Demokratska fronta Željko Komšić
- MMM1977
#26276 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E moj DF, na jako niske grane padoste, niže nije moglo.
1. Kurvanje sa SBB u predizbornoj kampanji
2. Kurvanje sa SDA nakon izbora
3. Threesome sa SDP i SBB trenutno
4. Hanka i ovaj bolid Suljagic
Obećao si Željko da ćeš podržati EU put i da ne moraš biti u vlasti a ti suprotno - u vlasti si a protiv EU puta.
Uči se od ovih umjetnika iz NS. Od mene i cca 100 ljudi koji su glasali za vas mojim lobiranjem imate mahanje. Zauvijek i na svim nivoima.
Demagozi.
1. Kurvanje sa SBB u predizbornoj kampanji
2. Kurvanje sa SDA nakon izbora
3. Threesome sa SDP i SBB trenutno
4. Hanka i ovaj bolid Suljagic
Obećao si Željko da ćeš podržati EU put i da ne moraš biti u vlasti a ti suprotno - u vlasti si a protiv EU puta.
Uči se od ovih umjetnika iz NS. Od mene i cca 100 ljudi koji su glasali za vas mojim lobiranjem imate mahanje. Zauvijek i na svim nivoima.
Demagozi.
- Freamon Lester
#26277 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Apaurin za Suljagica i gram bijelog za Komsica. Prvi sere po twitteru gluposti i ponasa se kao djevojcica, a drugi od istaknutog "revolucionara" i borca za ljudska prava nije usta otvorio posljednjih nekoliko dana.
-
rajvosa1
#26278 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Suljagić je definitivni grobar DF-a
- nikad_vise
#26279 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Majko draga sta vam radi Suljagic.
Ne smijem mu vise ni otici na twitter profil.Vise papanluka,seljacluka,primitivizma i zatucanosti ne vidjeh pozadugo.
Ko mu drzi uzde,daj povucite ga malo.
Zamisli koji mentalni sklopovi stoje iza jednog ovakvog covjeka..Nije mi neki omiljeni politicar,ali et nekako ga nisam gledao kao klasicnog smrada do danas.
Daj ljudi da se porezemo,nek neko covjeku proslijedi tablu apaurina.
Ne smijem mu vise ni otici na twitter profil.Vise papanluka,seljacluka,primitivizma i zatucanosti ne vidjeh pozadugo.
Zamisli koji mentalni sklopovi stoje iza jednog ovakvog covjeka..Nije mi neki omiljeni politicar,ali et nekako ga nisam gledao kao klasicnog smrada do danas.
- It_is_a_Leclerc
#26280 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa njih pola i nema na sjednici danas. Na prozivanju - svakog drugog nema. Jesu li to gospoda ljevičari otišli malo na kupanje ?
Ne sumnjam da su ljevičari uredno fakturisali današnju sjednicu.
- Mister Yes
#26281 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja sam i ranije rekao ali sada ću dati i svečanu zakletvu:gospodja profiterka wrote:Ovo neće zaboraviti, imate moju riječ.
Zaklinjem se životom svoje djece da nikada više neću glasati za bilo koju stranku koja je danas glasala protiv zakona o radu. So help me God
- kamen spoticanja
#26282 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pripremaju kozhu za nadolazece skijanjeIt_is_a_Leclerc wrote:Pa njih pola i nema na sjednici danas. Na prozivanju - svakog drugog nema. Jesu li to gospoda ljevičari otišli malo na kupanje ?
- nikad_vise
#26283 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Havarija.Anabella wrote:nikad_vise wrote:Majko draga sta vam radi Suljagic.
Samo postaj buraz, nek ljudi vide
Covjek je vec 10 sati na twitteru i bez pauze proziva NS,Peđu,Denisa.
To je prvo sto nije svojstveno normalnom covjeku a da ne govorimo jednom visoko rangiranom politicaru i bivsem kandidatu za predsjednika drzave.
Jos nacin na koji to on radi je strasan.Frustracija,mrznja i zloba zrace iz svakog Twitt-a.
- It_is_a_Leclerc
#26284 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da mu je dati pušku, ako ih ne bi pobio u jednom momentu, sjecite gdje sam najtanji.
-
de balzac
#26285 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kakav apaurin, to njemu ko bonbon. Manijaka u košulju, pa u ustanovu.nikad_vise wrote:Majko draga sta vam radi Suljagic.
- nikad_vise
#26286 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ima li neko medicinsko lice na forumu da nam otprilike objasne o cemu se ovdje radi kod ovog covjeka i kakvi mentalni sklopovi mogu da podrzavaju ideje ovakvog covjeka.Neka analiza Suljagica i njegove biracke baze.Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 10h10 hours ago
Konačno @NasaStrankaBiH u pravom društvu: između Bakira Izetbegovića i Amera Jerlagića. Po desnom krilu nastupa ASDA, dok centar drži BPS.
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 9h9 hours ago
Dakle, dogovorili otpočinjanje. Kakav teški diletanttizam. I još to proglase uspjehom. @DennisGratz @NasaStrankaBiH
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 29m29 minutes ago
Fadil Novalić se pohvalio da su glasove za #ZoR završili poslodavci. Čestitke @PedjaKojovic i @DennisGratz.
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 48m48 minutes ago
Dennis Gratz je upravo glasao i za Zakon o doprinosima. @NasaStrankaBiH je dio većine nesumnjivo.
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 55m55 minutes ago
Radni naslov današnje sjednice Parlamenta FBiH: Kad papci marširaju...
1 retweet 3 favorites
Reply Retweet1 Favorite3
More
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 2h2 hours ago
Izvinite ljudi, ali rasprava još traje. Otkud ovo?
Embedded image permalink
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
Kakav neslavan kraj, kako se ljudi prodaše, ovo se rijetko viđa čak i na slavenskom jugu. @@NasaStrankaBiH @PedjaKojovic
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
Upravo Novalić čita sa govornice da je Vlada odbila sve amandmane. Šta je onda dobila @NasaStrankaBiH?
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 3h3 hours ago
Objektivno moraš biti teški diletant, kompletan kreten ili prodana duša da budeš 50-a ruka za radnički zakon reakcionarne Vlade SDA i HDZ.
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Jer, danas smo svjedočili političkoj smrti nekad najambicioznijeg projekta u ovoj zemlji, inače poznatog kao @NasaStrankaBiH.
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
I realno, nije moj nego Dennisov i Peđin problem što nisu shvatili da su politički poginuli na ovome, sve dok nisu i poginuli. 50-a ruka.
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
A, evo javlja se i lijevo krilo #SDA. Lepo, lepo.
Embedded image permalink
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Dakle, nema amandmana. Sad znamo da će @NasaStrankaBiH glasati za #ZoR 'nako.
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
Dakle, Fadil Novalić obećao Dennisu Gratzu nešto što ne može ispuniti i @NasaStrankaBiH se uvjerila u njegovu ljubav prema radnicima.
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 4h4 hours ago
Sad smo saznali da @NasaStrankaBiH nije zapravo dobila amandman na #ZoR, nego nešto što ni premijer ni Vlada #FBiH ne mogu ni obećati.
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 5h5 hours ago
Još jednom, bez ruke @DennisGratz ne bi bio i ne bi mogao biti usvojen #ZoR. @PedjaKojovic @NasaStrankaBiH
0 retweets 2 favorites
Reply Retweet Favorite2
More
Mene je stid umjesto @PedjaKojovic i @DennisGratz zbog toga što će glasati za #ZoR. Koliko zbog zakona, toliko i zbog društva u kojem su.
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Novalić nazvao uvajanje #ZoR čudom bosanskog otpora? Dakle, radnici napali, Fadil i Bakir odbranili. I @NasaStrankaBiH naravno.
0 retweets 2 favorites
Reply Retweet Favorite2
More
Novi #ZoR kaže da kolektivni ugovor mogu, ali ne moraju biti potpisani. Očito se @NasaStrankaBiH i Gratz nisu dogovorili o otpočinjanju.
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
Novi #ZoR će dovesti do kraha i posljednjih natruha zakonske zaštite radnika. @NasaStrankaBiH će biti odgovorna za to.
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Je l' šprdanje sa narodnim herojima i antifašističkom borbom tekovina @NasaStrankaBiH? Mislim, ovo otkad su postali Bakirova Syriza?
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 6h6 hours ago
Ne čudi me Novalić. Njegovi ideološki preci su i tada dijelili humantiarnu pomoć. Ali @NasaStrankaBiH ubi svojim partizanskim moralom.
0 retweets 3 favorites
Reply Retweet Favorite3
More
Dennis Gratz i @NasaStrankaBiH će glasati za zakon premijera Vlade #FBiH koji se upravo sa govornice ruga antifašizmu i antifašistima.
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 7h7 hours ago
Ko ono reče da su se investitori postrojili na granici, samo čekaju da @DennisGratz glasa za #ZoR? @NasaStrankaBiH
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
Nema nikakve sumnje da je u parlamentu #FBiH u toku afera "jedan papak". Samo pare mogu objasniti ovako nagle "policy turns".
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Da su znali u #SDA da će Dennis Gratz biti pedeseti glas za #ZoR ne bi ga onako primitivno, nisko i podlo vrijeđali zbog promjene imena.
0 retweets 3 favorites
Reply Retweet Favorite3
More
Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da @NasaStrankaBiH dadne pedeseti glas za #ZoR. @DennisGratz
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 8h8 hours ago
Imajući u vidu da je delegat NS jučer napustio sjednicu DN zbog #ZoR, postoji li neki drugi motiv osim para za ovako naglu promjenu kursa?
0 retweets 2 favorites
Reply Retweet Favorite2
More
Danas čovjek koji u karijeri nije napustio Sarajevo daje za pravo da zapečati sudbinu radnika u cijeloj #FBiH. @NasaStrankaBiH @DennisGratz
1 retweet 2 favorites
Reply Retweet1 Favorite2
More
Kad Dodik kupuje poslanike, to se onda zove "dva papka". Bakiru je potreban jedan.
0 retweets 2 favorites
Reply Retweet Favorite2
More
Da li je legitimno pitanje da je kulturni ogranak SDA poznat kao NS uzeo pare da bi za 24 sata za 180 stepeni promijenio stav o #ZoR?
1 retweet 6 favorites
Reply Retweet1 Favorite6
More
Al' ozbiljno, đe Denis?
Embedded image permalink
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
A đe Denis? @NasaStrankaBiH @DennisGratz
Embedded image permalink
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Stranka koja nije dobila ni glas izvan Opštine Centar Sarajevo, jednom poslaničkom rukom odlučuje sudbinu miliona ljudi. @NasaStrankaBiH
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Jedino što me čudi je naše čuđenje što stranka babinih sinova i fine gradske raje glasa za robovlasnički #ZoR. @NasaStrankaBiH
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
To je ta bošnjačka Syriza, do posljednjeg glasa za Bakira I.@NasaStrankaBiH @DennisGratz
0 retweets 2 favorites
Reply Retweet Favorite2
More
Vec 30 minuta nije nista izbacio,vjerovatno mu nestalo interneta,il zove Denisa il Peđu na mobitel i prijeti fizicki.Ne bi mi cudilo ni sekunde.
U njegovom stilu bi bila neka prijeteca poruka
- dustaban
#26287 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kad bi u DF-u bilo makar malo preostale pameti sazvali bi hitan kongres, priznali katastrofalne postizborne greske (zapravo niti jedan potez nije bio dobar) ukljucujuci i aktuelni sluca Zakona o radu sto je dokaz potpunog debakla projekta rusenja Vlade i osvajanja nove vecine u parlamentu FBiH. Trebaju se pomiriti sa opozicionim statusom do sljedecih izbora, skloniti se potpuno iz izvrsne vlasti i kotarisali se glavnih kreatora dosadasnje katastrofalne politike...
- Mister Yes
#26288 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Može li se ova maloumna banda izbaciti iz još koje vlasti?
Jesu li vlast u ZDK? Čini mi se da jesu. Tu ih treba izbaciti.
Nažalost iz KS se ne mogu izbaciti jer bez njih nema većine
Jesu li vlast u ZDK? Čini mi se da jesu. Tu ih treba izbaciti.
Nažalost iz KS se ne mogu izbaciti jer bez njih nema većine
-
argenteus
#26289 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Borderline - Syndromnikad_vise wrote:Ima li neko medicinsko lice na forumu da nam otprilike objasne o cemu se ovdje radi kod ovog covjeka i kakvi mentalni sklopovi mogu da podrzavaju ideje ovakvog covjeka.Neka analiza Suljagica i njegove biracke baze.Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 10h10 hours ago
Konačno @NasaStrankaBiH u pravom društvu: između Bakira Izetbegovića i Amera Jerlagića. Po desnom krilu nastupa ASDA, dok centar drži BPS.
Dakle, dogovorili otpočinjanje. Kakav teški diletanttizam. I još to proglase uspjehom. @DennisGratz @NasaStrankaBiH
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 29m29 minutes ago
Fadil Novalić se pohvalio da su glasove za #ZoR završili poslodavci. Čestitke @PedjaKojovic i @DennisGratz.
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 48m48 minutes ago
Dennis Gratz je upravo glasao i za Zakon o doprinosima. @NasaStrankaBiH je dio većine nesumnjivo.
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 55m55 minutes ago
Radni naslov današnje sjednice Parlamenta FBiH: Kad papci marširaju...
1 retweet 3 favorites
Reply Retweet1 Favorite3
More
Izvinite ljudi, ali rasprava još traje. Otkud ovo?
Embedded image permalink
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
Kakav neslavan kraj, kako se ljudi prodaše, ovo se rijetko viđa čak i na slavenskom jugu. @@NasaStrankaBiH @PedjaKojovic
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
Upravo Novalić čita sa govornice da je Vlada odbila sve amandmane. Šta je onda dobila @NasaStrankaBiH?
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Objektivno moraš biti teški diletant, kompletan kreten ili prodana duša da budeš 50-a ruka za radnički zakon reakcionarne Vlade SDA i HDZ.
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Jer, danas smo svjedočili političkoj smrti nekad najambicioznijeg projekta u ovoj zemlji, inače poznatog kao @NasaStrankaBiH.
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
I realno, nije moj nego Dennisov i Peđin problem što nisu shvatili da su politički poginuli na ovome, sve dok nisu i poginuli. 50-a ruka.
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
A, evo javlja se i lijevo krilo #SDA. Lepo, lepo.
Embedded image permalink
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Dakle, nema amandmana. Sad znamo da će @NasaStrankaBiH glasati za #ZoR 'nako.
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
Dakle, Fadil Novalić obećao Dennisu Gratzu nešto što ne može ispuniti i @NasaStrankaBiH se uvjerila u njegovu ljubav prema radnicima.
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 4h4 hours ago
Sad smo saznali da @NasaStrankaBiH nije zapravo dobila amandman na #ZoR, nego nešto što ni premijer ni Vlada #FBiH ne mogu ni obećati.
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
Još jednom, bez ruke @DennisGratz ne bi bio i ne bi mogao biti usvojen #ZoR. @PedjaKojovic @NasaStrankaBiH
0 retweets 2 favorites
Reply Retweet Favorite2
More
Mene je stid umjesto @PedjaKojovic i @DennisGratz zbog toga što će glasati za #ZoR. Koliko zbog zakona, toliko i zbog društva u kojem su.
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Novalić nazvao uvajanje #ZoR čudom bosanskog otpora? Dakle, radnici napali, Fadil i Bakir odbranili. I @NasaStrankaBiH naravno.
0 retweets 2 favorites
Reply Retweet Favorite2
More
Novi #ZoR kaže da kolektivni ugovor mogu, ali ne moraju biti potpisani. Očito se @NasaStrankaBiH i Gratz nisu dogovorili o otpočinjanju.
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
Novi #ZoR će dovesti do kraha i posljednjih natruha zakonske zaštite radnika. @NasaStrankaBiH će biti odgovorna za to.
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Je l' šprdanje sa narodnim herojima i antifašističkom borbom tekovina @NasaStrankaBiH? Mislim, ovo otkad su postali Bakirova Syriza?
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
Ne čudi me Novalić. Njegovi ideološki preci su i tada dijelili humantiarnu pomoć. Ali @NasaStrankaBiH ubi svojim partizanskim moralom.
0 retweets 3 favorites
Reply Retweet Favorite3
More
Dennis Gratz i @NasaStrankaBiH će glasati za zakon premijera Vlade #FBiH koji se upravo sa govornice ruga antifašizmu i antifašistima.
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Ko ono reče da su se investitori postrojili na granici, samo čekaju da @DennisGratz glasa za #ZoR? @NasaStrankaBiH
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
Nema nikakve sumnje da je u parlamentu #FBiH u toku afera "jedan papak". Samo pare mogu objasniti ovako nagle "policy turns".
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Da su znali u #SDA da će Dennis Gratz biti pedeseti glas za #ZoR ne bi ga onako primitivno, nisko i podlo vrijeđali zbog promjene imena.
0 retweets 3 favorites
Reply Retweet Favorite3
More
Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da @NasaStrankaBiH dadne pedeseti glas za #ZoR. @DennisGratz
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Imajući u vidu da je delegat NS jučer napustio sjednicu DN zbog #ZoR, postoji li neki drugi motiv osim para za ovako naglu promjenu kursa?
0 retweets 2 favorites
Reply Retweet Favorite2
More
Danas čovjek koji u karijeri nije napustio Sarajevo daje za pravo da zapečati sudbinu radnika u cijeloj #FBiH. @NasaStrankaBiH @DennisGratz
1 retweet 2 favorites
Reply Retweet1 Favorite2
More
Kad Dodik kupuje poslanike, to se onda zove "dva papka". Bakiru je potreban jedan.
0 retweets 2 favorites
Reply Retweet Favorite2
More
Da li je legitimno pitanje da je kulturni ogranak SDA poznat kao NS uzeo pare da bi za 24 sata za 180 stepeni promijenio stav o #ZoR?
1 retweet 6 favorites
Reply Retweet1 Favorite6
More
Al' ozbiljno, đe Denis?
Embedded image permalink
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
A đe Denis? @NasaStrankaBiH @DennisGratz
Embedded image permalink
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Stranka koja nije dobila ni glas izvan Opštine Centar Sarajevo, jednom poslaničkom rukom odlučuje sudbinu miliona ljudi. @NasaStrankaBiH
0 retweets 1 favorite
Reply Retweet Favorite1
More
Jedino što me čudi je naše čuđenje što stranka babinih sinova i fine gradske raje glasa za robovlasnički #ZoR. @NasaStrankaBiH
0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
To je ta bošnjačka Syriza, do posljednjeg glasa za Bakira I.@NasaStrankaBiH @DennisGratz
0 retweets 2 favorites
Reply Retweet Favorite2
More![]()
Vec 30 minuta nije nista izbacio,vjerovatno mu nestalo interneta,il zove Denisa il Peđu na mobitel i prijeti fizicki.Ne bi mi cudilo ni sekunde.
U njegovom stilu bi bila neka prijeteca poruka
Schizophrenia galloping
- don vito
#26290 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ima li neka policijska ili medicinska dezurna ekipa koja ce preventivno pokucati na vrata ovom psihopati Suljagicu prije nego unesreci nekoga oko sebe? Sta cekaju da manijak veceras iskali frustracije na svojoj zeni, djeci, komsijama, slucajnom prolazniku?
- It_is_a_Leclerc
#26291 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF je ljude, pa i mene, zavarao stvarno konkretnim programskim rješenjima koje su imali. I sad, glasaš za to, oni uđu u vlast, i onda se sudaraju sa zidovima, niti jedno od tih rješenja neće da stave u proceduru, već se bave - imenovanjem NO HZHB EP koja je ionako gubitaš i nikom nije bitna.
Ovo danas je samo dodatni dokaz njihove neozbiljnosti. Ljudi su od 16 zastupnika, na sjednici imali njih 10. Od toga su samo dva tokom 10 sati diskusije uzela riječ.

Ovo danas je samo dodatni dokaz njihove neozbiljnosti. Ljudi su od 16 zastupnika, na sjednici imali njih 10. Od toga su samo dva tokom 10 sati diskusije uzela riječ.
- nikad_vise
#26292 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kakva je procedura za lijecenje?Sta se preporucuje u ovakvim slucajevima?argenteus wrote:
Borderline - Syndrom
Schizophrenia galloping
Jest da je vjerovatno bolest uhvatila maha i u poodmakloj je fazi al sta ciniti?
- Orange Revolution
#26293 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zeleni možete lajati koliko god hoćete,karte su otkrivene,pokazali ste PAPKA i dobili onog što prodade svoje mrtve.
Svaka čast DF i predsjedniče Komšiću.
- It_is_a_Leclerc
#26294 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
sent via iPhone 6Orange Revolution wrote:Zeleni možete lajati koliko god hoćete,karte su otkrivene,pokazali ste PAPKA i dobili onog što prodade svoje mrtve.
- nikad_vise
#26295 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Aktivni su na twitteru.It_is_a_Leclerc wrote:DF je ljude, pa i mene, zavarao stvarno konkretnim programskim rješenjima koje su imali. I sad, glasaš za to, oni uđu u vlast, i onda se sudaraju sa zidovima, niti jedno od tih rješenja neće da stave u proceduru, već se bave - imenovanjem NO HZHB EP koja je ionako gubitaš i nikom nije bitna.
Ovo danas je samo dodatni dokaz njihove neozbiljnosti. Ljudi su od 16 zastupnika, na sjednici imali njih 10. Od toga su samo dva tokom 10 sati diskusije uzela riječ.![]()
Suljagic se poceo svađati sam sa sobom.
Kod Zeljka je na skijalistu neko manje nevrijeme pa mu ometa pristup internetu.
- don vito
#26296 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
"Doktor", zamjenik ministra...Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 5h5 hours ago
-
argenteus
#26297 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U njegovom slučaju samo i isključivo stroga izolacija. Doturit mu lebanikad_vise wrote:Kakva je procedura za lijecenje?Sta se preporucuje u ovakvim slucajevima?argenteus wrote:
Borderline - Syndrom
Schizophrenia galloping
Jest da je vjerovatno bolest uhvatila maha i u poodmakloj je fazi al sta ciniti?
-
de balzac
#26298 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Djece nema, fala allahu. Žena, slučajni prolaznikdon vito wrote:Ima li neka policijska ili medicinska dezurna ekipa koja ce preventivno pokucati na vrata ovom psihopati Suljagicu prije nego unesreci nekoga oko sebe? Sta cekaju da manijak veceras iskali frustracije na svojoj zeni, djeci, komsijama, slucajnom prolazniku?
-
de balzac
#26299 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
i da ne zaboravim, Leclerc mi postaje baš simpatičan, vako opušten 
- MMM1977
#26300 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ima li neko broj kakve sado-mazo prostitutke da mu je pošaljemo neka je malo šamara, drugačije se neće smiriti.
Ovo postaje ozbiljan državni problem.
Ovo postaje ozbiljan državni problem.