Demokratska fronta Željko Komšić
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#26326 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Davno je napisao @Corto Maltese, ovaj gdje prođe (Suljagić) , tu trava ne raste. Čega se prihvati sve upropasti. Zadnji takav projekat je DF. Kriv je i Željko što je šizofrenom maltretiraču žena dopustio da mu bude glavna faca u stranci.
- piupiu
#26327 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tačno. Je l' oni prolaze kakave psiho-testove?Ridjobrki wrote:Ima tamo i maničnih epizoda i solidna kolekcija kompleksa.piupiu wrote:Narcisoidni poremećaj ličnosti.nikad_vise wrote: Neka analiza Suljagica
-
Drinski
#26328 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A od vas koji necete vise glasati za Zeljka, koliko je uopce glasalo za doticnog?
- Maystor
#26329 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Corto Maltese je najveci trol koji je ikada postojao na ovom forumu. Bio je poslan iz Centrale da obesmisli temu DF. Nakon izbora se nikada vise nije pojavio. Trenutno je na rehabilitaciji, a u proojece 2016.g. ce ga pustit ponovo. Jadni su oni kojima je on uzor.Anabella wrote:KatarinaKosaca wrote:Davno je napisao @Corto Maltese, ovaj gdje prođe (Suljagić) , tu trava ne raste. Čega se prihvati sve upropasti. Zadnji takav projekat je DF. Kriv je i Željko što je šizofrenom maltretiraču žena dopustio da mu bude glavna faca u stranci.
Sjecam se njegovog pisanja na ovoj temi prije izbora, sjecam se napada na njega, uvreda....danas je svima jasno da je sve to bila istina
-
de balzac
#26330 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Maystor wrote:Corto Maltese je najveci trol koji je ikada postojao na ovom forumu. Bio je poslan iz Centrale da obesmisli temu DF. Nakon izbora se nikada vise nije pojavio. Trenutno je na rehabilitaciji, a u proojece 2016.g. ce ga pustit ponovo. Jadni su oni kojima je on uzor.Anabella wrote:KatarinaKosaca wrote:Davno je napisao @Corto Maltese, ovaj gdje prođe (Suljagić) , tu trava ne raste. Čega se prihvati sve upropasti. Zadnji takav projekat je DF. Kriv je i Željko što je šizofrenom maltretiraču žena dopustio da mu bude glavna faca u stranci.
Sjecam se njegovog pisanja na ovoj temi prije izbora, sjecam se napada na njega, uvreda....danas je svima jasno da je sve to bila istina
Trol netrol, Suljagića je ogolio i secirao do atoma. Nepogrešivo.
- Maystor
#26331 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa bolan ne bio zajedno su radili, iz istog su projekta potekli. Samo ga Suljaga svaki put zajebo. Kad je trebalo Zlaji u supak uc, firaun napise knjigu, a Corta posalju da baca kamenje na protestima protiv Semihe i Taje. Kad je brod poceo da tone, Suljaga vidio koliko je sati i preso u DF, a Corto ostao da na forumu brani neodbranjivo.
- It_is_a_Leclerc
#26332 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jaDrinski wrote:A od vas koji necete vise glasati za Zeljka, koliko je uopce glasalo za doticnog?
-
Drinski
#26333 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa, ne ulazeci dublje u njihove stavove, meni se cinilo da se oni poznaju u dusu.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#26334 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I ja. Doduše nisam za Suljagića,(ne razumijem niti jednu ženu koja ga je glasala) nego za DF na državnom nivou. I ja i familija smo isto glasali. Dakle, otpali su im naši glasovi.It_is_a_Leclerc wrote:jaDrinski wrote:A od vas koji necete vise glasati za Zeljka, koliko je uopce glasalo za doticnog?
- dustaban
#26335 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Suljagic umjesto Marjanovica, preimenovanje stranke (dovanje Komsicevog imena), postizborno prepustanje stranke manijakalnom dvojcu, ulazak pa izlazak iz Vlade, ubleharenje umjesto rada (cast izuzecima), kriva procjena po pitanju rusenja Novalica itd...
Moze li mi neko navesti makar jedan potez koji nije bio pogresan?!
Moze li mi neko navesti makar jedan potez koji nije bio pogresan?!
- Ridjobrki
#26336 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja dvaput za Željka za člana Predsjedništva i sad za DF na federalnom nivou zbog druga na listiIt_is_a_Leclerc wrote:jaDrinski wrote:A od vas koji necete vise glasati za Zeljka, koliko je uopce glasalo za doticnog?
Hoću sad sebi glasačko pravo da oduzmem zbog toga.
- Corto Maltese
#26337 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Riđi, zar dvaput!?!?Ridjobrki wrote:Ja dvaput za Željka za člana Predsjedništva i sad za DF na federalnom nivou zbog druga na listiIt_is_a_Leclerc wrote:jaDrinski wrote:A od vas koji necete vise glasati za Zeljka, koliko je uopce glasalo za doticnog?
Uh, jebo te, to mora da boli
- Freamon Lester
#26338 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ridjobrki wrote:Ja dvaput za Željka za člana Predsjedništva i sad za DF na federalnom nivou zbog druga na listiIt_is_a_Leclerc wrote:jaDrinski wrote:A od vas koji necete vise glasati za Zeljka, koliko je uopce glasalo za doticnog?
-
jefferson
#26339 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ridjobrki wrote:Ja dvaput za Željka za člana Predsjedništva i sad za DF na federalnom nivou zbog druga na listiIt_is_a_Leclerc wrote:jaDrinski wrote:A od vas koji necete vise glasati za Zeljka, koliko je uopce glasalo za doticnog?
Ma i ja sam imao za DF veike ambicije, dok nisam ubrzo nakon formiranja cuo kojekakve rice, a kada sam vidio da su Suljagic i Bajrovic tu, odustao sam od njih.
- AntiKrist
#26340 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hajd sto ja nasjedo na DF ublehu,neg natjera,zenu ,mater ,oca da glasaju,kud sam lobiro i punca i punicu,sad kad krenu o politici ja kazem,de ba vedrije teme 
-
Drinski
#26341 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ajd sad drugo pitanje: ima li iko ko podrzava ovaj ZOR da nije glasao za njih?
-
de balzac
#26342 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Taman kad pomisliš da je ljudska bijeda sinoć doživjela svoj vrhunac, ovaj te razuvjeri. Može i jadnije.Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 12m12 minutes ago
Ja bih za @DennisGratz, @PedjaKojovic, @DanisTanovic bio najbolji da sam skončao u nekoj masovnoj grobnici. Da nemaju obaveza prema meni.
-
L u c i f e r
#26343 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja sam zaista htio glasat na izborima za df, čak platio i članarinu
, al mi zasmrdile neke stvari (interni "izbori" i fahro) pa srećom nisam... 
- bubi_mama
#26344 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ista samRidjobrki wrote:Ja dvaput za Željka za člana Predsjedništva i sad za DF na federalnom nivou zbog druga na listiIt_is_a_Leclerc wrote:jaDrinski wrote:A od vas koji necete vise glasati za Zeljka, koliko je uopce glasalo za doticnog?
-
L u c i f e r
#26345 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
AntiKrist wrote:Hajd sto ja nasjedo na DF ublehu,neg natjera,zenu ,mater ,oca da glasaju,kud sam lobiro i punca i punicu,sad kad krenu o politici ja kazem,de ba vedrije teme
- JThomas
#26346 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
oj odrona mila majko...
- Ridjobrki
#26347 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pozivam se na majorizaciju kao olakotnu okolnost.Corto Maltese wrote: Riđi, zar dvaput!?!?
Uh, jebo te, to mora da boli
- Maystor
#26348 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije on bio nikakav vizionar, pisao je o ljudima koje je znao dok su radili zajedno. Cak nije ni potrefio u procjeni: ispalo je gore nego sto je on predvidio.Anabella wrote: Niko to nije uradio bolje od samog DF-a, on je samo pisao da ce se to desiti
- Corto Maltese
#26349 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Od mene ti je halal, na minuli radRidjobrki wrote:Pozivam se na majorizaciju kao olakotnu okolnost.Corto Maltese wrote: Riđi, zar dvaput!?!?
Uh, jebo te, to mora da boli![]()
![]()
- Corto Maltese
#26350 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jal' je kakav zombi, jal' je Sava Savanović... treće nema.Mister Yes wrote:Corto Maltese wrote:pa jel se vratio iz mrtvih ili imamo posla sa rahmetlijom?
Mirisom vuče na zombija, ali Allah zna najbolje.
Last edited by Corto Maltese on 01/08/2015 23:39, edited 1 time in total.