Pitali su se koliko su mogli , znaci oni su stalna clanica vijeca sigurnosti sa mogucnoscu veta- pogledaj hronologiju u ratu kako su glasali konstantno- Upravo da je Rusija jaka znas kada bi Kosovo se otcijepilo - nebi jer bi uspjeli da sprijece intervenciju onda bi ovi klali.Sto se tice BiH svi ti problemi oko dostavljanja oruzija,pomirenja hvo i ar bih koje je amerika izdejstvovala,bombardovanje vrs.. to se nebi desilo.Ti to sve znas... ali Iran je Iran i ayatolah ko mikeladzelova statua izvaljan.salik79 wrote:
Ko je Ruse ista pitao kada se odlucivalo?! Vodali pijanog Jelcina k'o ikebanu. Raja se sprdala s njim.
Kao sto rekoh, da je Rusija bila i deseti dio danasnje, mislis li da bi Kosovo tek tako otislo?
Sto ce reci da smo i mi mogli imati slobodnu i nezavisnu RBiH.
Ukrajina
- славянин
#26326 Re: Ukrajina
Last edited by славянин on 30/11/2018 20:52, edited 1 time in total.
- salik79
#26327 Re: Ukrajina
Kakva je ovo upside down logika?!!jeza u ledja wrote:Da bi ja bio americki ekvivalent tvom rusofilstvu, morao bi se javljati odnekud izvan Amerike, kao sto se ti javljas izvan Rusije i izvan Irana. Ja ovdje pricam o zemlji koja je i moja druga zemlja. Ti pricas s ushicenjem o nekome s kim imas veze samo preko novcanih transakcija.salik79 wrote: Kada jenkijofil imputira drugima nekakve filije.![]()
-
sumirprimus
#26328 Re: Ukrajina
Alal vera brate ušio si me. A ja vamo nake djems bond zonfa ludi naucnici caj polonij foru dajempro auuuu holivud chainsaw sikirica auuu ajde baci koskuinsomnia78 wrote:Samo i druga Putina kao vodju slobodnog svijeta i luconosu istine je pravo pogodilo masakriranje onog saudijskog jadnika
- jeza u ledja
#26329 Re: Ukrajina
Dao sam ti linkove clanaka koji govore da ih se pitalo. Ko ih je pitao? Pa MZ ih je pitala. Da ih nije pitala i pogotovo da ih nije nastavila pitati, RS bi danas bila proslost, ili bi bila ikebana kakva je i namjenjena da bude.salik79 wrote:
Ko je Ruse ista pitao kada se odlucivalo?! Vodali pijanog Jelcina k'o ikebanu. Raja se sprdala s njim.
Kao sto rekoh, da je Rusija bila i deseti dio danasnje, mislis li da bi Kosovo tek tako otislo?
Koje je tvoje objasnjenje zato sto je danas RS uticajna zona Rusije, ako se Rusija kao ikebana nije pitala apsolutno ni za sta? Znaci dobili interesnu sferu bez ikakvog uticaja? Aaaa, a to je u pitanju, jos jedan fantasticni poduhvat ruske diplomatije. Kakav briljantan sahovski potez! Rus i kad je donji - zna izvuc najbolji potez.
-
sumirprimus
#26330 Re: Ukrajina
Ma s vrata ga frajer.s vrata namah djes kreno
Al mp3 i slusalice bratee aferim moze jemen nema problema.
Al mp3 i slusalice bratee aferim moze jemen nema problema.
- jeza u ledja
#26331 Re: Ukrajina
Drugim rijecima, ne mozes otici u Rusiju, uletiti u raspravu s nekim i reci mu "ti si rusofil". Taj epitet ima smisla samo u kontekstu price o nekome iz vana.salik79 wrote:Kakva je ovo upside down logika?!!jeza u ledja wrote:Da bi ja bio americki ekvivalent tvom rusofilstvu, morao bi se javljati odnekud izvan Amerike, kao sto se ti javljas izvan Rusije i izvan Irana. Ja ovdje pricam o zemlji koja je i moja druga zemlja. Ti pricas s ushicenjem o nekome s kim imas veze samo preko novcanih transakcija.salik79 wrote: Kada jenkijofil imputira drugima nekakve filije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- salik79
#26332 Re: Ukrajina
Sta da ti covjek na ovo napise. Neko ko nije zivio taj vakat, a sve "zna" o njemu iz njemu dostupnih "izvora"....славянин wrote:Pitali su se koliko su mogli , znaci oni su stalna clanica vijeca sigurnosti sa mogucnoscu veta- pogledaj hronologiju u ratu kako su glasali konstantno- Upravo da je Rusija jaka znas kada bi Kosovo se otcijepilo - nebi jer bi uspjeli da sprijece intervenciju onda bi ovi klali.Sto se tice BiH svi ti problemi oko dostavljanja oruzija,pomirenja hvo i ar bih koje je amerika izdejstvovala,bombardovanje vrs.. to se nebi desilo.Ti to sve znas... ali Iran je Iran i ayatolah ko mikeladzelova statua izvaljan.salik79 wrote:
Posto nisi bio direktni sudionik tih desavanja, a nisi bio ni rodjen, preporucujem ti knjigu "101 ratna prica" od Armijskog generala, rahmetli Rasima Delica.
- salik79
#26333 Re: Ukrajina
Ti i dalje poredis danasnju i tadasnju Rusiju... Nevjerovatno. Kako, onda, objasnjavas Kosovo?! Veto, folovi, golovi?!!!jeza u ledja wrote:Dao sam ti linkove clanaka koji govore da ih se pitalo. Ko ih je pitao? Pa MZ ih je pitala. Da ih nije pitala i pogotovo da ih nije nastavila pitati, RS bi danas bila proslost, ili bi bila ikebana kakva je i namjenjena da bude.salik79 wrote:
Koje je tvoje objasnjenje zato sto je danas RS uticajna zona Rusije, ako se Rusija kao ikebana nije pitala apsolutno ni za sta? Znaci dobili interesnu sferu bez ikakvog uticaja? Aaaa, a to je u pitanju, jos jedan fantasticni poduhvat ruske diplomatije. Kakav briljantan sahovski potez! Rus i kad je donji - zna izvuc najbolji potez.![]()
- jeza u ledja
#26334 Re: Ukrajina
Kakva laz jebote. Naravno da jesu! Eksi nisu mogli sprijecitisalik79 wrote: Pa u tome jeste poenta svih mojih upisa. Dakle, rusi definitivno nisu mogli ni sprijeciti, a ni kazniti sva zlodjela koja su pocinjena od strane cetalja. A svi znamo ko jeste.
- jeza u ledja
#26335 Re: Ukrajina
Cek, zasto ti pravis razliku? To ono, svaka decenija se moze podijeliti, pa ko dodje novi onda puj pike ne vazi.salik79 wrote:
Ti i dalje poredis danasnju i tadasnju Rusiju... Nevjerovatno. Kako, onda, objasnjavas Kosovo?! Veto, folovi, golovi?!!!
- славянин
#26336 Re: Ukrajina
Ne treba nikakav izvor nego malo razuma samo.Da je Amerika htjela da nestane BIH to bi se i desilo - ti to imponiras stalno a situacija na terenu evo u BiH sam.Kao oni se urotili da uklone Bosnjake... pa zavrni pipu iz Hrvatske 2 godine,pusti Srbiju i Hrvatsku da rade sta oce - bas me zanima sta bi se desilo.Ali ne Amerika je to pomagala Srbima a Rusija nama.salik79 wrote:
Posto nisi bio direktni sudionik tih desavanja, a nisi bio ni rodjen, preporucujem ti knjigu "101 ratna prica" od Armijskog generala, rahmetli Rasima Delica.
- salik79
#26337 Re: Ukrajina
To ti native Amer?jeza u ledja wrote:
Drugim rijecima, ne mozes otici u Rusiju, uletiti u raspravu s nekim i reci mu "ti si rusofil". Taj epitet ima smisla samo u kontekstu price o nekome iz vana.
-
sumirprimus
#26338 Re: Ukrajina
Nama su dusmani bili i rusi i francuzi i britanci.
U tom periodu. Dok ameri nisu odlucili pravit fajront ko zna iz kog razloga.
- славянин
#26339 Re: Ukrajina
Za razliku od tebe on je makar u zemlji koju podrzavasalik79 wrote:To ti native Amer?jeza u ledja wrote:
Drugim rijecima, ne mozes otici u Rusiju, uletiti u raspravu s nekim i reci mu "ti si rusofil". Taj epitet ima smisla samo u kontekstu price o nekome iz vana.
- salik79
#26340 Re: Ukrajina
Kakvu bolan zaledjinu?!jeza u ledja wrote:Kakva laz jebote. Naravno da jesu! Eksi nisu mogli sprijecitisalik79 wrote: Pa u tome jeste poenta svih mojih upisa. Dakle, rusi definitivno nisu mogli ni sprijeciti, a ni kazniti sva zlodjela koja su pocinjena od strane cetalja. A svi znamo ko jeste.Pa Srbija bi bila mali mrav da nije imala zaledjinu Rusa.
Btw, koliko je Milosevic proveo vakta u Americi, a koliko u Rusiji?
- jeza u ledja
#26341 Re: Ukrajina
Znaci samo "natives" ne mogu biti "jenkijofili"?salik79 wrote:To ti native Amer?jeza u ledja wrote:
- Nadzornik
#26342 Re: Ukrajina
sumirprimus wrote:Nama su dusmani bili i rusi i francuzi i britanci.
Tako je Sumire legendo,Kadija te tuzi,Kadija ti sudi....
- salik79
#26343 Re: Ukrajina
Ja zivim u svojoj domovini.славянин wrote:Za razliku od tebe on je makar u zemlji koju podrzavasalik79 wrote:To ti native Amer?jeza u ledja wrote:
- славянин
#26344 Re: Ukrajina
Jes u jednoj ganjajuci da izbjegne da mu strpaju bombu u vilu a u drugoj nazdravljajuci pobjedama svojih armejaca. Iran opet kreno fino uplacivati vidim./salik79 wrote:Kakvu bolan zaledjinu?!jeza u ledja wrote:Kakva laz jebote. Naravno da jesu! Eksi nisu mogli sprijecitisalik79 wrote: Pa u tome jeste poenta svih mojih upisa. Dakle, rusi definitivno nisu mogli ni sprijeciti, a ni kazniti sva zlodjela koja su pocinjena od strane cetalja. A svi znamo ko jeste.Pa Srbija bi bila mali mrav da nije imala zaledjinu Rusa.
Btw, koliko je Milosevic proveo vakta u Americi, a koliko u Rusiji?
- jeza u ledja
#26345 Re: Ukrajina
Tacno i to.sumirprimus wrote:Nama su dusmani bili i rusi i francuzi i britanci.
- славянин
#26346 Re: Ukrajina
A Iran i Homeini u srcusalik79 wrote:
Ja zivim u svojoj domovini.
- jeza u ledja
#26347 Re: Ukrajina
Al navijas za tudju.salik79 wrote:
Ja zivim u svojoj domovini.
- salik79
#26348 Re: Ukrajina
Rusofil nikada, "mulofil" uvijek i to ne krijem. Za razliku od tebe, koji si "iznad toga", "potpuno nepristrasan", "objektivan",.... bas kao i mediji tvoje "domovine".jeza u ledja wrote:Znaci samo "natives" ne mogu biti "jenkijofili"?salik79 wrote:To ti native Amer?jeza u ledja wrote:
Drugim rijecima, ne mozes otici u Rusiju, uletiti u raspravu s nekim i reci mu "ti si rusofil". Taj epitet ima smisla samo u kontekstu price o nekome iz vana.Jebiga onda ces ti cijeli zivot ostati samo mulofil i rusofil.
-
sumirprimus
#26349 Re: Ukrajina
Vama kad su sudili ja sam moram priznat naspem 2 deca malo meze i laga No s apetitom razgled brejking njuzaNadzornik wrote:sumirprimus wrote:Nama su dusmani bili i rusi i francuzi i britanci.
Tako je Sumire legendo,Kadija te tuzi,Kadija ti sudi....
- славянин
#26350 Re: Ukrajina
Mula kaze Rusija dobra - dakle Rusija dobra - Jel se slazes ili da ti rezu platusalik79 wrote:
Rusofil nikada, "mulofil" uvijek i to ne krijem. Za razliku od tebe, koji si "iznad toga", "potpuno nepristrasan", "objektivan",.... bas kao i mediji tvoje "domovine".