SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
zateznistub

#26326 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Banksy wrote: :jbt:
nema dalje, momko pojasniJo... :-) :(
Banksy

#26327 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Banksy »

Fighting evil je borba protiv zla, a ne ''činiš drugome zlo'', haman to su neki fini, pošteni ljudi kojima eto neko mora učiniti zlo, jer mi, nesretnici, to ne možemo ... Koji rezon ... :roll: (koji, istina, i puno govori).
The BEN10

#26328 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by The BEN10 »

Banksy wrote:Fighting evil je borba protiv zla, a ne ''činiš drugome zlo'', haman to su neki fini, pošteni ljudi kojima eto neko mora učiniti zlo, jer mi, nesretnici, to ne možemo ... Koji rezon ... :roll: (koji, istina, i puno govori).
Banksy kad je u elementu rastavlja na proste faktore. Aferim šefice! :-D :thumbup:
uglavnomja

#26329 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

vecina ovdje svodi citavu policiju iskljucivo na saobracajce :-)
The BEN10

#26330 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by The BEN10 »

uglavnomja wrote:vecina ovdje svodi citavu policiju iskljucivo na saobracajce
Netačno sinko, već smo krenuli sa konkretnim i najočiglednijim primjerima.
Tercius

#26331 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

Banksy wrote:Fighting evil je borba protiv zla, a ne ''činiš drugome zlo'', haman to su neki fini, pošteni ljudi kojima eto neko mora učiniti zlo, jer mi, nesretnici, to ne možemo ... Koji rezon ... :roll: (koji, istina, i puno govori).
Ovaj gore ubaci neki link debilne serije sa naslovom fighting evil pa se ti ufatis objasnjavanja engleskog, meni :D Simpa.Vidi evil i violence sam ja iz sebi nekog nepoznatog razloga jutros stavio pod jedno,pa je ta recenica dobila takav oblik, pa se ispravljam evo u daljem textu izraz zlo se zamjenjuje izrazom nasilje( mada je meni u praxi to isto al nejse ajde), i to je to.Sretan?
zateznistub

#26332 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Sretna... :dajba:
Naslovnica

#26333 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Naslovnica »

Najjadniji su kada pišu kazne za parkiranje (kada zafali za plata), pa ako nalete na neko bolje auto prvo motorolom zovu da vide čije je, da li da pišu ili ne.
Po meni je to čisti dokaz da je policija svrha sama sebi, i da je 100% u službi politike.
Banksy

#26334 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Banksy »

Tercius wrote:
Ovaj gore ubaci neki link debilne serije sa naslovom fighting evil pa se ti ufatis objasnjavanja engleskog, meni :D Simpa.Vidi evil i violence sam ja iz sebi nekog nepoznatog razloga jutros stavio pod jedno,pa je ta recenica dobila takav oblik, pa se ispravljam evo u daljem textu izraz zlo se zamjenjuje izrazom nasilje( mada je meni u praxi to isto al nejse ajde), i to je to.Sretan?
Fulio si poentu, ne govorim o tome ... Nisu bezze oni vicevi o drotovima ... šalim se :mrgreen: :mrgreen:
uglavnomja

#26335 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

The BEN10 wrote:
99% postova se odnosi na pisanje kazni za parking, za vozikanje, za "zderanje", ... znaci saobracajci

jedini post mimo toga je pljacka banke, a kad bude gotovo, saznace se. poznata prica: forumski detektivi ocekuju da policija prvo njih obavijesti o svemu, pa da onda radi svoj posao.

realno, policija hvata kriminalce, sud ih oslobadja.

a i mene boli dati pare za kaznu, uh ... nicega mi nije zao kao toga. ali to nije razlog za mrzim citavu policiju. i da je svodim na te sto pisu kazne. oni su najdonji u sistemu.
JThomas

#26336 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

Naslovnica wrote:Najjadniji su kada pišu kazne za parkiranje (kada zafali za plata), pa ako nalete na neko bolje auto prvo motorolom zovu da vide čije je, da li da pišu ili ne.
Po meni je to čisti dokaz da je policija svrha sama sebi, i da je 100% u službi politike.
provjeravaju da nisu ukradena.
The BEN10

#26337 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by The BEN10 »

uglavnomja wrote:
The BEN10 wrote:
99% postova se odnosi na pisanje kazni za parking, za vozikanje, za "zderanje", ... znaci saobracajci
jedini post mimo toga je pljacka banke, a kad bude gotovo, saznace se. poznata prica: forumski detektivi ocekuju da policija prvo njih obavijesti o svemu, pa da onda radi svoj posao.
Sinko, da za početak prevrtiš barem 10 zadnjih stranica od postojećih 1060 na temi!? :roll:
uglavnomja

#26338 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

omar mjesecar je zavrsio u pritvoru zbog neplacene kazne za parkiranje, milion je zaradio prodajom ploca :oops:
a ona dvojica su zaglavila sto su fatali slucajne prolaznike da ih strpaju u prazne zatvore :-)
Sodom1

#26339 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Sodom1 »

Tercius wrote:
Sodom1 wrote:Sta bi raja od one pljacke na Ilidzi zna l se ko je? Svi se usutali.Malo milicija pozirala kao nesto radi,vatala neke mangupe pa ih pustili.Cak je i na forumu nJeki milicajac cestitao svojim kolegama na profesionalno odradjenoj akciji :-) :izet: . Zna li se bar ko je ubio starca na biciklu usljivi security il pljackasi?
U nas nek je samo senzacija i to po mogucnosti ne provErenih :-)
I cestitam im opet, za sve sto su uradili do sad i sto ce uraditi u narednom periodu, za sve sto se zna preko medija i za mnogo toga sto se ne zna, cestitam.Rade ljudi ko singerica, a to sto je drzava qurac a narod na nivou plemena je drugi par opanaka.
Jesu li skontali bar ko je ubio starca ako vec ne mogu pljackase uhvatit?
Naslovnica

#26340 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Naslovnica »

JThomas wrote:
Naslovnica wrote:Najjadniji su kada pišu kazne za parkiranje (kada zafali za plata), pa ako nalete na neko bolje auto prvo motorolom zovu da vide čije je, da li da pišu ili ne.
Ma ja, satraše se provjeravajući...
Nisu lopovi glupi da ostavljaju ukradena auta veće vrijednosti u zabranama.
jao_situacije

#26341 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

Naslovnica wrote:
JThomas wrote:
Ma ja, satraše se provjeravajući...
pa ukradena auta su svakako u pcu
Hemera

#26342 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Hemera »

The BEN10 wrote:I u pravilu onaj koji skreće prema Švrakinom oduzme prvenstvo prolaza onome koji ide ka Nedžarićima.
Oduzima ako sere.
Šačekaš da prođu svi koji idu u pravcu Nedžarića i oni koji skreću prema Shvrakinom pa onda ideš zadnji...a ne loviš u 2 metra.
Tercius

#26343 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

Banksy wrote:
Tercius wrote:
Fulio si poentu, ne govorim o tome ... Nisu bezze oni vicevi o drotovima ... šalim se :mrgreen: :mrgreen:
Sumnjam da uopste znas o cemu pricas, salim se naravno :thumbup:
JThomas

#26344 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

Naslovnica wrote: Ma ja, satraše se provjeravajući...
zajebavam se, to je njihova izvlakuša...
sha_ba

#26345 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sha_ba »

Coming soon... CSI Sarajevo :izet: :mrgreen:
Tercius

#26346 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

Sta je ovo, pa niko ni da se parkira pogresno ili vas je pola naslo zivote i mimo foruma?
hzsa22

#26347 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by hzsa22 »

Kad ste vec kod tih auta, u Bosmalu je vec jedno 3 godine parkirana Reno Laguna. Metar prasine na njoj. :D
kloniran

#26348 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kloniran »

ima ih jos po gradu koliko hoces takvih
Kataklinger

#26349 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Kataklinger »

Jednom parkirao na nedozvoljeno, prilazim autu a policajac već piše kaznu, drugi policajac provjerava čuvenom motorolom čije je auto do mog (neki džip bio). Priđem i uzmem kaznu, ne šĆednem pomjerit auto i odem. Vratio sam se za sat vremena, epilog: od 15ak nepropisno parkiranih auta, njih 4-5 nije imalo okačenu kaznu (BMW F10, ovaj džip kraj mene i tako slična auta....).
The BEN10

#26350 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by The BEN10 »

Na rad milicije u naske se ne treba žaliti, jerbo ljudi svoje živote meću u torbu kako bi spašavali naše živote. :oops:
Locked