i eto neki dan uzeo Alan Wake American Nightmare, i predjem ga, sasvim solidan, ali citavo vrijeme govorim sebi, ovi developeri sto su radili Alan Wake, trebali su raditi na novom Max Payneu, kad ono Remedy stoji iza ovoga, a nisam iskreno ni obracao paznju, eto dok ne udjeh na taj link gore na twitter i nevdjoh na coveru maxa i alana
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Quaresma
#26276 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
keca davno bio poceo igrati kad je izasao za pc, nesto mi tesko bilo, nedostajalo mi municije pa brzo odustao
doduse nisam se ni trudio, ali mi se uglavnom bio svidio
i eto neki dan uzeo Alan Wake American Nightmare, i predjem ga, sasvim solidan, ali citavo vrijeme govorim sebi, ovi developeri sto su radili Alan Wake, trebali su raditi na novom Max Payneu, kad ono Remedy stoji iza ovoga, a nisam iskreno ni obracao paznju, eto dok ne udjeh na taj link gore na twitter i nevdjoh na coveru maxa i alana
-
DonieBrasco
#26277 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sta kazu podaci hoce li Rock Star da obori rekord GTA5 po prodaji sa RDR2 ?
- ferratilis
#26278 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Red Dead Redemption 2 companion app points to PC version of the game
- House
#26279 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
čekam call of cthulhu ko ozeblo sunce
još dva dana...
- diablobih
#26280 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Call of Cthulhu - CODEXHouse wrote:čekam call of cthulhu ko ozeblo suncejoš dva dana...
- arnes_king
#26281 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam sinoc zapoceo sa RDR2 i tek sam prosao podugi uvod u igru i mogu reci da sam stvarno odusevljen. Ljudi nisu normalni kako su realnu igru napravili i na koliko su detalja mislili, pored toga sto je grafika perverzija stalno me odusevljava "ponasanje" svijeta oko mene i interakcija sa svime u okolini.
- Averus
#26282 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Shadow of Tomb Raider - CPY

- aditon
#26283 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ooooooooooooooo momci pa vi svi zaslužujete desetku u cijelu lepinu + jogurt

- Averus
#26284 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma lažem bolan, ne bih li naslutio 
- aditon
#26285 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
vjerovatno vas je većina već vidjela ovaj članak ali eto, nije zgoreg i ovdje podijeliti
https://www.klix.ba/scitech/tehnologija ... /181022081
- aditon
#26286 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ništa onda od ćevapa...jbgAverus wrote:ma lažem bolan, ne bih li naslutio
- Averus
#26287 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
aditon wrote:vjerovatno vas je većina već vidjela ovaj članak ali eto, nije zgoreg i ovdje podijeliti![]()
De ne promoviši govnara i govnarsku firmu još i ovdje
Klixu su makar platili da ga furaju, a ti za džabe to radiš
Lijepo je hvaliti se "najvećim poduhvatom", ali realno nisu oni za toga.
Ragtag Adventures flop
Ptice kao mi flop
Sve čega se ovaj lik dohvatio je flop, a i dalje ga guraju ovi i oni da ispadne kao neka fora.
O animiranju da ne pričam
Ma samo da hoće izbaciti više SoTR već jednomaditon wrote:ništa onda od ćevapa...jbg
- ferratilis
#26288 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Covjek je jedva srednju skolu zavrsio, tesko je za ocekivati da zavrsi igru. 
-
DonieBrasco
#26289 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Imam jedan tip za tebe - dobro otvori oci svaki ćosak mjesta gdje se nalazis dobro istrazi i pogledaj, svasta ima da se nađe i vidi, a ako jednom preskocis ili ne ugledas neces moci kasnije kako budes odmicao u story.arnes_king wrote:Ja sam sinoc zapoceo sa RDR2 i tek sam prosao podugi uvod u igru i mogu reci da sam stvarno odusevljen. Ljudi nisu normalni kako su realnu igru napravili i na koliko su detalja mislili, pored toga sto je grafika perverzija stalno me odusevljava "ponasanje" svijeta oko mene i interakcija sa svime u okolini.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#26290 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
od početka je znao da je digitalna animacija njegova budućnost pa su zbog njegovog životnog opredjeljenja nerijetko ispaštale i školske obaveze. Čak je izbačen iz jedne sarajevske srednje škole zbog nedoličnog ponašanja prema nastavnici latinskog jezika. No, ističe kako je ipak uspio završiti MSŠ u Vogošći, ali od tog momenta više se nije bavio školom, niti ona njime.
- arnes_king
#26291 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hvala, inace igram svaku igru na taj nacin da svaki cosak pregledam, a pogotovo u ovakvim jer bas kao sto kazes gdje god se okrenes nesto zanimljivo imaDonieBrasco wrote:Imam jedan tip za tebe - dobro otvori oci svaki ćosak mjesta gdje se nalazis dobro istrazi i pogledaj, svasta ima da se nađe i vidi, a ako jednom preskocis ili ne ugledas neces moci kasnije kako budes odmicao u story.arnes_king wrote:Ja sam sinoc zapoceo sa RDR2 i tek sam prosao podugi uvod u igru i mogu reci da sam stvarno odusevljen. Ljudi nisu normalni kako su realnu igru napravili i na koliko su detalja mislili, pored toga sto je grafika perverzija stalno me odusevljava "ponasanje" svijeta oko mene i interakcija sa svime u okolini.
Ja morao doci u ovu temu da sa nekim pisem, od kako je izasao RDR2 PS4 temu umrla, nigdje nikog
- REDDEVILS
#26292 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nije umrla, ima nas malo ali smo zato dobro raspoređeniarnes_king wrote:Hvala, inace igram svaku igru na taj nacin da svaki cosak pregledam, a pogotovo u ovakvim jer bas kao sto kazes gdje god se okrenes nesto zanimljivo imaDonieBrasco wrote:Imam jedan tip za tebe - dobro otvori oci svaki ćosak mjesta gdje se nalazis dobro istrazi i pogledaj, svasta ima da se nađe i vidi, a ako jednom preskocis ili ne ugledas neces moci kasnije kako budes odmicao u story.arnes_king wrote:Ja sam sinoc zapoceo sa RDR2 i tek sam prosao podugi uvod u igru i mogu reci da sam stvarno odusevljen. Ljudi nisu normalni kako su realnu igru napravili i na koliko su detalja mislili, pored toga sto je grafika perverzija stalno me odusevljava "ponasanje" svijeta oko mene i interakcija sa svime u okolini.
Ja morao doci u ovu temu da sa nekim pisem, od kako je izasao RDR2 PS4 temu umrla, nigdje nikog
Ja sam odigrao prvih uvodnih 25 minuta i veceras mislim nastaviti
-
caseytron
#26293 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ima li ko kakav link do narodne verzije Hitmana, na RARBG samo 1 seeder 
- MarlboroGold
#26294 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nije loš ovaj halloween special na steamu. Ima finih igara.
- typeOnegative
#26295 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Koji hitman tacno? Poslat cu ti u pp?caseytron wrote:Ima li ko kakav link do narodne verzije Hitmana, na RARBG samo 1 seeder
-
caseytron
#26296 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Onaj posljednji sto je izlazio u epizodama, 2016-17 godina koja vectypeOnegative wrote:Koji hitman tacno? Poslat cu ti u pp?caseytron wrote:Ima li ko kakav link do narodne verzije Hitmana, na RARBG samo 1 seeder
- diablobih
#26297 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja nisam lagao ala'amiaditon wrote:ništa onda od ćevapa...jbgAverus wrote:ma lažem bolan, ne bih li naslutio
-
Elubrylla
#26298 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ima li ko da je pocetnik u pubgu? Da ne igram sa pro igracima posto sam tek instaliro haha
- typeOnegative
#26299 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo nasao sam , imaju sve epizode u packu . Poslat cu ti torrent fajl , nadam se da koristis utorrentcaseytron wrote:Onaj posljednji sto je izlazio u epizodama, 2016-17 godina koja vectypeOnegative wrote:Koji hitman tacno? Poslat cu ti u pp?caseytron wrote:Ima li ko kakav link do narodne verzije Hitmana, na RARBG samo 1 seeder
- aditon
#26300 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
fakat nemam pojma ko je lik..nego mi onako bi drago da vidim da se ove stvari dešavaju i kod nas...Averus wrote: De ne promoviši govnara i govnarsku firmu još i ovdje
Klixu su makar platili da ga furaju, a ti za džabe to radiš![]()
Lijepo je hvaliti se "najvećim poduhvatom", ali realno nisu oni za toga.
Ragtag Adventures flop
Ptice kao mi flop
Sve čega se ovaj lik dohvatio je flop, a i dalje ga guraju ovi i oni da ispadne kao neka fora.
O animiranju da ne pričam![]()
da li neko ima informacije šta je s igrom koja je prošle godine najavljivana, Fantasiam ili tako nešto..čini mi se neki momci iz Zenice da su istu radili..