Ne može. Samo je jedna traka, i to ulazna (od Chipasa nailaziš na automat koji izdaje kartice a onda na rampu, ne može u kontra smjeru).noviclan wrote: ↑10/07/2020 06:54A sta to ne mozes u bimgo pa se vratiti u chippasdrug_profi wrote: ↑09/07/2020 21:19 Prazan parking, samo je jebada sto su zatvorili izlaz prema kolodvorskoj. Moras na put zivota pa na kruzni, ako ces prema zapadu.
Kamera registruje tablice, provjereno. Otvara izlaz, samo stanes kao da ces tiket ocitat.
Danas sam bio, i kad sam izlazio (prije toga sam skenirao karticu, za svaki slučaj, iako sam bio manje od pola sata parkiran) idem polako da mi skenira registraciju. Vidim ne otvara rampu pa stadoh da skeniram karticu (kontam, još ne radi kako treba), ali čim sam stao rampa se počela dizati.
Btw, na ulazi sam iza dva auta bio, prvi prolazi kroz rampu ali je (izgleda) imao neki problem sa vađenjem kartice (vidim da mu je rampa skoro poklopila zadnji dio auta). Iza njega čovjek kreće u rikverac, ja ga kratko upozoravam da sam iza ali on i dalje ide unazad. Onda sam kulturno i akademski legao na sirenu (hodi ti dokaži da ga ja nisam udario nego on mene), tad je stao.
Ono, lik ne pazi kako vozi ali uredno nosi masku pa je OK.