam poslije odlazka Dzeke i Mireta moci iko ista.Dok se samo uigraju ovi novopozvani vidjeces ti ekipe.Ima da travu grizu na terenu.
drug_profi

#26347 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

Zamisli samo taj krš od ekipe protiv Portugala ili Španije...
Ekipa koje tradicionalno nemaju pardona i trpaju dok se može.
Tomahawk11
Globalni moderator

#26348 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tomahawk11 »

Ja tebe lucky ne kontam, ali nikako...ti erzurum i ostali sporovi su realnost za igrače iz naše lige.
Kad neki ode na zapad, Belgija, Francuska, ili pak druge lige Engleske, Njemačke....to je već nešto.
Pričaš ko da mi štancamo Pjaniće i Džeke.
Mora se shvatiti da su oni izuzetak i da ćemo teško u skorije vrijeme do nekog takvog igrača.
Nadzorna_ploca

#26349 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Nadzorna_ploca »

Ko ih jebe, godinama zanemaruju premijer ligu kao bitan segment formiranja mladih igraca. Uz ovakav savez realno nam je ovo sto imamo. Plus nije mi zao ni ako propadnemo. Za bolje nismo.
AmiĐa_Idriz

#26350 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by AmiĐa_Idriz »

Biće potrebni ozbiljni rezovi nakon još jednog, nažalost izglednog fijaska. Ja ne vidim baš kako se možemo izvući iz ovog, ali hajde vidjećemo.
Post Reply