Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#26301 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kvržić je vjerovatno pozvan zbog te pozicije desnog beka s obzirom da je Todorović u sramotno lošoj formi.
4 boda realnost. Svih 6 uspjeh.
4 boda realnost. Svih 6 uspjeh.
-
Nadzorna_ploca
#26302 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jesmo sakata repka, postenog igraca nemamo osim one dvojice.
- N.N.
#26303 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako smo onomad trazili smjenu generacije, lozili se na neka U21, ofo ono 
Vedo, Lula, Medo, Salihovic, Mujdza, Miske, Bega, Vranjes... Eh eh.
Vidi sada, nikada losiji roster i generacija.
DaBgda da ista od nas bude.
Malog Gojaka isforsirati, mozda sta i bude od njega. Ostali mladici, mrka kapa po Turskoj i Grckoj
Vedo, Lula, Medo, Salihovic, Mujdza, Miske, Bega, Vranjes... Eh eh.
Vidi sada, nikada losiji roster i generacija.
DaBgda da ista od nas bude.
Malog Gojaka isforsirati, mozda sta i bude od njega. Ostali mladici, mrka kapa po Turskoj i Grckoj
- Logovan
#26304 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
To ja već neko vrijeme govorim, ali jok.Herr Flick wrote:Ma postali smo prosjecna reprezentacija i to je to, sto prije shvatimo to bolje
Gurati što više mladih od narednih kvalifikacija, praviti neku novu reprezentaciju. Riješiti se Zukanovića i sličnih.
- drug_profi
#26305 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma nema nas. Ja samo mogu zamisliti kakva ce nam redaljka biti u sljedecoj ligi nacija u grupi A.
Idemo strmoglavo nanize ubuduce.
Idemo strmoglavo nanize ubuduce.
- Point.
#26306 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kad pogledam napad tuga me oblije. Osim Džeke tu su poluamateri. Bez zajebancije kažem da bi trebalo otići Ibiševiću na vrata u Berlin i moliti, kumiti da se vrati. I dan danas je Gerd Müller za sve naše napadače, osim DžekA naravno.
- luckylaka
#26307 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sta mislis ko je izabrao ove igrace...Buric,Todorovic,Zukanovic,Mihojevic,Kovacevic,Saric,Milosevic,Bajic,Hadzic.Forumasi sigurno nisu Vrli nas strucnjak vjerovatno u saradnji sa menadjerima.Dok jedni igraju prilicno dobro Menalo,Stevanovic,Vrancic,Hajrovic ovome nije ni na kraj pameti da ih se prisjeti.Tacno bi volio da hrvati ponude Luki da zaigra za njih.Pickasti selektori ne mogu dati momku 2 minute zvanicnog susreta i i kaparisati ga zauvijek.Nista ne gubis.Tuga je ovaj spisak a pogotovo spisak klubova za koje nastupaju.Neka nam je Bog na pomoci.Point. wrote:Kad pogledam napad tuga me oblije. Osim Džeke tu su poluamateri. Bez zajebancije kažem da bi trebalo otići Ibiševiću na vrata u Berlin i moliti, kumiti da se vrati. I dan danas je Gerd Müller za sve naše napadače, osim DžekA naravno.
- studeni76
#26308 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A da je zovnuo te druge ti bi opet pisao kako je tuga sto ne zove Todorovica, Burica, Milosevica. Znaci tebi uvijek dobro, mozes kritikovat do besvjesti 
- Point.
#26309 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Realno, ovo što se zove je to što imamo, plus Asmir. Vrančić još nije upisao sekunde u novoj sezoni, npr. Menalo je još zelen, ali dati mu makar minut i kaparisati ga to definitivno.luckylaka wrote:Sta mislis ko je izabrao ove igrace...Buric,Todorovic,Zukanovic,Mihojevic,Kovacevic,Saric,Milosevic,Bajic,Hadzic.Forumasi sigurno nisu Vrli nas strucnjak vjerovatno u saradnji sa menadjerima.Dok jedni igraju prilicno dobro Menalo,Stevanovic,Vrancic,Hajrovic ovome nije ni na kraj pameti da ih se prisjeti.Tacno bi volio da hrvati ponude Luki da zaigra za njih.Pickasti selektori ne mogu dati momku 2 minute zvanicnog susreta i i kaparisati ga zauvijek.Nista ne gubis.Tuga je ovaj spisak a pogotovo spisak klubova za koje nastupaju.Neka nam je Bog na pomoci.Point. wrote:Kad pogledam napad tuga me oblije. Osim Džeke tu su poluamateri. Bez zajebancije kažem da bi trebalo otići Ibiševiću na vrata u Berlin i moliti, kumiti da se vrati. I dan danas je Gerd Müller za sve naše napadače, osim DžekA naravno.
- N.N.
#26310 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nema ovdje puno do selektora, mi nemamo igraca ba.
Evo da @lucky pravi spisak
na kraju bi isti qurac bio...
Svaki malo 'veci' talenat zapuca u Grcku ili Tursku, i onda klupa ili povratak nakon godine u PL BiH.
Zato sam rekao, perspektiva za veceg naseg igraca je Gojak, ostalo sve ispod prosjeka...
Evo da @lucky pravi spisak
Svaki malo 'veci' talenat zapuca u Grcku ili Tursku, i onda klupa ili povratak nakon godine u PL BiH.
Zato sam rekao, perspektiva za veceg naseg igraca je Gojak, ostalo sve ispod prosjeka...
- luckylaka
#26311 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Citaj bolan sta pise u postu a ne izmedju redova.Nabrojani igraci koji nisu pozvani igraju prilicno dobro u svojim klubovima za neke koje je Robi pozvao vjerovatno ni on nije cuo ni da se bave ovim poslom da nije menadjera.To sto ti imas vec odavno nesto licno protiv mene nema veze sa pozivanjem i prozivanjem.PozN.N. wrote:Nema ovdje puno do selektora, mi nemamo igraca ba.
Evo da @lucky pravi spisakna kraju bi isti qurac bio...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- luckylaka
#26313 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Opet slabo pratis.Vrancic je poslije povrede vratio se na teren i odigrao zadnjih 10-ak minutau zadnjem koluPoint. wrote:Realno, ovo što se zove je to što imamo, plus Asmir. Vrančić još nije upisao sekunde u novoj sezoni, npr. Menalo je još zelen, ali dati mu makar minut i kaparisati ga to definitivno.luckylaka wrote:Sta mislis ko je izabrao ove igrace...Buric,Todorovic,Zukanovic,Mihojevic,Kovacevic,Saric,Milosevic,Bajic,Hadzic.Forumasi sigurno nisu Vrli nas strucnjak vjerovatno u saradnji sa menadjerima.Dok jedni igraju prilicno dobro Menalo,Stevanovic,Vrancic,Hajrovic ovome nije ni na kraj pameti da ih se prisjeti.Tacno bi volio da hrvati ponude Luki da zaigra za njih.Pickasti selektori ne mogu dati momku 2 minute zvanicnog susreta i i kaparisati ga zauvijek.Nista ne gubis.Tuga je ovaj spisak a pogotovo spisak klubova za koje nastupaju.Neka nam je Bog na pomoci.Point. wrote:Kad pogledam napad tuga me oblije. Osim Džeke tu su poluamateri. Bez zajebancije kažem da bi trebalo otići Ibiševiću na vrata u Berlin i moliti, kumiti da se vrati. I dan danas je Gerd Müller za sve naše napadače, osim DžekA naravno.
- luckylaka
#26314 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne eto treba da slavimo zadnje rezultateTomahawk11 wrote:Samo kukate
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26315 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I to je dovoljno da ga pozove za naredne dvije utakmice?luckylaka wrote: Opet slabo pratis.Vrancic je poslije povrede vratio se na teren i odigrao zadnjih 10-ak minutau zadnjem kolu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26316 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa ne treba, ali mislim da se pretjeruje i da ovo što je pozvano može do dvije pobjede u naredne dvije utakmice.luckylaka wrote:Ne eto treba da slavimo zadnje rezultateTomahawk11 wrote:Samo kukate
- drug_profi
#26317 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja cu ovdje da kazem sad nesto zbog cega ce da me mnogi napadnu:
mi nikako ne mozemo racunati na 6 bodova u naredne dvije tekme.
-
Mustang1
#26318 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bez tih 6 bodova ne mozemo racunati ni na Euro.drug_profi wrote:Ja cu ovdje da kazem sad nesto zbog cega ce da me mnogi napadnu:
- drug_profi
#26319 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa ko nas pita?Mustang1 wrote:Bez tih 6 bodova ne mozemo racunati ni na Euro.drug_profi wrote:Ja cu ovdje da kazem sad nesto zbog cega ce da me mnogi napadnu:
- luckylaka
#26320 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ocito je da nije pregledaj minutazu jos nekih npr.Sarica koji ne moze izboriti mjesto u ligi malo jacoj od federalneTomahawk11 wrote:I to je dovoljno da ga pozove za naredne dvije utakmice?luckylaka wrote: Opet slabo pratis.Vrancic je poslije povrede vratio se na teren i odigrao zadnjih 10-ak minutau zadnjem kolu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26321 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne perem ja time Sarića. Možda nije ni on zaslužio.luckylaka wrote:Ocito je da nije pregledaj minutazu jos nekih npr.Sarica koji ne moze izboriti mjesto u ligi malo jacoj od federalneTomahawk11 wrote:I to je dovoljno da ga pozove za naredne dvije utakmice?luckylaka wrote: Opet slabo pratis.Vrancic je poslije povrede vratio se na teren i odigrao zadnjih 10-ak minutau zadnjem kolu
Međutim, 10 minuta poslije povrede je malo da bi se igrač zvao na okupljanje.
- Point.
#26322 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Opet tih 10 minuta za zadnja 2-3 mjeseca nije ništa. Zašto se uvijek selektor proziva i vodi polemika oko igrača koji igraju minornu ulogu u reprezentaciji i možda odigraju 10 minuta?luckylaka wrote: Opet slabo pratis.Vrancic je poslije povrede vratio se na teren i odigrao zadnjih 10-ak minutau zadnjem kolu
-
RtrnOfSalisbury
#26323 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jel taj lihtenstajn ista slabiji od kipra, to je sad najvaznije
bogam nesta utihnulo oko repke i talenata ... vidi raja kolko je sati
bogam nesta utihnulo oko repke i talenata ... vidi raja kolko je sati
- Logovan
#26324 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Euufooorijaaaaaaa

- luckylaka
#26325 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa covjece pratis i ti fud bal uopste.Selektor se proziva zbog igraca koji ne igrajy nikako i kojima ce jos malo uspjeh biti da zaigraju za Podgrmec a pri tom ne poziva igrace koji igraju u svojim klubovima i imaju znacajne uloge.Pozivaju se igraci koji u zadnje 2-3 godine nisu ni korak napredovali cak nazadovali.Pa prati malo bar to danas nije teskoPoint. wrote:Opet tih 10 minuta za zadnja 2-3 mjeseca nije ništa. Zašto se uvijek selektor proziva i vodi polemika oko igrača koji igraju minornu ulogu u reprezentaciji i možda odigraju 10 minuta?luckylaka wrote: Opet slabo pratis.Vrancic je poslije povrede vratio se na teren i odigrao zadnjih 10-ak minutau zadnjem kolu